2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canlarım ben geldimmmm... dün doktorra gittim... Mustafa Bahçeciyi şimdilik çok sevdim. dobra bir adam.. 2,3 ay ilaç tedavisi yapmaya karar verdik... hayıt içmiştim ondan mıdır nedir bu ay solda 3, sağda 2 yumi gördü maşallahhh... onları görünce o kadar mutlu oldum kiiiii...

verdiği ilaçlar şunlar. (Bu arada ilaçları detaylı yazdım içmek isteyen olursa diye... çünkü bekleme odasında bir hastayla konuştum 33 yaşındaydı, yumurtaları çok kalitesizmiş... mustafa hoca ona da aynı ilaçları vermiş... )

arginmax men 3x2 ( günde 3 kere 2şer tablet)
Biesteron 1x 3 (gece yatmadan önce) ( 3 tane birden)
Solgar omega 3 950 (1x1) ( gün içinde 1 tane)
Divit ampul (ayda 1)

Eşim için
proxeed plus ( sabah akşam) (eşimde sperm 2 milyon, ama diğer herşey sıfır. Hareket özellikle)

besmeleyle başladık inşallah... bu akşam ilaçlarımı da alıcam, mayıs haziran gibi de adetimle gidip tekrar görüşeceğiz... eşime bu sefer daha ilk gün test yaptılar.. sonucu bildirecekler... Rahim filmi çektireceğim adetimle birlikte, sakarya da çektir, kargola dedi...

Daha yazacak çok şey var ama şimdi sizlere gelelimmm...

cicibebem..... uçtum uçtum sayende... o kadar mutlu oldum ki... bebek 34'e haber verdim hemen.. müjde diye... ama oda eşi sebebiyle giremedi daha galiba .... çoook mutlu oldu senin içinnnn.... eşi de kontrole gitmişti, daha iyiyimiş ama hala kendine dikkat etmesi gerekiyormuş... bu arada bebek 34ün vereceği başka haberlerde var...

yelizim bugün galiba transferin var, belki de transferini oldun... canım artık paniği bırak ne olur... allaha tevekkül et... rahat ol... kalinkamı izle lütfen... çünkü bu sefer ikinizden de harika haberler alacağız.... ne olur endişe etme...

kalinkam, nasıl gidiyor canım, eşin iyi bakıyormu sana, bak bizim de emanetimizsin ona, selam söyle, ablam öyle dedi de... bizlere de öğret şu nefes işlerini inşallah... hepimiz rahatlayıp hazırlanalımmm şöyle bebişlere...

kalbimdesin, canım arkadaşım son transferini olacaksın inşallah rabbimin izniyle... kalinkam gibi sen de bu akşam bebeklerine hazırlan, çünkü 9 ay 10 gün çok yoğun olacaksın inşalllahhh..

çilekim, ay göbiş de çıkmış... çooook mutlu oldummm... tekmelemeye ne zaman başlayacaklar acep,,, canım benim hem bebişlerin iyi olsun hem de sennnn... bizim en taze sizlersiniz... sen, mervst, pers, bir de artık sesi soluğu çıkmayan, kodal, binnua vardı... allah hepinize bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı, onları yetiştirmenizi nasip etsinnn... onlar hepimizin yeğenleri....

haticim başka topicte de okumuştum, yeliz de söylemişti, eşimin kullanacağı ilacı,,, sen de bir araştır eşin için inşallahhh... benim ki ben asla ilaç milaç içmem diyor du, ama doktora sesini hiç çıkarmadı, hatta bana dinle öyle vereceksin dedi

selincim,,, taze gelinim benim,,, kocana onu sevdiğini hissettir bitanem, hayat onlarla güzelll... hiç pozitifliğini bozma...

amayammmm, canım benim saraçoğlu ile görüşmüşsün,,, çoook sevindimmm... en doğru kararı sen verirsin bitanem de bak senin hayıtı düzensiz olarak içsem de bana yumi olarak döndü... ben başka hiçbir şey de yapmadım... bal, tarçın, çörekotunu ayırdım kafama göre kullandım, yoğurduma çörekotu atarım ben, yaklaşık 2 yıldır şifa niyetine, çörekotunu salataya da serperim bol bol... tarçını sıcak elma suyu yapıyorum orada tüketiyorum ve sık sık bol tarçınlı boza yada salep içiyorum... en zavallısı bal... ayda bir ıhlamura kaşığın ucuyla koyuyorum neredeyse... ama çoook şükür... ben yumi sayısını hayıta bağlıyorum valla.. yaklaşık 15 gündür, büyük bir fincan içiyorum bir kere... canım sen zaten baharda denemekyecek misin, belki saraçoğlunun tedavisi ili önceden gelir bebeğin, annesine sürpriz yapar... o kadar aradan sonra onunla görüşmende mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum canım benimmm....

