• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Az önce idrar testi yaptim negatif cikti, 9.günüm bugün. 9. Gün negatif olup hamile kalan var mi aranizda?

Cnm yaaa bnm de ayni ssnci girip geciyor ben fitili kesince akinti azaldi bayagi hep beraber sabrediyoruz cuma gece ben töbe uyuyamam kesin :24:

Canım valla ben dünden beri lekelenme oldu ya.korkuyorum ve yatislardayim...dun annem geldi sağolsun yemek yapti biraz.yarin gece bana da geçmez artık.ne diyeyim hayırlısı

bazen bende bakıyorum ama tabi tanımadığımız için normal :1::1: ama gönlümüz bir be çileeeeeeeeeekkkkkkkk.evde bile diyorum çilek bunu yemişti böyle demişti :1::1::1:
Ayy canım sagolasin :16: öperim seni çok çok:54:

QUOTE=amayaa;32856393]bizim apartmanda çalışan tek kadın benim. herkes ev kadını... ve hep birbirlerine giderler. ama mesela bana gelen biri diğerinden şikayet eder, ben gittiğimde orda olmayandan... ben bekarken evden insan kovmuş biriyim dedikodu sevmiyom çekiştirmeyin milleti diye..... şimdi gidince sinir oluyorum ister istemez aklıma geliyo, ben yokken de benim arkamdan kim bilir ne diyolar diye. ayrıca da yine o ne yapmış bu ne demiş; ben sevmiyorum böyle şeyleri... bide fatma teyze ilginç bi karakter. bana ne gelse beğenmeyecek bi şey bulur, çiçeğin yerini beğenmez, sehpanın şeklini beğenmez. birilerine gitmememi beğenmez, evi çok süpürmemi beğenmez ama mesela biz evi kiraladık 3 ay sonra düğünümüz oldu, düğünden bir ay kadar önce eşyalarımız geldi eve, ben ufak tefek aldığım eşyaları eve getirdiğimde aaaa halılar tüy bırakmış süpürürsen olmaz demişti, şaşırmıştım daha taşınmadım ya süpürmem zor oluyo ki daha süpürgem gelmedi demiştim :)[/QUOTE]
Ayy her binada var fatma teyzeden :52: :52: :52: en iyiai boşvermek canım.dedikoduya gideceğine gitme daha iyi doğru olan senin yaptığın sonuçta. .

kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu bQUOTE]

mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum :43: kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum :43::43: göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım :(( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa :(( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim :(((

çok fena oldum ben yaaaa offffff :43::43::43::43:

Az önce idrar testi yaptim negatif cikti, 9.günüm bugün. 9. Gün negatif olup hamile kalan var mi aranizda?

doğal yolla hamile kalmaktan bahsetmek istiyorum önce bu konuyla ilgili olarak; eğer örneğin 28 günde bi regl oluyosanız düzenli olarak 12-14. gün yumurtluyosunuzdur.... hamile kaldığınızı farzedelim 14. gün, üstünden 14 gün geçiyo regl zamanınız geliyo ondan da en az üç gün geçiyo idrar testi o zaman gerçek sonucu verebiliyor, öncesinde değil; hatta kutularında da yazar bu regl gecikince yapılmasının doğru sonuç vereceği. çünkü regl öncesi bazı hormonlar yükselir ve yanlış sonuç alınmasına sebep olur.
şimdi siz hamile kaldığınızı farzettiğiniz 14. günden sonraki 9. gündesiniz, sizce doğru sonuç verebilir mi?

Cnm bende gonal f ten dolayi beyaz akinti var. Sen hangi igneyi kullaniyorsun? Iki gun icin dr hangi igneyi verdi? Genelde 18 mm yeterli diyorlardi simdi kafam karisti?

ben puregon kullanıyorum hemşire akıntı normal dedi kötü kokulu değilse sorun değil dedi. benimki kokmuyo ama baya yoğun. yine puregon 150 verdfi ve merional 75 verdi. sen doktoruna güven canım o tamam dediyse tamamdır yani kafanı karıştırma hiç.

Cnm cumartesi adetinin kacinci gunu oluyordu? Pazartesi gec mi oluyor? Yumurta toplama tarihinin adet gununun 12. Gunu olacak seklinde kural var mi?

canım illa adetin 12. günü toplancak diye bir kural yok. gelişimleri ne zaman tamamlanırsa o zaman toplanıyomuş. benim bugün adetin 11. günü ctesi 13, eğer ptesi toplanırsa 15 olcak. benim 2-3 tanesi 18mm diğerleri 16-15-14 felan sanırım onların da gelişimi isteniyo. hepsi 18 değil yani.

doğal yolla hamile kalmaktan bahsetmek istiyorum önce bu konuyla ilgili olarak; eğer örneğin 28 günde bi regl oluyosanız düzenli olarak 12-14. gün yumurtluyosunuzdur.... hamile kaldığınızı farzedelim 14. gün, üstünden 14 gün geçiyo regl zamanınız geliyo ondan da en az üç gün geçiyo idrar testi o zaman gerçek sonucu verebiliyor, öncesinde değil; hatta kutularında da yazar bu regl gecikince yapılmasının doğru sonuç vereceği. çünkü regl öncesi bazı hormonlar yükselir ve yanlış sonuç alınmasına sebep olur.
şimdi siz hamile kaldığınızı farzettiğiniz 14. günden sonraki 9. gündesiniz, sizce doğru sonuç verebilir mi?

