• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayy canım yaa...çok pozitifsin,sonucun da böyle olacak bu gidişle :16:

sonucumu öğrendiğimde sürekli tekrar edip durdum o cümleyi "Allahım sen beni bırakmadın,ben bundan sonra seni hiiç hiiç bırakmam" dedim dedim durdum..
bırakmıyor Allahım..öyle ya da böyle duamıza cevap veriyo asılnda,belki bazen istemediğimiz şeyi veriyo ama hayırlı olan o olduğu için,biz bilemiyoruz ama O biliyo...

Erva'nın annesi seniiiii:34:

canım benim ağlatma dur :1::1: göğşen bey bile aşılama falan olumsuz olunca konuşuyo sabret allah büyük falan diyo ben gülüyorumdiyorumki olacak hocam üzülmeyin siz :1: hatice sen çok garipsin senin çocuğun olur inşallah çok olumlu ve rahatsın diyor.allah ondan da senden de razı olsun.sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.ocakta doğum gnümde bebeğim benimle olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhh :52::52::52:

Hamile kalan arkadaşları kutluyorum, Allah hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah. Benim bugün 9. günüm ara ara kasıklarımda ağrı ve basınç hissi oluşuyor, bi kac gundur bu durum normal mi acaba?

kızlaaarrrrr nası sabırsızlıkla okudum bilemezsiniz.... özellikle de iresistble nin haberini tabloya işledimmm, baktım baktım ama nası "hadi merve, hadi merve" diye diye ilerledimmmm.... bide dedim iyiki yazmamış, çok erken yazmış olsa ve gözümden kaçmış olsa pek çok pek çok üzülürdüm.....

çok çok çok tebrik ediyorummmmm, inanılmaz sevindim. darısı başımıza inşallahhhhh......Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ammmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn amayacım...bir an önce inşallah... güzel arkadaşım nasıl oldun.... doktora gittinmi ... güzel haberlerle gelesin inşallah....

Hamile kalan arkadaşları kutluyorum, Allah hayırlısı ile tamamına erdirir inşallah. Benim bugün 9. günüm ara ara kasıklarımda ağrı ve basınç hissi oluşuyor, bi kac gundur bu durum normal mi acaba?

-Allahın izniyle- çok normal,çok güzel...kalbini bozma,güzel haber gibi...hadi inşallah:34:

estagfurullah soru sora sora öğrenecez :)
inş amin canım!
evet ya ne kadar üzülmicem desen de insan üzülüyor :(

yasalara göre burda okuduğum kadarıyla 35 yaşa kadar 1. ve 2. tüp denemede
tek embriyo, 3. denemede en fazla 2 embriyo, 35 yaş ve üstü 2 embriyo en fazla sanırım,
ama merkeze göre değişiyor bu, çoğu esnek davranıyor sanırım, isteğe göre yani...
ben de 2 embriyo istemiştim ama tek 1 tane yumurta olgun çıkınca buna da şükür diyorum artık
kist görünce genelde başlatmıyor doktorlar
ama burda kist ile tedaviye başlayan hatta hamile olan var doğru hatırlıyorsam...
pgt ile bir bilgi vermediler bana henüz
belki yarın birgün vereceklerdir...
ama eminim diğer arkadaşlar biliyordur :)

ahhh canım benim olsun ben birede razıyım yeterki rabbim onu sana bağışlasın inşallah
adet olmayı dört gözle bekliyorum olsamda doktora gitsem:18: bu arada senin transfer ne zaman

canım benim ağlatma dur :1::1: göğşen bey bile aşılama falan olumsuz olunca konuşuyo sabret allah büyük falan diyo ben gülüyorumdiyorumki olacak hocam üzülmeyin siz :1: hatice sen çok garipsin senin çocuğun olur inşallah çok olumlu ve rahatsın diyor.allah ondan da senden de razı olsun.sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.ocakta doğum gnümde bebeğim benimle olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhh :52::52::52:

off süper olacak,tam doğum gününde,süper..ay hadi inşallah canım:16:

göğşen beyden gerçekten Allah razı olsun,adam "zaten cebinizden ödediniz" deyip durdu,kız biz o kadar dert etmedik :9:
para harcadık diye bile tutsun istiyodu,sağolsun..bana da hep öyle olumlu cümleler kurardı ki şeytan derdi kalk git sarıl boynuna :9::37::27: hayatında gördüğü ender insanlardanmışım ben:17:gözlerim parlıyomuş..beni de umutlu görüyodu yani..(böyle göğşen hoca için yarışır gibi olduk ayol tövbeeee) yanii demem o ki,biz umutluyduk,o bizi daha da umutlandırdı..bir de ben şehir dışından geliyorum diye benim üstüme çok düştü,bu davranışları bile öyle heveslendiriyoki insanı,doktor çok önemli gerçekten..oldu ki olumsuz sonuç alsaydım,yine oraya giderdim..
çünkü doktorumun "biz elimizden geleni yaptık,biz sadece aracıyız,gerisi Allahın takdiri" demesi benim için en güzeliydi....ah ağlııciiiimmmm:25:

Allah doktorumdan,senden,burdaki güzellerden
ve elbetteki canım hayatım bitanem eşimden,bana dua eden anam-babam-kardeşimden,razı olsun :16:

yoruldum :9:

Sizlerde de oluyomu ?

evet oluyodu,dün bile oldu,ki ben hamileliğimi öğreneli bir hafta oluyo..
öğrenmeden önce de,arada böyle kısa sancılar giriyodu adet gibi,kasıklara..
bir anda...
bazen hafif hafif adet ağrısı oluyodu böyle derinden,zaten adetliymişim gibi..
belim de ağrıyodu,yani çoğu kişi de söyledi bunu,şuan hamile olanlar..ve hamile olacaklar ;)

bir anda...
belim de ağrıyodu,yani çoğu kişi de söyledi bunu,şuan hamile olanlar..ve hamile olacaklar ;)

ya canım artık tecrübe sahibisin o yüzden biz bekleyenlerin soruları hep sana :) ya bende gündüz turp gibiyim akşam oldu mu sancı başlıyo sağ kasığımda hatta bir kaç gündür namazı ayakta kılıyorum diye sevinirken akşam namazında doğrulamadım yerimden o kadar canım acıdı onun haricinde hep adet belirtileri gibi geliyor bana ama umudumuda yitirmiyorum tabi çünkü bu seferki tedavimi herkes biliyor ve okadar çok sevenimiz varmış ki çok şükür bizim için herkes dua ediyor birinden birini kabul eder inşallah rabbim diyorum ...

off süper olacak,tam doğum gününde,süper..ay hadi inşallah canım:16:

göğşen beyden gerçekten Allah razı olsun,adam "zaten cebinizden ödediniz" deyip durdu,kız biz o kadar dert etmedik :9:
para harcadık diye bile tutsun istiyodu,sağolsun..bana da hep öyle olumlu cümleler kurardı ki şeytan derdi kalk git sarıl boynuna :9::37::27: hayatında gördüğü ender insanlardanmışım ben:17:gözlerim parlıyomuş..beni de umutlu görüyodu yani..(böyle göğşen hoca için yarışır gibi olduk ayol tövbeeee) yanii demem o ki,biz umutluyduk,o bizi daha da umutlandırdı..bir de ben şehir dışından geliyorum diye benim üstüme çok düştü,bu davranışları bile öyle heveslendiriyoki insanı,doktor çok önemli gerçekten..oldu ki olumsuz sonuç alsaydım,yine oraya giderdim..
çünkü doktorumun "biz elimizden geleni yaptık,biz sadece aracıyız,gerisi Allahın takdiri" demesi benim için en güzeliydi....ah ağlııciiiimmmm:25:

Allah doktorumdan,senden,burdaki güzellerden
ve elbetteki canım hayatım bitanem eşimden,bana dua eden anam-babam-kardeşimden,razı olsun :16:

yoruldum :9:
ankarada otursaydın kesinlikle görüşürdük :1::1: göğşen bey bunları okuyorsa kıh kıh gülüyordur :1::1::1: allah razı olsun ilk gördüğümde dinle alakası yok sandım ama maşallah bizden çok dua ediyor.bu arada hocamıza baya şehirdışından gelen varmış geçen banada gösterdi karabükten gelmişler sen gibi kisti varmış 30 yıldır çocuğu olmamış.yani tüp bebek sana yapılmazsa böyle olursun diyo bide :1::1::1: dedim hemen hemen yapıyoruz:1::1: dualarına katılıyorum anamızı eşlerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim.sizlerdende ayrı koymasın bizi :) ben yemeğe gidiyom gelcem muuuuuuuuuaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

güzbaharcım hoşgeldin tatlımm, şükür iyiyim yaaa....

bide şu komşular olmazsa :) kadın deli etti sabah sabah.... kv bende ya, sabahları kahvaltıdan sonra evine gidiyo bikaç saat sonra dönüyo. kapıyı açtık tam çıkacak, karşı komşummmm :))) tanıştırdım. dakka bir gol bir... yok hiç kimseye gitmiyomuşum ona bile bi kere gitmişim de bilmem ne.... en az üç kez geldim ya sana fatma teyze dedim ama yok üst komşularıma gitmemişim yok alt komşularıma gitmemişim üst komşularıma da gittim birer kez. işte bi kez gittin bi yılda diyo hala.... dedim ben çalışıyorum eşimde pek çıkmaz dışarı biliyosun....ama susuyo mu hayır... ulen döncen diycen yeni evliyim adam evdeyken çay ister kahve ister başka bi şey ister, hem siz en az iki katı yaşımdasınız geliyom da ne oluyo bi onu bi bunu çekiştirip duruyosunuz ben bundan rahatsızım ondan gelmiyorum. ne konuşıyım ben sizle DİYCEN ipleri de koparcan. canımı sıktı öğlen öğlen. ulan kv ile yeni tanışıyo bunlar mı söylenir. bi geçmiş olsun de geç nedir yani bu ya.... sen nerden biliyon benim derdim ne? zaten haftanın 3 günü 4-5 aydır doktorlarda geçiyo. evin işi mi yemeği mi ütüsü mü bitiyo.... evdeyken bile gitmiyomuşum kaçamak yapmam lazım mış..... hala sinirliyim. kaç gün sonra bi sigara içtim o kadar sinirlendim ve içimde patladı bişey de diyemedim ya adam akıllı:47::47::47::47::47:

bide şu komşular olmazsa :) kadın deli etti sabah sabah.... kv bende ya, sabahları kahvaltıdan sonra evine gidiyo bikaç saat sonra dönüyo. kapıyı açtık tam çıkacak, karşı komşummmm :))) tanıştırdım. dakka bir gol bir... yok hiç kimseye gitmiyomuşum ona bile bi kere gitmişim de bilmem ne.... en az üç kez geldim ya sana fatma teyze dedim ama yok üst komşularıma gitmemişim yok alt komşularıma gitmemişim üst komşularıma da gittim birer kez. işte bi kez gittin bi yılda diyo hala.... dedim ben çalışıyorum eşimde pek çıkmaz dışarı biliyosun....ama susuyo mu hayır... ulen döncen diycen yeni evliyim adam evdeyken çay ister kahve ister başka bi şey ister, hem siz en az iki katı yaşımdasınız geliyom da ne oluyo bi onu bi bunu çekiştirip duruyosunuz ben bundan rahatsızım ondan gelmiyorum. ne konuşıyım ben sizle DİYCEN ipleri de koparcan. canımı sıktı öğlen öğlen. ulan kv ile yeni tanışıyo bunlar mı söylenir. bi geçmiş olsun de geç nedir yani bu ya.... sen nerden biliyon benim derdim ne? zaten haftanın 3 günü 4-5 aydır doktorlarda geçiyo. evin işi mi yemeği mi ütüsü mü bitiyo.... evdeyken bile gitmiyomuşum kaçamak yapmam lazım mış..... hala sinirliyim. kaç gün sonra bi sigara içtim o kadar sinirlendim ve içimde patladı bişey de diyemedim ya adam akıllı:47::47::47::47::47:

her mahalle yada her apartmanda vardır öyle birkaç kendini bilmez boşver canım takma kafana he he de geç sen o konuşmaktan ne vazgeçer ne bıkar bırak konuşsun dursun geveze sen aldırma

bir anda...

