- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Haticim son adete göre 12+3 en son 3 hafta kadar önce doktordaydım durumları iyi idi 3-4 gün geriden geliyorlardı doktor normal dedi 12 haftadan sonra s.a.t ile uyumlu olur dedi aşırı mide bulantılarım vardı dışarı çıkarıyorum beni çok zorluyor bu haftalarda azalırmış inşaALLAH herşey yolundadır ağrı sızı idare ediyorum ...Salı günü kontrolüm var açıkçası korkuyorum bir sorun çıkacak diye henüz kendime bile itiraf edemiyorum hamileyim diyemiyorum eşimle çok fazla bahsetmiyoruz alıştırmayalım kendimizi diyor değişik ruh halleri işte böyle geçiyor günler hepimiz için hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar inşaALLAHCansın valla sen nasılsın nasıl geçiyor anlatsana ne kadarliksin :))
Canım benim seninle hiç yazışmadık şimdiye kadar ama sana cevap yazmadan duramadım böyle şeyler için kendinide eşinide üzme unutmaki biz kadınlar ve erkeklerin nefisleri birbirinden çooook farklı o yüzden eşinide daha fazla utandırma görmezden gel hem doğruyuda söylüyoda olabilir bunuda unutma bu konularda çok yüz göz olmayada gelmez eşlik vazifene gelince içinde en ufak bir huzursuzluk varsa biraz daha ertele RABBİM karnında ki en kıymetli emanetini kucağına almayı nasip etsin emin onu kucağına aldığın gün şimdi kafana taktığın her şey anlamını yitiricek .....Kızlar size bişey danismam lazım akıl verin nolureşim dükkan açtı eve uzak Dye devamli gidemiyorum arada gidiyorum bi keresinde gttm bilgisayarında beşik bakim dedim yemin ederim araştırmadan direk önüme geldi Youtube'dan pis filmlere bakmış sonra üç gün düşündüm ve güzelce konuştum eşim çok inançlı çok dindar namazını asla aksatmaz yani dini açıdan günah olduğunu hatırlattım ve evliyiz bu hoş değil dedim ben bakmadım Dye yeminler etti arkadaşlarım geliyor onlardır dedi.bir kere oldu Dye üstüne gitmedim aradan iki ay geçti dün köfte yaptım götürdüm müzik açım dedim bu sefer gizlice baktım herseyi silmiş ben gelcem Dye sadece haberler duruyordu ama baktığı haberde kadınların memeleri hep açık ona bişey demedim yine ama kudurcam artık ya.gebeyim Dye ilişkiden korkuyorum diye bunu mu yapmalı ya bende nolur olsun bu gece şey yapcam korksamda dedim sizce napmaliyim unutmalimiyim yoksa napmaliyim evde elimden geldgnce ona güzel gorunurum paspal karsilamam kafayı yicem kızlar
Haticim son adete göre 12+3 en son 3 hafta kadar önce doktordaydım durumları iyi idi 3-4 gün geriden geliyorlardı doktor normal dedi 12 haftadan sonra s.a.t ile uyumlu olur dedi aşırı mide bulantılarım vardı dışarı çıkarıyorum beni çok zorluyor bu haftalarda azalırmış inşaALLAH herşey yolundadır ağrı sızı idare ediyorum ...Salı günü kontrolüm var açıkçası korkuyorum bir sorun çıkacak diye henüz kendime bile itiraf edemiyorum hamileyim diyemiyorum eşimle çok fazla bahsetmiyoruz alıştırmayalım kendimizi diyor değişik ruh halleri işte böyle geçiyor günler hepimiz için hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar inşaALLAH
Canım benim seninle hiç yazışmadık şimdiye kadar ama sana cevap yazmadan duramadım böyle şeyler için kendinide eşinide üzme unutmaki biz kadınlar ve erkeklerin nefisleri birbirinden çooook farklı o yüzden eşinide daha fazla utandırma görmezden gel hem doğruyuda söylüyoda olabilir bunuda unutma bu konularda çok yüz göz olmayada gelmez eşlik vazifene gelince içinde en ufak bir huzursuzluk varsa biraz daha ertele RABBİM karnında ki en kıymetli emanetini kucağına almayı nasip etsin emin onu kucağına aldığın gün şimdi kafana taktığın her şey anlamını yitiricek .....
