2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sezercim nasılsın canım topikte olduğunu gördüm sağlığın nasıl gün geçtikçe daha iyi olacaksın....

Sezercim nasılsın canım topikte olduğunu gördüm sağlığın nasıl gün geçtikçe daha iyi olacaksın....

Cook tesekkur ederim canim. Saglik durumum duzeliyor her gecen gun. Goguslerim asiri sut dolmustu onlarla ugrastim birkac gundur. Hala inanmaya calisiyorum. Neden oldugunu sorguluyorum. Acaba hareket ettim, yoruldum mu diye surekli sorular soruyorum kendime. Dogum icin gittigimde dr madem kanamanda olmuş drun nasil rahme dikis atmadi ve sana istirahat vermedi dedi. Eger bunlar olmasaydi bebeklerim yasayacakti diyorum. Ayni zamanda reduksiyon yapildiginda 2 saat can cekismisti kuzum. Bir türlü kalbi durmayinca inanilmaz fazla ilac vermislerdi. Bana sormadan 3 embryo koydukları icin aldigim ilactan mi oldu diyorum. Anlayacagin surekli sorular soruyorum kendime. Bir daha maddi manevi ne zamana toparlanabilecegim diye dusunuyorum. Bir tarafim hemen yola devam etmek istiyor. Fark etmeden kendimi kaptirmisim tamamen. Hala kuzucuklarimin hareketlerini hissediyorum. Dogdugunda bacagimin arasindaki cirpinisi... zamannn bir an once gecmesini istiyorum...

Sezercim o duygusal harp insanı yiyip bitiriyor banada çok rapor vermemişti prof ben yıllık izinle 1 ay evdeydim çalışabilirsin diyordu saf kafa bende işe gittim 2. gün sancılandım ama ben doğum sancısı olacağını bilmiyordum daha önce doğum yapan bir arkadaşım sen doğum sancısı çekiyorsun hemen hastaneye git dedi yolda suyum geldi ölü bebeğin suyuymuş doğumdan önce 8 gün hastanede kabus yaşadım(Allah'ım düşmanım yaşamasın) komaya gireceğim gün iki bebek çok hareketlendi doktor çağırdım bebeklerde bi acayiplik var dedim yok bişey dediler 5 saat sonra yüksek ateşten havale geçirdim ve ben ölmiyeyim diye suni sancıyla doğum yaptım çırpındı yavrular doğmak istemediler ne dileyim yavrularımızın ömrü bu kadarmış bizim yaptığımız bir yanlıştan olmadı biz gözümüz gibi baktık meleklere bence doktor bilinçsizliği ve taktiri ilahi cennette yerlerimiz şimdiden hazır yavrular cennetin kapısında bekleyecek anne babamız cennete girmeden biz girmeyiz diyecekler Rabbim biran önce kalp yaranın kapanmasını nasip etsin maddi toparlanınca çok ara vermeden tekrar başla canım nedenler niçinler geride kalsın yoksa işin içinden çıkılmıyor benimde göğsümden süt geliyordu süt kurusun diye ilaç verdiler 1 ay kullandım bayağı işime yaradı kitle olmadı rahime dikiş olayı bebek doğum yoluna girdiğinde dikişde fayda etmiyor şimdi her kafadan bi ses çıkar tıka kulaklarını kendi özelliğine odaklan cennet kapısında yavrular var zor bir sınav ama ecri çooookkkkk büyük bitanem inan yazdığım herşey tecrübe ve kalbimden gelenler senin hastanen ve doktorun kimdi bilelimde böyle robot duygulu bir yere kimse gitmesin ALLAH'a emanet ol üzdüysem beni affet canım doğumdan kısa bir süre sonra Volkan Konak babası için Cerrahpaşa diye bir şarkı söylemişti bende cerrahpaşada yatmıştım sanki aynı zamanda benim içindi sözleri

