2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

CanımOTE=nazan.e;33856156]Fsh 9.75 idi,bikac haftadir aslanpencesi cayi iciyorum.esim de keciboynuzu kuru ve e vitamini kullaniyor,benim recetem:)) ama senin dedigin ilaca bakip alacagim..hsg yaptirdim sorun yok.tupler tikali ise ordan gelen sivi embriyonun tutunmasini engelliyormus sanirim.umarim gerek kalmaz:))
Bu testler dedigim kromozomsal bozukluk icin yada kan pihtilasmasi mesela..test isimlerini bile tam bilemiyorum..yada 2.deneyecegim,olmazsa yapilacak hepsi.....[/QUOTE]

Canim benim en son olculen fsh im 10.8 cikmisti cok panik olmustum ama doktor artik fsh a pek bakmadiklarini onemli olan amh in kac cikacagi oldugunu soyledi amh testimde 5 cikinca endiselenecek bisey yok demisti kromozom testine karyotip analiz diyolar kanpihtilasma testleride toplam 4 tane isimlerini doktor yazip seni genetige yonlendiriyo bu testleri hemen istememe sebepleride yapilan 100 testten sadece 2 kiside problem cikiyomus buda devlete cok buyuk maliyetlere mal oluyomus oyuzden doktorlar en az iki negatif yada dusuk olmadan doktorlarda isteyemiyolar bende merak edip doktoruma sormustum aciklamasi buydu ama genelde bu testlerdende bisey cikmiyo ben hepsini yaptirdim cok sukur bisey cikmadi

Canim benim en son olculen fsh im 10.8 cikmisti cok panik olmustum ama doktor artik fsh a pek bakmadiklarini onemli olan amh in kac cikacagi oldugunu soyledi amh testimde 5 cikinca endiselenecek bisey yok demisti kromozom testine karyotip analiz diyolar kanpihtilasma testleride toplam 4 tane isimlerini doktor yazip seni genetige yonlendiriyo bu testleri hemen istememe sebepleride yapilan 100 testten sadece 2 kiside problem cikiyomus buda devlete cok buyuk maliyetlere mal oluyomus oyuzden doktorlar en az iki negatif yada dusuk olmadan doktorlarda isteyemiyolar bende merak edip doktoruma sormustum aciklamasi buydu ama genelde bu testlerdende bisey cikmiyo ben hepsini yaptirdim cok sukur bisey cikmadi
Kalinkacim Ben amh yaptirmadim ama bu anlattiklarini duymustum.ben en iyisi kafayi bozmayim:)) sikintili bir gebelik yasayinca biseyler eksik gibi hissediyo insan..olacagi varmis deyip ben marti bekleyim en iyisi..

Ben burada tüpten 3 ay önce Kaan Aydosun tavsiyesi üzerine eşim klomen kullandı hormon ve kan tetkiklerini mail attım ona göre klomeni kullanmamızı tavsiye etti. Zaten dna hasar testini de o istemişti. Bide eşime 3 ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptım.Etkisi oldu mu bilmiyorum ama muhakkak olmuştur çünkü eşimin testesteron normal seviyedeydi düşük değildi ama klomenden sonra tavan yaptı 2 kat arttı. Sende kaan aydosa maille ulaşabilirsin tahlilleri gönderip.

Ama bence doktordan habersiz sen klomen kullanma.Normal bir kadın doğumcuya git onun kontrolünde yumurta takibi yaptır klomen+ovıtrelle olabilir bekleme sürecinde bunu yapabilirsin bence.

Bide bu bekleme sürecinde ovulasyon testleri al onunla dene

canım ah bi anlatabilsem :( benim eşimde isteksizlik var.sayesinde banada bulaştı :( ayda 2 kereden başka olmuyor.oda yumurtlama günlerine denk gelmiyor.ovu testini 1 sene kullandm işe yaramadı.bize ancak tüp bebek olur dedik.oda tutmadı :(

canım ah bi anlatabilsem :( benim eşimde isteksizlik var.sayesinde banada bulaştı :( ayda 2 kereden başka olmuyor.oda yumurtlama günlerine denk gelmiyor.ovu testini 1 sene kullandm işe yaramadı.bize ancak tüp bebek olur dedik.oda tutmadı :(

Canım benim umudunu kaybetme Rabbim büyüktür bizlere de yaşatacak anneliği ben buna inanıyorum. İsteksizlikle ilgili bir tedavi yada takviyeler felan alsan :34: her başarısızlık bizi umutsuzluğa sürüklüyor bende yaşadım senin gibi ilk tüp denemem olmadı ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor. Kadın doğuma git klomenle yumurta takibi yaptır bence çatlama iğnesi vurdurur ilişki gününü söyler o gün de itikler yaparsın :33: bu ovulasyondan daha kolay olur canım ama sakın umudunu tüketme Rabbim büyüktür