kızlar hepinizi çok seviyorum, adını zikretmediklerim kusuruma bakmasınlar, sizleri de tek tek dualarımda anıyorum sadece şu an yazmaya vaktim yok,,, dün de işte olmadığım için işler çoook birikmiş... hemen dönmem lazım...
sevgi ve dua ile kalınnnnn... çoook öptümmm... sonra tekrar girmeye çalışacağımmmmmmmmm

Kislar size bişey danismmak istiyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen
Ben yaklaşık bir haftadır aslan pençesi içiyorum poset çay bugünde yanında civan percemu vede kayt içtim birer su bardağı ama aradan yarim saat sonra öyle ağrım olduki sanırsın dogum sancısı oluyorum sandım ama internette ucunu birden kullananlarda var ağrı kesici yuttum öyle geçti gectoi ama gelin bana sorun simdi adetliyim bide bilmiyorum artik neden oldu ucunu bir içtiğim icinmi oldu acaba ben hayatda öyle ağrı çekmedim

canimmm ablam benim ben şimdilik cok iyiyim kocacim bitanem benim iyi bakmaz olur mu su anda mutfagi topluyo garibim dunya tatlisi bi insandir zaten 15 yasimdan beri onunlayim 5 yildirda evliyiz hala cok aşığım ona nefes egzersizinide netten buldum saglikli yasam brogramindan alintiydi sanirim iki bayan yapiyo bende onlara bakarak yaptim bi saate yakin suruyo binevi egzersizgibi nefesi nezaman alip verecegini soyluyolar bugun üçüncü gunum kaldi bibi hafta senin adina cok sevindim canim mustafa bahcecinin cok dogru bi insan olduguna inaniyorum Allah korusun bu merkezde haklarim biter sonuc alamazsam bende ona gitmek isterim bende senden cok umutluyum canim insallah olacak bu sefer insallah sen yuregi cok guzel birisin Allah im mukafatini kat kat vercektir inaniyorumsende bigun bole olcaksin insallah ablacim

Ah beguzelim hepsi bir icilir mi onlarin saracoglu hep soyluyo hicbi bitki birbi kur ayni anda kullanilmaz diye madem yapican saracoglunun sitesinden arastir sirasiyla onu yap ama ayni anda yapma Allah korusun dönüşü olmayan zararlar verebilirsin kendine dikkatli ol

canım benim allah birlikte kocatsın sizi inaşallahhhhh. birlikte torunlarınızı sevin, torunun turununu görün inşallahhh... bu sefer olacak canım benim sakın olumsuz düşünme... ona olan aşkın ve onun sana olan aşkı her gün daha çok artsın emiii.. ben de kocama aşığımmm. ve ona " aslında aşkımı hakedecek çok bir şey yapmıyorsun, bu rabbimin lutfu diyorum... ölüyor gülmekten, hemen kendine pay çıkarıyor, ama ben allahın sevgili kuluyum diyorrr... " gerçekten de rabbim hep sevsin eşlerimizi ve bizi ayırmasın inşallahhh...

amiiin ablacımmm.... hepimiz böyle olalım ve diyorum ya bebek mevlütlerine gidelimmm... gidemesekte burdan mevlüt yaparız artıııkkkk hepimize......

daha yeni evlisin canim bencede biraz tadini cikar, Allah gonlune gore versin..mucukk

Canim benim,sigarayi biz esimle ayni zamanda biraktik.aslinda o benden 2hafta once birakti.birbirinizi bahane gormeyin,esin birak icsin,sen birak.bence o zaman o da birakacak.ne diyolar "cocuga istedigini yaptirabilmek icin soyleme,yap" ornek olmak lazim.erkeklerde cocuk gibi olduklarina gore:)) ben sigara icerken cocuk istiyordum,esim de gercekten istesen sigarayi birakirdin deyip dr islerini savsakliyordu..ben birakinca mum oldu:))benim ne kadar ciddi oldugumu anladi yani,simdi hangi kürü,ilaci istesem sormadan yutuyor