Canimm yanimda olup destek oldugun/oldugunuz icin hepinize coook tesekkur ederim. Ben Florence nightingale de tup bebek yaptirdim. Prof. Dr. Cemil Akgul doktorumdu islemleri orada yapiyordu. Basindan beri benim hikayem yilan hikayesine donmustu zaten. 3 embriyo koymuslar ama 2 dediler. Biri icerde bolunmus dediler. Tek yumurta ikizlerine dokunamayiz tek olani alacagiz dediler. Sonra 2500 tlyi alip operasyon basarili gectikten sonra bebeklerin cinsiyetini dr kiz#erkek olarak gordu. Ben tek yum. Ikizi nasil olur deyince artik soyleyebilirim stres olma diye soylememistim ama senin transferine ben giremeyince bunlar bassiz kalmışlar, sansi arttirmak icin 3 koymuslar dedi. Yani ne diyeyim doğumdan 1 ay önce de kanamam olmustu. Dr o mudahale edilen bebektir hicbir sorun yok 1ay sonra gel dedi. 3gun kala bebeklerim erken dogdu. O gun agri hissettim ise gitmedim. Ben gaz sancisi sandim. Artinca taksi cagirip acile gittim. 2 gibi sancim basladi 9 da bebekler geldi. Rahim agzi yetmezligi mi var dedim. Birsey diyemediler. Bebekler cok saglikliydi. Canli dogdular ama akcigerleri gelismedihinden sadece 10sn dayandilar. Simdi cok korkuyorum Allah bir daha hamile kalmayi nasip ederse ve yine ayni sekilde olursa diye. Sebebini bilmek istiyorum. Bu belirsizlik ve caresizlik icimi daraltiyor. Bir daha bu surece girebilirsem asla 2 embriyo bile koydurmayacagim. Biliyorum sansim dusecek ama ikiz gebelikten cok korkuyorum.

korkma tatlım aynı acıları tekrar yaşamayacaksın inşaALLAH sen kasap bir doktora düşmüşsün rediksiyon geçiren hastaların %5 düşük olasılığı artıyor yatıp dinlenmek gerekiyor benimde proftu 15 gün dinlen normal hayatına geri dön dedi ben 1 ay dinlenip işe gittim 2. gün doğuma bana diyor ki neden işe gittin senin dinlenmen gerekiyor ölürmüsün öldürürmüsün Sezercim ben bu olayın üzerine 5 kere daha hamile kaldım iki embriyo transfer edildi çeşitli haftalarda düşük yaptım ama Rabbim güç verdi evlat sevgisi verdi tekrar denedim bu transferimde 3 embriyo verildi doktor üçüde tutarsa rediksiyon dedi ben hayır dedim zaten hamileliğin başında biri düştü şuan ikiz hamileyim ve inanıyorum bu benim için paşalara kavuşacağım son tedavim olacak 39 yaşında inşaALLAH anne olacağım korkular içimizde acımızda içimizde ama evlatlarımıza kavuşmk için çok mücadele edeceğiz sende pes etme diren lütfen buda bizim kaderimiz dua ve mücadele ile yavrularımıza kavuşacağız

