• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bugün kendi kadın doktorumla randevum vardı, herşey normal dedi. Bugün 7+1 gün. Diğer randevuyu 4 hafta sonraya verdi :(
sizlerdede böylemi oldu, o zamana kadar çatlarım ben ya neler oluyor diye:50:

12. Haftaya kadar 2 haftada 1 gitmiştim sonra ayda 1e düştü uzun süre. 32 haftadan-36 haftaya yine 2 haftaya düştü şimdi her hafta gidiyorum :1: Zaman zor geçiyo ben arada hep devlet hastanesine felan gidiyodum kaçamak. Sonra da bu sağlık ocaklarındaki fetal el doplerinden aldım kalp dinleme cihazı yani :17:

İkisini de aldim geldim tatlim donmusum olmayacak ama insallah gerek de kalmayacak :16::16::16:

Hayirli olsuunnnn 😄😄😄 insallah gerek kalmaz. 15 gun sonra guzel haberler vermen dilegiylee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar ben de dun gece acile gitmek zorunda kaldim kanamam arttı. Bebegin yeri ve durumu iyi ama kanama oldugunda dusuk riski var diyoruz dedi doktor. Bugun de tekrar hastaneye gidicem asil doktorum gorsun diye. Dua edin nolur

Aldim geldim canlarim... Hatta bana da se gibi 15 gun sonraya verdi test tarihini! İnsallah senin gibi dwvam ederim ne diyim :D

Amayacim,hayirli osun bebeciklerin:16::16:İnsallah test sonucunda daha da seviniriz..ayrica embriyolarin sayisinin az olmasina ragmen 5.gune bekletmeleri cok guzel.bunar birer isaret olmali..kendine dikkat et sen gene de:49::49: opuyorum:16:

Arkadaslar ben de dun gece acile gitmek zorunda kaldim kanamam arttı. Bebegin yeri ve durumu iyi ama kanama oldugunda dusuk riski var diyoruz dedi doktor. Bugun de tekrar hastaneye gidicem asil doktorum gorsun diye. Dua edin nolur

Canim cok gecmis olsun,uzuldum..sen evine dondun mu,istanbulda misin hala? İnsallah cok onemli bisii degildir,progestan igne ve yatma ile gecer..zaten kanama bolgesi kese ile ilgili degilms bak,moralini sakin bozma..bize de haber ver,e mi:16:

Aldim geldim canlarim... Hatta bana da se gibi 15 gun sonraya verdi test tarihini! İnsallah senin gibi dwvam ederim ne diyim :D

canımmm hayırlı olsun seni hiç bırakmayacaklar inşallah :emir_bebek::emir_bebek: 15 gün sonra bize güzel haberler vereceğine gönülden inanıyorum :16:

Canım maşallah gözünaydın şimdiden... 5. güne dayanabilmeleri çok güzel haber bence. Allah tamamına erdirsin, kucağında sevdirsin minnoşu :) Haberlerini heyecanla bekliyorum.

Sezer, canım Allah tez zamanda hayırlısını versin, şu sıkıntıların hafiflesin ve kaç tanelerse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Aklım hep sende...

Nazan gözünaydın eşine kavuşmuşsun, hatta hızını alamayıp annene de kavuşmuşsun :) Döndün mü İstanbul'a?

Unbelivable, söylediğin konuyu hiç duymadım canım ama umarım önemli bir şey değildir ve size sıkıntı yaratmaz... Gönlünü ferah tut arkadaşım.

Güzbahar; canım bu ay son bekleyişin olsun inşallah... Rabbim sana da 2015'te anne olmayı nasip etsin. Melindam sana da :) adını saymayı unuttuklarım kusuruma bakmasın...
Arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınız... Herkesin sağlıkla evladını kucaklamasını diliyorum en hayırlı zamanda...
Geçmiş bayramınız mübarek olsun; daha önce girme fırsatım olmadı.
Benim de çarşamba günü kontrolüm var. Gebelik ikiz başladığı için şimdi devam etmese de bazı değerler yüksek çıkabilirmiş. Bu yüzden galiba ikili teste bel bağlamayacağız. Henüz kesinleşmedi ama doktorum harmoni test diye bir testten bahsetti, gerekirse onu yaptırırsın dedi. Unbelivable'ın panorama testi gibi bir şey sanırım, sadece kan veriliyor ve 2li 3 lü teste gerek kalmıyor.
Benim fazla bir sıkıntım yok çok şükür, bugüne kadar hiç kusmadım, ayılıp bayılmadım. Tek derdim unutkanlığım. Bana söyleneni resmen arkamı döndüğüm anda unutuyorum, iş yerinde kime nasıl kıvıracağımı şaşırdım. :) Bakalım çarşamba günü bunu da soracağım doktora.
Hepinizi öpüyorum. Sevinçli haberlerde buluşmak dileğiyle...

