How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yarın opusu olan biçok arkadaş var, hepiniz için hayırlı uğurlu olur inşallah... ve korkulacak bir şey değil rahat olun, kısa süren bir işlem. ameliyat önlüğü giyiyorsunuz, anestezi alıyorsunuz, uyandığınızda yatar halde buluyorsunuz kendinizi.....
dualarım sizlerle, inşallah bol vekaliteli yumoşlarınız olsun sonrasında da sizlere sıkıca tutunsunnnnn :16::16::16::16::16::16:
Arkadaslar herkese bol sans. Opuda ameliyat onlugu mu giyiniyorsunuz? Bir de muayene pozisyonundan yatar pozisyona mi getiriyorlar biz uyurken son asamada?

evet canim.ameliyat onlugu giyip catala yatiyosun ve anestezi altinda uyandiginda biraz agrin oluyo sabdivic fakan verip agri kesici yapiyolar bana serumda takmislardi

Cvp icin cook tsk. Sanirim uyandigimizda bekleme odasi gibi bir yerde olacagiz. Esleri aliyorlar mi oraya acaba? Cok sacma gelecek ama uyurken alt tarafimin acik olmasindan dolayi cok tedirginim. Muayene stresini hala uzerimden atamadim

yarın opusu olan biçok arkadaş var, hepiniz için hayırlı uğurlu olur inşallah... ve korkulacak bir şey değil rahat olun, kısa süren bir işlem. ameliyat önlüğü giyiyorsunuz, anestezi alıyorsunuz, uyandığınızda yatar halde buluyorsunuz kendinizi.....
dualarım sizlerle, inşallah bol vekaliteli yumoşlarınız olsun sonrasında da sizlere sıkıca tutunsunnnnn :16::16::16::16::16::16:

Cook tsk. Benimki sali sabahi. Yarin opusu olacaklar bu gece uyuyamaz kesin. Allah hepimizin her daim yardimcisi olsun. 2014 e yeni umutlarla girebilmek dilegiyle...

Cvp icin cook tsk. Sanirim uyandigimizda bekleme odasi gibi bir yerde olacagiz. Esleri aliyorlar mi oraya acaba? Cok sacma gelecek ama uyurken alt tarafimin acik olmasindan dolayi cok tedirginim. Muayene stresini hala uzerimden atamadim

caniimmm merak etme uyuyana kadar acmiyolar uyuyunca yapiyorlar yapacaklarini :16:

Son düzenleme:
evet canim.ameliyat onlugu giyip catala yatiyosun ve anestezi altinda uyandiginda biraz agrin oluyo sandivic falan verip agri kesici yapiyolar bana serumda takmislardi

Omrumuz catalda geciyo zaten :1: ben rahim filminde de anestezi almistim o zaman ayaklarimi bilekten iple baglamislardi sanirim uyuyunca dusmesin diye:30:

opusu olacak arkadaşlar korkmayın derin ve güzel bir uyku çekeceksiniz ne kadar stresli girerseniz o kadar stresli çıkarsınız çok rahat olun lütfen ben ilk tedavimde çok korkmuştum ve ağlaya ağlaya ayıldım narkozdan bu sefer o kadar rahattım ki bütün yorgunluğum o masada kalmış gibi geldi inşallah yarın bol ve kaliteli yumurtalarınız toplanır güzel döllenir ve ilerleyen günlerdede yerlerini alırlar annelerinin göbüşlerinde :))))

benimde yarın tahlil günümmmmm lütfen dualarınızı eksik etmeyin

;););) uyuduktan sonraysa iyi cnm;)

uyuduktan sonra canim dr gelmeden acmiyolar hemsireler acilan yerlerimi kapatmislardi :)

Omrumuz catalda geciyo zaten :1: ben rahim filminde de anestezi almistim o zaman ayaklarimi bilekten iple baglamislardi sanirim uyuyunca dusmesin diye:30:
evet canim alistik artik

opusu olacak arkadaşlar korkmayın derin ve güzel bir uyku çekeceksiniz ne kadar stresli girerseniz o kadar stresli çıkarsınız çok rahat olun lütfen ben ilk tedavimde çok korkmuştum ve ağlaya ağlaya ayıldım narkozdan bu sefer o kadar rahattım ki bütün yorgunluğum o masada kalmış gibi geldi inşallah yarın bol ve kaliteli yumurtalarınız toplanır güzel döllenir ve ilerleyen günlerdede yerlerini alırlar annelerinin göbüşlerinde :))))

benimde yarın tahlil günümmmmm lütfen dualarınızı eksik etmeyin

dualarimiz seninle canim Amin duan icin :16:

kizlar ben bisey sormustum rahim kalinliginiz kactii dun benim 13 tu drum rahimde yumurtaliklarda iyi demistii :16:

u

Son düzenleme:
Hanımlar yarın toplama işlemim var, biraz tırsıyorum. Hafif anestezi vereceklermiş. Konuşulanları duyup cevap verebilecekmişim. Bu şekilde olan var mı? Zor bir işlem mi? Dualarınızı eksik etmeyin.

Cnm benim de 13 civari. Dr iyi dedi
:16: ins bebiklerimizde kaliteli olurda tutunur ins

Hanımlar yarın toplama işlemim var, biraz tırsıyorum. Hafif anestezi vereceklermiş. Konuşulanları duyup cevap verebilecekmişim. Bu şekilde olan var mı? Zor bir işlem mi? Dualarınızı eksik etmeyin.
canim ben ilk tedavimde tamamen uyudum
ve hic birsey hissetmiyorsun uyaninca az agrin var bol bol kaliteli yumislerimiz olsun yarin ins ne kadar cok kisiyiz masallah :16:

Meraba bn yeni geldim aranıza bu bnm dördüncü denemem olacak yeni bir hastane ve degişik ilaçlar kulanıyorum iki üç gün sonra yumurta toplanacak sohbet muhabet edelim diye geldimmm

Meraba bn yeni geldim aranıza bu bnm dördüncü denemem olacak yeni bir hastane ve degişik ilaçlar kulanıyorum iki üç gün sonra yumurta toplanacak sohbet muhabet edelim diye geldimmm

hoşgeldinnnn..... inşallah anne olduğun günleri de görürsün :)

cicibebem cokmu yumisin var agrin oldu ki bende de agri yok akinti var yapiskan arada igne batmasi oluyodu bugun olmadi ama ...

bide kizlar rahim kalinliginiznkacti dun benim 13 drum iyi.demisti ..

evet canım öyleymiş rahim kalınlığına bakmadık zaten tırasfer olmıycak akıntı bendede var allah yarveyardımcımız olsun

evet canım öyleymiş rahim kalınlığına bakmadık zaten tırasfer olmıycak akıntı bendede var allah yarveyardımcımız olsun

Benim de 12 idi canim ama cicibebenin dedigi gibi endometrium kalinligi transferde onemli zaten doktorum iyi dediyse iyidir mutlaka canim :9:
Ay ben telden giriyom cok zor oluyo yaa bilgisayari kocis zapt ediyo :25:

amin canim aminn

nazar boncukcum mesaj kutun dolmus gonderemiyorum :16:

aynen bende telden giriyorum disarida trafikteyiz eve gidiyoruz telden zor oluyor :16:

Back