- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
Simdilik kız heyecanla seninkini bekliyoruz hayırlısı kuzum
inşallah tatlım haber vercem tabiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdilik kız heyecanla seninkini bekliyoruz hayırlısı kuzum
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh
Herkese merhabalar😊 hamile arkadaslarim tecrubelerinize ihtiyacim var. Su an 10 haftalik olduk cok sukur. Ama dunden beri kahverengi akintim var ve ara ara olan kasık ağrım bu sabahla beraber sıklaştı. Endişelendim doktorumu aradim. Kotu bi durum oldugunu dusunmuyorum ama ultrasonda bakilmasında fayda var dedi. Ben suan istanbuldayim yani doktorumla cook uzagiz. Buradaki bir hastaneden sali gunu icin randevu almistim zaten.sali gec olur mu dedim, cok tedirginsen ptesi git dedi. Ama buraya yakin olan hastane de ptesi randevular hep dolu. Napsam bilemedim. Saliyi mi beklesem. Biraz moralim bozuk 😟
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah dayanabilirler canım.... haber bekliyorum bugün işte, bakalım.... inşallah bi aksilik olmayacak ve yarın bebişlerimle olcam.Canım maşallah gözünaydın şimdiden... 5. güne dayanabilmeleri çok güzel haber bence. Allah tamamına erdirsin, kucağında sevdirsin minnoşu :) Haberlerini heyecanla bekliyorum.
Sezer, canım Allah tez zamanda hayırlısını versin, şu sıkıntıların hafiflesin ve kaç tanelerse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Aklım hep sende...
Nazan gözünaydın eşine kavuşmuşsun, hatta hızını alamayıp annene de kavuşmuşsun :) Döndün mü İstanbul'a?
Unbelivable, söylediğin konuyu hiç duymadım canım ama umarım önemli bir şey değildir ve size sıkıntı yaratmaz... Gönlünü ferah tut arkadaşım.
Güzbahar; canım bu ay son bekleyişin olsun inşallah... Rabbim sana da 2015'te anne olmayı nasip etsin. Melindam sana da :) adını saymayı unuttuklarım kusuruma bakmasın...
Arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınız... Herkesin sağlıkla evladını kucaklamasını diliyorum en hayırlı zamanda...
Geçmiş bayramınız mübarek olsun; daha önce girme fırsatım olmadı.
Benim de çarşamba günü kontrolüm var. Gebelik ikiz başladığı için şimdi devam etmese de bazı değerler yüksek çıkabilirmiş. Bu yüzden galiba ikili teste bel bağlamayacağız. Henüz kesinleşmedi ama doktorum harmoni test diye bir testten bahsetti, gerekirse onu yaptırırsın dedi. Unbelivable'ın panorama testi gibi bir şey sanırım, sadece kan veriliyor ve 2li 3 lü teste gerek kalmıyor.
Benim fazla bir sıkıntım yok çok şükür, bugüne kadar hiç kusmadım, ayılıp bayılmadım. Tek derdim unutkanlığım. Bana söyleneni resmen arkamı döndüğüm anda unutuyorum, iş yerinde kime nasıl kıvıracağımı şaşırdım. :) Bakalım çarşamba günü bunu da soracağım doktora.
Hepinizi öpüyorum. Sevinçli haberlerde buluşmak dileğiyle...
inşallah dayanabilirler canım.... haber bekliyorum bugün işte, bakalım.... inşallah bi aksilik olmayacak ve yarın bebişlerimle olcam.
tatlım haber geldi mi?
Şimdi aradilar, sabirsizla beni bekliyolarmis.... Yarin saat 1 e sozlestik, bulusuyoruz ilk bulusmamiz olcak, insalkah severlerse beni oldukca uzun bi sure misafirim olacaklar...
Severler beni dimi??????
Sevgi yumagi olcam bi sureeeeee
kızlar gebeliği öğrendikten sonra doktor vitamin yazdı ELEVIT diye.2 aydır kullanıyordum araştırdım içinde domuz jelatini varmış.hemen çöpe attım ilacı muadili DECAVIT var onu aldım.haberiniz olsun diye sizede yazıyorum
canım maşallah kocaman olmuşsunuz Allah nazarlardan korusun cinsiyeti de göstermemiş bence erkek olsa çoktan kendini belli etmişti kız bence kendinize iyi bakın öpüyorum sizi
Şimdi aradilar, sabirsizla beni bekliyolarmis.... Yarin saat 1 e sozlestik, bulusuyoruz ilk bulusmamiz olcak, insalkah severlerse beni oldukca uzun bi sure misafirim olacaklar...