Minicacim canim tesekkur ederim..bayrama gittim Ankaraya,uzattim tatilimi dun aksam donebildik:) aile baska tabi,herkes cok sevindi..ekmek elden su golden yasadim valla superdi:8: ikili test tarihimi degistirip yarina erteledim.sanirim en basindan beri ilk defa dr gormeden 2hafta gecirebildim:1:
Sen nasilsin? Bugun kontrolun varmis,sonucunu merak ederim,yaz..ikili test ne zaman yapilacak sende? Opuyorum:16:

arkadaşlar selam
13 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum 1,5 yıldır..yaşım 26 .. sağ overde 3 cm lik bir kistim var çikolata kistine benzetiyor doktorlar yaklaşık 2 yıldırvar.
bu hafta muayene oldum farklı bir doktora gittim doktor kisti görünce ve daha korunmak istediğimi söyleyince bazı testler yaptırdı.
sonuçlar böyle..

AMH : 0,15
fsh : 1,66
estradiol E2 : <10
tsh : 1,47
LH : 0,53
prolaktin :12,14

bu değerlere göre doktor telefonda fazla birşey söylemek istemedi..
eşinizle gelin yüzyüze görüşelim dedi..
sizce değerler çok mu vahim ?

okuduklarıma göre LH ve FSH ın 10 dan düşük olması yumurtlama açısından önemli bir durum düşük olduğunda sağlıklı olduğu anlamına geliyor diye okudum.. benim her ikiside çok düşük..

ama AMH değerimde aynı zamanda çok düşük ..buda yumurta rezervindeki azlığı gösteriyor sanırım.

kafam karıştı...

sizler tecrübeli olduğunuzdan bunları yorumlayabilirmisiniz?
cmts doktor ile görüşeceğim ..
keşke daha erkene randevu alsaydım pişman oldum şuanda kafam allak bullak..

allahım aratmasın ama ben 2 yıl daha beklemeyi düşünüyordum ..
doktor telefonda mümkün değil bekleyemezsin dediçç :18::18::18::18:

Son düzenleme:
12. Haftaya kadar 2 haftada 1 gitmiştim sonra ayda 1e düştü uzun süre. 32 haftadan-36 haftaya yine 2 haftaya düştü şimdi her hafta gidiyorum :1: Zaman zor geçiyo ben arada hep devlet hastanesine felan gidiyodum kaçamak. Sonra da bu sağlık ocaklarındaki fetal el doplerinden aldım kalp dinleme cihazı yani :17:

Anaaammm sana bişiycik kalmamış. Allah kolaylık versin, bir sancıyla kurtulursun inşallah:16:
Duymadım kalp dinleme cihazını, ama zaten o belli aydan sonra duyulur diye düşünüyorum. Ben daha yolun başındayım:54:

Kızlar ben küçük prensesimi kucağıma aldım darısı hepinizin başına allahım benim yavrumdan daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah...:nazar::nazar::nazar:

Kızlar ben küçük prensesimi kucağıma aldım darısı hepinizin başına allahım benim yavrumdan daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah...:nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyyyy şaka gibi hamdolsun sağlıcakla evine gitmişsin bebeğinle.darısı başımıza.öp kokla bebeğini bizim için :54:

bitanem bende angel talk marka aldım ama arızalı gibi geldi sence geri gönderim mi napim

Canim cok gecmis olsun,uzuldum..sen evine dondun mu,istanbulda misin hala? İnsallah cok onemli bisii degildir,progestan igne ve yatma ile gecer..zaten kanama bolgesi kese ile ilgili degilms bak,moralini sakin bozma..bize de haber ver,e mi:16:
Umarim canim sagol. Bende onemli olmadigini dusunmek istiyorum ama tuvalete gitmeye korkuyorum artik. Rabbim bagislasin insallah bisey olmaz
Hayirli olsun gozunuz aydiiiinn &#128522; darisi bizlerin basinaa. Ismi ne oldu

Amiiinnnn.... Ne güzel bir haber. Allah bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin size:nazar::nazar:
Güzel günlerde büyür inşallah:emir_bebek::nazar:

Geçmiş olsun, inşallah birşey olmaz. Kaç haftalıksın? :nazar:

Canim benim cok sevindim gozun aydin sen simdi bol bol sev bebislerini insallah seni hiic birakmazlar guzel pozitif sonuclar aliriz 15 gun sonra

Canim benimb 15 gun sonra hamileyimmmmmm kizzzzzzlar diye yazarsin insallah Rabbim gonlune gore vrsin optum bebisleri iyi bak kuzum

Hayırlı olsun, inşallah seni bırakmazlar. Herşey gönlünce olsun :16:

:46::46::46::46::46:

hayırlı olsun anne adayım.:34::34::34:

Umarım ikisi de annelerine sıkı sıkı tutunurlar ve 9 ay sonra kucağına sağlıkla alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.:16::16::16:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:

CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ :nazar::49:
Hayirli olsuunnnn &#128516;&#128516;&#128516; insallah gerek kalmaz. 15 gun sonra guzel haberler vermen dilegiylee

