Beş gündür ara sıra foruma girmeme rağmen maalesef hem iş yoğunluğu hem de psikolojim yüzünden bir şeyler yazamadım. Kendi canım sıkkın sizlerinde canını sıkmak istemedim. Ama hepinizi çok özledim. Bu arada hem güzel şeyler okudum hem üzücü şeyler. Üzülenle üzüldüm. Sevinenle sevindim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla ve ailelerimizle birlikte..
Canım arkadaşlarım en son geçen hafta perşembe yazabilmiştim. o gün çok sancım oldu. ardından pıhtılar gelmeye başladı aynı düşükteki gibi. Buralarda düzgün bir doktor aradım. devlet hastanesinde bir isim öğrendim. Pazartesi gittim. Durumumu anlattım tekrar düşük olabileceğini söyledi içeride parça kalmışta olabilir bir öncekinden dolayı dedi. Hemen kan bakıldı. herhalde yeniden düşük yapıyorsun, neden kendi başına denemeye kalkıyorsun gibi bir sürü nasihatta bulundu. malum devlet hastanesi olduğu için uzun uzun durumumu anlatmam nasip olmadı. Düşükten dolayı ya rahimde perde gibi bişey var, yada bu bir parça sakın korkma ama rahime zarar veren bişeyler olabilir onun için hemen emar çekilmesi lazım dedi.Aynı zamanda kana baktı ve dün sonuç çıktı hem kanda hem de diğer tarafta enfeksiyon çıktı antibiyotiğe, kreme ve fitile başladım. Enfeksiyon geçmezse gel dedi ben başladığını bilmiyorum ki bittiğini nereden bileyim. netten okudum hiç oradaki yazan şeyler gibi bişeyler yok bende. sadece karnım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor. akıntım falan hiçbieyim yok.yine migremin tuttu. ve sürekli midem bulanıyor.
emar için 1 ay sonraya gün veriyorlardı ama araya birilerini soktuk. dün gece emar çekildi. yarın 2 den sonra sonuç çıkacak. durumum belli olacak. Aslında sonucu alınca sizlere yazacaktım ama duramadım. sizleri bende çok özlemiştim. attığınız mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin beni merak ettiğiniz kadar bende sizleri merak ediyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum. her duamda hepimize dua ediyorum.