amin cnm insssAmin canıminsallah sen hamileydin ne oldu canimya cok uzuldum allahim insallah yuzumuzu guldurur bukez olur bebek icinde cok uzuldum rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin
Hadi hayirli olsun canim insallah bu son tedavin olur
İnsss cnm benim hergunumuz guzel olsunbugününüz dünden güzel geçsin inşaALLAH
cnm hadi gozun aydin basladigin gibi sonu da mutlulukla bitsin insskızlarrr evet ağlıyorum ama sevinçten dün opu olmuştum biliyosunuz 11 yumurtadan 9 u döllenmiş çok iyi dediler...ama beni sevindiren bu değil eşimin sperm sonucu çünkü 1 milyon bile zor çıkan sonucu 12 MİLYON ÇIKMIŞ VE %60 HAREKETLİYMİŞ
allahım inşalahhh çok iyiye işrettir kesinlikle PROXED PLUS denen o vitaminin faydasını gördüğüne inanıyorum hepinizin eşi kulansın kızlar zararlı bişi değil multivitamin zaten ve 2 ayda sonuç verdi inanamıyorummmmmmmm inşalahh faydası olur
allahım şükürler olsunn
cnm hosgeldin oncelikle ve gecmis olsun bende aralikta kaybetmistim cnm benim hala duzene girmedi en az uc ay beklemelisin cnm inss bidahakine saglikli bi hamilelik gecirirsin cnmMrb arkadaslar cok yazmadim buraya ama hep okudum yazdiklarinizi cok zor günler geçiriyorum aralik ayinda başlayan tüp bebek maceram subatin ilk günü 8 haftalik ikiz bebeklerimin kalbinin durmasiyla sonlandi. Ayni gun kurtaj oldum kendimi cok berbat hissediyorum ilki olmayinca hic olmayacakmis gibi geliyor ama bir once tekrar denemek istiyorum doktorum umredeymis henuz hicbirseyden haberi yok tekrar tedaviye ne zaman baslayabilirim bilgisi olan varsa vecpaylasirsa sevinirim Allah sabrimizi artirsin
butun yazdiklarina katiliyorum cnm paylasim icinde tskler1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır. 2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir. 3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikrisevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir. 4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir. 5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız. 6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır. 7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.
Olmadi Ne diyecegimi bilemiyorum Herşeyin hayirlisi olsun Rabbim sizin güldürsun inşallah hepinizi cok seviyorum iyiki varsınız Hakkinizi helal edin cok destek oldunuz hepiniz
Ayyy cok sevindim insallah duyarsin bende yarin guzel haberi veririm bende kizimin adini mira koymak istiyorum insallah allah nasip ederseCok sukur hamileyim canim gecen hafta kesele ri gorduk yarinda kalp atislari icin gidecegiz insaALLAH bisorun cikmazda duyariz
Afiyet olsun tatlim,isabet olmus ben halen yapip yiyemedim:))
Regl oldun mu,test aptin mi,merak ettim iyi misin?
sen nerelerdesin tatlımneler yapıyorsun senide özledikkkk
kızlarrr evet ağlıyorum ama sevinçten dün opu olmuştum biliyosunuz 11 yumurtadan 9 u döllenmiş çok iyi dediler...ama beni sevindiren bu değil eşimin sperm sonucu çünkü 1 milyon bile zor çıkan sonucu 12 MİLYON ÇIKMIŞ VE %60 HAREKETLİYMİŞ
allahım inşalahhh çok iyiye işrettir kesinlikle PROXED PLUS denen o vitaminin faydasını gördüğüne inanıyorum hepinizin eşi kulansın kızlar zararlı bişi değil multivitamin zaten ve 2 ayda sonuç verdi inanamıyorummmmmmmm inşalahh faydası olur
allahım şükürler olsunn
canlar değerim düşmüş 7.42 sanırım kimyasal nasip buymuş vücudumu dinlendirip 4. deneme için tam gaz devamama bu sefer baska merkez başka doktorla şimdiden doktor arayışına geçtim bile üzülmenin bir anlamı yok verende rabbim alanda demekki daha iyi olacak
Cnm cok gecmis olsun inss emar sonucunda temiz ciksinBeş gündür ara sıra foruma girmeme rağmen maalesef hem iş yoğunluğu hem de psikolojim yüzünden bir şeyler yazamadım. Kendi canım sıkkın sizlerinde canını sıkmak istemedim. Ama hepinizi çok özledim. Bu arada hem güzel şeyler okudum hem üzücü şeyler. Üzülenle üzüldüm. Sevinenle sevindim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla ve ailelerimizle birlikte..
Canım arkadaşlarım en son geçen hafta perşembe yazabilmiştim. o gün çok sancım oldu. ardından pıhtılar gelmeye başladı aynı düşükteki gibi. Buralarda düzgün bir doktor aradım. devlet hastanesinde bir isim öğrendim. Pazartesi gittim. Durumumu anlattım tekrar düşük olabileceğini söyledi içeride parça kalmışta olabilir bir öncekinden dolayı dedi. Hemen kan bakıldı. herhalde yeniden düşük yapıyorsun, neden kendi başına denemeye kalkıyorsun gibi bir sürü nasihatta bulundu. malum devlet hastanesi olduğu için uzun uzun durumumu anlatmam nasip olmadı. Düşükten dolayı ya rahimde perde gibi bişey var, yada bu bir parça sakın korkma ama rahime zarar veren bişeyler olabilir onun için hemen emar çekilmesi lazım dedi.Aynı zamanda kana baktı ve dün sonuç çıktı hem kanda hem de diğer tarafta enfeksiyon çıktı antibiyotiğe, kreme ve fitile başladım. Enfeksiyon geçmezse gel dedi ben başladığını bilmiyorum ki bittiğini nereden bileyim. netten okudum hiç oradaki yazan şeyler gibi bişeyler yok bende. sadece karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor. akıntım falan hiçbieyim yok.yine migremin tuttu. ve sürekli midem bulanıyor.
