Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm yaaa bnm de ayni ssnci girip geciyor ben fitili kesince akinti azaldi bayagi hep beraber sabrediyoruz cuma gece ben töbe uyuyamam kesin
Ayy canım sagolasin öperim seni çok çokbazen bende bakıyorum ama tabi tanımadığımız için normal ama gönlümüz bir be çileeeeeeeeeekkkkkkkk.evde bile diyorum çilek bunu yemişti böyle demişti
kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu bQUOTE]
mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım ( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa ( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim ((
çok fena oldum ben yaaaa offffff
inşallah canım bakalım heycan doruktu bu arada ben de bazen beyaz bazen şeffaf akıntı oluyo kızlar sizce normal mi yine mantar mı oldum yoksa bençok oluyuorum çünkü
Az önce idrar testi yaptim negatif cikti, 9.günüm bugün. 9. Gün negatif olup hamile kalan var mi aranizda?
Az önce idrar testi yaptim negatif cikti, 9.günüm bugün. 9. Gün negatif olup hamile kalan var mi aranizda?
Cnm bende gonal f ten dolayi beyaz akinti var. Sen hangi igneyi kullaniyorsun? Iki gun icin dr hangi igneyi verdi? Genelde 18 mm yeterli diyorlardi simdi kafam karisti?
Cnm cumartesi adetinin kacinci gunu oluyordu? Pazartesi gec mi oluyor? Yumurta toplama tarihinin adet gununun 12. Gunu olacak seklinde kural var mi?
arkadaşm bozma morelini idrarda çıkmaz kanda çıkar niye gününü beklemiyosun acelen ne tez canlılık yapma rabbim ol derse olur dua et bol bol
Ben klinigi arayip bugün 10.gunum idrar testi yapayim mi diye sordum.hemsire idrar testi genelde yaniltiyor onun için yapmayın dedi.
doğal yolla hamile kalmaktan bahsetmek istiyorum önce bu konuyla ilgili olarak; eğer örneğin 28 günde bi regl oluyosanız düzenli olarak 12-14. gün yumurtluyosunuzdur.... hamile kaldığınızı farzedelim 14. gün, üstünden 14 gün geçiyo regl zamanınız geliyo ondan da en az üç gün geçiyo idrar testi o zaman gerçek sonucu verebiliyor, öncesinde değil; hatta kutularında da yazar bu regl gecikince yapılmasının doğru sonuç vereceği. çünkü regl öncesi bazı hormonlar yükselir ve yanlış sonuç alınmasına sebep olur.
şimdi siz hamile kaldığınızı farzettiğiniz 14. günden sonraki 9. gündesiniz, sizce doğru sonuç verebilir mi?
mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım ( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa ( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim ((
çok fena oldum ben yaaaa offffff
Ay ne bilim iste bi heyecan baktık
E sizkan testini ne zaman vereceksiniz, doktorum benden 10. gün istedi, yarın baktıracagım ben kanda
bukadar erken kanda bile çıkmayabilir, ki idrara geçsin.. doktorun söylediği günü bekle canım..
canım benide ağlattın rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.. hayırlısıyla hepimize nasip etsin...
Canım , benim transferim 19 kasım da yapıldı. Test tarihi olarak da 30 Kasım dendi.
kızlar çok uzun süredir bu forumu okuyorum ama yazamamıştım, kasımın 13 ünde dondurulmuş iki 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı.19 kasımda yaptığım idrar testi silik pozitif, 20 kasım idrarda daha netti ve 21 kasım yani transfer sonrası 8. gün kanda gebelik testi sonucum 83 iki gün sonra 215 2 gün sonra 375ti 2 gün sonra yani dün :880. Kanda pozitifi gördükten sonra her gün az az lekelenmem oldu simdi haftaya ultrasona girmeyi bekliyorum , inşallah bu yolda zorluk ceken herkesin dilekleri bir an önce gerçekleşir benim 3. denememdi