Amayacim,hayirli osun bebeciklerin:16::16:İnsallah test sonucunda daha da seviniriz..ayrica embriyolarin sayisinin az olmasina ragmen 5.gune bekletmeleri cok guzel.bunar birer isaret olmali..kendine dikkat et sen gene de:49::49: opuyorum:16:

canımmm hayırlı olsun seni hiç bırakmayacaklar inşallah :emir_bebek::emir_bebek: 15 gün sonra bize güzel haberler vereceğine gönülden inanıyorum :16:

her birinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar, hepinize çok çok seviyorum; inşallah güzel haberler verebilirim ki eğer veremezsem henüz bu konuda ki dersimi tam almadığım ve öğrenmem gereken şeyler olduğunu farketmiş olcam.... inşallah dersimi almışımdır ne diyim :1::16::16::16::16::16:

şu an söylenecek pek fazla bi şey yok. dün hastaneden gelince biraz uzandım, saati gelince iğnemi olmak için dışarı çıktım, eşim gelince birlikte sofrayı hazırladık yemeğimizi yedik ben tekrar uzandım, ayağımın altına da koltukların yastıklarından koymuştum:) badem fındık ceviz yiyorum ara ara, sabah kahvaltı da pek sevmememe rağmen yumurta haşladım, protein ağırlıklı beslenmek iyi midir tam bilemesem de :1: başkaaaa oturuyorum kalkıyorum yürüyorum kitap okuyorum gün içinde.... genel itibariyle ayaklarımı uzatmış oluyorum.... şimdilik böyle :nazar::nazar:

arkadaşlar selam
13 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum 1,5 yıldır..yaşım 26 .. sağ overde 3 cm lik bir kistim var çikolata kistine benzetiyor doktorlar yaklaşık 2 yıldırvar.
bu hafta muayene oldum farklı bir doktora gittim doktor kisti görünce ve daha korunmak istediğimi söyleyince bazı testler yaptırdı.
sonuçlar böyle..

AMH : 0,15
fsh : 1,66
estradiol E2 : <10
tsh : 1,47
LH : 0,53
prolaktin :12,14

bu değerlere göre doktor telefonda fazla birşey söylemek istemedi..
eşinizle gelin yüzyüze görüşelim dedi..
sizce değerler çok mu vahim ?

okuduklarıma göre LH ve FSH ın 10 dan düşük olması yumurtlama açısından önemli bir durum düşük olduğunda sağlıklı olduğu anlamına geliyor diye okudum.. benim her ikiside çok düşük..

ama AMH değerimde aynı zamanda çok düşük ..buda yumurta rezervindeki azlığı gösteriyor sanırım.

kafam karıştı...

sizler tecrübeli olduğunuzdan bunları yorumlayabilirmisiniz?
cmts doktor ile görüşeceğim ..
keşke daha erkene randevu alsaydım pişman oldum şuanda kafam allak bullak..

allahım aratmasın ama ben 2 yıl daha beklemeyi düşünüyordum ..
doktor telefonda mümkün değil bekleyemezsin dediçç :18::18::18::18:
canım benimmm.... bu testleri yaptırdığında regli miydin? amh dışındaki testler reglin 2. veya 3. günü yapılır... eğer regl değil isen de zaten o değerler yanıltıcı olabilir.... ki zaten amh değeri regl olup olmama ile değişmiyor bildiğim kadarıyla.... benim amh değerim 0,79 ve yumurta rezervi azlığım var.... yani erken menopoz riski.... bu değer ne kadar küçülürse risk o kadar artar. ancak kesinlikle doğal yolla olmaz gibi bir durum değil, yalnız amh değerin de bu seviyedeyken doğal yolla olması (elbette ki Allah'ın bileceği iştir) ancak tıbben çok çok çok zor..... tüp bebek uygulamasına yöneltirler sizi.... doktorunuzun dediği gibi beklemeniz çok doğru olmayacaktır.... Rabbim yar ve yardımcın olsun, tedaviye gerek klmadan göndersin inşallah meleğini.....

:16:

canım benimmmmm gözün aydın olsun, sağlıkla keyifle büyüyün inşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: dualarını eksik etme tatlımmmm:54:

Gozun aydin canim Allahım anali Babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ismini ne koydun cimcimenin keyifle ailenle husurla buyutmeyi nasip etsin MEVLAM

sevgili amayaa bu tahliller yapıldığında reglin 3. günüydü..

ama şu varki benim devam ettiğim başka bir doktor var tahlilleri onada gönderdim .
o da dediki sen zaten doğum kontrol hapı kullandığın için amh değerin böyle düşük olabilir .
çünkü doğum kontrol hapı zaten yumurtlamayı baskılıyor.
eğer o kadar kötü durumda olda LH VE FSH değerlerinde kötü durumda olur.
sen bu ay doğum kontrol hapı kullanma ve regl olduktan sonra tekrar bunlara baktır. dedi...

ama hastanedeki doktor d.k. hapına ara verme dedi.
kafam allak bullakl

Back