Kızlar yarin 9 günüm acaba test yaptirsam mi ya kararsiz kaldim dr ptesi yaptirmami söylemiştide
Vazgecemedigim topigin guzeller guzeli anneleri anne adaylari hepinize iyi geceler diliyorum topigin en basinda yani kasim ayinda benimle birlikte negatifini alanlar 2ci transferini olmus bile masallah size rabbim yuzumuzu guldursun insallah dualarim sizlerle.ozellikle YELIZ en cok senin haberine uzulmustum cok etkilenmistim aglamistim seninle birlikte taaa uzaklardan ..simdi totemim sensin sonucunu dort gozle brkliyorum:) be inaniyorum olacak bu sefer.bana gelince adetimi bekliyorum once histeroskopi , bi sonraki ay dondurulmuslarimi alicam allahin izniyle.hepinizi sevgiyle kucakliyorum Allah'a emanet.
Arkadaslar listemize bi goz attim hamis sayimiz 30olmus Maaşallah subhanallah haftaya bu sayimiz guzel haberlerle arfsin insallah ilk guzel haberi pizzo arkadastan bekliyoruz sonra sanirim sira bana geliyo :18: sora yeliz sora kalbimdesin Allah im sen hepimizin yuzunu guldur listemiz bastan sona hamislerle dolsun insallah herkese hayirli pazarlar guzel tatiller olsun
Merhaba kizlar.uzun zamandir takip etmedim sizi.söyle bir baktim güzel haberler var.ins.devami gelir.beni sorarsaniz histeroskopiden bir hafta sonra adet oldum ve donmus tedavime basladim.çarsamba transferim var kismetse.
cicibebem senin güzel haberini gördüm çok şükür ikize benziyor benimde öyle bişeydi yanlış hatırlamıyorsam fazla girmiyorum günler zor geçiyor ikizler çok şükür iyiler 11 haftalık olduk ama 4 kilo verdim yediğimi çıkarıyorum olsun çok şükür halimize bugünleri görebilmek için çok sabrettik
günaydın kalinkam nasilsin canim evet bende erkenciyim eşim hep bu saate ise gidiyo ınsallah canim seninde transferin hayırlı olur gusel sonuçlar alırsın hayırlı haberlerle son tedavin olur insallah pozitifi görüşün ınsallah .halimize bin şükür genede gecen doktorum bize diyoki siz daha nesamana kadar devam edeceksiniz diyo hem maddi venanevi açıdan yiprandinnis dedi esimde oluncaya kadar dedi ogün bi hastası gelmiş doktorun allahım osayilari buldurmaz ınsallah almamyada gitmediği merkez kalmamais 12denemesiymis allahım korusun bu kadar deneme yapmayalım hic birimisde bugun burda pozitifi gördük dedi bu insanlar nekadar yipranmislardir ama sonucda mutlu haberi almışlar guzel allahima inancımız ve guveniz sonsuz hepimizin gusel haberlerle son tedavisi olur karnımız burnumuzda gezeris ınsallah demekki buda bizim imtihaniz allahım isyan edenlerden eylemesin
neyler eyler mevlam en guzelını eyler sevgiler
gece gece ben geldim :)
şöyle bir geçmişe göz atmaya çalıştım..sevindimm!
CİCİBEBE hamilesin demekki!! ah nasıl sevindimmaşallah sana canım,Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin,ikizlerin geliyo büyük ihtimal,ah inşallah öyledir
kendine çok dikkat et
YELİZciim sen de hiç moral bozma,transferin 3üne 5ine bakmahayırlısıyla nasip olacaksa 3 de olur 5 de..mesela benim 3. embriyosuydu
KALİNKAM transferin hayırlı olsun canım,pozitifi ilan ettiğini duyalım inşallaaahh..
KALBİMDESİN senin de az kalmış,hadi hayırlısı bu sefer son olsun Allah çifter çifter versin
ve diğer güzel arkadaşlarım..amayaa,hatibulut,neşe,güzbahar,sevgi,pers,kodal,selen.....adını yazamadığım güzeller..hiçbirinizi unutmuyorum,kendinize hep iyi bakın,sağlıklı olun ki bebekler daha kolay gelsin
benden haberler 15 haftalık oldum,ikizlerim maşallah sorunsuz büyüyolar
sorunlu olan benimona da razıyım,çok şükür..ben herşeye katlanırım
Allahım hepimize bebeklerimizi kucaklama sevincini ve onları sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..duam hep bu yönde,hep....
unutulmadınız
iyi geceler anne adayları.................
canlarım ben geldimmmm... Dün doktorra gittim... Mustafa bahçeciyi şimdilik çok sevdim. Dobra bir adam.. 2,3 ay ilaç tedavisi yapmaya karar verdik... Hayıt içmiştim ondan mıdır nedir bu ay solda 3, sağda 2 yumi gördü maşallahhh... Onları görünce o kadar mutlu oldum kiiiii...
Verdiği ilaçlar şunlar. (bu arada ilaçları detaylı yazdım içmek isteyen olursa diye... çünkü bekleme odasında bir hastayla konuştum 33 yaşındaydı, yumurtaları çok kalitesizmiş... Mustafa hoca ona da aynı ilaçları vermiş... )
arginmax men 3x2 ( günde 3 kere 2şer tablet)
biesteron 1x 3 (gece yatmadan önce) ( 3 tane birden)
solgar omega 3 950 (1x1) ( gün içinde 1 tane)
divit ampul (ayda 1)
eşim için
proxeed plus ( sabah akşam) (eşimde sperm 2 milyon, ama diğer herşey sıfır. Hareket özellikle)
besmeleyle başladık inşallah... Bu akşam ilaçlarımı da alıcam, mayıs haziran gibi de adetimle gidip tekrar görüşeceğiz... Eşime bu sefer daha ilk gün test yaptılar.. Sonucu bildirecekler... Rahim filmi çektireceğim adetimle birlikte, sakarya da çektir, kargola dedi...
