• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kislar size bişey danismmak istiyorum bilgisi olan varsa yazsin lütfen
Ben yaklaşık bir haftadır aslan pençesi içiyorum poset çay bugünde yanında civan percemu vede kayt içtim birer su bardağı ama aradan yarim saat sonra öyle ağrım olduki sanırsın dogum sancısı oluyorum sandım ama internette ucunu birden kullananlarda var ağrı kesici yuttum öyle geçti gectoi ama gelin bana sorun simdi adetliyim bide bilmiyorum artik neden oldu ucunu bir içtiğim icinmi oldu acaba ben hayatda öyle ağrı çekmedim

Gecmis olsun,Canim bu agri belki de tesaduftur zira bu otlarin faydasi icin belirli bir sure gecmesi gerekiyor.bu da yaklasik biz kadinlarda en az 1ay...ama sanirim sen hepsinden birer bardak icmissin,agir geldi demek ki..saracoglunun kendisinden dinledim,once testere disli aslan pencesi cayi iciyorum gunde iki kez.regl bittikten 2-3gun sonra da sogan kuru yapacagim.aslanpencesi hormonlari dengeliyor,ben fsh dusursun diye iciyorum.sogan ise miyomlarim varmis onlari kucultmek veya yok etmek icin.adam dedi ki AYRİ zamanlarda kullanilacak,birlikte degil.

Kızlar merabaaaa iki yumuşu aldım geldim anamgile yerleştim 2.80 yatıyom bakalım ...dondurulmuş yumoşum olmadı yine :44::44: buna üzülmelimiyim bilmiom ama birinci denemem duymadığım bişi öğrendim Bizim emriyolarda kabarcık mı ne o oluşmuş tranfers edilcek olan en ii iki embriyonun bunlarını temizleyip koyduklarını sölediler biraz içim burkuldu ama nwbilim biyandan da belki böle ii oldu diyorum müdahele ettikleri de bişidir...öncekinde hiç bukadar detay alamamıştım.....allhım sen bilirsin yaaa daha öğrencek bişi yoktur bu tüp bebekte diyorum bakalım daha neler duyucaz hakkımzda hayırlısı artıkk
Dualarınız ı bekliyorumm hepinizi sevgiyle öpüyorum

Son düzenleme:
Ben geldim hem de super bir haberle
Kasimdaki denemem kimyasalla sonuclanmisti
Bu ay donmus bebelerimi aldim
Bugun 11. Gun test sonucum 455
Hala soktayim
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hepimiz icin dua ediyorum

Hala soktayim

Allahım sağlıkla tamına erdirsin sağlıklı sihatli eli ayagi düz aza noksansiz akilli ve zeki olarak eline aldirsin canim kaç tane transfer ettiler bilmiyom ama galiba ikis herhalde sevgiler canim keyifli bir hamileliğin olsun

Allahım sağlıkla tamına erdirsin sağlıklı sihatli eli ayagi düz aza noksansiz akilli ve zeki olarak eline aldirsin canim kaç tane transfer ettiler bilmiyom ama galiba ikis herhalde sevgiler canim keyifli bir hamileliğin olsun

Canim ne kadarguzel yazmissin amin insallah isteyen herkese rahat bir surec sonrasi bu haberi almayi ve saglikla dunyaya getirmeyi nasip etsin

3. Gun embriyosu 11. Gunum iki tane compact embriyoydu

Tesekkur ederim nevacim Allah isteyen herkese nasip etsin saydimda cogalsin diye seninle beraber 32 tane hamilemis var Insallah bizlerde dahil oluruz c
Hamissssss kardeşlerim hepinizi seviyorum bizler Icin dua edi Rabbim sizin dualarinizi kabul eder
Sizler kendinize iyi bakın emi gun sayan kardeşlerim Insallah sizde böler yazarsınız KİZLARRRR HAMİLEYİM DİYE tedavide olanlar Insallah hic sorusuz devam eder tedaviniz sizde mutlu haberi verirsiniz ben hep ozenmisdir buraya tyazmaya bakalım Rabbim nasip etcekmi yakinda kalinkamda yazacak Insallah buraya HAMİLEYİM diye hepimizin Rabbim gönlüne gore versin sevgiler

