Canım maşallah gözünaydın şimdiden... 5. güne dayanabilmeleri çok güzel haber bence. Allah tamamına erdirsin, kucağında sevdirsin minnoşu :) Haberlerini heyecanla bekliyorum.
Sezer, canım Allah tez zamanda hayırlısını versin, şu sıkıntıların hafiflesin ve kaç tanelerse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Aklım hep sende...
Nazan gözünaydın eşine kavuşmuşsun, hatta hızını alamayıp annene de kavuşmuşsun :) Döndün mü İstanbul'a?
Unbelivable, söylediğin konuyu hiç duymadım canım ama umarım önemli bir şey değildir ve size sıkıntı yaratmaz... Gönlünü ferah tut arkadaşım.
Güzbahar; canım bu ay son bekleyişin olsun inşallah... Rabbim sana da 2015'te anne olmayı nasip etsin. Melindam sana da :) adını saymayı unuttuklarım kusuruma bakmasın...
Arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınız... Herkesin sağlıkla evladını kucaklamasını diliyorum en hayırlı zamanda...
Geçmiş bayramınız mübarek olsun; daha önce girme fırsatım olmadı.
Benim de çarşamba günü kontrolüm var. Gebelik ikiz başladığı için şimdi devam etmese de bazı değerler yüksek çıkabilirmiş. Bu yüzden galiba ikili teste bel bağlamayacağız. Henüz kesinleşmedi ama doktorum harmoni test diye bir testten bahsetti, gerekirse onu yaptırırsın dedi. Unbelivable'ın panorama testi gibi bir şey sanırım, sadece kan veriliyor ve 2li 3 lü teste gerek kalmıyor.
Benim fazla bir sıkıntım yok çok şükür, bugüne kadar hiç kusmadım, ayılıp bayılmadım. Tek derdim unutkanlığım. Bana söyleneni resmen arkamı döndüğüm anda unutuyorum, iş yerinde kime nasıl kıvıracağımı şaşırdım. :) Bakalım çarşamba günü bunu da soracağım doktora.
Hepinizi öpüyorum. Sevinçli haberlerde buluşmak dileğiyle...