emar için 1 ay sonraya gün veriyorlardı ama araya birilerini soktuk. dün gece emar çekildi. yarın 2 den sonra sonuç çıkacak. durumum belli olacak. Aslında sonucu alınca sizlere yazacaktım ama duramadım. sizleri bende çok özlemiştim. attığınız mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin beni merak ettiğiniz kadar bende sizleri merak ediyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum. her duamda hepimize dua ediyorum.
Cnm cok gecmis olsun inss emar sonucunda temiz ciksin
Beş gündür ara sıra foruma girmeme rağmen maalesef hem iş yoğunluğu hem de psikolojim yüzünden bir şeyler yazamadım. Kendi canım sıkkın sizlerinde canını sıkmak istemedim. Ama hepinizi çok özledim. Bu arada hem güzel şeyler okudum hem üzücü şeyler. Üzülenle üzüldüm. Sevinenle sevindim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla ve ailelerimizle birlikte..
Canım arkadaşlarım en son geçen hafta perşembe yazabilmiştim. o gün çok sancım oldu. ardından pıhtılar gelmeye başladı aynı düşükteki gibi. Buralarda düzgün bir doktor aradım. devlet hastanesinde bir isim öğrendim. Pazartesi gittim. Durumumu anlattım tekrar düşük olabileceğini söyledi içeride parça kalmışta olabilir bir öncekinden dolayı dedi. Hemen kan bakıldı. herhalde yeniden düşük yapıyorsun, neden kendi başına denemeye kalkıyorsun gibi bir sürü nasihatta bulundu. malum devlet hastanesi olduğu için uzun uzun durumumu anlatmam nasip olmadı. Düşükten dolayı ya rahimde perde gibi bişey var, yada bu bir parça sakın korkma ama rahime zarar veren bişeyler olabilir onun için hemen emar çekilmesi lazım dedi.Aynı zamanda kana baktı ve dün sonuç çıktı hem kanda hem de diğer tarafta enfeksiyon çıktı antibiyotiğe, kreme ve fitile başladım. Enfeksiyon geçmezse gel dedi ben başladığını bilmiyorum ki bittiğini nereden bileyim. netten okudum hiç oradaki yazan şeyler gibi bişeyler yok bende. sadece karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor. akıntım falan hiçbieyim yok.yine migremin tuttu. ve sürekli midem bulanıyor.
emar için 1 ay sonraya gün veriyorlardı ama araya birilerini soktuk. dün gece emar çekildi. yarın 2 den sonra sonuç çıkacak. durumum belli olacak. Aslında sonucu alınca sizlere yazacaktım ama duramadım. sizleri bende çok özlemiştim. attığınız mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin beni merak ettiğiniz kadar bende sizleri merak ediyorum.
1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır. 2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir. 3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir. 4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir. 5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız. 6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır. 7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.
gecmis olsun selencim umarim butun tahlillerin temiz cikar..
teşekkür ederim canım. sende durumlar nasıl?
benim nasibime yine beklemek dustu..dun yapilacakti transferim, yumurtaliklarim yeterince baskilanamadigi icin yumurtlamisim ve transferim iptal edildi..mart sonunda insallah..hepberaber..
Kuzum geçmiş olsunBeş gündür ara sıra foruma girmeme rağmen maalesef hem iş yoğunluğu hem de psikolojim yüzünden bir şeyler yazamadım. Kendi canım sıkkın sizlerinde canını sıkmak istemedim. Ama hepinizi çok özledim. Bu arada hem güzel şeyler okudum hem üzücü şeyler. Üzülenle üzüldüm. Sevinenle sevindim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla ve ailelerimizle birlikte..
melindam belki haklısın üzülmenin anlamı olmadığı konusunda ama işte ben okuyunca çok üzüldüm napimmm.
Rabbim bu sabrının mükafatını en kısa zamanda versin canım arkadaşım.
Canım üzüldüm ama bunda da vardır bir hayır. Eminim daha güzel sonuç alacaksın ki ertelendi.
Ben tekrar düşünmüyorum canım. Düşüneceğimi de sanmıyorum. Tamam ilk denemem benden çok deneyenler var. çok sıkıntı çekenler var, Çok sabredenler var ama bu ara psikolojim çok bozuk. Allahım sizlere nasip etsin.
Beş gündür ara sıra foruma girmeme rağmen maalesef hem iş yoğunluğu hem de psikolojim yüzünden bir şeyler yazamadım. Kendi canım sıkkın sizlerinde canını sıkmak istemedim. Ama hepinizi çok özledim. Bu arada hem güzel şeyler okudum hem üzücü şeyler. Üzülenle üzüldüm. Sevinenle sevindim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla ve ailelerimizle birlikte..
Kuzum geçmiş olsunicini ferah tut sonucun güzel çıkacak bizi habersiz bırakma dualarım seninle
Teşekkür ederim kuzum amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?