• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza talibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun
Kuzum transferin hayırlı olsun inşallah bu sefer bebişlerin seninle olacak 9 ay annelerini hiç bırakmayacak lar dualarım seninle canım:16::16:bu arada test günü ne zaman:26:

Ayyy ne guzel hepimiz aldik bebislerimizi artik toplu yatis ve bekleyis donemi gerci bien yatmiyorum artik butun islerimi kendim yapiyorum gezmelere ciktik bugun kocacimla bana yeni bir pantolon aldik cunku dolabimdaki hicbi pantolonun dugmesi kapanmiyo:33:
Cumartesiye az kaldi beni heyecanlar basmaya basladi bile cokta korkuyorum Allah im insallah hepimiz pozitif alip bebislerimizi birlikte buyuturuz :49:bu ben:49:bu kalbimdesin:49:buda sensin :nazar::21:
Evet canımm maşallah maşallah bize ...arayanlaea kuluçkaya yatım beni rahatsız etmeyin diom :52::52::52:

Nasilsiniz kizlar Kalbimdesin kalinkam yeliz transferleriniz olmus ne guzel ismini sayamadigim tedavisi devam eden canlar Allahım mucizelerinize can versin inşallah dualarimiz sizinle :16: Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmasın bende toparlandim cok şükür esimle evimle ilgileniyorum baya temizlik is falan vardı :54: yorgunluktan bittim adetim bitmek üzere doktor gel bitince dedi bu da tutmazda sol tupunu alsak mi acaba diyordu rahim filmin temiz ama konusalim diyor bende baska yolu yok mu dedim alttan o tüpü tikariz dedi o nasil olacak kızlar laparoskopi ile mi yapılıyor o da :18: valla hic içimden gitmek gelmiyor yoruldum bide bi mudddet hastane :19: görmek istemiyorum dinlenmek istiyorum cok özledim hepinizi iyi hafta sonları olsun herkesi öpüyorum:54:

Son düzenleme:
Kızlar merabaaaa iki yumuşu aldım geldim anamgile yerleştim 2.80 yatıyom bakalım ...dondurulmuş yumoşum olmadı yine :44::44: buna üzülmelimiyim bilmiom ama birinci denemem duymadığım bişi öğrendim Bizim emriyolarda kabarcık mı ne o oluşmuş tranfers edilcek olan en ii iki embriyonun bunlarını temizleyip koyduklarını sölediler biraz içim burkuldu ama nwbilim biyandan da belki böle ii oldu diyorum müdahele ettikleri de bişidir...öncekinde hiç bukadar detay alamamıştım.....allhım sen bilirsin yaaa daha öğrencek bişi yoktur bu tüp bebekte diyorum bakalım daha neler duyucaz hakkımzda hayırlısı artıkk
Dualarınız ı bekliyorumm hepinizi sevgiyle öpüyorum
yelizcim hayirli olsun cnm transferin bolbol dinlen cnm kendine iyi bak:54:

Ben geldim hem de super bir haberle
Kasimdaki denemem kimyasalla sonuclanmisti
Bu ay donmus bebelerimi aldim
Bugun 11. Gun test sonucum 455
Hala soktayim
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hepimiz icin dua ediyorum
cnm :nazar:masallah degerin cok guzel allah tamamina erdirsin inss

Kizlar iyi geceler, ben 1hafta-10gunlugune ankaraya anneme gidecegim yarin sabah..
Kalbimdesin,yarin transferin guzel gecer insallah,
Yeliz ve kalinkam,pizzo sizlerinde guzel haberlerinize gelirim umarim:))
Transferi olacak ve test sonucunu bekleyen arkadaslarim kendinize iyi bakin,baktirin...opuyorum sizi:16:
gulegule git gel cnm hayirli yolculuklar:16:

:6: arkadaslar bu sari kafacik ayni ben sonunda beni anlatan bi sari kafacim buldum bende bunun gibi fena orgucuyum:6:
cnm inss bebisine de boyle guzel orguler ormek nasip olsun inss

Cok gecmis olsun canim,kendine dikkat et kisin herkes hasta grip misin.benimde igne yerlerim aciyor uyaniyorum sizisindan,dun neduydum kamyon soforleri yolda uyumamak icin ellerine sigara basarlarmis,sizlasinda uyuklamayalim diye.bende dedim benden iyi kamyon soforu olur,surekli ignelerdeyim
Tesekkur ederim perscim bende anlamadim cnm birden usutme ve sitma tuttu bi yandan ates oldu sonrada ter basti ialac alinca bugun cok sukur biraz daha iyiyim :9:
Allah inss emeklerinin karsiligini verecek cnm bebegini sagsalim kucagina alacaksin inss cnm dikkat et kendine:54:
can dostlarim bugün itibari ile anne aday adayiyim dualariniza talibim topigi fazla okuyamadim bugün için bana sans dileyen bütün arkadaşlarıma çok tesekkur ederim.2tane yavrumla yatiyorum bugün çok Yoruldum hepinizi opuyorum Allaha emanet olun
Kalbimdesin cnm almissin cok sukur dondiriklerini inss bu sefer gobisine kurulsunlar inss 9ay ondan sonrada hop kucaginda inss sagsalim simdi sen bolbol yat dinlen cnm iyi bak dondiriklerine:54:

