• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:25: günaydın kızlar nasılsınız ??? serenaycım rabbimin vardır bildiği inşallah sabrınıda verir sana :25: kızlar adetimin 2.günü bugün.doktoruma gittim canım çok sıkkın :25: fsh amh ve progesteron değerlerim için kan verdim akşam sonuçlar çıkacak ve akşam hangi iğnelere hangi doz yapılacağına karar verilecek.yani inşallah bugün tüp bebeğe start veriyoruz sonundaaaaa :1::1: ama canım sıkkın çünkü raporum çıkmamış.ameliyat olalı 1 sene olmadığı için raporsuz yapılacakmış.buda demekki ben battım :25: 2,750 lira sadece transfer ücreti.daha buna muayeneler yumurta toplanması ve 1,500 lirayı geçecek ilaçlarda eklenince 5.000 lirayı bulacak.rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.umarım tutar ya bu seferde bunu dert ettim :1:

Allah yardımcın olsun. Sıkma canını. bende devlet prosedüründe gitmedim diye (aşılama vs yaptırmadım diye) özelden ödüyorum. yaş geçmeden bir an önce tüp bebek deneyelim diye. Benim 7,000 tutacak ilaçlar dahil. Ama Ankaraya bide yol paraları var tabi bir sürü masraf. Umarım hem maddi hem manevi emeklerimiz boşa çıkmaz.

kızlar günaydınlar herkese

Hayırlı cumalar
RABBİM bugünün yüzü suyu hürmetine ismi azam yüzü suyu hürmetine esamül hüsna yüzü suyu hürmetine
dualarımızı kabul etsin inş

AMİN

ya kızlar ben birde birşey sorcam bu yumişler ne kadar büyüyo ki gündee :17:
benim 11 13 15 ti dün mm leri menogon kullanıyorum gonal f de doz düştük acaba yarına ne kadar olurlar
birde dr a sorcaktım unutmuşum :9: liste yapıp gitcem hep unutuyom bişilerr :26: menogon ne işe yarıyor gonal f ne işe yarıyoorr
sanada hayırlı cumalar gülüm.ben daha iğnelere başlamadım benim 3 yumoşum varmış 9 ve 8mm hepsi dedi.o zaman iğneye gerek yok :1:

Allah yardımcın olsun. Sıkma canını. bende devlet prosedüründe gitmedim diye (aşılama vs yaptırmadım diye) özelden ödüyorum. yaş geçmeden bir an önce tüp bebek deneyelim diye. Benim 7,000 tutacak ilaçlar dahil. Ama Ankaraya bide yol paraları var tabi bir sürü masraf. Umarım hem maddi hem manevi emeklerimiz boşa çıkmaz.

valla seninki daha zormuş.allah ödeme kolaylığı versin güç kuvvet versin inşallah.emeklerimiz boşa gitmez inşallah dediğin gibi

canım yaşın çok değilmiş ki.. sanki aramızda çok var bende 32 nin içindeyim:1:

cnm sanada günaydın mesajını şimdi gördüm benim yaş çok değil ama dr bana 40 45 yaş üstü kadınların yumurta rezervini taşıdığımı söledi yani anlıcan bitanem her an menopoza girebilirim :43: o yüzden korkularım 12 ayın 21 birini iple çeker oldum biran önce adet olimde dr gideyim diye :50::50:

valla seninki daha zormuş.allah ödeme kolaylığı versin güç kuvvet versin inşallah.emeklerimiz boşa gitmez inşallah dediğin gibi

listeye ismimi yazamıyorum. amaya özelden bilgilerinizi yazın demiş listeye eklenmek için ama ben özelden gönderemiyorum nasıl yapabilirim. bilginiz var mıdır?

listeye ismimi yazamıyorum. amaya özelden bilgilerinizi yazın demiş listeye eklenmek için ama ben özelden gönderemiyorum nasıl yapabilirim. bilginiz var mıdır?

özel mesaj yollayamıyorsan bana yaz buraya bilgilerini ben amaya'ya mesaj atarım canım :)

günaydın kızlar:3:

hayırlı cumalar, inşallah bu hayırlı günün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin ...

Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

canım Allah sabır versin.. her şerde bir hayır olduğunu unutma, inşallah rabbim tez vakitte yeniden hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin..

cnm sanada günaydın mesajını şimdi gördüm benim yaş çok değil ama dr bana 40 45 yaş üstü kadınların yumurta rezervini taşıdığımı söledi yani anlıcan bitanem her an menopoza girebilirim :43: o yüzden korkularım 12 ayın 21 birini iple çeker oldum biran önce adet olimde dr gideyim diye :50::50:

anladım canım:31: ozaman inşallah rabbim tez vakitte nasip etsin, hatta 2 tane versin :16:

:25: günaydın kızlar nasılsınız ??? serenaycım rabbimin vardır bildiği inşallah sabrınıda verir sana :25: kızlar adetimin 2.günü bugün.doktoruma gittim canım çok sıkkın :25: fsh amh ve progesteron değerlerim için kan verdim akşam sonuçlar çıkacak ve akşam hangi iğnelere hangi doz yapılacağına karar verilecek.yani inşallah bugün tüp bebeğe start veriyoruz sonundaaaaa :1::1: ama canım sıkkın çünkü raporum çıkmamış.ameliyat olalı 1 sene olmadığı için raporsuz yapılacakmış.buda demekki ben battım :25: 2,750 lira sadece transfer ücreti.daha buna muayeneler yumurta toplanması ve 1,500 lirayı geçecek ilaçlarda eklenince 5.000 lirayı bulacak.rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.umarım tutar ya bu seferde bunu dert ettim :1:

hatim ne yapalım gelsinler yeterki ALLAH ım ödemee kolaylığı versin inş :16:
ben bir bile yaptıramam diyordum 2.yi yaptırıyorum ALLAH ım büyük ..

özel mesaj yollayamıyorsan bana yaz buraya bilgilerini ben amaya'ya mesaj atarım canım :)

Teşekkür ederim...
ilk deneme (aşılama vs hiç bişey yapılmadı direkt tüp bebek) ankara gürgan klınik sebepsiz yaş 36

hatim ne yapalım gelsinler yeterki ALLAH ım ödemee kolaylığı versin inş :16:
ben bir bile yaptıramam diyordum 2.yi yaptırıyorum ALLAH ım büyük ..

oyy maşallah :17::16: hepsi sağlıklı bebek olsunlar inşallah

canım benim haklısın yeterki hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun rabbim bu cuma günü dualarımızı geri çevirmez :49:

Benimde 4800 tüp bebek+850 embriyo dondurma+300 testler(kromozom analizi+smear)+1000 ilaçlar+yol parasi ve devam eden ilaçlar=7000 gecti gibi.
gerçekten çok zor. Insallah ilkinde bebişlerimiz tutunur.

iyi aksamlar kızlar bnde 2,5 yıldır bebek istiyorum ama olmadı klomen ovitreller ve en son aşılama ama yne olmadı sbepsiz infertilite bizimkisii...tüp bebek düşünmeye basladım artk ama 2.kez aşılama denesem mi die de düşünüyorum bnm gbi sebepsiz infertilite olan arkaslar ve digerleri ne dersiniz bi asılama dha denemelimiyim yoksa vakit kaybetmeden tüp bebege mi geceyim?

güleccim benim nacizane fikrimi sorarsan bence vakit kaybetmeden güvenilir güzel bi merkez bul hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe gir yoksa ilerde dahada başka sorunlar ortaya çıkabiliyo bitanem bence bekleme ama yinede son kararı vericek olan sizsiniz allah yardımcın olsun cnm :1::1:

Benimde 4800 tüp bebek+850 embriyo dondurma+300 testler(kromozom analizi+smear)+1000 ilaçlar+yol parasi ve devam eden ilaçlar=7000 gecti gibi.
gerçekten çok zor. Insallah ilkinde bebişlerimiz tutunur.

İnşallah. Hayat şartları zaten zor hep bu stres yediklerimiz içtiklerimizden bu durumlara gelmedik mi sanki... Rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin inşallah. Bu arada ben dün gece lucrine başladım. Siz hangi aşamadasınız.

Back