2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Amin canıminsallah sen hamileydin ne oldu canimya cok uzuldum allahim insallah yuzumuzu guldurur bukez olur bebek icinde cok uzuldum rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin

Hadi hayirli olsun canim insallah bu son tedavin olur
amin cnm insss

bugününüz dünden güzel geçsin inşaALLAH
İnsss cnm benim hergunumuz guzel olsun
cnm hadi gozun aydin basladigin gibi sonu da mutlulukla bitsin inss

cnm hosgeldin oncelikle ve gecmis olsun bende aralikta kaybetmistim cnm benim hala duzene girmedi en az uc ay beklemelisin cnm inss bidahakine saglikli bi hamilelik gecirirsin cnm

butun yazdiklarina katiliyorum cnm paylasim icinde tskler

Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz

Canim benim cok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun insallah kendiliğinden gelir bebisin Allah gönlüne gore versin hic umutsusluga kapılma

Rabbim yeterki oldesin sevgiler

Kizlar bugün transferimin 5.gunundeyim hâlâ karnimin ağrısı gecmedi bazen azaliyor o zananda niye bişey diye düşünüyorum hamile olan ozellikle hamile olan arkadaşlara soruyorum sizlerde karin ağrısı oldumu olduysa da ne kadar sürdü

Beş gündür ara sıra foruma girmeme rağmen maalesef hem iş yoğunluğu hem de psikolojim yüzünden bir şeyler yazamadım. Kendi canım sıkkın sizlerinde canını sıkmak istemedim. Ama hepinizi çok özledim. Bu arada hem güzel şeyler okudum hem üzücü şeyler. Üzülenle üzüldüm. Sevinenle sevindim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla ve ailelerimizle birlikte..

Canım arkadaşlarım en son geçen hafta perşembe yazabilmiştim. o gün çok sancım oldu. ardından pıhtılar gelmeye başladı aynı düşükteki gibi. Buralarda düzgün bir doktor aradım. devlet hastanesinde bir isim öğrendim. Pazartesi gittim. Durumumu anlattım tekrar düşük olabileceğini söyledi içeride parça kalmışta olabilir bir öncekinden dolayı dedi. Hemen kan bakıldı. herhalde yeniden düşük yapıyorsun, neden kendi başına denemeye kalkıyorsun gibi bir sürü nasihatta bulundu. malum devlet hastanesi olduğu için uzun uzun durumumu anlatmam nasip olmadı. Düşükten dolayı ya rahimde perde gibi bişey var, yada bu bir parça sakın korkma ama rahime zarar veren bişeyler olabilir onun için hemen emar çekilmesi lazım dedi.Aynı zamanda kana baktı ve dün sonuç çıktı hem kanda hem de diğer tarafta enfeksiyon çıktı antibiyotiğe, kreme ve fitile başladım. Enfeksiyon geçmezse gel dedi ben başladığını bilmiyorum ki bittiğini nereden bileyim. netten okudum hiç oradaki yazan şeyler gibi bişeyler yok bende. sadece karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor. akıntım falan hiçbieyim yok.yine migremin tuttu. ve sürekli midem bulanıyor.

emar için 1 ay sonraya gün veriyorlardı ama araya birilerini soktuk. dün gece emar çekildi. yarın 2 den sonra sonuç çıkacak. durumum belli olacak. Aslında sonucu alınca sizlere yazacaktım ama duramadım. sizleri bende çok özlemiştim. attığınız mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin beni merak ettiğiniz kadar bende sizleri merak ediyorum.

hepinizi kocaman öpüyorum. her duamda hepimize dua ediyorum.

Afiyet olsun tatlim,isabet olmus ben halen yapip yiyemedim:))
Regl oldun mu,test aptin mi,merak ettim iyi misin?

canım çok teşekkür ederim iyiyim.

Ablan için sizede geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.

Canım benimmmmm tedavinin başı süper gidiyor Rabbim kucağına bebişini verecek göreceksin. Rabbim seninle olsun dualarını kabul etsin inşallah.

melindam belki haklısın üzülmenin anlamı olmadığı konusunda ama işte ben okuyunca çok üzüldüm napimmm.

Rabbim bu sabrının mükafatını en kısa zamanda versin canım arkadaşım.

Cnm cok gecmis olsun inss emar sonucunda temiz ciksin

gecmis olsun selencim umarim butun tahlillerin temiz cikar..

Kesinlikle haklısın...

Aslında olumlama yaparak evrene güzel şeyler göndermemiz lazım ki güzel şeyler bize katlanarak gelsin :))

benim nasibime yine beklemek dustu..dun yapilacakti transferim, yumurtaliklarim yeterince baskilanamadigi icin yumurtlamisim ve transferim iptal edildi..mart sonunda insallah..hepberaber..

Canım üzüldüm ama bunda da vardır bir hayır. Eminim daha güzel sonuç alacaksın ki ertelendi.

Ben tekrar düşünmüyorum canım. Düşüneceğimi de sanmıyorum. Tamam ilk denemem benden çok deneyenler var. çok sıkıntı çekenler var, Çok sabredenler var ama bu ara psikolojim çok bozuk. Allahım sizlere nasip etsin.

Kuzum geçmiş olsun icini ferah tut sonucun güzel çıkacak bizi habersiz bırakma dualarım seninle
melindam belki haklısın üzülmenin anlamı olmadığı konusunda ama işte ben okuyunca çok üzüldüm napimmm.

Rabbim bu sabrının mükafatını en kısa zamanda versin canım arkadaşım.

Teşekkür ederim kuzum amin inşallah

sikintilari ust uste yasadigin icin bir yorgunluk hissediyorsun sanirim..insallah tez zamanda ferahlarsin buda bebisini kendiliginden getirir sana..biz esimle yogaya basliyoruz, bi suru kitap aldim..ne bilim azcik baska seylere odaklansak hersey guzel olacak bence..

Canim cok gecmis olsun,umarim hemen gecer.bu arada sana kizmadan gecemicem: dusuk yaptiktan sonra hic kontrole gitmedin,icinde parca kalip kalmadigini anlamak icin.kanda enfeksiyon olunca bas donmesi,tansiyon dusuklugu filan da yapiyor.ilaclara cevap verir zaten bikac gune vucudun.karin agrin,bas agrin isaret olabilir.ilaclarin bitince kontrole tekrar git Selencim.insallah mr dan bisii cikmaz.

Kuzum geçmiş olsun icini ferah tut sonucun güzel çıkacak bizi habersiz bırakma dualarım seninle

Teşekkür ederim kuzum amin inşallah

Melimdm sağol canım... o kadar inanıyorum ki bana dua ettiğine inan hissediyorum sende benim hep dualarımdaydım ve hep öyle olacaksın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…