Kızlar merabaaaa iki yumuşu aldım geldim anamgile yerleştim 2.80 yatıyom bakalım ...dondurulmuş yumoşum olmadı yine :44::44: buna üzülmelimiyim bilmiom ama birinci denemem duymadığım bişi öğrendim Bizim emriyolarda kabarcık mı ne o oluşmuş tranfers edilcek olan en ii iki embriyonun bunlarını temizleyip koyduklarını sölediler biraz içim burkuldu ama nwbilim biyandan da belki böle ii oldu diyorum müdahele ettikleri de bişidir...öncekinde hiç bukadar detay alamamıştım.....allhım sen bilirsin yaaa daha öğrencek bişi yoktur bu tüp bebekte diyorum bakalım daha neler duyucaz hakkımzda hayırlısı artıkk

Yelizcim gozun aydin..hakkindir yat dinlen bo bol sev bebislerini:) insallah guzel haberler al en sonundada hepimiz sevinelim umutlanalim...zira durumlarimiz benziyor bizde erkek inferilisi nedeniyle tedavi goruyoruz..insallah sonucun yuzunu guldursun, mudahale etmeleri iyi olmus canini sikma buna bence, simdi annesinin gobusunde sicacik buyusun yawrular:)

Hala soktayim

:)))))) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn canımmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Hala soktayim

gozun aydin canim harika bir haberr..donmuslarimiz bizede bu mutlulugu tattirsin insallah..saglicakla kucagina almani dilerimm..

Hala soktayim

Tebrik ederim,allah kucagina almayi nasip etsin:))

Canim hayirli olsun transferin.2 bebegin de sana tutunsun buyusun insallah:))

:)))))) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn canımmmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Sagol canimmmm
Darisi basina insallahhh

Yelizcim canim transferin hayirli olsun.gecen sefer ayni gündü transferlerimiz simdi ise yakin olacak.ins.bu sefer güzel haberler verecegiz

Hala soktayim

Hayirli olsun canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins.

canlarım ben geldimmmm... dün doktorra gittim... Mustafa Bahçeciyi şimdilik çok sevdim. dobra bir adam.. 2,3 ay ilaç tedavisi yapmaya karar verdik... hayıt içmiştim ondan mıdır nedir bu ay solda 3, sağda 2 yumi gördü maşallahhh... onları görünce o kadar mutlu oldum kiiiii...:46::46::46::46::46::46::46::46:

verdiği ilaçlar şunlar. (Bu arada ilaçları detaylı yazdım içmek isteyen olursa diye... çünkü bekleme odasında bir hastayla konuştum 33 yaşındaydı, yumurtaları çok kalitesizmiş... mustafa hoca ona da aynı ilaçları vermiş... )

arginmax men 3x2 ( günde 3 kere 2şer tablet)
Biesteron 1x 3 (gece yatmadan önce) ( 3 tane birden)
Solgar omega 3 950 (1x1) ( gün içinde 1 tane)
Divit ampul (ayda 1)

Eşim için
proxeed plus ( sabah akşam) (eşimde sperm 2 milyon, ama diğer herşey sıfır. Hareket özellikle)

besmeleyle başladık inşallah... bu akşam ilaçlarımı da alıcam, mayıs haziran gibi de adetimle gidip tekrar görüşeceğiz... eşime bu sefer daha ilk gün test yaptılar.. sonucu bildirecekler... Rahim filmi çektireceğim adetimle birlikte, sakarya da çektir, kargola dedi...

Daha yazacak çok şey var ama şimdi sizlere gelelimmm...

cicibebem..... uçtum uçtum sayende... o kadar mutlu oldum ki... bebek 34'e haber verdim hemen.. müjde diye... ama oda eşi sebebiyle giremedi daha galiba .... çoook mutlu oldu senin içinnnn.... eşi de kontrole gitmişti, daha iyiyimiş ama hala kendine dikkat etmesi gerekiyormuş... bu arada bebek 34ün vereceği başka haberlerde var...

yelizim bugün galiba transferin var, belki de transferini oldun... canım artık paniği bırak ne olur... allaha tevekkül et... rahat ol... kalinkamı izle lütfen... çünkü bu sefer ikinizden de harika haberler alacağız.... ne olur endişe etme...

kalinkam, nasıl gidiyor canım, eşin iyi bakıyormu sana, bak bizim de emanetimizsin ona, selam söyle, ablam öyle dedi de... bizlere de öğret şu nefes işlerini inşallah... hepimiz rahatlayıp hazırlanalımmm şöyle bebişlere...

kalbimdesin, canım arkadaşım son transferini olacaksın inşallah rabbimin izniyle... kalinkam gibi sen de bu akşam bebeklerine hazırlan, çünkü 9 ay 10 gün çok yoğun olacaksın inşalllahhh..