Canim benim Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü guldursun son tedavilerimiz olsun bizi habersiz bırakma öpüyorumKızlar can yoldaşlarim kardeslerim Rabbim bizleri güzelliklerle müjdelesin inşallah. .. hamişlerimiz Sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde bebişlerinize kavuşmaniz için Rabbime yalvariyorum ... ve bu guzelligi mutlulugu biz bekleyenlere de yaşatsin diye dualar ediyorum... Sezercim ime sabır ve tekrar yola çıkma gücü versin... hatta daha o yola çıkmaya niyetlenmeden bebisiyle müjdelesin onu... Monicam nazanim osecum unbelivablem selenim hatim kalbimdesin sağlıkla kucaklayip hayırla buyutun bebislerinizi inşallah. .. amayam 4343 melindam mervem bebeğim ve nasip se bizde son tedavilerimize çıkıp bebislerimize kavuşalim. .. benim de bu arada kızçelerim 4 dondurulmuşum var... Bu ay ne yapacağız bilmiyorum... dualarinizda bizleri de unutmayin ....sevgi ve dua ile kalın. .. kızçelerim atladığım varsa affedin. ...
Amin canım inşallah valla haklısın çok Nazlı çıktı bizim bıdıklarcanıminşaALLAH seninde önce göbüşün sonra kucağın dolacak bizim tembeller öyle 1-2 denemeyle gelemiyorlar
sağol canım (sen) sizlerde benim dualarımdasınız özellikle sabah namazlarında dua ediyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaALLAHAmin canım inşallah valla haklısın çok Nazlı çıktı bizim bıdıklarkendine çok iyi bak dualarimdasin
inşaALLAHCansın maşallah 13.haftanin icerisindesiniz inşallah sonuna kadar sürecek inanıyorum ben :) ben bile hala bebeğe eşya alamıyorum aynı sen gibiyim açıkçası:) ancak kucagimiza alınca rahatlicaz galiba :)
sanada günaydın canımgünaydın, mutlu haftalarımız olsun inşallah...
kalinkam canım benim; Rabbim bir avazda kucağına almayısağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi, Rabbini bilen vatanına milletine, anasına babasına hayırlı evlat olmasını, sevgi dolu huzurlu mutlu bir hayat sürmesini nasip etsin Rabbim..... inşallah ağrısız sızısız atlatır çarçabuk toparlarsın canım benim.... dualarında olmak dileğiyle....
güzümbaharımmmm :))))) dört donmuş demek.... Rabbim inşallah sende can bulmalarını nasip etsin arkadaşım. 4 bizler için biliyorsun ki çok iyi bir rakam... inşallah bu defa herşey hayallerimizden bile güzel geliir... önce göbeğine sonra kucağına sağlıkla almanı nasip etsin... sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar upuzunda ömürleri olsun inşallahlahhh...
