2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kalinkammm insallah sag salim almisisndir bebisini kucagina ve simdi hasret gideriyorsunuzdur ay ne heyecanliii..darisi tum hamislerin ve hamis kalmak isteyenlerin basina insallahhhh...guzbahar 4 dondrulmus ha masallahhhhh cok iyi bir sayi canim insallah bebisini getirecek sana bu dondiriklerinn ben inaniyorum..

sezercim insallah daha iyisindir, arada yaz bize yazmak insani rahatlatiyor..umutlarinin inancinin en kisa zamanda yesermesi dilegiyle..

cok optum hepiniziii

Kalinkammm insallah sag salim almisisndir bebisini kucagina ve simdi hasret gideriyorsunuzdur ay ne heyecanliii..darisi tum hamislerin ve hamis kalmak isteyenlerin basina insallahhhh...guzbahar 4 dondrulmus ha masallahhhhh cok iyi bir sayi canim insallah bebisini getirecek sana bu dondiriklerinn ben inaniyorum..

sezercim insallah daha iyisindir, arada yaz bize yazmak insani rahatlatiyor..umutlarinin inancinin en kisa zamanda yesermesi dilegiyle..

cok optum hepiniziii

Kalbim oyle aciyor ki, hislerimi kelimelere dokmekten korkuyorum...

Sezer
Canim acini kendi acimiz gibi en içten yasiyoruz paylasiyoruz burada hislerini paylaş rahatla canim ve doktorunun Allaha havale ediyorum çok kizginim doktoruna ama meleklerin köşklerin en guzelinde seni bekliyorlar inş ahirete kurtaricin olsunlar..Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun sabir versin..buda gecicek canim biz çok güçlükadinlariz unutma...

Ya gece gece uf :KK43: allahım sabırlar versin valla hep aklimdasin Rabbim yardimcin olsun :KK43:

Canim nasil gidiyor hamilelik gobuslerfe cikmistir artik hamislerin duasi kabul olurmus bizler icin dua et..bende tedavime devam edicem ama kirmizilar tesrif etmiyor nedense ...Allahin izniyle saglikli bir sekilde kucaigna al melegini ins..

Kızlar size bişey danismam lazım akıl verin nolur :KK43: eşim dükkan açtı eve uzak Dye devamli gidemiyorum arada gidiyorum bi keresinde gttm bilgisayarında beşik bakim dedim yemin ederim araştırmadan direk önüme geldi Youtube'dan pis filmlere bakmış :KK43: sonra üç gün düşündüm ve güzelce konuştum eşim çok inançlı çok dindar namazını asla aksatmaz :KK43: yani dini açıdan günah olduğunu hatırlattım ve evliyiz bu hoş değil dedim ben bakmadım Dye yeminler etti arkadaşlarım geliyor onlardır dedi.bir kere oldu Dye üstüne gitmedim aradan iki ay geçti dün köfte yaptım götürdüm müzik açım dedim bu sefer gizlice baktım herseyi silmiş ben gelcem Dye sadece haberler duruyordu ama baktığı haberde kadınların memeleri hep açık :KK43: ona bişey demedim yine ama kudurcam artık ya.gebeyim Dye ilişkiden korkuyorum diye bunu mu yapmalı ya :KK43: bende nolur olsun bu gece şey yapcam korksamda dedim :KK43: sizce napmaliyim unutmalimiyim yoksa napmaliyim evde elimden geldgnce ona güzel gorunurum paspal karsilamam kafayı yicem kızlar :KK43:
Kız bakmayan mı var ki kızıyorsun kocana. Günde 5 vakit yapsan o dediğin şeyi, o gene bakar yahu. Bunun senin gebeliğinle ilgisi yok. :)

