• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hahah alemsin arkadasim:) ben o tur yan etkilerden cook uzagim:) 1 saat sonra kont var benimde ama ben adetin 1. gunu basladim ignelere genelde 3. gun baslaniyor galiba...??

1.günümüüüüü ben 2.günü başladım.sabahta kontrole gittim sağ ve solda toplam 9 tane yumoşum olmuş.e2 için kan verdim oda 141 çıktı.doktor gayet iyi dedi.iğnelere aynen devam çarşamba sabahı bidaha gel dedi.senin ne durumda olacak bakalım.berbar gidiyoruz ya oley:54:

1.günümüüüüü ben 2.günü başladım.sabahta kontrole gittim sağ ve solda toplam 9 tane yumoşum olmuş.e2 için kan verdim oda 141 çıktı.doktor gayet iyi dedi.iğnelere aynen devam çarşamba sabahı bidaha gel dedi.senin ne durumda olacak bakalım.berbar gidiyoruz ya oley:54:

evet canim. persembe cok az baslamisti ama cuma 1. gun sayilir, eger olmazsan ara demisti hemsire ee adet olunca bende basladim ignelere..bilemiyorum belki yurt disinda boyle oluyordur..bakalim bana ne diyecek bugun, 9 yumurta cok iyiymis hadi dahada fazla olur insallah..senin 1. denemen mi ve sorununuz neydi?

evet canim. Persembe cok az baslamisti ama cuma 1. Gun sayilir, eger olmazsan ara demisti hemsire ee adet olunca bende basladim ignelere..bilemiyorum belki yurt disinda boyle oluyordur..bakalim bana ne diyecek bugun, 9 yumurta cok iyiymis hadi dahada fazla olur insallah..senin 1. Denemen mi ve sorununuz neydi?

yurtdışındamısın canım.inşallah seninkide güzel olr ama önemli olan kalitesi :) benim çikolata kistim var+yumurta rezervim az+eşimde morjoloji sorunu var.ilk tüp denememiz :)))) sizin???

evet canim. Persembe cok az baslamisti ama cuma 1. Gun sayilir, eger olmazsan ara demisti hemsire ee adet olunca bende basladim ignelere..bilemiyorum belki yurt disinda boyle oluyordur..bakalim bana ne diyecek bugun, 9 yumurta cok iyiymis hadi dahada fazla olur insallah..senin 1. Denemen mi ve sorununuz neydi?

yurtdışındamısın canım.inşallah seninkide güzel olr ama önemli olan kalitesi :) benim çikolata kistim var+yumurta rezervim az+eşimde morjoloji sorunu var.ilk tüp denememiz :)))) sizin???

Bende varım !!!! 3. Gün 4 hücreli 2 embriyo transferim yapıldı !!!
11 aralıkta sonuç alıcam inşallah . Beklemek çok zor . :37:

evet arkadasim yurtdisindayim..insallah kaliteli yumisler olur dedigin gibi..10 dk ya cikiyorum randevuma..bizimde hiz sayi ve morfoloji sorunumuz var..birinci denememiz ve inaniyorum pozitif olacak:) herkes umutlu ve pozitif olsun lutfen:)

Kizlarr cicibebeden haber alan var mi onun da opusu vardi bugun esi de tese olcakti rabbim yardim etsin insallah
evet canım inşallah güzel haberlerle gelir

evet arkadasim yurtdisindayim..insallah kaliteli yumisler olur dedigin gibi..10 dk ya cikiyorum randevuma..bizimde hiz sayi ve morfoloji sorunumuz var..birinci denememiz ve inaniyorum pozitif olacak:) herkes umutlu ve pozitif olsun lutfen:)

inş canım hepimizinki pozitif olsun inşşş

merhaba kızlar sizlere bi sorum olcak ben şubatla mart ayında 2 aşılama oldum ikiside negatif sonuçlandı nasipse bu ay 3 aşılamamı olcam bana kalsa 3 aşılamaya geçmeden tüp bebek denemek isterdim ama 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyo die biliyorum tup bebek tedavisi için 23 yaşına girmeden tüp bebek tedavisi olan varmı devlet raporuyla birde raporsuz özel hastanede tüp bebeğin toplam maliyeti ne kadar şimdiden teşk. ederim yardımlarınız için

cnm mrb 3 cü denemene aşolama olmak zorunda değilsin istiyosan herhangi bi tüp bebek merkezinde yapabilirsin nerde oturduğunu bilmiyorum ama ben istnbldayım merkezine görede değişiyo burda fiyatlar umutta raporlu 2000 tl ilaç hariç raporsuz ilaçlarla 6000 lira cnm rabbim hakkında hayırlısını versin amiiinnnnn

Merhaba arkadaşlar benimde geçtiğimiz çarşAmba embriyo transferim yapıldı çok heyecanlıyım bugün 6.günüm kasıklarıma sürekli kramp giriyor adet olucam diye korkuyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş

amanda amannnn bizim kızlar bol bol yumurtlayıp gelmişler :1::1: rabbim sağlıkla geliştirsin inş yumoşlarınızı darısı başımıza bizimde başımıza :21::21:......... cicibebem sen nerde kaldın yaaaa gel artık merakta kaldık :5:

bnde cuma günü yaptrdm 3 embriyo koyuldu ama adet ağrsı gibi ağrm oluo normalmi acaba:?

cnm hayırlı olsun transferin ağrın normal panik yapma yemene içmene dikkat et aman sakın ağır işler yapma bol bol dinlen okadar kurcalanıyo içerlerin okadarda olsun dimi yani rahat ol ve bebişlerini sımsıkı tut bırakma..:54::54:

Merhaba arkadaşlar benimde geçtiğimiz çarşAmba embriyo transferim yapıldı çok heyecanlıyım bugün 6.günüm kasıklarıma sürekli kramp giriyor adet olucam diye korkuyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş

benimde aynı gün transfer yapıldı tek embriyo Allah hakkımızda hayırlı olanı nasib etsin

Kızlar yarın hastaneye gidiyorum hemşire herşey normalse 14 gün sonra dondurulmuş transferini yaparız dediler düşünüyorum yarın yine o hastane aynı şeyleri yaşıycam allahım güç kuvvet ver yarabbim artık napcamı şaşırdım tamam kaderim dir diyorum ama kendim sabır çekiyorum gücüm nekadar olur bilmiyorum dileğim isteyen herkese nasip etsin bugün işyerimde arkadaşım doğum yaptı lokumunu dağıttım :( nasıl bir histir allahım yarın yine aynı şeyler baştan hayırlısı diyorum.....

Back