2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sikintilari ust uste yasadigin icin bir yorgunluk hissediyorsun sanirim..insallah tez zamanda ferahlarsin buda bebisini kendiliginden getirir sana..biz esimle yogaya basliyoruz, bi suru kitap aldim..ne bilim azcik baska seylere odaklansak hersey guzel olacak bence..

çok güzel düşünmüssün canım benim eşimle bişeylere başlamam pek de mümkün değil. çok yorgun geliyor yemek yiyoruz odada tv seyrederken uyuya kalıyor bende habire nette oyun oynuyorum. o uyanıyor ben yatıyorum. doğrudüzgün bebek konusunu bile konuşmadık. aslında çok iyi biridir ama niye böyle oldu anlam veremiyorum. Tüp bebeğe o ısrar etti. gidip yaptıralım ben bebek isiyorum diye.. biz daha 1,5 yıllık evliyiz. Amannn işte erkeklere göre ne var. ilacı yiyen biz iğneyi yiyen biz sıkıntıları çeken de biz... Bu bebek işine başlayana kadar sürekli kitap okuyordum bişeyler yapıyordum. Akşamları goblen işliyordum. Ama şimdi sadece oyun oynuyorum...

Kizlar bugün transferimin 5.gunundeyim hâlâ karnimin ağrısı gecmedi bazen azaliyor o zananda niye bişey diye düşünüyorum hamile olan ozellikle hamile olan arkadaşlara soruyorum sizlerde karin ağrısı oldumu olduysa da ne kadar sürdü

herkeste farklı şeyler oluyor başkalarıyla kendini kıyaslama canım

Canim cok gecmis olsun,umarim hemen gecer.bu arada sana kizmadan gecemicem: dusuk yaptiktan sonra hic kontrole gitmedin,icinde parca kalip kalmadigini anlamak icin.kanda enfeksiyon olunca bas donmesi,tansiyon dusuklugu filan da yapiyor.ilaclara cevap verir zaten bikac gune vucudun.karin agrin,bas agrin isaret olabilir.ilaclarin bitince kontrole tekrar git Selencim.insallah mr dan bisii cikmaz.

Canım evet kontrole gitmedim haklısın ama burada doğru düzgün doktor bile bilmiyordum. Aslında sıfırı bile görmemiştim... Haklısın...

Ama ben arısütü bal propolis içtim folik asit içtim falan dedim doktor kızdı. sen düşükten hemen sonra düşüğün bittiğini görmeden deneme yapamazsın. hatta 3-6 ay rahmin ve yumurtalıkları dinlenmesi lazım dedi. bende internette düşükten sonra hamile kalmak daha kolay gibi bişeyler yazıyor onun için yaptım dedim. Hamile kalmak için bişeyler yaptıysan Düşük tekrar olmuş olabilir diyor. hem 6 ay vücüdun dinlensin bişey yapma dedi hemde folik asit içeyim mi dedim iç dedi. ama ne bileyim anlamadım. yarın sonuç belli olacak bakalım !!!

tup bebek forumuna gelmeden once birkac ay erkek infertilitesi forumunda takildim, ordan bisuru sey ogrendim..esim nerdeyse 10 cesit ilac kullandi ama sonunda bu foruma terfi ettik:))..ama sana dedigim ilaci hic kullanmadi yani proxeed plus..kullananlar genelde memnunlar..bende simdi diyorumki esime alalim bi proxeed plus icmeye basla olurda martta yaptigimizda tutumazsa en azindan normal denerken senin sperm sayin yukselmis olur belki diye..alicaz sanirim vitamin sonucta..kan pihtilasmasi icin doktoruma bende sordum bin-iki bin dolarlardan bahsetti bende kalsin simdilik dedim oda gerek yok zaten dedi..ama her igtimale karsilik bebek aspirini alacagim transfer yapildiginda ..sende deneyebilirisn bunu..