Severler beni dimi??????
Severler beni dimi??????
Severler beni dimi??????
Severler severler... Sen sevilmeyecek annoş musun?
Çok heyecanlandım, kaç tane transfer edecekler tek mi?
Allahım gönlüne göre versin inşallah.
sevmezler mi canım..
hadı bakalımmmm hayırlısı olsun kuzucumm.dualarım senınle
senin gibi genç ve dinamik bi anneyi sevmeyecekler öylemi :26:
Allah razi olsun sizlerden, insallah Rabbim kismet etmistir... Kac transfer olur bilmiyorum, durumlarini sordum gayet iyiler dediler yarin detayli bilgi verilirmis. Baska da bisey demediler zaten... Bakalim Meylam neyleyecek :)
Canım maşallah gözünaydın şimdiden... 5. güne dayanabilmeleri çok güzel haber bence. Allah tamamına erdirsin, kucağında sevdirsin minnoşu :) Haberlerini heyecanla bekliyorum.
Sezer, canım Allah tez zamanda hayırlısını versin, şu sıkıntıların hafiflesin ve kaç tanelerse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Aklım hep sende...
Nazan gözünaydın eşine kavuşmuşsun, hatta hızını alamayıp annene de kavuşmuşsun :) Döndün mü İstanbul'a?
Unbelivable, söylediğin konuyu hiç duymadım canım ama umarım önemli bir şey değildir ve size sıkıntı yaratmaz... Gönlünü ferah tut arkadaşım.
Güzbahar; canım bu ay son bekleyişin olsun inşallah... Rabbim sana da 2015'te anne olmayı nasip etsin. Melindam sana da :) adını saymayı unuttuklarım kusuruma bakmasın...
Arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınız... Herkesin sağlıkla evladını kucaklamasını diliyorum en hayırlı zamanda...
Geçmiş bayramınız mübarek olsun; daha önce girme fırsatım olmadı.
Benim de çarşamba günü kontrolüm var. Gebelik ikiz başladığı için şimdi devam etmese de bazı değerler yüksek çıkabilirmiş. Bu yüzden galiba ikili teste bel bağlamayacağız. Henüz kesinleşmedi ama doktorum harmoni test diye bir testten bahsetti, gerekirse onu yaptırırsın dedi. Unbelivable'ın panorama testi gibi bir şey sanırım, sadece kan veriliyor ve 2li 3 lü teste gerek kalmıyor.
Benim fazla bir sıkıntım yok çok şükür, bugüne kadar hiç kusmadım, ayılıp bayılmadım. Tek derdim unutkanlığım. Bana söyleneni resmen arkamı döndüğüm anda unutuyorum, iş yerinde kime nasıl kıvıracağımı şaşırdım. :) Bakalım çarşamba günü bunu da soracağım doktora.
Hepinizi öpüyorum. Sevinçli haberlerde buluşmak dileğiyle...
Severler beni dimi??????
Severler beni dimi??????
Canim benim in ssallah bebislerin sana sımsiki tutunacaklar annelerinu birakmayacaklar Allshim gonlunr gore versin dualarimuz seninle optum
monicacim aslinda bu durum fark edilmiyormus bile cogu zaman dogumda fark ediliyormus yada sorun olarak gorulup hastaya bahsedilmiyormus..benimkiler pat diye soledi noluyo dedim bilmedigim duymadigim bisey, sonra birkac doktora daha sordum sorun olmaz diyorlar insallah saglicakla aliriz hepimiz bebelerimizi kucagimiza..harmony testi de evet benim yaptirdigim teste benziyor iyi olur yaptirirsan, inslalah iyi cikar degererin..operimmm
ayyy cok heyecanliii simsiki tutunsunlar balimmmm
sağolun canlarııımmmmmmmHayirli olsun yarin sabirsizlikla mesajini beklicem. Nasil gecti uzun uzun yaz 😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Severler beni dimi??????