Daha yazacak çok şey var ama şimdi sizlere gelelimmm...
Cicibebem..... Uçtum uçtum sayende... O kadar mutlu oldum ki... Bebek 34'e haber verdim hemen.. Müjde diye... Ama oda eşi sebebiyle giremedi daha galiba .... çoook mutlu oldu senin içinnnn.... Eşi de kontrole gitmişti, daha iyiyimiş ama hala kendine dikkat etmesi gerekiyormuş... Bu arada bebek 34ün vereceği başka haberlerde var...
Yelizim bugün galiba transferin var, belki de transferini oldun... Canım artık paniği bırak ne olur... Allaha tevekkül et... Rahat ol... Kalinkamı izle lütfen... çünkü bu sefer ikinizden de harika haberler alacağız.... Ne olur endişe etme...
Kalinkam, nasıl gidiyor canım, eşin iyi bakıyormu sana, bak bizim de emanetimizsin ona, selam söyle, ablam öyle dedi de... Bizlere de öğret şu nefes işlerini inşallah... Hepimiz rahatlayıp hazırlanalımmm şöyle bebişlere...
Kalbimdesin, canım arkadaşım son transferini olacaksın inşallah rabbimin izniyle... Kalinkam gibi sen de bu akşam bebeklerine hazırlan, çünkü 9 ay 10 gün çok yoğun olacaksın inşalllahhh..
çilekim, ay göbiş de çıkmış... çooook mutlu oldummm... Tekmelemeye ne zaman başlayacaklar acep,,, canım benim hem bebişlerin iyi olsun hem de sennnn... Bizim en tazeSizlersiniz... Sen, mervst, pers, bir de artık sesi soluğu çıkmayan, kodal, binnua vardı... Allah hepinize bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı, onları yetiştirmenizi nasip etsinnn... Onlar hepimizin yeğenleri....
Haticim başka topicte de okumuştum, yeliz de söylemişti, eşimin kullanacağı ilacı,,, sen de bir araştır eşin için inşallahhh... Benim ki ben asla ilaç milaç içmem diyor du, ama doktora sesini hiç çıkarmadı, hatta bana dinle öyle vereceksin dedi
Selincim,,, taze gelinim benim,,, kocana onu sevdiğini hissettir bitanem, hayat onlarla güzelll... Hiç pozitifliğini bozma...
Amayammmm, canım benim saraçoğlu ile görüşmüşsün,,, çoook sevindimmm... En doğru kararı sen verirsin bitanem de bak senin hayıtı düzensiz olarak içsem de bana yumi olarak döndü... Ben başka hiçbir şey de yapmadım... Bal, tarçın, çörekotunu ayırdım kafama göre kullandım, yoğurduma çörekotu atarım ben, yaklaşık 2 yıldır şifa niyetine, çörekotunu salataya da serperim bol bol... Tarçını sıcak elma suyu yapıyorum orada tüketiyorum ve sık sık bol tarçınlı boza yada salep içiyorum... En zavallısı bal... Ayda bir ıhlamura kaşığın ucuyla koyuyorum neredeyse... Ama çoook şükür... Ben yumi sayısını hayıta bağlıyorum valla.. Yaklaşık 15 gündür, büyük bir fincan içiyorum bir kere... Canım sen zaten baharda denemekyecek misin, belki saraçoğlunun tedavisi ili önceden gelir bebeğin, annesine sürpriz yapar... O kadar aradan sonra onunla görüşmende mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum canım benimmm....
Kızlar hepinizi çok seviyorum, adını zikretmediklerim kusuruma bakmasınlar, sizleri de tek tek dualarımda anıyorum sadece şu an yazmaya vaktim yok,,, dün de işte olmadığım için işler çoook birikmiş... Hemen dönmem lazım...
Sevgi ve dua ile kalınnnnn... çoook öptümmm... Sonra tekrar girmeye çalışacağımmmmmmmmm
Canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişlerin 9 ay sen hiç bırakmasın dualarım seninlekızlaarrrçok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdim beni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştim sıram geçti yaniiii bu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçti dayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim doktor güldü lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzere apar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçti neyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstü tabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktu neyse evimize geldik inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biter hepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız
Kizlar hpinize iyi aksamlar sayfalari okuyamadim inss herkes iyidir ben dun geceden beri cok kotuyum birden hastalandim suan yatiyorum kendinize iyi bakin arkadaslar gorusuruz
Cnm baya macerali olmus transferin ama insss sonu seni mutlu etsin bebislerin annesine simsiki tutunsunlar 9 ay birakmasinlar inss cnm simdi bolbol dinlen cnm kendine ve bebislerine iyi bakkızlaarrrçok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdim beni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştim sıram geçti yaniiii bu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçti dayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim doktor güldü lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzere apar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçti neyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstü tabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam
aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktuneyse evimize geldik inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biter hepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız
Ben geldim hem de super bir haberle
Kasimdaki denemem kimyasalla sonuclanmisti
Bu ay donmus bebelerimi aldim
Bugun 11. Gun test sonucum 455
Hala soktayim
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hepimiz icin dua ediyorum
Cnm baya macerali olmus transferin ama insss sonu seni mutlu etsin bebislerin annesine simsiki tutunsunlar 9 ay birakmasinlar inss cnm simdi bolbol dinlen cnm kendine ve bebislerine iyi bak
canım Neşecimçok geçmiş olsun tatlım bol bol dinlen inşaALLAH çabuk toparlanırsın
Canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişlerin 9 ay sen hiç bırakmasın dualarım seninletest günü ne zaman:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?