Canim bu vitamin takviyesine bugun baktim,yorumlari okudum bende.sayi ve hareketliligi artiriyor anladigim kadariyla.esime kullandirdigim vitamine benziyor icerik,pahali hem,simdilik beklesin diyorum:)) keciboynuzu kuru morfolojiyi de iyilestiriyor deniyor.ama senin uzun vadeli dusuncen guzel.zaten sen amerikada keciboynuzu bulamazsin sanirim,yoksa tavsiye ederim.
Bugun bende hastaneye gittim,dr. Buldum dedim ki,"bu bebek niye olmadi bana bilimsel bisii soyle.kan pihtilasmasi,genetik testler gerekli mi,kafam cok karisik"..dr da her hamilelikte olabilecegini yuzdeleri filan anlatti,testlerden pek sonuc cikmadigini,interneti karistirmamami:)) soyledi..yani olacagi varmis deyip kafaya hicbirseyi takmayim mi dedim,evet dedi:))
Artik dusunmucem bu test filan islerini:)))

Canım evet kontrole gitmedim haklısın ama burada doğru düzgün doktor bile bilmiyordum. Aslında sıfırı bile görmemiştim... Haklısın...

Ama ben arısütü bal propolis içtim folik asit içtim falan dedim doktor kızdı. sen düşükten hemen sonra düşüğün bittiğini görmeden deneme yapamazsın. hatta 3-6 ay rahmin ve yumurtalıkları dinlenmesi lazım dedi. bende internette düşükten sonra hamile kalmak daha kolay gibi bişeyler yazıyor onun için yaptım dedim. Hamile kalmak için bişeyler yaptıysan Düşük tekrar olmuş olabilir diyor. hem 6 ay vücüdun dinlensin bişey yapma dedi hemde folik asit içeyim mi dedim iç dedi. ama ne bileyim anlamadım. yarın sonuç belli olacak bakalım !!!

selencim doktorun düşükten sonra gel kalıntı varmı parçakaldımı kontrol edicez diye çağırmadımı bunu yapması lazım ilk defa düşük yapan bi insan bunu düşünemez sonuçta

4343 senin nasıl oldu canım son durumun ben uzu süredir takip edemiyorum

Canim bu vitamin takviyesine bugun baktim,yorumlari okudum bende.sayi ve hareketliligi artiriyor anladigim kadariyla.esime kullandirdigim vitamine benziyor icerik,pahali hem,simdilik beklesin diyorum:)) keciboynuzu kuru morfolojiyi de iyilestiriyor deniyor.ama senin uzun vadeli dusuncen guzel.zaten sen amerikada keciboynuzu bulamazsin sanirim,yoksa tavsiye ederim.
Bugun bende hastaneye gittim,dr. Buldum dedim ki,"bu bebek niye olmadi bana bilimsel bisii soyle.kan pihtilasmasi,genetik testler gerekli mi,kafam cok karisik"..dr da her hamilelikte olabilecegini yuzdeleri filan anlatti,testlerden pek sonuc cikmadigini,interneti karistirmamami:)) soyledi..yani olacagi varmis deyip kafaya hicbirseyi takmayim mi dedim,evet dedi:))
Artik dusunmucem bu test filan islerini:)))

evet biraz pahali birsey maalesef..bende bugun baktim..keciboynuzu buldum canim internette birsekilde kurunu yaptik uc ay, sadece hareketi arttirdi gibi..tabi ayni anda bi suru sey kullandigimiz icin hangisi ne yapti anlamadik..birde varikosel olunca degerler hep dalgali,,yorum yapmak zor..morfoloji icin pcynegol diye birseyi oneriyorlar onuda biraz kullandik morfoloji 2 iken 0 a dustu..biraktik herseyi ve tup denedik..ama bi turlu transfer olmadi..zaman kaybediyoruz diyorum ama fazlada takmiyorum napiyim ya dunyanin sonu degil yaa..vurucam kendimi yogaya zumbaya:) belki ise yarar:)evet doktorlar internete karsilar:)) doktorun dedigi gibi aslinda olmasi kadar olmamasida normal..%100 olacak diye birsey yok..banada %40 sans verdii bakalim nolcakkk

selencim doktorun düşükten sonra gel kalıntı varmı parçakaldımı kontrol edicez diye çağırmadımı bunu yapması lazım ilk defa düşük yapan bi insan bunu düşünemez sonuçta

Ebru ben ankarada tüp bebek yaptırmıştım. Ankaraya doktoruma gidemedim. Ben evlendikten sonra eş durumundan muğlaya gelmiştim... Ankarayı avucumun içi gibi bilirim ama burayı pek bilmiyorum.