Nasilsiniz kizlar Kalbimdesin kalinkam yeliz transferleriniz olmus ne guzel ismini sayamadigim tedavisi devam eden canlar Allahım mucizelerinize can versin inşallah dualarimiz sizinle :16: Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmasın bende toparlandim cok şükür esimle evimle ilgileniyorum baya temizlik is falan vardı :54: yorgunluktan bittim adetim bitmek üzere doktor gel bitince dedi bu da tutmazda sol tupunu alsak mi acaba diyordu rahim filmin temiz ama konusalim diyor bende baska yolu yok mu dedim alttan o tüpü tikariz dedi o nasil olacak kızlar laparoskopi ile mi yapılıyor o da :18: valla hic içimden gitmek gelmiyor yoruldum bide bi mudddet hastane :19: görmek istemiyorum dinlenmek istiyorum cok özledim hepinizi iyi hafta sonları olsun herkesi öpüyorum:54:
Cnm iyi aksamlar gecmis olsun rahim filmini ne zaman cektirmistiniz alltan yapacaksa hitereskopi yoluyla yapacaktir cnm ben laporoskopi oldum dr tupumu acmisti o karindan delik acilarak yapiliyor cnm ama mutlaka tup isini cozdukten sonra yeni bir tedaviye basla cnm kendine iyi bak :16:
Dondurulmus embrio transferi yaptıran arkadaşlar karın agriniz ve kasik agniniz oldumu ve kac gün sürdü
Cnm benim ilk gunler oldu daha sonra ara ara oluyordu cnm inss hakkinda hayirlisi olsun inss:16:

Son düzenleme:
Cnm iyi aksamlar gecmis olsun rahim filmini ne zaman cektirmistiniz alltan yapacaksa hitereskopi yoluyla yapacaktir cnm ben laporoskopi oldum dr tupumu acmisti o karindan delik acilarak yapiliyor cnm ama mutlaka tup isini cozdukten sonra yeni bir tedaviye basla cnm kendine iyi bak :16:

Cnm benim ilk gunler oldu daha sonra ara ara oluyordu cnm inss hakkinda hayirlisi olsun inss:16:

Canim yaa belki daha önce de sormusumdur kusura bakma hamilemisin canim sen

Sağol cnm rahim filmini eylül ayinda cektirdim yaa açıkçası tüpumu aldırmak istemiyorum keske acsa ya da temizlese dogal yoldan olma sansim yuzde 50 düşer :( tabi mecburi olursa ne yapalim hayırlısı biraz dinlenelim Allahım maddi manevi güç verdikçe denemeye devam :10: senin nasıl gidiyor cnm

Son düzenleme:
Canim yaa belki daha önce de sormusumdur kusura bakma hamilemisin canim sen
onemli degil cnm ben aralikta dusuk yaptim cnm 6 haftalikken benimde donmus tedavisiydi

Sağol cnm yaa açıkçası tüpumu aldırmak istemiyorum keske acsa ya da temizlese dogal yoldan olma sansim yuzde 50 düşer :( tabi mecburi olursa ne yapalim hayırlısı biraz dinlenelim Allahım maddi manevi güç verdikçe denemeye devam :10: senin nasıl gidiyor cnm

İnss olur cnm ben tek tupumle ogluma dogal yoldan hamile kalmistim cnm hemde ilk dusundugumuz ay oglumdan once dis gebelik nedeniyle acik ameliyatla dr tupumu almisti cnm ama allah nasip ederse oluyor inss seninde nasibinde vardir cnm bende allah izin verirse mart yada nisanda inss donmus tedavisine baslicam cnm yeniden

Son düzenleme:
hepinizinki hayirli ugurlu olsun canim tekrardan, bide ben alabilsem artik yaaaa:( yetti gariii, FB ta milletin bebek resimlerini paylasmalarindan biktim, begensen bi turlu begenmesen bi turluuu, en iyisi hic girmemek..

Valla cani. Bende girmiyorum artik insanlar artik sahip olduklarini nasil sergileyeceklerini sasirmis durumdalar beni daha cok bu rahatsiz ediyo

sagol tatlim insallah senin icinde hakkinda hayirlisi neyse Rabbim onu nasip eder

yelizcim hayirli olsun cnm transferin bolbol dinlen cnm kendine iyi bak:54:

cnm :nazar:masallah degerin cok guzel allah tamamina erdirsin inss

gulegule git gel cnm hayirli yolculuklar:16:

cnm inss bebisine de boyle guzel orguler ormek nasip olsun inss

Tesekkur ederim perscim bende anlamadim cnm birden usutme ve sitma tuttu bi yandan ates oldu sonrada ter basti ialac alinca bugun cok sukur biraz daha iyiyim :9:
Allah inss emeklerinin karsiligini verecek cnm bebegini sagsalim kucagina alacaksin inss cnm dikkat et kendine:54:

Kalbimdesin cnm almissin cok sukur dondiriklerini inss bu sefer gobisine kurulsunlar inss 9ay ondan sonrada hop kucaginda inss sagsalim simdi sen bolbol yat dinlen cnm iyi bak dondiriklerine:54:
insallah canim insallah zaten evde bidunya bebek kiyafeti var ordugum 5 bebek buyur onlarla Allah nasip kismet eder insallah

onemli degil cnm ben aralikta dusuk yaptim cnm 6 haftalikken benimde donmus tedavisiydi

İnss olur cnm ben tek tupumle ogluma dogal yoldan hamile kalmistim cnm hemde ilk dusundugumuz ay oglumdan once dis gebelik nedeniyle acik ameliyatla dr tupumu almisti cnm ama allah nasip ederse oluyor inss seninde nasibinde vardir cnm bende allah izin verirse mart yada nisanda inss donmus tedavisine baslicam cnm yeniden

Geçmiş olsun Allah yavrunuzu size bagislasin yeni tedavinde rast gitsin inşallah cnm

Anladım canim Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin

Back
X