- 13 Aralık 2011
- 1.284
- 460
- 198
- 47
günaydın kızlar nasılsınız ??? serenaycım rabbimin vardır bildiği inşallah sabrınıda verir sana kızlar adetimin 2.günü bugün.doktoruma gittim canım çok sıkkın fsh amh ve progesteron değerlerim için kan verdim akşam sonuçlar çıkacak ve akşam hangi iğnelere hangi doz yapılacağına karar verilecek.yani inşallah bugün tüp bebeğe start veriyoruz sonundaaaaa ama canım sıkkın çünkü raporum çıkmamış.ameliyat olalı 1 sene olmadığı için raporsuz yapılacakmış.buda demekki ben battım 2,750 lira sadece transfer ücreti.daha buna muayeneler yumurta toplanması ve 1,500 lirayı geçecek ilaçlarda eklenince 5.000 lirayı bulacak.rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.umarım tutar ya bu seferde bunu dert ettim
Allah yardımcın olsun. Sıkma canını. bende devlet prosedüründe gitmedim diye (aşılama vs yaptırmadım diye) özelden ödüyorum. yaş geçmeden bir an önce tüp bebek deneyelim diye. Benim 7,000 tutacak ilaçlar dahil. Ama Ankaraya bide yol paraları var tabi bir sürü masraf. Umarım hem maddi hem manevi emeklerimiz boşa çıkmaz.