kızlarrr evet ağlıyorum ama sevinçten dün opu olmuştum biliyosunuz 11 yumurtadan 9 u döllenmiş çok iyi dediler...ama beni sevindiren bu değil eşimin sperm sonucu çünkü 1 milyon bile zor çıkan sonucu 12 MİLYON ÇIKMIŞ VE %60 HAREKETLİYMİŞ
allahım inşalahhh çok iyiye işrettir kesinlikle PROXED PLUS denen o vitaminin faydasını gördüğüne inanıyorum hepinizin eşi kulansın kızlar zararlı bişi değil multivitamin zaten ve 2 ayda sonuç verdi inanamıyorummmmmmmm inşalahh faydası olur
allahım şükürler olsunn
Yelizzz çok sevindim canım gözünüz aydın! :46::46::46::46:
İnşallah hamilelik haberini de alacağız burdan canım. :49::nazar:

yelizcim senin adına çok sevindim.canım ağla tabii herzaman üzüntüden mi?ağlayacağız:32::32::32::32:her işin kolay olsun.kalitesi artarak büyüsün bebikoların.transfer ne zaman belli oldumu:16::16::16::16::16:

aminnnn rabbim hepimize kolaylık versin... embrilog arayınca o ama yumurtaların durumunu anlatıyo ben onu hiç dinlemedim hemen eşimin sonucunu sordum 12 milyon bi çığlık atmadığım kaldı telefonda kadında şaşırdı nie bu kadar şaşırdın daha önce ne çıkıyoduki dedi ...dedim 1 milyon bile çıkmıyodu harekette çok az dı dedim oda şaşırdı....neysee buna şükür tabi de
önemli olan bundan sonrası yarın bidaha arıyacaklar ona göre 3ncü gün yada iyi giderse 5nci gün transfer olur ........... allahım inşalahh hepimizin yüzünü güldürsün :49::49:

Canım benim umudunu kaybetme Rabbim büyüktür bizlere de yaşatacak anneliği ben buna inanıyorum. İsteksizlikle ilgili bir tedavi yada takviyeler felan alsan :34: her başarısızlık bizi umutsuzluğa sürüklüyor bende yaşadım senin gibi ilk tüp denemem olmadı ama bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor. Kadın doğuma git klomenle yumurta takibi yaptır bence çatlama iğnesi vurdurur ilişki gününü söyler o gün de itikler yaparsın :33: bu ovulasyondan daha kolay olur canım ama sakın umudunu tüketme Rabbim büyüktür

kaan aydosa mail attım bakalım olmazsa ona giderim fiyatları nedir peki ?=

Mrb arkadaslar cok yazmadim buraya ama hep okudum yazdiklarinizi cok zor günler geçiriyorum aralik ayinda başlayan tüp bebek maceram subatin ilk günü 8 haftalik ikiz bebeklerimin kalbinin durmasiyla sonlandi. Ayni gun kurtaj oldum kendimi cok berbat hissediyorum ilki olmayinca hic olmayacakmis gibi geliyor ama bir once tekrar denemek istiyorum doktorum umredeymis henuz hicbirseyden haberi yok tekrar tedaviye ne zaman baslayabilirim bilgisi olan varsa vecpaylasirsa sevinirim Allah sabrimizi artirsin

Mrb arkadaslar cok yazmadim buraya ama hep okudum yazdiklarinizi cok zor günler geçiriyorum aralik ayinda başlayan tüp bebek maceram subatin ilk günü 8 haftalik ikiz bebeklerimin kalbinin durmasiyla sonlandi. Ayni gun kurtaj oldum kendimi cok berbat hissediyorum ilki olmayinca hic olmayacakmis gibi geliyor ama bir once tekrar denemek istiyorum doktorum umredeymis henuz hicbirseyden haberi yok tekrar tedaviye ne zaman baslayabilirim bilgisi olan varsa vecpaylasirsa sevinirim Allah sabrimizi artirsin

Çok geçmiş olsun. Belki biliyorsundur ben de ilk tüp bebek denememde 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Ocak ayında kürtaj oldum. Doktorum mart adetiyle dondurulmuş tedavisine başlamayı önerdi. Kürtaj nedeniyle en azından 2-3 ay beklemek gerekiyor rahmin toparlanması için. Tabii bizim de toparlanmaya, biraz kafamızı başka şeylere vermeye ihtiyacımız oluyor. Umarım bir sonraki tedavinde bebeğine kavuşursun. Sana iyi gelecek şeyler yapmanı, sevdiklerinle vakit geçirmeni ve fazla yalnız kalmamanı öneriyorum.

