• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bizler yuregi yarali kuslar gibiyiz kucuk bir melodi bile yeter bizim gözümuzden iki damla yas akitmaya bizler herduydugumuz bebek sesinde icceker her hamile gorusumuzde acaba bigun bende bole olumuyum diye düşünürüz bizim en mutlu anlarimizda bile hep eksiktir guluslerimiz ama bizler inancli umutlu kadinlariz biz acimizla kendimizi kahretmeyiz eksik yanimiza ulasmak icin yurumemiz gereken yollari gerekirse kosariz ve biliriz o yolun sonunda bizi bekleyen bi melek vardir bizi hayata baglayan bu umudumuzdur ...

canlarim biliyosunuz yarin test günüm erkenden kan vermeye gidecegim sonra o uzun bekleyis baslayacak muhtemelen 3-4arasi sonuc alirim hemen sizlerede haber vericem zaten tedavimizi bir ben bir esim birde sizler biliyosunuz mutluluksa mutluluk aciysa aci birlikte yasayacagiz insallah Allah in izniyle guzel haberlerle gelecegim Allah aemanet ediyorum hepinizi yarin gorusmek uzere dualarinizi eksik etmediginizi biliyorum Allah hepinizden razi olsun ...:6:

güzel haberlerini heycanla ve duayla bekliyorum :16::16:

Evet canim çikolata kisti mağduruyum bugün kont vardi sol yumurtaliktan sıvı akıyor gibi dedi gelecek ay laparoskopi kacinilmaz görünüyor sol tupumu alacaklar galiba inşallah sivi yoktur da almazlar :(

allahım ya :26: allah yardımcın olsun sahracım.ben laparoskopi olmuştum ama kar etmedi.hala kistler patlayacak gibi ağrıyor.

İyi geceler kızlar aranizda laparoskopi olan var mi gelecek ay olamam gerek galiba sol tüp de sivi olabilirmis hastanede yatiliyor mu cok ağrı oluyor mu bide iz kaliyor mu :18: çok soru sordum kusura bakmayın korkuyorum da :(

ben olduuuum :1::1: laparoskopi ile kistlerin içindeki sıvı alındı :1::1: hastaneye sabah aç karnına gidiyorsun.üstünü giyiyorsun.seni ameliyathane odasına alıyorlar.kolundan ilacı veriyorlar bir saniyede uyuyorsun.uyandığında herşey bitiyor.:1::1: odanda uyanıyorsun ve eşin başucunda oluyor.az ağrın oluyor hemşireye söylüyorsun hemen ağrı kesici iğne vuruyor.sonra o gece hastanede kalıyorsun.ama birdaha ağrın sızın olmuyor.çorba içiriyorlar sana sadece...ertesi sabah taburcu olup evine gidiyorsun.sanki tüp bebek yapılmış gibi yatıyorsun 3 gün.ama dediğin kadar varmış diyeceksin.çok basit kolay bi işlem.ağır kaldırmayacaksın o kadar geçmiş olsun sakın korkma tüp bebek gibi aynen..dikişler hiç acımıyor hiç dikişin olmuyor.4 yerden girip kamera ile hallediyorlar sıvıyı.açık ameliyat olmadığı için dikiş ağrısı falanda olmuyor.dikişler kendi kendine düşüyor bu kadar basit.bi tane üstten giymeli gecelik götür + bide terlik o kadar :1:

slm kzlar biz dün gece geldik çok şükür evimdeyim sizleri çok özledim nasılsınız bebişler nasıl inş hepiniz ve bebekleriniz iyidir bebeklerinin çinsiyetini ögrenen var mı hiç biz hamdolsun iyiyiz pazartesi kontrolümz var inş bir sorun yoktur ikiz oldugumuz için ikili testi yalmadı bize :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Canım kan verdın mi:26:güzel haberlerini bekliyoruz rabbim yuzunuzu guldursun dualarım seninle:16::16:

Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bilinki hepiniz dualarimdasiniz kan verdim evdeyim simdi öğleden sonra arayacaklar insallah guzel haberler gelir... cok heyecanli bi okadar umutluyum :52:

Ikiside 2. Kalite 3.gun embriyosuydu.bi yerde ikisininde tutunmasi boyle sonuclar dogurabiliyor fakat ya tek olsa ve kalp atisini duyamasaydik o daha kotu olurdu heralde.o yuzden benim icinde herkes icinde hakkimizda guzelini RABBIM versin

Canim normalde persembe gunu gidecektim ama hafif kanama olunca aksam gittim turgut bey yokmus saolsun burak bey bakti tam benim istedigim gibi bir dr konuskan sicak zaten persembe gunude ona gidecektim.bugun geldim randevuyu iptal edeyim mi dedim yok dedi gelin yine bakalim insaALLAH persembe gunu gidecegim

Inşallah her sey yolunda gider canım.. Dualarım seninle, Rabbim gönlüne gore versin..

Ben de bugün yine test yaptiricam.. Bakalım artmiş mı.. Hayırlısı olsun.. Dua et canım..

Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bilinki hepiniz dualarimdasiniz kan verdim evdeyim simdi öğleden sonra arayacaklar insallah guzel haberler gelir... cok heyecanli bi okadar umutluyum :52:

InsaALLAH hersey guzel olacak heyecanla bekliyoruz.

Inşallah her sey yolunda gider canım.. Dualarım seninle, Rabbim gönlüne gore versin..

Ben de bugün yine test yaptiricam.. Bakalım artmiş mı.. Hayırlısı olsun.. Dua et canım..

RABBIM gonlune gore versin guzel haberlerle gel.

ben olduuuum :1::1: laparoskopi ile kistlerin içindeki sıvı alındı :1::1: hastaneye sabah aç karnına gidiyorsun.üstünü giyiyorsun.seni ameliyathane odasına alıyorlar.kolundan ilacı veriyorlar bir saniyede uyuyorsun.uyandığında herşey bitiyor.:1::1: odanda uyanıyorsun ve eşin başucunda oluyor.az ağrın oluyor hemşireye söylüyorsun hemen ağrı kesici iğne vuruyor.sonra o gece hastanede kalıyorsun.ama birdaha ağrın sızın olmuyor.çorba içiriyorlar sana sadece...ertesi sabah taburcu olup evine gidiyorsun.sanki tüp bebek yapılmış gibi yatıyorsun 3 gün.ama dediğin kadar varmış diyeceksin.çok basit kolay bi işlem.ağır kaldırmayacaksın o kadar geçmiş olsun sakın korkma tüp bebek gibi aynen..dikişler hiç acımıyor hiç dikişin olmuyor.4 yerden girip kamera ile hallediyorlar sıvıyı.açık ameliyat olmadığı için dikiş ağrısı falanda olmuyor.dikişler kendi kendine düşüyor bu kadar basit.bi tane üstten giymeli gecelik götür + bide terlik o kadar :1:

Sağol cnm bnm kist hic acimiyor solda iki cm falan onu alir mi bilmiyom hoca tupe takmis alacak illa :25: yaaa ben de geceligi hic giyemem rahat bi pijama olmaz mi acitir mi dikis yerlerini teşekkür ederim cevaplar icin :)

Son düzenleme:
Canim benimde agrilarim oluyordu hala da oluyor drum rahim degisime ugruyor bu agrilarin olmasi normal dedi,akintimda vardi kahverengi olanlarin kullandigim jelden oldunu ogrendim jel kullaniyorsan kahverengi lekeleri onemseme

canım yaaa nebiliyimmm deneme sayısı 7 olunca hatta bir tane kaliteli embriyo olmadığı için transfer olamamıştım onunla bereber tam 8 deneme insan herşeyden korkuyor :30::30::30:evet ben de jel kullanıyorum...hakıımızda hayırlısı inşaALLAH:16: moral verdiğin için sağol tatlım:29:

Bugün kalinkam sonuc bekliyor demi cnm inşallah hadi gel iyi haberle moral ol bize :) kalbimdesin yeliz sonuc bekleyen kizlar az kaldi Rabbim muradinizi göndersin inşallah :16:

Aksam uzeri hafif kanamam oldu dra gittik kalp atisini duyamadigimiz bebegimiz gelisememis dr buyuk ihtimalle onunla alakalidir kanama dedi progestan igne verdi.diger bebisin kalp atislarini dinletti gecen hafta gittigimizde bu kadar belirgin degildi iyice sekillenmis.hamileyim deyince bitmiyormus bu telas onu anladim dualariniza benide katin lutfen

canım:16: Rabbim yavrunu sana bağışlasın:16: vakti zamanı dolunca dünyaya gelsin:16: hayırlı sağlıklı evlat olsun:16: analı babalı büyüsün inşaALLAH:16::16::16::16::16::16:

bende iyim canım şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle devam eder cuma kese görmeye gidicem bakalım hayırlısı tekmi çiftmi çok merek ediyorum salıklı olsunda gerçi tekede çiftde razıyım :16::16:

canım benim hayırlısı olsun inşaALLAH:16::16::16::16::16:Rabbim gönlüne göre versin sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşaALLAH:16::16::16::16:

İyi geceler kızlar aranizda laparoskopi olan var mi gelecek ay olamam gerek galiba sol tüp de sivi olabilirmis hastanede yatiliyor mu cok ağrı oluyor mu bide iz kaliyor mu :18: çok soru sordum kusura bakmayın korkuyorum da :(

canım benim ben laparoskopi olmadım inşaALLAH seninde gerek kalmaz eğer olman gerekirsede kolaylıkla atlatmanı dilerim:16:

Aksam uzeri hafif kanamam oldu dra gittik kalp atisini duyamadigimiz bebegimiz gelisememis dr buyuk ihtimalle onunla alakalidir kanama dedi progestan igne verdi.diger bebisin kalp atislarini dinletti gecen hafta gittigimizde bu kadar belirgin degildi iyice sekillenmis.hamileyim deyince bitmiyormus bu telas onu anladim dualariniza benide katin lutfen

Allah korusun meleğini cnm saglikla kucağına aldiginizi görün inşallah :)

Bizler yuregi yarali kuslar gibiyiz kucuk bir melodi bile yeter bizim gözümuzden iki damla yas akitmaya bizler herduydugumuz bebek sesinde icceker her hamile gorusumuzde acaba bigun bende bole olumuyum diye düşünürüz bizim en mutlu anlarimizda bile hep eksiktir guluslerimiz ama bizler inancli umutlu kadinlariz biz acimizla kendimizi kahretmeyiz eksik yanimiza ulasmak icin yurumemiz gereken yollari gerekirse kosariz ve biliriz o yolun sonunda bizi bekleyen bi melek vardir bizi hayata baglayan bu umudumuzdur ...

canlarim biliyosunuz yarin test günüm erkenden kan vermeye gidecegim sonra o uzun bekleyis baslayacak muhtemelen 3-4arasi sonuc alirim hemen sizlerede haber vericem zaten tedavimizi bir ben bir esim birde sizler biliyosunuz mutluluksa mutluluk aciysa aci birlikte yasayacagiz insallah Allah in izniyle guzel haberlerle gelecegim Allah aemanet ediyorum hepinizi yarin gorusmek uzere dualarinizi eksik etmediginizi biliyorum Allah hepinizden razi olsun ...:6:

canım benim Rabbim MÜJDE VERMENİ NASİP ETSİN :16::16::16::16:hamarat anne elinde boş durmuyor maşaALLAH:6::6::6::9::9::29:seviyoommmm kız seniiiiii:29:

canım benim ben laparoskopi olmadım inşaALLAH seninde gerek kalmaz eğer olman gerekirsede kolaylıkla atlatmanı dilerim:16:

Gerekiyor dediler cnm sivi olabilrmis yoksa eger bakip almadan birakacaklarmis hitesreskopi de yapilirmis o arada Sağol cnm iyi dileklerin sende pozitif le gel inşallah cnm bnm :16:

slm kzlar biz dün gece geldik çok şükür evimdeyim sizleri çok özledim nasılsınız bebişler nasıl inş hepiniz ve bebekleriniz iyidir bebeklerinin çinsiyetini ögrenen var mı hiç biz hamdolsun iyiyiz pazartesi kontrolümz var inş bir sorun yoktur ikiz oldugumuz için ikili testi yalmadı bize :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim:3: hoşgeldin:16: pers ve nazarboncuk paşa bekliyor sevgiaşkında büyük bir ihtimal paşası geliyormuş:16::16::16::16:özledik seni:29::29::29:

Back
X