“Ben hep inandım ve inanıyorum duaların uzakları yakın kıldığına, yürekleri bir tuttuğuna…♥

Ebru ben ankarada tüp bebek yaptırmıştım. Ankaraya doktoruma gidemedim. Ben evlendikten sonra eş durumundan muğlaya gelmiştim... Ankarayı avucumun içi gibi bilirim ama burayı pek bilmiyorum.

selencim antalya yada denizliye gitmeyi dene canım ikisinde de iyi doktorlar bulursun antalyada acıbadem denizlide tekden ve ege hastaneleri var oralardan iyi bir kadın doğumcu denk getirebilirsin.

çok güzel düşünmüssün canım benim eşimle bişeylere başlamam pek de mümkün değil. çok yorgun geliyor yemek yiyoruz odada tv seyrederken uyuya kalıyor bende habire nette oyun oynuyorum. o uyanıyor ben yatıyorum. doğrudüzgün bebek konusunu bile konuşmadık. aslında çok iyi biridir ama niye böyle oldu anlam veremiyorum. Tüp bebeğe o ısrar etti. gidip yaptıralım ben bebek isiyorum diye.. biz daha 1,5 yıllık evliyiz. Amannn işte erkeklere göre ne var. ilacı yiyen biz iğneyi yiyen biz sıkıntıları çeken de biz... Bu bebek işine başlayana kadar sürekli kitap okuyordum bişeyler yapıyordum. Akşamları goblen işliyordum. Ama şimdi sadece oyun oynuyorum...

belki bize gostermiyorlar ama onlarda en az bizim kadar etkileniyorlar...azcik kendinize zaman tani..ortak yapacak biseyler bulsaniz en azindan hafta sonu cok guzel olur..

Selencim kendini cok uzuyorsun..dr.yiyip ictigine degil korunmamana kizmis.en kisa zamanda kitap kumaya basla,baska dunyalara gidiyorsun..esin de sende sanki kendinizi sucluyorsunuz,aranizin acilmasina izin verme sakin.bir gun tv kapat ve konusun bence.araniza sessiz duvar ormeyin.kendine de cok yuklenme:))

Kizlar yaklasik 45gundr kalcdan progestan vuruluyorm suan icin iki hafta dha devam edicem , ilk bsta cok aciyodu yururkn topalliyodum simdi gene aciyo fakat kendimi kasmiyorm die sadce igne yapilan bolgem aciyo , bi kac gundur elime sanki beze gelio igne bolgelerinde , semsert sadce ogne yapilan yer beze gbi olmus sizdede boyle oldu mu ? Kan coktugu icin mi oyle oluyo acaba ?

Ayyy cok sevindim insallah duyarsin bende yarin guzel haberi veririm bende kizimin adini mira koymak istiyorum insallah allah nasip ederse

herkes guzel haberler duymak icin gun sayiyor. kimi opusunun iyi gectigini,kimisi yumurtalarin dollendigini,kimisi hamile haberini,kimisi kalp atisini ve hamileliginin iyi gectigini duymak istiyor Rabbim hicbir kulunu eli bos,boynu bukuk gondermesin kapisindan insaALLAH.

4343 senin nasıl oldu canım son durumun ben uzu süredir takip edemiyorum

Canim benim tesekkur ederim Allah razi olsun ben simdiluk beklemedeyim mayıs haziran gibi dusunuyos tekrar Insallah seninnde herşey istediğin gibidir canim ben simdi aslan pençesi çayı içiyorum ama adetliyken iciliyomu bilmiyorum kaç gündür adetim cok az geliyo bende şaşırdım iyice umitlenmekten acaba demekten Allah hakkımızda hayirlisini versin Herkesin gönlüne gore versin

Back
X