aminnnn rabbim hepimize kolaylık versin... embrilog arayınca o ama yumurtaların durumunu anlatıyo ben onu hiç dinlemedim hemen eşimin sonucunu sordum 12 milyon bi çığlık atmadığım kaldı telefonda kadında şaşırdı nie bu kadar şaşırdın daha önce ne çıkıyoduki dedi ...dedim 1 milyon bile çıkmıyodu harekette çok az dı dedim oda şaşırdı....neysee buna şükür tabi de
önemli olan bundan sonrası yarın bidaha arıyacaklar ona göre 3ncü gün yada iyi giderse 5nci gün transfer olur ........... allahım inşalahh hepimizin yüzünü güldürsün :49::49:

amin canım inşaALLAH:16::16::16:cümlemizin kalbinden geçen duaların kabul olmasını dilerim:16::16::16::16:

kaan aydosa mail attım bakalım olmazsa ona giderim fiyatları nedir peki ?=

hemen randevu vermiyor 2-3 ay sonraya felan veriyor. ücreti de 350 tl galiba. Ben söylediği tedaviyi uyguladım eşime arada kan hormon istedi kontrol etmek için gönderdim ama gidemeden tüpe başladık o yüzden gitmedim ankaraya ama sizden ilk isteyeceği dna hasarı olacak oda ankarada düzen laboratuvarına yönlendiriyor biz istanbuldaki şubesinde yaptırdık 150 tl o testte

canım çok geçmiş olsun:16:ALLAH C.C böyle kötü günleri tekrar yaşatmasın:16::16::16:küretaj sonrası en az 2-3 ay beklemek gerekiyor rahim dinlensin diye.sen de bu arada toparlanırsın tekrar tedavine başlayıp yavrularını kucağına alırsın:16::16::16:

hemen randevu vermiyor 2-3 ay sonraya felan veriyor. ücreti de 350 tl galiba. Ben söylediği tedaviyi uyguladım eşime arada kan hormon istedi kontrol etmek için gönderdim ama gidemeden tüpe başladık o yüzden gitmedim ankaraya ama sizden ilk isteyeceği dna hasarı olacak oda ankarada düzen laboratuvarına yönlendiriyor biz istanbuldaki şubesinde yaptırdık 150 tl o testte

zaten ne paralar döktük yaparız inşallah ya.çok sağol bitanem.inşallah donmuşların bebiş getirir sana :52:

zaten ne paralar döktük yaparız inşallah ya.çok sağol bitanem.inşallah donmuşların bebiş getirir sana :52:

Valla canım döktük hala da döküyoruz Rabbim sonumuzu hayırlı etsin :18:
Rica ederim canım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :16:

Aminnnnnnn inşallah sağlıkla hayırlısıyla Rabbim nasip eder bana, sana ve tüm isteyenlere :49:

cicibebeeeeeee seni gördüğüme çok sevindim kızzz meraktan öldük ve şimdiden tebrik ederim innşalahh yarın kan sonucunla da güzel haberler alırız canımm allaha emanet ol...
Canim tesekkur edrim bende cok sevindim senin adina rabbim hayirlisiyla bir an önce hamilelik haberinide almayi nasip etsin insllah
InsaALLAH guzel haberlerle gelirsin canim benimde kontrolum var yarin

Insallah canim sen hangi asmadasin ben nayadir yoktumda

çok üzüldüm canım. daha fazla üzmiceksem neden olmuş arkadaşım bişey dediler mi. kanamayla falan mı anladın nasıl oldu

Fsh 9.75 idi,bikac haftadir aslanpencesi cayi iciyorum.esim de keciboynuzu kuru ve e vitamini kullaniyor,benim recetem:)) ama senin dedigin ilaca bakip alacagim..hsg yaptirdim sorun yok.tupler tikali ise ordan gelen sivi embriyonun tutunmasini engelliyormus sanirim.umarim gerek kalmaz:))
Bu testler dedigim kromozomsal bozukluk icin yada kan pihtilasmasi mesela..test isimlerini bile tam bilemiyorum..yada 2.deneyecegim,olmazsa yapilacak hepsi.....

tup bebek forumuna gelmeden once birkac ay erkek infertilitesi forumunda takildim, ordan bisuru sey ogrendim..esim nerdeyse 10 cesit ilac kullandi ama sonunda bu foruma terfi ettik:))..ama sana dedigim ilaci hic kullanmadi yani proxeed plus..kullananlar genelde memnunlar..bende simdi diyorumki esime alalim bi proxeed plus icmeye basla olurda martta yaptigimizda tutumazsa en azindan normal denerken senin sperm sayin yukselmis olur belki diye..alicaz sanirim vitamin sonucta..kan pihtilasmasi icin doktoruma bende sordum bin-iki bin dolarlardan bahsetti bende kalsin simdilik dedim oda gerek yok zaten dedi..ama her igtimale karsilik bebek aspirini alacagim transfer yapildiginda ..sende deneyebilirisn bunu..

Canim tesekkur edrim bende cok sevindim senin adina rabbim hayirlisiyla bir an önce hamilelik haberinide almayi nasip etsin insllah

Insallah canim sen hangi asmadasin ben nayadir yoktumda

Cok sukur hamileyim canim gecen hafta keseleri gorduk yarinda kalp atislari icin gidecegiz insaALLAH bisorun cikmazda duyariz

1- Bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır.Uykuya dalmadan önce bilinçaltına " Sabah altıda kalkacağım" emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır. 2- Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın ve yaşantınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız Bu ifadeyi buyruk olarak algılayıp buyruğunuzu yerine getirecektir. 3- Bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin;o da size istediğiniz karşılığı verecektir. 4- Asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. Bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir. 5- Size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. Çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız. 6- En doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. Bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır. 7- Bilinciniz kapıdaki bekçidir. En önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. İyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin.

Back
X