How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet canım malesef pkos hastalarında OHSS riski yüksek.biranda 6-7 kilo aldım kardeşim abla 5 aylık hamile gibi oldun dedi bende prova yapıyorum ileride böyle olunca benden korkmayın dedim kiloluyum da canım biraz.:52::52::52::52:(işin şakası bir yana) ne yapalım bizimde böyle bir riskimiz var.inşaALLAH hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır.Kabızlık olur bende de sabahları aç karnına elma,armut yerim işe gidene kadar ılık su içerim,gün içerisinde de su içmeye gayret ederim genelde olumlu sonuç alırım.:16::16::16:

Canim cok sagol bugun kefir aldim o da bagirsaklari iyi calistiriyo bir de activia yogurt aldim prebiyotikli bakalim elma armut yarin kocis alsin ben yarin dinlenmede olurum heralde:1: ben de kilo aldim ama kac kilo bilmiyom korkuyom tartiya cikmaya vallahi:1: igneler istah acti ben de acayip devamli yiyorum:18:

Canim cok sagol bugun kefir aldim o da bagirsaklari iyi calistiriyo bir de activia yogurt aldim prebiyotikli bakalim elma armut yarin kocis alsin ben yarin dinlenmede olurum heralde:1: ben de kilo aldim ama kac kilo bilmiyom korkuyom tartiya cikmaya vallahi:1: igneler istah acti ben de acayip devamli yiyorum:18:

hem ilaçlar hem de stres iştah açıyor.yarın opu kaçta olacak inşaALLAH kaliteli ve sayısı çok olur yumurtaların hemen döllenirler.ALLAH yardımcın olsun :16::16::16::16:

Canim kabizlik icin yapacagin teksey kayisi kompostusu ve elma bende cok cektiim ve hep yattigimdan hazimsizlik ve siskinlik cok fazla oldu
Sagol canim elma yesil kirmizi fark eder mi kayisi alayim anacigim yapar komposto:1:
hem ilaçlar hem de stres iştah açıyor.yarın opu kaçta olacak inşaALLAH kaliteli ve sayısı çok olur yumurtaların hemen döllenirler.ALLAH yardımcın olsun :16::16::16::16:

Amin tatlim opum 10da canim hayirlisi ile bakalim insallah rabbim yar ve yardimcim olsun :nazar:

Üzüldüm cnm bebişini kaybetmene.sıkı sıkı tutunan bebişler versin Allah bize.ben ilk kez tüp bebek yaptırıyorum. Zeynep kamilde 2 aşılamam oldu şimdide tüp bebek için rapor çıkacak. Sağlık raporumu kurula vardim cuma günü. Ayın 11 de çıkar dediler. Sonraki işlemleri biliyorsundur. Hepsinin tamam olması 1 ayı bulur dediler. Kasım 15 de başladım koşturmaya.dondurulmuşlar olunca yine bize ilaç kullandırıyorlar mı?

cnm mrb mesajını şimdi okudum amiiinnnnn rabbim hepimizin kucağını doldursun inş....soruna gelince rahimi hazırlamak için ilaç kullandırıyolar iğnede az vuruyosun..... sonrada böle olucaz allahın izniyle :49::49::49::49: :1::1::1:

Benim gibi yarin yumurta toplama islemi olacak cicibebe, sevgiask arkadaslarima ve tanimadigimiz tum opu olacak arkadaslarin rabbim yar ve yardimcisi olsun hayirlusi ile su gibi gelsin gecsin insallah :nazar::nazar:

Benim gibi yarin yumurta toplama islemi olacak cicibebe, sevgiask arkadaslarima ve tanimadigimiz tum opu olacak arkadaslarin rabbim yar ve yardimcisi olsun hayirlusi ile su gibi gelsin gecsin insallah :nazar::nazar:

amiin amiin kolay olsun opu larınız....inşaALLAH bereket çöksün yumurtlarada transfer olduktan sonra kardeş olmak için uslu uslu buzlukta beklesinler abilerini ablalarını...:8::8::55::55::55: anneleri sonra onlarıda alsın kocaman aile olsunlar:9::9::9::9::9:

aminnn nazarboncukcum amin :)

kizlar bisey sorcam dun benim rahim kalinligi 13 du iyimi sizce sizlerin kacti drum rahmin gayet iyi demisti ;)

hadi kızlar rabbim yardımcınız olsun inş güzel haberlerle gelin bizleride sevindirin bolca yumurtlayın emiiiiii :1::1: sonrada kuluçkaya yatıcanız bize güzel civcivler çıkarcanızzz bi sürüüü :81::81:

Yok tatlim demedi oyle bisey ben dun gece 22de vurdum igneyi bugun hatta cok gazim vardi yurumek iyi geliyo hem de kilo aldim karnim cok sis esime biraz yuruyelim dedim yavas tepmo 1 saat yuruduk canim ama benim kasiklarda agrilar var sanirim yumisler daha da buyuyo igne zaten olgunlastirmak icin senin saat kacta islemin

öğleden sonra ikide canım benimde ağrım var bana dr dinlen dedi acaba çok geliştiği içinmi öyle dedi offffffffffff sabah olsunda toplasınlar :18::18::18::18::18::18::18::18:

öğleden sonra ikide canım benimde ağrım var bana dr dinlen dedi acaba çok geliştiği içinmi öyle dedi offffffffffff sabah olsunda toplasınlar :18::18::18::18::18::18::18::18:

yumurtalar aşırı geliştiği için bazen ağrı yapıyor o yüzden dinlen demiştir herşey güzel olacak tedavinin çoğu gitti azı kaldı hayırlı olur inşaALLAH.yarın ve sonrasında güzel haberlerini alalım:16:

iyi aksamlar kızlar bugun lekelenmem oldu cok az normalde adetım 5i 6 sı gıbı oluyo..ama 2 aydır yasmın kullandıgım için erkene çekıyo sizce yumurta kontrolune yarınmı gıdeyım 2. gün diye salımı gideyım... dr. biraz uzak bize gıdıp gelemıyorum sık sık.. yogun bı kana ma yok suanda .. tüp bebek tedavısıne baslamak için...en kısa zamanda cevap verırsenız cok sevınırım ona göre hareket edıcem şimdiden cok tesekkurler

Canım hadi hayırlısı olsunn inşallah benimde yarın transfer olcak inşallah saat 12 de orda olcam bu sefer görüşürüz inşallah tesettürlüyüm ben belki öyle tanirsin ;)

cicibebem cokmu yumisin var agrin oldu ki bende de agri yok akinti var yapiskan arada igne batmasi oluyodu bugun olmadi ama ...

bide kizlar rahim kalinliginiznkacti dun benim 13 drum iyi.demisti ..

merhaba,iyi haberlerini aldım çok sevindim..özellikle senden haberler bekliyordum bende..aynı kliniğe ve hakan hocaya gittiğimizden dolayı..Allah tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Arkadaslar herkese bol sans. Opuda ameliyat onlugu mu giyiniyorsunuz? Bir de muayene pozisyonundan yatar pozisyona mi getiriyorlar biz uyurken son asamada?

Arkadaslar herkese bol sans. Opuda ameliyat onlugu mu giyiniyorsunuz? Bir de muayene pozisyonundan yatar pozisyona mi getiriyorlar biz uyurken son asamada?

evet canim.ameliyat onlugu giyip catala yatiyosun ve anestezi altinda uyandiginda biraz agrin oluyo sandivic falan verip agri kesici yapiyolar bana serumda takmislardi

Son düzenleme:
Back