Ama değil 9.gün 8.günde bile silik de olsa çift çizgiyi görenler oluyomus burada okuduğum kadarıyla, o nedenle hakim bi dedim, aldım ağzının payını...

bukadar erken kanda bile çıkmayabilir, ki idrara geçsin.. doktorun söylediği günü bekle canım..

mrb denizacm aynı sorun bendede var bu ara ve morelim çok bozuluyo bu duruma....kızlar sizlerlede paylaşmak istedim gece rüyamda bi ormanda bi sürü insanlar yürüyüş yapıyolar bende tabi sonra bi otobüs geliyo herkez biniyo bi adam ve kucağında bi bebek var bende biniyorum şöföre 100 lira veriyorum bozamıyo geri alıyorum 10 lira veriyorum sonra adam şöföre ormanda bebek bulduğunu ve onu iş yerine götüreyimde çocuklar baksın diyo şöförde bana diyoki gel yanımdaki koltuğa otur diyo oturuyorum adam bebeği kucağıma veriyo şöför bu çocuğa sen bak diyo bakarım diyorum adamda sen bakamazsın bu bebek tüp bebek diyo bana bende bakarım diyorum bende tüp bebek yapıyorum diyorum kızllar bebeğin yüzünü açıyorum :43: kokluyorum kokluyorum bir güzel bebek anlatamam ağlıyorum hoşgeldn bebeğim diyorum annen seni 14 yıldır bekledi diyorum :43::43: göğsüme sımsıkı sarıyorum onu ağlayarak bi uyandım yastığa bebeğim diye sarılmışım :(( eşim ağlamama uyandı anlattım ağlayarak hayra yor dedi üzüldü oda benim ağlamama erken çkıp gitti işe ben hala yastığa sarılıp ağlıyorum yaaaa :(( çok kötü oldum bunları yazarken bile ağlayarak yazıyorum sizlere..... dedimki allahım sen kuru taşa toprağa hayat can verensin bizlerede evlat nasipet hayırlı evlat nasip et dedim :(((

çok fena oldum ben yaaaa offffff :43::43::43::43:

canım benide ağlattın :43: rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.. hayırlısıyla hepimize nasip etsin...

Ay ne bilim iste bi heyecan baktık

hemen olsun bitsin istiyoruz işte sabırla beklemeyi bilmiyoruz haklısın aslında arkadaşm ama gününü bekle allahın izniyle bize güzel haberler verceksin inş amiiiiiinnnnnnn sende diğer arkadaşlarımız gibi böle olcan bakkkk :49::49::49: aynı böle :1::54:

bukadar erken kanda bile çıkmayabilir, ki idrara geçsin.. doktorun söylediği günü bekle canım..

canım benide ağlattın :43: rabbim daha fazla bekletmesin inşallah.. hayırlısıyla hepimize nasip etsin...

aminnnn inş arkadaşım inş dayanıck gücüm kalmadığını hissediyorum artık yoruldum tükendim :50::50: yaş ilerlemeye başladı iyice korkuyorum artık :18:

kızlar çok uzun süredir bu forumu okuyorum ama yazamamıştım, kasımın 13 ünde dondurulmuş iki 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı.19 kasımda yaptığım idrar testi silik pozitif, 20 kasım idrarda daha netti ve 21 kasım yani transfer sonrası 8. gün kanda gebelik testi sonucum 83 iki gün sonra 215 2 gün sonra 375ti 2 gün sonra yani dün :880. Kanda pozitifi gördükten sonra her gün az az lekelenmem oldu simdi haftaya ultrasona girmeyi bekliyorum , inşallah bu yolda zorluk ceken herkesin dilekleri bir an önce gerçekleşir benim 3. denememdi

bu arada 6. gün idrar testinde silik çizgi gördüm ama kanda 210 u gördüğüm gün yaptığım idrar testi negatifti yani sonuçta idrarın pozitfliği çok yanıltıcı değil ama negatifliği oldukça yanıltıcı olabiliyor

kızlar çok uzun süredir bu forumu okuyorum ama yazamamıştım, kasımın 13 ünde dondurulmuş iki 5. gün embriyosu ile transferim yapıldı.19 kasımda yaptığım idrar testi silik pozitif, 20 kasım idrarda daha netti ve 21 kasım yani transfer sonrası 8. gün kanda gebelik testi sonucum 83 iki gün sonra 215 2 gün sonra 375ti 2 gün sonra yani dün :880. Kanda pozitifi gördükten sonra her gün az az lekelenmem oldu simdi haftaya ultrasona girmeyi bekliyorum , inşallah bu yolda zorluk ceken herkesin dilekleri bir an önce gerçekleşir benim 3. denememdi

Hayırlısı olsun canım. Benimde 9.gunden bu yana yanu dün ve Bugün kahverengi lekelenme var.yatarken birsey yok. Ayaga kalkınca böyle adet oluyormuş gibi akıntı hissediyorum. Lavaboya gidiyorum lekelenme olmuş?????sen de boylemiydi.

Back