amayammmm, canım benim... bugün nasılsın canım... yeğenlerim güzelce yerleştiler inşallah... anne edecek onlar seni... önce sen, peşinden son kalan bizlerde gelir inşallah...
mügecim gözün aydın, allah mutluluğunuzu daim etsin, evladınla hayırlı, uzun ömürleriniz olsun inşallah...
kalinkam sen nasılsın, yeğenimiz nasıl canım kardeşim... annesine kendini hatırlatıyor mu hep... öpüyorum onu çokk..
minicacım, canım, siz nasılsınız yeğenimle... ay bu ne güzel bir ömür, bir sürü yeğenimiz var, ve yeğenlerimizin de bir sürü teyzesi var... yeğenimi hissetmeye başladın mı, doktor kontrollerini takip ediyorum ve hep dua ediyorum canım... içimden hep kızçe geçiyor sana can yoldaşı olsun diye...
nazancım sen nasılsın canım... eşine kavuştun çoook şükür...
haticim, selincim sizler de iyisinizdir inşallah... haticim ayrıldın mı işten canım...
sezer tüm dualarımız seninle...
melindam, merve aydın, bebek, kalbimdesin, 4343 kızçeler hadi bismillah biz de yola çıkalım artık ... ben kırmızıları bekliyorum... 20 si gibi tedaviye başlayacağım inşallahhh...
kızçeler hepinizi öpüyorum... sevgi ve dua ile kalın[/QU
Günaydın canim Insallah bu tedavin bebisini getirir sana hayırlı olur tedavin Rabbim gonlune gore versin Insallah sırayla Bisde o kervana katılanlardan oluruz caninin Ici hepimisde guzel günler gorecez Allahın izniyle
nasip etsin MEVLAM