• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hakkında hayırlısı olsun :16: Önce göbişinde can bulsunlar sonra da kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah.. Darısı bizlere olsun :21:
amin canım inşallahhh... gebe kalmayan kalmasın, herkes te sağlıkla kucağına alsın yavrucaklarınıııııı:54::54::54::54:

amin canım inşallahhh... gebe kalmayan kalmasın, herkes te sağlıkla kucağına alsın yavrucaklarınıııııı:54::54::54::54:

Canim yarin buyuk gun insallah sonuda cok guzel olur sende hamisler kervanina katilirsin hayirlisiyla insallah guzel haberlerini bekliyor olacagiz... bizde bugun kontrole gittik cok sukur hersey yolunda bebisimiz 1200 kg olmus Rabbim hayirla saglikla dogurmayida nasip eder insallah hepimize ;)

Canim yarin buyuk gun insallah sonuda cok guzel olur sende hamisler kervanina katilirsin hayirlisiyla insallah guzel haberlerini bekliyor olacagiz... bizde bugun kontrole gittik cok sukur hersey yolunda bebisimiz 1200 kg olmus Rabbim hayirla saglikla dogurmayida nasip eder insallah hepimize ;)
bugün seni düşündüm biliyo musun? bi ara arayacaktım da hatta; ama iş yerindeydim ve işlerim çoktu :) yarından itibaren cuma da dahil izinli olacağımdan az daha toparlamak gerekti, zaten bu ara çok fena araziye uydum :1: bayramdan önce bir hafta izinliydim, bayramın hemen ertesinde perşembe opu dolayısıyla gitmedim, şimdi de transfer sonrası :1: neyse artık gider bebişlerimle çalışırım arayı kapatırızzzz:16::16::16::16: bol boldua edin bana olur mu:54::54::54::54:

bitanem yaaaaaaaaaaaa en yakın zamanda senide göbüşlü görmek istiyorum rabbim nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :46::46::46: dikkat et kendine meryem ana otu al üstünde taşı öptüm :1:

inşallah canım benimmm Rabbim nasip eder inşallah bu sefer taşıyorum canım üstümde zaten :54:

bugün seni düşündüm biliyo musun? bi ara arayacaktım da hatta; ama iş yerindeydim ve işlerim çoktu :) yarından itibaren cuma da dahil izinli olacağımdan az daha toparlamak gerekti, zaten bu ara çok fena araziye uydum :1: bayramdan önce bir hafta izinliydim, bayramın hemen ertesinde perşembe opu dolayısıyla gitmedim, şimdi de transfer sonrası :1: neyse artık gider bebişlerimle çalışırım arayı kapatırızzzz:16::16::16::16: bol boldua edin bana olur mu:54::54::54::54:

Kuzummm aldın mı bebelerini? Her şey yolundadır umarım. Haberlerini bekliyorum merakla.

Aldim geldim canlarim... Hatta bana da se gibi 15 gun sonraya verdi test tarihini! İnsallah senin gibi dwvam ederim ne diyim :D

2 tane mi transfer oldu? Donmuşun kaldı mı? Tebrik ederim seni taze anne adayı :) umarım 9 ay sağlıkla sorunsuz yaşarsınız birlikte. Öpüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2 tane mi transfer oldu? Donmuşun kaldı mı? Tebrik ederim seni taze anne adayı :) umarım 9 ay sağlıkla sorunsuz yaşarsınız birlikte. Öpüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İkisini de aldim geldim tatlim donmusum olmayacak ama insallah gerek de kalmayacak :16::16::16:

Aldim geldim canlarim... Hatta bana da se gibi 15 gun sonraya verdi test tarihini! İnsallah senin gibi dwvam ederim ne diyim :D

Canim benim cok sevindim gozun aydin sen simdi bol bol sev bebislerini insallah seni hiic birakmazlar guzel pozitif sonuclar aliriz 15 gun sonra

Canim benimb 15 gun sonra hamileyimmmmmm kizzzzzzlar diye yazarsin insallah Rabbim gonlune gore vrsin optum bebisleri iyi bak kuzum

Bugün kendi kadın doktorumla randevum vardı, herşey normal dedi. Bugün 7+1 gün. Diğer randevuyu 4 hafta sonraya verdi :(
Sizlerdede böylemi oldu, o zamana kadar çatlarım ben ya neler oluyor diye:50:

:46::46::46::46::46:

hayırlı olsun anne adayım.:34::34::34:

Umarım ikisi de annelerine sıkı sıkı tutunurlar ve 9 ay sonra kucağına sağlıkla alırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.:16::16::16:

Bugün kendi kadın doktorumla randevum vardı, herşey normal dedi. Bugün 7+1 gün. Diğer randevuyu 4 hafta sonraya verdi :(
Sizlerdede böylemi oldu, o zamana kadar çatlarım ben ya neler oluyor diye:50:

10.haftaya kadar iki haftada bir sonra ayda bir oldu benimki ama beklemek çok zor :)))

Back