haticim arkadaşlara katılıyorum bende, çok takılma... gerçi sende rahatlamışsın ama olsun bide ben diyim
ve diğer gebe arkadaşlarım, hepiniz zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı.... sıra bekleyen arkadaşlar, bizlerde tez vakitte güzel haberler alır, veririz inşallahhhh
Allah gönlüne göre sağlıklı bebişler nasip etsin. Sana ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza dua ediyorum.Allah hepimizin kucaklarini boş bırakmasin.Kızlar can yoldaşlarim kardeslerim Rabbim bizleri güzelliklerle müjdelesin inşallah. .. hamişlerimiz Sağlıklı sıhhatli sıkıntısız bir şekilde bebişlerinize kavuşmaniz için Rabbime yalvariyorum ... ve bu guzelligi mutlulugu biz bekleyenlere de yaşatsin diye dualar ediyorum... Sezercim ime sabır ve tekrar yola çıkma gücü versin... hatta daha o yola çıkmaya niyetlenmeden bebisiyle müjdelesin onu... Monicam nazanim osecum unbelivablem selenim hatim kalbimdesin sağlıkla kucaklayip hayırla buyutun bebislerinizi inşallah. .. amayam 4343 melindam mervem bebeğim ve nasip se bizde son tedavilerimize çıkıp bebislerimize kavuşalim. .. benim de bu arada kızçelerim 4 dondurulmuşum var... Bu ay ne yapacağız bilmiyorum... dualarinizda bizleri de unutmayin ....sevgi ve dua ile kalın. .. kızçelerim atladığım varsa affedin. ...
Kalinkam sağlıklı doğumlar diliyorum.Bebegini sağlıkla kucakla ve büyüt. Rabbim bize de bu mutlu günü nasip etsin.
Allah gönlüne göre sağlıklı bebişler nasip etsin. Sana ve bekleyen bütün arkadaşlarımıza dua ediyorum.Allah hepimizin kucaklarini boş bırakmasin.
Çok teşekkürler bitanem amin inşallahsağol canım (sen) sizlerde benim dualarımdasınız özellikle sabah namazlarında dua ediyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaALLAH
amin inşallah kuzumgünaydın, mutlu haftalarımız olsun inşallah...
kalinkam canım benim; Rabbim bir avazda kucağına almayısağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi, Rabbini bilen vatanına milletine, anasına babasına hayırlı evlat olmasını, sevgi dolu huzurlu mutlu bir hayat sürmesini nasip etsin Rabbim..... inşallah ağrısız sızısız atlatır çarçabuk toparlarsın canım benim.... dualarında olmak dileğiyle....
güzümbaharımmmm :))))) dört donmuş demek.... Rabbim inşallah sende can bulmalarını nasip etsin arkadaşım. 4 bizler için biliyorsun ki çok iyi bir rakam... inşallah bu defa herşey hayallerimizden bile güzel geliir... önce göbeğine sonra kucağına sağlıkla almanı nasip etsin... sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar upuzunda ömürleri olsun inşallahlahhh...
haticim arkadaşlara katılıyorum bende, çok takılma... gerçi sende rahatlamışsın ama olsun bide ben diyim
ve diğer gebe arkadaşlarım, hepiniz zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı.... sıra bekleyen arkadaşlar, bizlerde tez vakitte güzel haberler alır, veririz inşallahhhh
inşaALLAHinşaALLAH ALLAH'ım hepimize sağlıklı güzel hamilelikler ve doğumlar nasip etsin o kadar olumsuz ve sıkıntı günler yaşayınca normal gibi hamileler ağzımız kulaklarımızda kız mı olsun erkek mi olsun adı şu olsun v.s v.s diyerek etrafa gülücükler saçıp gün geçiremiyoruz ne yapalım sağlıklı vaktinde gelsinlerde Hakkdan gelene razıyız
canım çok haklısın aynı ürünlerde fiyat farkı çok oluyor o yüzden iyi araştır ve doğal olan ürünlere bak güzel bir telaş Rabbim hepimize nasip etsinAynen :) bugün beşik baktım :) bebek odası yapcaz takımlar pahali dye ayri ayri alcaz dolap sifonyer besik :) resim ekliyemedim ama fiyat farkina bak allah askina :) magazda 600 nette 280
canım çok haklısın aynı ürünlerde fiyat farkı çok oluyor o yüzden iyi araştır ve doğal olan ürünlere bak güzel bir telaş Rabbim hepimize nasip etsin
günaydın, mutlu haftalarımız olsun inşallah...