• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çok sevindim bu yıl erkek yılı galiba paşalar geliyor:52::52::52::52:rabbim hepimizin gönlüne göre versin :16:hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah:16::16::16::16:

AMİN canım :) maşallah bütün hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah

Nazarbonukumm :16: ALLAH ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin maşallah size çok geçmş olsun canım

Son düzenleme:
KIZLAR HERKESE SELAMLAR….

BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF…GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUK’UN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE… VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.

EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE

[FONT=&quot]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VE TESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU:1:

ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE….HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM :9::9:

Rabbim kucaginada almayi nasip etsin bizlerede yasatsin bu güzel duygulari

kuzummmmm hayırlı uğurlu olsunnnn..... bebişin 9 ay seninle kalsın, sonunda sağlıkla kucağına gelsinnnnnnnn:16::54:[/QUOTE]

Insallah canim hemserim ins.sende bitkilerden sifa bulursun ins.

Merhaba yelizcim.takip ettim sizi ama yazamadim.telefondan giriyorum zor oluyor.tabletten girdigim zamanlarda yazabiliyorum.ins. bu sefer bebislerimiz bizimle
evet yaaa telefondan çok zor yazmak okumak kolayda...gönüllerimiz dualarımız hep birlikte canım ...inşalahh bu sefer yüzümüz gülcek allahın izniyle :16::16::16::16:

canım çok geçmiş olsun, yat dinlen istirahat et, canın ne zaman isterse buraya da gel.... ben herkesleri özlüyorum ne kaaaa güzeldi şendik şakraktık kalabalıkçaydık, şimdi azalıyoruz.....

galiba bu yıl erkek yılı oacak hakkatten... şahsadeyi Rabbim nazarlardan korusun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimmmm:54::54::54::54:

azalmadık azalmadık hepimiz burdayız ...malum 31 kişi anne:nazar::nazar::nazar::nazar: oldu ilk heycanlarını yaşıyo :52::52:
diğerlerimiz tedavilerimize ve dularımıza verdik heycanla yeni güzel haberler bekliyoz durgunlaştık galiba ondan......
hem bizim topiğimiz şehzade topiği olucak gibi inşlahhhhhhhhhhhhh :49::49::49::49::49::49:

amin canım amin inşaALLAH:16::16::16:bugün aşırı belim ve karnım ağrıyor sabahtan beride şeffaf akıntının içinde kahverengi akıntılar geliyor.takılmayayım diyorum ama canım sıkılıyor:44::44::44::44:

Canim benimde agrilarim oluyordu hala da oluyor drum rahim degisime ugruyor bu agrilarin olmasi normal dedi,akintimda vardi kahverengi olanlarin kullandigim jelden oldunu ogrendim jel kullaniyorsan kahverengi lekeleri onemseme

canım bizim spermler tese ile alındı ve 1.kalite sperm elde edildi. 3 tüpte sperm donduruldu. şuan bildiğim kadarıyla spermlerle ilgili problem yok. Zaten embriyo 5.güne ulaştı.16 yumurtadan 14 ü sağlıklı döllendi.14 ü de son güne geldi fakat 3 tanesi transfer aşamasındaydı o yüzden gerisi işe yaramadı spermde sorun olsaydı ortaya çıkardı herhalde. Kaan aydos ile de görüştüm 3 ay klomen tedavisi uyguladım tüpten önce eşimin hormonları normal.klomen testesteron seviyesini normalin 2 katına çıkardı Kaan beyde tedaviye cevap alıyoruz güzel dedi.Bizden sadece tekrar dna hasarı istedi zaten hasar oranımız %27 düşüktü yani bizde yaptırmadan tüpe geçtik canım öyle yani

anladım tatlım pgt yöntemi embriyoların gelişimini genetiğini inceliyormuş o yüzden dedim.yani olursa ilerleme kaydedip kaydetmeyeceği belli oluyormuş

canımmm yaa seni çok iyi anlıyorum demiştim ya seninki yine dışarı yapmış benimkinde o bile yoktu 2 yıl önce...merak etme herşey düzelir eşinle ilgili vakti zamanı gelincede yavrunuz size gelir ..mutlaka ürologa gidin tabiki bitkisel şeyler de çok iyi fayda verir ...kaan hoca nohut suyu öneriyor bitkisel takvilerinde onuda düşün istersen:16::16::16::16::16:

evet canım araştırıyorum havuç suyuna başladık bile :1::1: hayırlısı neyse o olsun inşallah yelizcim :54:

kimse beniiiii özlememiş unutmuşlarrrrr ben gidiyommmm :14::14::14::14::14::14::14::14::14:.........küstüm sizeeeeeahada ağlıyommmmm :43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ozlemez olurmuyuz cnm benim seni kocaman:54::54:nasilsin inss hersey yolundadir cnm

Eki Görüntüle 977121 Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşaALLAH:16::16::16::16::16:

bugün sela ile ezan arası kuran okudum hepimize dua ettim.Mevlam kabul eder inşaALLAH:16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
AMİN cnm inss butun yuregimlee:16::16
amin canım amin inşaALLAH:16::16::16:bugün aşırı belim ve karnım ağrıyor sabahtan beride şeffaf akıntının içinde kahverengi akıntılar geliyor.takılmayayım diyorum ama canım sıkılıyor:44::44::44::44:
cnm inss o gordugun yerlesme lekesidir inss bebislerin sana simsiki tutunuyorlardir inss:16::16:

KIZLAR HERKESE SELAMLAR….