çilekim, ay göbiş de çıkmış... çooook mutlu oldummm... tekmelemeye ne zaman başlayacaklar acep,,, canım benim hem bebişlerin iyi olsun hem de sennnn... bizim en taze :49::49::49::49::49: sizlersiniz... sen, mervst, pers, bir de artık sesi soluğu çıkmayan, kodal, binnua vardı... allah hepinize bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı, onları yetiştirmenizi nasip etsinnn... onlar hepimizin yeğenleri....

haticim başka topicte de okumuştum, yeliz de söylemişti, eşimin kullanacağı ilacı,,, sen de bir araştır eşin için inşallahhh... benim ki ben asla ilaç milaç içmem diyor du, ama doktora sesini hiç çıkarmadı, hatta bana dinle öyle vereceksin dedi:52::52::52::52:

selincim,,, taze gelinim benim,,, kocana onu sevdiğini hissettir bitanem, hayat onlarla güzelll... hiç pozitifliğini bozma...

amayammmm, canım benim saraçoğlu ile görüşmüşsün,,, çoook sevindimmm... en doğru kararı sen verirsin bitanem de bak senin hayıtı düzensiz olarak içsem de bana yumi olarak döndü... ben başka hiçbir şey de yapmadım... bal, tarçın, çörekotunu ayırdım kafama göre kullandım, yoğurduma çörekotu atarım ben, yaklaşık 2 yıldır şifa niyetine, çörekotunu salataya da serperim bol bol... tarçını sıcak elma suyu yapıyorum orada tüketiyorum ve sık sık bol tarçınlı boza yada salep içiyorum... en zavallısı bal... ayda bir ıhlamura kaşığın ucuyla koyuyorum neredeyse... ama çoook şükür... ben yumi sayısını hayıta bağlıyorum valla.. yaklaşık 15 gündür, büyük bir fincan içiyorum bir kere... canım sen zaten baharda denemekyecek misin, belki saraçoğlunun tedavisi ili önceden gelir bebeğin, annesine sürpriz yapar... o kadar aradan sonra onunla görüşmende mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum canım benimmm....

kızlar hepinizi çok seviyorum, adını zikretmediklerim kusuruma bakmasınlar, sizleri de tek tek dualarımda anıyorum sadece şu an yazmaya vaktim yok,,, dün de işte olmadığım için işler çoook birikmiş... hemen dönmem lazım...
sevgi ve dua ile kalınnnnn... çoook öptümmm..:54::54::54::54::54:. sonra tekrar girmeye çalışacağımmmmmmmmm

Canin mustafa bey benin doktorum şuanda ikizlerime hamileyim çok şükür darisi basina o ne derse harfiyen yap dualarim hepinize

Yelizcim transferin hayırlı olsun sende Gusel haberini verirsin kuzum bebislerinl tutunur sana Insallah

canim merak ettik seni embrisler ini aldim demek maasallah hayirli ugurlu olsun insallah hayirli saglikli bebisler olsunlar yat tabi hakkindir artik prenses modundasin kendini simartabildigin kadar simart ben iyice ayaklandim valla dun aksam disariya bile ciktik markete gittik hatta bi magazaya girip elbise bile denedim herseyin hayirlisi tatlim onlar senin nasibinse ne olursa olsun seninle kalacaklardir sen icini rahat tut duani et gerisini Rabbim ize birak insallah 12 gun sonra guzel haberlerini aliriz cektigin tum sikintilari unutursun Rahman ve Rahim olan Allah im sen bizi sensiz birakma sen dualarimizi kabul eyle :25:

Back
X