2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar yarin 9 günüm acaba test yaptirsam mi ya kararsiz kaldim dr ptesi yaptirmami söylemiştide

Ayy canim cok az kalmis hadi insallah hayirli haberlerle gel insallah idrar testi yaptin mi hic yapmayi dusunuyo musun eger dayanamiycaksan yarin kan testi yapabilirsin insallah pozitif sonuc alirsin canim...

Vazgecemedigim topigin guzeller guzeli anneleri anne adaylari hepinize iyi geceler diliyorum topigin en basinda yani kasim ayinda benimle birlikte negatifini alanlar 2ci transferini olmus bile masallah size rabbim yuzumuzu guldursun insallah dualarim sizlerle.ozellikle YELIZ en cok senin haberine uzulmustum cok etkilenmistim aglamistim seninle birlikte taaa uzaklardan ..simdi totemim sensin sonucunu dort gozle brkliyorum:) be inaniyorum olacak bu sefer.bana gelince adetimi bekliyorum once histeroskopi , bi sonraki ay dondurulmuslarimi alicam allahin izniyle.hepinizi sevgiyle kucakliyorum Allah'a emanet.

Simdiden hayirli olsun anim tedavin insallah son tedavin olur ve bebegini kucagina alirsin bende bu topikten hic kopamadim insallah hepimizin uğur u olur ...

Arkadaslar listemize bi goz attim hamis sayimiz 30 olmus Maaşallah subhanallah haftaya bu sayimiz guzel haberlerle arfsin insallah ilk guzel haberi pizzo arkadastan bekliyoruz sonra sanirim sira bana geliyo :18: sora yeliz sora kalbimdesin Allah im sen hepimizin yuzunu guldur listemiz bastan sona hamislerle dolsun insallah herkese hayirli pazarlar guzel tatiller olsun

Arkadaslar listemize bi goz attim hamis sayimiz 30 olmus Maaşallah subhanallah haftaya bu sayimiz guzel haberlerle arfsin insallah ilk guzel haberi pizzo arkadastan bekliyoruz sonra sanirim sira bana geliyo :18: sora yeliz sora kalbimdesin Allah im sen hepimizin yuzunu guldur listemiz bastan sona hamislerle dolsun insallah herkese hayirli pazarlar guzel tatiller olsun

kızlaarrr çok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdimbeni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştimsıram geçti yaniiiibu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçtidayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim doktor güldü lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzereapar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçtineyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstütabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktuneyse evimize geldik inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biterhepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız

AAAAAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNcanım ne güzel bir dua etmişsin.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı kolay yollardan gelen yavrular nasip etsin

Merhaba kizlar.uzun zamandir takip etmedim sizi.söyle bir baktim güzel haberler var.ins.devami gelir.beni sorarsaniz histeroskopiden bir hafta sonra adet oldum ve donmus tedavime basladim.çarsamba transferim var kismetse.

canım benim hoşgeldinçarşambaya az kalmış inşaALLAH herşey çok güzel oluryavrularını 9 ay bırakmamak üzere karnında misafir edersin sonra gelsinler kucağına

maşaALLAH canım.ALLAH yavrularını vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.ikiz olunca mide bulantısı daha çok oluyor tabii.az kaldı 1-2 hafta içinde biter inşaALLAH BULANTILARIN

evet canım mevla hepimiz için en güzelini nasip edecek inşaallahsabrın sonu selamet

sağol canım benim evet benim yine bir transfer maceram başladı.inşaALLAH sonu iyi bitermaşaALLAH yavrularına böyle güzel güzel büyümeye devam etsinler vaktinde kucağına ve ömrünüze girsinlerhayırlı güzel kaderli evlatlar olsunlar inşaALLAH

güzbahar Canım Senin adına çok sevindim Inşaallah mustafa bahçeci sana uğur getirsin şifanı onun elinden versin eşininde kabullenmiş olması çok güzel sperm sayısı ve hareketliliğndenmiş tedaviyi ret etmesi Nasılda gurur yapıyor türk erkeklerisonu güzel bitecek inşaallah hepimizin son tedavileri olacak bebem34 bize ne haberler verecek çok merak ettim biran önce topiğe girsede meraktan kurtulsak yahuuuu

Canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişlerin 9 ay sen hiç bırakmasın dualarım seninle test günü ne zaman:26:

Kizlar hpinize iyi aksamlar sayfalari okuyamadim inss herkes iyidir ben dun geceden beri cok kotuyum birden hastalandim suan yatiyorum kendinize iyi bakin arkadaslar gorusuruz

canım Neşecimçok geçmiş olsun tatlımbol bol dinlen inşaALLAH çabuk toparlanırsın

Cnm baya macerali olmus transferin ama insss sonu seni mutlu etsin bebislerin annesine simsiki tutunsunlar 9 ay birakmasinlar inss cnm simdi bolbol dinlen cnm kendine ve bebislerine iyi bak

Ben geldim hem de super bir haberle
Kasimdaki denemem kimyasalla sonuclanmisti
Bu ay donmus bebelerimi aldim
Bugun 11. Gun test sonucum 455
Hala soktayim
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hepimiz icin dua ediyorum

canım gözün aydın ALLAH C.C tamamına erdirsin darısı başımıza inşaALLAH

Cnm baya macerali olmus transferin ama insss sonu seni mutlu etsin bebislerin annesine simsiki tutunsunlar 9 ay birakmasinlar inss cnm simdi bolbol dinlen cnm kendine ve bebislerine iyi bak

sağol Neşecimsen nasıl oldun daha iyisin inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…