Kalbim oyle aciyor ki, hislerimi kelimelere dokmekten korkuyorum...
Sezercim canım o kalp acısı hemen geçmiyor:KK43:20 haftalık doğum yaptım aradan nerdeyse 10 yıl geçti hala gözlerim yaşlı o kadar zorduki beni ancak sen anlarsın ama bu hayatını çok etkilemesin ağla üzül ama yoluna devam et ben bu 10 seneye 7 tane tane tüp bebek tedavisi sığdırdım 6 tanesi çeşitli haftalarda düşük yada küretajla sonuçlandı bunlara bağlı operasyonlar ve hastalıklar yaşadım acılar v.s v.s bugün doktordan geldim 7.tedavimin sonucunda 12+5 ve 12+2 ikiz hamileyim pes etme canım arkadaşım anlat bize ağla rahatla bu yol uzun ve sıkıntılı bir yol ama sonunda yavrularımıza kavuşacağımızı biliyoruz :KK68:belki haddimi aşacağım ama sana bir öğüt vermek istiyorum doğum yaptığımda ziyaretime gelenler bana bakıp ağlıyorlardı ben bir türlü ağlayamadım çünkü 8 gün hastanede yatıp çok zor günler yaşadım doğumla beraber acılarım bitti ölümden döndüm hayata merhaba dedim eve geldim yalnız kalmak istiyorum dedim eşim işe gitti ben hep ağladım ağladım sonra kendime dedim ki:" kendine acıma ALLAH C.C sana bunu layık gördü sabret herkesin başına geliyor hala doğurma şansına sahipsin ya rahiminde alınsaydı" kendimi böyle teselli ettim ve çok şükür bende yara bırakmadan atlattım ama asla unutulmuyor :KK61:ALLAH sabır versin canım sende kendine geleceksin biraz zaman gerekli sonunda uzun ömürlü yavrularına kavuşacaksın:KK68::KK68::KK68:

Kızlar merhaba, uzun sürediryazmıyorum, unuttunuz mu beni, nasıl bakalım herkes?
unutmadık canım maaşaALLAH 32 haftalık olmuşsun Rabbim bize o günleride göstersin inşaALLAH:KK68::KK68:nasılsın bebeğimizin cinsiyeti nedir:KK64: vaktinde doğsun:KK68: analı babalı büyüsün:KK68: uzun ömürlü olsun inşaALLAH:KK68::KK68:

Canim nasil gidiyor hamilelik gobuslerfe cikmistir artik hamislerin duasi kabul olurmus bizler icin dua et..bende tedavime devam edicem ama kirmizilar tesrif etmiyor nedense ...Allahin izniyle saglikli bir sekilde kucaigna al melegini ins..

Canım allah biliyor hep duamdasiniz Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin amin..stressiz bir tedavi diliyorum sanada :) canım kilo alamadigim için kimse hamile olduğuma inanmıyor ilk defa bu ay iki kilo aldım :)) Hamdolsun hersey yolunda inşallah darısı başına :)

Kız bakmayan mı var ki kızıyorsun kocana. Günde 5 vakit yapsan o dediğin şeyi, o gene bakar yahu. Bunun senin gebeliğinle ilgisi yok. :)

CCanım uzun mesaj yazdım gitti site mal gibi olmuş :KK43: nasıl geçiyor yoktu bayagi :)

Kizlar merhaba,
Yakin zamanda pek yazamadim bayram seyran Ankara derken gezmelerim bitmedi,haftasonu da Bursaya dugune gittim.donerken kayinvalidemler bana geldi,yeni gonderdim misafirlerimi...
Gecen hafta detayli usg vardi.bebikim gayet saglikli gorunuyordu ama guzel bi resim vermedi israrla:pDaha once plasentam rahim agzina yakindi ama simdi gayet iyi imis, 35mm olmus..simdilik rahimin on yuzunde oldugu icin darbelerden ve cocuklardan sakin demisti drum,buna devam..
Kalbimdesin tekrar gelmene sevindim,ikizlerin hayirli olsun.
Guzbaharcim insallah donmus embriyolarin sana tutunur,bebek olur.
Alfabecim,masallah bayagi buyumussunuz,nasil dogum olacak?

Artik kis geliyor,umarim burasi daha da canlanir,cikin cikin gelin kizlar:-)
Hepinizi opuyorum:KK15::KK15:

Kizlar merhaba,
Yakin zamanda pek yazamadim bayram seyran Ankara derken gezmelerim bitmedi,haftasonu da Bursaya dugune gittim.donerken kayinvalidemler bana geldi,yeni gonderdim misafirlerimi...
Gecen hafta detayli usg vardi.bebikim gayet saglikli gorunuyordu ama guzel bi resim vermedi israrla:pDaha once plasentam rahim agzina yakindi ama simdi gayet iyi imis, 35mm olmus..simdilik rahimin on yuzunde oldugu icin darbelerden ve cocuklardan sakin demisti drum,buna devam..

hoşbulduk canım sağol :KK19:bayağı yoğun bir zaman geçirmişsin bebikinin sağlıklı olmasına çok sevindim sonuna kadar güzel haberler almanı dilerim:KK68:

Sezercim canım o kalp acısı hemen geçmiyor:KK43:20 haftalık doğum yaptım aradan nerdeyse 10 yıl geçti hala gözlerim yaşlı o kadar zorduki beni ancak sen anlarsın ama bu hayatını çok etkilemesin ağla üzül ama yoluna devam et ben bu 10 seneye 7 tane tane tüp bebek tedavisi sığdırdım 6 tanesi çeşitli haftalarda düşük yada küretajla sonuçlandı bunlara bağlı operasyonlar ve hastalıklar yaşadım acılar v.s v.s bugün doktordan geldim 7.tedavimin sonucunda 12+5 ve 12+2 ikiz hamileyim pes etme canım arkadaşım anlat bize ağla rahatla bu yol uzun ve sıkıntılı bir yol ama sonunda yavrularımıza kavuşacağımızı biliyoruz :KK68:belki haddimi aşacağım ama sana bir öğüt vermek istiyorum doğum yaptığımda ziyaretime gelenler bana bakıp ağlıyorlardı ben bir türlü ağlayamadım çünkü 8 gün hastanede yatıp çok zor günler yaşadım doğumla beraber acılarım bitti ölümden döndüm hayata merhaba dedim eve geldim yalnız kalmak istiyorum dedim eşim işe gitti ben hep ağladım ağladım sonra kendime dedim ki:" kendine acıma ALLAH C.C sana bunu layık gördü sabret herkesin başına geliyor hala doğurma şansına sahipsin ya rahiminde alınsaydı" kendimi böyle teselli ettim ve çok şükür bende yara bırakmadan atlattım ama asla unutulmuyor :KK61:ALLAH sabır versin canım sende kendine geleceksin biraz zaman gerekli sonunda uzun ömürlü yavrularına kavuşacaksın:KK68::KK68::KK68:

Ne büyük acılar gerçekten, hepimizin yaşadığı farklı acıları var . Inşallah Allah yüzümüzü güldürür hepimizin bu sefer, sonuna kadar gitmek, kucağımıza Alma nasip olur inşallah...:nazar::KK19::emir_bebek:

Kizlar merhaba,

Bu kadar yorma kendını derim, biraz dikkatli ol:KK55::KK37:

Ne büyük acılar gerçekten, hepimizin yaşadığı farklı acıları var . Inşallah Allah yüzümüzü güldürür hepimizin bu sefer, sonuna kadar gitmek, kucağımıza Alma nasip olur inşallah...:nazar::KK19::emir_bebek:
inşaALLAH canım:KK68:bunları paylaşmamın en büüyük nedeni yavrularımıza ulaşmak için neler yaşadığımız ve yinede halimize şükretmemiz her gecenin bir sabahı var bir gün mutlaka hepimizin göbüşüde kucağıda misss gibi cennet kokan yavrularla dolacağı pes etmeden sabırla mücadele etmeliyiz :KK68::KK68::KK68:sonunda bizi mucize bekliyor :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tabii dikkat ederim,zaten fazla buyumeden son turlarimdi bunlar..artik kismetse doguma kadar evdeyim:)
Sen nasilsin,bebek nasil?

Iyiyim cnm, sadece göbüşüm çok kaşınıyoo, kızarmaya da başladı :KK43: Inşallah çok çatlamam :confused:
Bugünlerde heyecanla bebişimizi hissetmeyi bekliyoruz. Geçenlerde göbeğimin üst tarafında damar atması gibi bişi hissettim, ilk önce heyecanlandım bebiş mi diye. Sonra bayağı baktım uzun sürdü, sonra yok ya olamaz dedim :) :KK36:

Iyiyim cnm, sadece göbüşüm çok kaşınıyoo, kızarmaya da başladı :KK43: Inşallah çok çatlamam :confused:
Bugünlerde heyecanla bebişimizi hissetmeyi bekliyoruz. Geçenlerde göbeğimin üst tarafında damar atması gibi bişi hissettim, ilk önce heyecanlandım bebiş mi diye. Sonra bayağı baktım uzun sürdü, sonra yok ya olamaz dedim :) :KK36:
Ben catlaklar icin Lierac jel kullaniyorum,internetten uygun fiyata aldim.kullananlar cok memnun.benim gobek de bayram haftasi pit diye cikiverdi..ozellikle 3gundur karnimi cok gergin hissediyorum.bende hissetmiyorum henuz diyordum ama meger kac haftalardir hissediyormusum da haberim yokmus:-) henuz bebek gobek deligine kadar..segirme gibi,pit pit atiyor.ayni anda elle muayene edince de kafasinin yer degistirdigini anlayabiliyorum..buyuk ihtimalle senin hissettiginde bebektir:)

X