İnsan dediğin doktor olmadan önce biraz insan olacak, empati yapacak. Vicdan sahibi olacak, merhametli olacak. O kadar canım acıyor ki yazdıklarınızı okuyunca, isyan edesim geliyor. Ne kadar ucuz bizim hayatlarımız, yavrularımızın hayatları bu ülkede. Sezer'in doktoru Amerika'da falan olsaydı eminim şu an doktorluk yapamıyor olurdu, donuna kadar alır ortada bırakırlardı. Kalbimdesin senin için hep yüreğim ağzımda, o kadar acı şeyler yaşamışsın ki bu sefer de bir şey olursa diye ben bile korkuyorum, Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin yavrularına. Senin yaşadıklarını bildiğim için Sezer'in redüksiyon işlemi de beni çok korkutuyordu, her şeye rağmen diğerleri sağlıklı yola devam ediyor diye sevinmiştik. Sezer anlattıkça kahroluyorum, ciğerim yanıyor. Aynı acıları yaşamalarını dileyeceğim, dilim varmıyor. Allah düşmanımıza bile, o sorumsuz vicdansız adamlara bile göstermesin evlat acısını.
Benim bu akşam detaylı usg randevum var. Arefe günü doktor kontrolüne gittiğimde bebek için "böbrek kanallarında genişleme var, takip edeceğiz" dedi doktor. Perinatoloğa da not yazdı değerlendirmesi için. Güle oynaya gittiğim doktordan allak bullak çıktım. İnternette yine çelişkili bir sürü bilgi var, neye inanacağımı da bilmiyorum. Çoğunlukla erkek bebeklerde görülen bir rahatsızlık belirtisiymiş ama benim minnoş kızımın da böbrek hastası olma ihtimali varmış anlayacağınız. Bugün herhalde daha net bir bilgi alırız hocadan. Şimdi sizin anlattıklarınız yanında insan utanıyor bunlardan şikayet etmeye ama bu da benim içimi kemiriyor kaç haftadır. Bu işler sürekli bir kalp çarpıntısıymış anladım. Ne kadar rahat olsam da, sakin davransam da onun karnımda hareket etmediği bir günü düşünemiyorum, kabul edemiyorum.

canım haklısın maalesef Türkiyede herşeyin bir kılıfı varama ilahi adalet ondan kaçış yok vicdansızlar ALLAH'a havaleçok iyisin canım bende endişeliyim ama insan denemeden nasıl bir sonucun beklediğini bilemiyor Sezere'e bunu anlatmak istiyorum.Rabbim hiç birimize evlat acısı yaşatmasın senin prensesininde hiç birşeyi yok annesi teknoloji bazen hayatımızı zehir ediyor öenekleri çok sakat doğacak denilen çocukların sapasağlam doğması v.s hep bir yerlerden duymuşuzdur doktor böyle dedi ama tam tersi dediği olmadı diye sende içini ferah tut herşey güzel olacak doktordan bilgi aldığında paylaşırsan sevinirim inşaALLAH güzel haberler alacaksın canım

Kalbim oyle aciyor ki, hislerimi kelimelere dokmekten korkuyorum...

Canımmmm acını hissediyorum. Acıları yaşıyoruz ve zamanla geçiyor diyoruz. Bunlar hep içimizde sızı olarak kalıyor. Rabbim dayanma gücü versin. Yaşadıklarını illaki unutmayacaksın hiçbirimiz unutmuyoruz, ama Allahım öyle bir mutluluk versin ki bu yaşadıklarını kalp sızısı olarak bile hissetmezsin inşallah........

Allahım sınavın karşılığında evlat-evlatlar mutluluğunu nasip etsin. Güzel yanaklarından öptüm.

Canım benim hoşgeldin. Rabbim güzel dualarını tez elden kabul etsin inşallahhhhh

İnşallah donmuşlarından nur topu gibi bebekler olur.

Canım seni seviyorum yazdıklarını gözyaşlarıyla okudum. Rabbim sabır versin.

Boşver kız neye bakıyorsa baksın ben bebeğinle ilgilen :) Günahı onun boynuna

Boşver kız neye bakıyorsa baksın ben bebeğinle ilgilen :) Günahı onun boynuna

canim konuştum iyikide konusmusum şimdi çok iyiyim valla :) selen n11.com dan beyaz sifonyer ve üç kapili beyaz dolap siparisi verdim yArin eve gelecek cok uygun haberin olsun..
ikisi 350 lira.ben duz beyaz aldim stickerla suslicem

canim konuştum iyikide konusmusum şimdi çok iyiyim valla :) selen n11.com dan beyaz sifonyer ve üç kapili beyaz dolap siparisi verdim yArin eve gelecek cok uygun haberin olsun..
ikisi 350 lira.ben duz beyaz aldim stickerla suslicem