Hımm, hadi bakim hayırlısı, teşekkür ederim ayrıca, önemseyip cevap verdiğin için.allah herkese hayırlı mutluluklar nasip etsin...

selam kızlaarrrr:3::3:

inşallahhhh bugünde güzel haberlerle dolar topiğimiz :16::16:

kızlar merhaba benimle neden kimse ilgilenmiyoooo :43:

benim tedaviye başlayalı 6. günüm miğdem bulanıyor ve bağırsaklarım fena bilgisi olan varmı ilaçlardanmıdır :5:

stresten olabilirmi canım.. mesela benim opu dan önceki gün midem bulanmıştı kaç kere kusmuştum.. meğer strestenmiş..

ya canım artık tecrübe sahibisin o yüzden biz bekleyenlerin soruları hep sana :) ya bende gündüz turp gibiyim akşam oldu mu sancı başlıyo sağ kasığımda hatta bir kaç gündür namazı ayakta kılıyorum diye sevinirken akşam namazında doğrulamadım yerimden o kadar canım acıdı onun haricinde hep adet belirtileri gibi geliyor bana ama umudumuda yitirmiyorum tabi çünkü bu seferki tedavimi herkes biliyor ve okadar çok sevenimiz varmış ki çok şükür bizim için herkes dua ediyor birinden birini kabul eder inşallah rabbim diyorum ...

baklacım,ben sonucu öğrenmeden önce adet olacağımı o kadar hissediyodumki,bi yandan umutluydum ama bu ağrılar neden diyodum çok korkuyodum..
ki burda da çok okudum adet belirtileri ile gebelik belirtisi aynıymış..o yüzden biz onu gebelik gibi düşünelim..niye akşam başlıyo onu bilemem ama vardır bir hayrı..
güzel düşünelim olur mu,inşallah allahım yüzüne baksın,duası kabul edenlerinkiyle beraber kabul etsin duamızı

ankarada otursaydın kesinlikle görüşürdük :1::1: göğşen bey bunları okuyorsa kıh kıh gülüyordur :1::1::1: allah razı olsun ilk gördüğümde dinle alakası yok sandım ama maşallah bizden çok dua ediyor.bu arada hocamıza baya şehirdışından gelen varmış geçen banada gösterdi karabükten gelmişler sen gibi kisti varmış 30 yıldır çocuğu olmamış.yani tüp bebek sana yapılmazsa böyle olursun diyo bide :1::1::1: dedim hemen hemen yapıyoruz:1::1: dualarına katılıyorum anamızı eşlerimizi başımızdan eksik etmesin rabbim.sizlerdende ayrı koymasın bizi :) ben yemeğe gidiyom gelcem muuuuuuuuuaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
görüşürdük evet yaaa!! hatta belki biz görmüşüzdür hastanede birbirimizi,ben her hastaneye gidişimde acaba bunlardan birisi benim arkadaşım hati mi diye bakıyodum ama ne bilcem tabii :9:

hadi afiyet olsun sana cicim:56:

kızlar size bişey sormak istiyorum aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ben pek rüya görmezdim ama bu ara her gün görüyorum birbiriyle alakasız şeyler görüyorum ama kucağımda hep bir bebek var internetten her baktığım alakasız şeyin anlamı evlat sahibi olmak sevinmek falan şaşırıyorum psikolojik mi bilinç altı mı acaba diyorum anlayamadım bir türlü sizinde başınıza geliyor mu böyle

Son düzenleme:

amaaan amayaa boşver yaa,konuşsun konuşsun susar elbet,klasik komşu teyze işte yaa..
bizim binada da kimse gitmez gelmez,beni bi görsünler "ay niye gelmiyosun,çık gel canın sıkılınca" diyolar..yahu hepsinin yaşım kadar oğulları var evde,kocaları evde,ben niye geliyim gündüz gündüz...sen çık gel çok istiyosan,yalnızım yeni evliyim biliyosun,müsaitim çoğu zaman..boş konuşuyolar işteee..takma bile..konuşacak adam lazımdır onlara:27:

Back