Canim benim korkuttun beni simdi ne oldu anlamadım dün hayit ve aslan pençesi içtim bişey olmamıştı a sitederde okuduğum kadarirla yapan var hepsi bir aradar yapti bilmiyom ama simdi korktum

Ya kizlar,ben 3 kilo aldim( gebelik suresince dusuk tehlikesi var diye yattim ya sanirim ondan.o vakit kilom normaldi ama cikolata yedim ( etkisi yeni cikiyor galiba.biraz diyet ve spor yapmam lazim ama cooook zor.

ya haklısında ben aşılama zamanı bırakmıştım ama o bırakamadı bende inat ettim ikimiz beraber içiyoruz şimdi inşallah bırakırız ya :26:

Kislar bakın bitkilerin karışımı var kullaabilirsiniz diyolar ama ben ayri ayri kullanacagim cok korktum 1 litre su
1 tutam çobançantası
1 tutam civanperçemi
1 tutam adaçayı
1 tutam hayıt tohumu
1 tutam aslanpençesi
1 litre kaynayan suyun içine birer tutam katılıp, 5 dakika kaynatılır.

Kizlar hpinize iyi aksamlar sayfalari okuyamadim inss herkes iyidir ben dun geceden beri cok kotuyum birden hastalandim suan yatiyorum kendinize iyi bakin arkadaslar gorusuruz

Allahım yalvarıyorum sana sen büyüksün görürsün duyarsin isitirsin acilarimiz son bulsun dertlerimise sifa ver Allahim dayancak güç bulamıyorum kendimde a inanıyorum Rabbime ogunlergelecek ama omurden ömür gidecek hepinizi seviyorum kızlar

Canim benim korkuttun beni simdi ne oldu anlamadım dün hayit ve aslan pençesi içtim bişey olmamıştı a sitederde okuduğum kadarirla yapan var hepsi bir aradar yapti bilmiyom ama simdi korktum

Canim benim kusura bakma ya korkutmak istemezdim ama her insanin vucudu cok farkli bagisiklik sistemi metobolizmasi cok farkli birine zarari olmaz digerine olur sen tedbiri elden birakma kullan ama ayri ayri zamanlarda ve bir duzen icinde kullan mesela aslanpencesi kurunu yap once saracoglunun kuru var bir bardak suya bi tutam atip bes dakika kaynatip iciliyodu eger yanlis hatirlamiyorsam 1 ay yapilip bir hafta ara veriliyo sonra biay daha yapiliyo tabi saracoglunun vidyolarindan bak sen genede dogrumu hatirliyorum ama bunu yaparken baska bir bitki kullanma
Kendin cok dikkat et tatlim vucudumuz cok degerli insallah hersey guzel olur ben eger tup tedavilerimden sonuc alamazsam aslanpencesini deneyecegim mutlaka hatta kapali carsidan almistim dolabimda var bide oncesinde sogan kurunu de deneyebilirsin hatta ulasabilirsn saracogluna ulasmaya calis o seni en guzel sekilde yonlendirecektir

ALLAH dayanma gucu versin insallah canim sinavimiz cok zor inan mukafatimizda buyuk olacaktir...

Çoook tesekkur ederim canim benim Allah razi olsun bende öyle yapmak istiyorum artik tekini kullanacagim senin dediğin gibi Insallah bişey olmamıştır zaten yumurtam az valla şaşırdım artik iyice uyardığını Icin sagol yinede benim gibi yapmak isteyenler dikkatli olsunlar sevgiler

ALLAH dayanma gucu versin insallah canim sinavimiz cok zor inan mukafatimizda buyuk olacaktir...

İnsallahhhhhhhh canim benim inancımız büyük Allahım ogunleri göstersin bise sende Gusel haberler alırsın canim benim Insallah

Ne demek tatlim birbirimize destek olmak yardimci olmak bilgi ve tecrubelerimizi paylasmak icin buradayiz insallah hersey güzel l olsun korkma cani bi defa kullanmakla bisey olmaz heralde kendine cok dikkat et...

Ne demek tatlim birbirimize destek olmak yardimci olmak bilgi ve tecrubelerimizi paylasmak icin buradayiz insallah hersey güzel l olsun korkma cani bi defa kullanmakla bisey olmaz heralde kendine cok dikkat et...

Tesekkur ederim vcanimin Ici Allah razi olsun seninde az kaldı dimi Allah gonluneversin sevgilerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…