İyi ol arkadaşım biz iyi olacağız ki bebişlerde rahat edecek. :)

canım ben oda yapmayacağım kardeşim kraftın park yatağını hediye almış ankaradan gönderecek. Ama yinede bakarım şimdi aldığına şifonyere ve dolaba.

diğer bebek bakım malzemelerinide yavaş yavaş netten sipariş veriyorum işte. Aslında uygun birşeyler buldum ama buradan yazsam acaba kadınlar kulubu kızarmı ki :) 7. aydayız. Rabbim zamanında kavuşursun bebeklerimize ama yine de çanta hazır dursun diye bişeyler alıyorum işte.

Geçen Cuma doktordaydım. herşey yolunda dedi. doğumada 38. haftada alacağım seni, kendini 38+1 e göre ayarla dedi. İzni ayarlamam lazım

Canım ben kuzucuğunun hiçbirşeyi olmadığına inanıyorum. içimden öyle geçiyor. Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberini bekliyorum.

SEELEEENNNNN ALINTI YAPAMADM YAAA

Ne güzel doğumu konuşmuşsunuz yaa bende birsürü liste yapmıştım kuzenim 6 ay oldu doğum yapalı o veriyor birçok şeyi. Kraft kanguru ve pusetini.dr brown kolik biberonu vercek ivir zivirlar kaldı banada :) çoksşey alma diyor kullanamazsin dedi.burun Aspiratöru bebek için dokunmadan atesolcer gibi şeyleri alcam bende.

SEZERKose ARKADAŞIM yazdıklarını okuyup ağlamamak mümkün değil Rabbim dusmanima bile vermesin o yasadiklarini. .yani bazen bende diyorum acaba şimdi dogsa yaşar mi demekki yasamazmis. .allahım sana ve eşine sabırlar versin. Bu kapıyı kapatan Rabbim tez zamanda daha güzel kapılar açsın sana.elimizden birsey gelirse muhakkak bizlere yaz .duamiz seninle güçlü arkadaşım benm

Canimmm insallahh bu son tedavin olacak ve bebislerini saglikla kucagina alacaksin. Onlari bir de benim yerime simsiki sarip icine ceke ceke opeceksin. Dualarim seninle. Burada tanidigim tanimadigim hepiniz icin surekli dua ediyorum. Rabbim bu dunyada kimseye evlat acisi yasatmasin. Kimseyi evlatla, evlatsizlikla sinamasin insallahh. Surekli Rabbimden dayanmak icin sabir diliyorum ve sukrediyorum. Vardir bir hayir diyorum ama insaniz iste neden diye icten ice soramadan da edemiyorum.

Denizcim merak etme ve lutfen stres yapma. Eminin hicbir sorun yoktur. Benim yerime siz saglikla bebislerinizi kucaginiza alacaksiniz ki bana umut olasiniz. Sizin sayenizde ben de yeniden denemeye cesaret edebilecegim. Seni coook seviyorum. Dualarim seninle. Lutfen bizi habersiz birakma

okudukça göz yaşlarımı tutamadım.....

sezer, canım, minicik kadın.... o doktorun için benim de içimden geçen çok şey var ama; ama işte yazamıyorum, beddua edemiyorum; aklıma geldiğinde küfür ediyorum ama... hatta hiç duymadığım küfürler bile üretebiliyorum..... Rabbim kalbinin yarasının iyileşmesine yardım etsin inşallahhhh

kalbimdesin canım, inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görelim, yaşadıkların çok zor desem zor'un anlamı değişecek.....

monica; inşallah güzel sonuçlarla güzel haberlerle feraha çıkarsın....

çok daha çok şey yazmak istiyorum da; mesaim başlamak üzere, işlerim de feci yoğun bu ara... hepinizi öpüyorum, Allaha emanet olun... hayırlı cumalarımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…