2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ben geldim hem de super bir haberle
Kasimdaki denemem kimyasalla sonuclanmisti
Bu ay donmus bebelerimi aldim
Bugun 11. Gun test sonucum 455
Hala soktayim
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hepimiz icin dua ediyorum

süper bi haber buuu maasallah canim cok cok mutlu oldum inan suan insallah sonuna kadar hersey boyle guzel gider Allah kucagina almayida nasip etsin hayirlisiyla dualarin icin Allah razi olsun Allah isteyen tüm kardeslerimize nasip etsin inşallah

Kizlar iyi geceler, ben 1hafta-10gunlugune ankaraya anneme gidecegim yarin sabah..
Kalbimdesin,yarin transferin guzel gecer insallah,
Yeliz ve kalinkam,pizzo sizlerinde guzel haberlerinize gelirim umarim:))
Transferi olacak ve test sonucunu bekleyen arkadaslarim kendinize iyi bakin,baktirin...opuyorum sizi

canim yarin buyuk gun insallah yavrucuklari isitma zamani cok sikintilar yasadin ama bebislerin sana hepsini unutturur insallah umarim transferin cok guzel gecer insallah bebislerin sana simsiki tutunurlar Allah yardimcin olsun arkadasim

arkadaslar bu sari kafacik ayni ben sonunda beni anlatan bi sari kafacim buldum bende bunun gibi fena orgucuyum

Kizlar hpinize iyi aksamlar sayfalari okuyamadim inss herkes iyidir ben dun geceden beri cok kotuyum birden hastalandim suan yatiyorum kendinize iyi bakin arkadaslar gorusuruz

Cok gecmis olsun canim,kendine dikkat et kisin herkes hasta grip misin.benimde igne yerlerim aciyor uyaniyorum sizisindan,dun neduydum kamyon soforleri yolda uyumamak icin ellerine sigara basarlarmis,sizlasinda uyuklamayalim diye.bende dedim benden iyi kamyon soforu olur,surekli ignelerdeyim

Ne guzel start almisiniz cnm,rabbim yar ve yardimciniz olsun ins kucaklarimiz bebislerle dolsun,pztesi kontrol var ins saglicakla cinsiyeti de ogreniriz, rabbim guzel haberler almayi nasip etsin hepimize bu yoldaolanlara emek sarfedenlere sizleri cok iyi anliyorum.🙏🙏🙏

Günaydin arkadaslar.herkese hayirli hafta sonlari diliyorum.kalbimdesin bok sans canim.arka arkaya verecegimiz güzel haberlerle burayi yikacagiz ins. :-D

yakında böyle olacam
1 kilo aldım haticim ama göbiş çıktı baya,hamile olduğum belli artık
Maşalahh sanaa eminim çok yakışmıştır göbüşün ikizlerin cnsiyetinidw merakla bekliyoz sağlıklı ol hep bölee

canlarım ben geldimmm
yelizim bugün galiba transferin var, belki de transferini oldun... canım artık paniği bırak ne olur... allaha tevekkül et.
m
canım güzbahar saol ii dilwklerin için sayenizde rahat olmaya çalışıyorum. ..seninde tedavin şimdiden hayırlı olsun çok sevindim eşin için proxed vermişler inan bana benim eşimin durumunu 2 ayda tavan yaptı inanamadım inşlahh sizde de aynı etkiyi yapar ilaç içmeyi sevmiyosa portakal suyuna karıştır toz şeklinde bi vitamin ve hep aç karnına içir ben sabah hazırlayıp yatakta n kalkmadan bide akşam geldiğinde kapıyı sçar açmaz hemen içirmiştim kızıyodu bana ama sonucu görünce kendi bile şaşırdı sevgiyle ve sağlıkla kall canımm öptümmm

Yelizcim transferin hayırlı olsun sende Gusel haberini verirsin kuzum bebislerinl tutunur sana Insallah
inşlahhh canımm dualarımız hep beraber

Canim hayirli olsun insaALLAH simsiki tutunurlarda annelerinin yuzunu guldururler.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Hala soktayim

Hayirli ugurlu olsun canim RABBIM saglikla kucagina almayi da nasip etsin

Canim hayirli olsun transferin.2 bebegin de sana tutunsun buyusun insallah:))
inşlahh canım hep beraber amacımıza ulaşmak en büyükk duam

Yelizcim canim transferin hayirli olsun.gecen sefer ayni gündü transferlerimiz simdi ise yakin olacak.ins.bu sefer güzel haberler verecegiz
nihancım semi gördüğüme ve yine tedavilerimiz aynı gittiğine sevindim inşlahhh bu sefer hepimizin yüzü gülsün...

Hala soktayim
tebrik ederim süper haber gerçekte değer lerin kat kat artsın sağlıkla

inşlahh canım saoll rabbim eşleri mize sağlık sonrda hepimize bebiş versinn

Canim hayirli olsun insaALLAH simsiki tutunurlarda annelerinin yuzunu guldururler.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Hayirli ugurlu olsun canim RABBIM saglikla kucagina almayi da nasip etsin

Hepinize cok tesekkur ederim
Allah hepimizin dualarini kabul etsin
Kucaklarimizi saglikli bebeklerle doldursun insallah

Tamm duydum canımmm ama işte beni biraz anladıysanız çok panik biriyimdir 35 yaşında birinin olgunluğu yok bende faliba hihihiiii ikizim olcak ikizim olcak ikizim olcak diyom şimdi beynime hayırlısı tabii öptümmmm canımm

can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza talibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun

Hadibakalımm dualarım seninle ....kuluçka dönemimiz hayırlı olsun ikizler gelsin inşlahhhhhh

Canim hayirli ugurlu olsun,RABBIM emeklerini bosa cikarmasin insaALLAH

Hadibakalımm dualarım seninle ....kuluçka dönemimiz hayırlı olsun ikizler gelsin inşlahhhhhh

Ayyy ne guzel hepimiz aldik bebislerimizi artik toplu yatis ve bekleyis donemi gerci ben yatmiyorum artik butun islerimi kendim yapiyorum gezmelere ciktik bugun kocacimla bana yeni bir pantolon aldik cunku dolabimdaki hicbi pantolonun dugmesi kapanmiyo
Cumartesiye az kaldi beni heyecanlar basmaya basladi bile cokta korkuyorum Allah im insallah hepimiz pozitif alip bebislerimizi birlikte buyuturuz bu benbu kalbimdesinbuda sensin

Hayirli olsun tatlim bebislerim simsiki tutunsun annislerine insallah pespese mutlu haberlerle uzun halaylar cekeriz insallah burda
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun insallah...

hepinizinki hayirli ugurlu olsun canim tekrardan, bide ben alabilsem artik yaaaa yetti gariii, FB ta milletin bebek resimlerini paylasmalarindan biktim, begensen bi turlu begenmesen bi turluuu, en iyisi hic girmemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…