BENİ HATIRLADINIZ MI BİLMİYORUM. UZUN BİR SÜRE YAZAMADIM MAALESEF…GEÇEN DE AMAYACIMM BENİ ANMIŞ CANIM BENİM İÇİNE DOĞDU SANIRIM NAZARBONCUK’UN GEBELİĞİ NASIL GEÇİYO ACABA DİYE… VALLAHİ ZOR ZAMANLAR ATLATTIM KIZLAR ŞU AN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA İYİYİM AMA HALA İSTİRAHATTEYİM.

EVET BİR OĞLUM OLACAK... DOKTORUMUZUN ÖNERİSİ İLE

[FONT=&quot]http://prenataltest.net/biolab.php?sayfa_id=141&kategori_id=141&id=14&lng=1[/FONT] BU TESTİ YAPTIRDIK. BEBİŞİM DE SAĞLIKLI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ... VETESTTE ANNE KANINDAN BEBEĞİN DNA SI İNCELENDİĞİ İÇİN CİNSİYETİ DE BELLİ OLDU:1:

ÖNCELİKLE BENİ UNUTMAYAN SEVGİLİM AMAYACIMM, CİCİBEBE, BEBEK34, YELİZ, KALİNKA, HEMŞOM MELİNDA, KALBİMDESİN, NESE, NAZAN, KODAL, ÇİLEKLİ, HATİBULUT, SELEN, SEVGİASK,MERVE ADINI UNUTMUŞ OLABİLECEĞİM VE YENİ KATILAN DİĞER TÜM ARKADAŞLARIM İNŞALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALMANIZ VE SAĞLIKLI SIHHATLİ VE STRESSİZ BİR GEBELİK GEÇİRMENİZ DİLEĞİMLE….HEPİNİZİ KUCAK DOLUSU ÖPÜYORUM :9::9:
cnm unutjrmuyuz hic seni daha dun gibiydi simdi:nazar:masallah cinsiyetini bile ogrenmissiniz allah inss sagsalim kucagini almyida nasip etsin inss bende seni kocaman opuyorum cnm kendine iyi bak:54::54::54:

Merhaba canim.çarsamba günü oldu transferim 2 buz bebegimi aldim dinleniyorum simdi.kayinvalidem ve annem var yanimda.bu aksam gidecekler ama :( ins. Hep beraber kucaklarimiz dolar.:emir_bebek
cnm hayirli olsun transferin inss sonuda guzel sun:emir_bebek::emir_bebek:

Aksam uzeri hafif kanamam oldu dra gittik kalp atisini duyamadigimiz bebegimiz gelisememis dr buyuk ihtimalle onunla alakalidir kanama dedi progestan igne verdi.diger bebisin kalp atislarini dinletti gecen hafta gittigimizde bu kadar belirgin degildi iyice sekillenmis.hamileyim deyince bitmiyormus bu telas onu anladim dualariniza benide katin lutfen

Aksam uzeri hafif kanamam oldu dra gittik kalp atisini duyamadigimiz bebegimiz gelisememis dr buyuk ihtimalle onunla alakalidir kanama dedi progestan igne verdi.diger bebisin kalp atislarini dinletti gecen hafta gittigimizde bu kadar belirgin degildi iyice sekillenmis.hamileyim deyince bitmiyormus bu telas onu anladim dualariniza benide katin lutfen

canim uzuntunu telasini paylasiyorum insallah diger bebegini sagliklica kucagina alacaksin..beni de en cok dusunduren konu bu, burada okudugum gordugum kadariyla (yaniliyorsam lutfen uyarin) 2 tane transfer edilenlerde eger ikiside tutarsa genelde bebeklerin birinde sorun oluyor, boyle oluncada insan cok uzuluyor tabi, Allah kimseye gostermesin..2 tane embriyo transfer ettirmek istatistiksel acidan sansi arttiriyor ama bu gibi duurmlarda cok aci..o yuzden bir turlu karar veremiyorum 1 mi yoksa 2 mi transfer ettirsek diye..gonlum genelde 1 den yana..cok gecmis olsun tekrar arkadasim..

Back
X