• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aminnnn canim insallah... Eve yeni girdim. Cikinca arkadasima ugradik. İzmirden baska bi arkadasim daha gelmisti. İzmirden gelenin 4 aylik, bursadaki arkadasimin ise 15 aylik ogullari var:29: iyi geldi dogrusu. Saat 11:30 gibi isleme alindim. Esim 15-20 dk sonra odaya dondugumu soyledi. Ama uyandigimda saat 14:45 ti. İlaclarimi yazip nasil kullanacagimi soyleyip gonderdiler. Sonra doktorun yanina ugradim cikarken, bugun icin rapor yazdirmak icin. 6 tane aldik ama ikisinin ici bos gibi. İnsallah kalanlar dollenecektir dedi. Yarin haber verecekler... Hepinizi sevgiyle kucakliyorum. Nolur dua edin...:16::16::16:

canım allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.benden güya 10 tane toplanmıştı ama 4 ü döllendi 2 si transfer edildi teki tuttu :))) hepte böyle dua etmiştim bi tane olsun benmle sonuna kadar olsun diye inşallah seninde öyle olur :)

canım allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.benden güya 10 tane toplanmıştı ama 4 ü döllendi 2 si transfer edildi teki tuttu :))) hepte böyle dua etmiştim bi tane olsun benmle sonuna kadar olsun diye inşallah seninde öyle olur :)
Allah razı olsun tatlım, inşallah canım benim, ne yalan söyliyim gönlümdeki tekiz.... tek olsun benim olsun, sonuna kadar göbeğimde kalsın mantığındayım ama çiftiz olursa da başımın üstünde yeri var, az zorlayacaktır beni ama takdir-i ilahi...

ay halime bak, oldu da tekizi çiftizi kaldı :1::1:

Son düzenleme:
Allah razı olsun tatlım, inşallah canım benim, ne yalan söyliyim gönlümdeki tekiz.... tek olsun benim olsun, sonuna kadar göbeğimde kalsın mantığındayım ama çiftiz olursa da başımın üstünde yeri var, az zorlayacaktır beni ama takdir-i ilahi...

ay halime bak, oldu da tekizi çiftizi kaldı :1::1:

bende çok istiyordum ikizi beraber büyürler diyordum ama muayenede tek görünce şaşırdım hocam bakın bi yerlerde saklanmıştır belki dedim oda güldü valla :)))

Selam kizlar hepinizi coooook ozledim. Surekli yatiyorum ve acillerdeyim. Kafami kaldirdikca kusuyorum. Sizi unuttum sanmayin sakin. Buyuk olasilikla onumuzdeki hafta reduksiyon olacak. Tek yumurta ikizlerim ortak plesanta paylasiyorlarmis. O nedenle dr tek olani alacagiz dedi. Hic istemiyorum Allahimm bir mucize olsun da biri kendiliğinden gtsin diye surekli dua ediyorum. Baska dra da gittim. Ucu kalsin dersen hepsinden vazgecmen gerekir
6 ayi bile goremezler dedi. Rahim yapım dar, bunyem de cok zayifmis. Rabbim hepimiz için hayirlisini nasip eder insallah. Siteye giremesem de dualarim hep sizinle. Hepinizi kocamaaaaan öpüyorum :16::16:

embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee:9::9::9::9::9::9:

dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh :16::16::16:

Son düzenleme:
Selam kizlar hepinizi coooook ozledim. Surekli yatiyorum ve acillerdeyim. Kafami kaldirdikca kusuyorum. Sizi unuttum sanmayin sakin. Buyuk olasilikla onumuzdeki hafta reduksiyon olacak. Tek yumurta ikizlerim ortak plesanta paylasiyorlarmis. O nedenle dr tek olani alacagiz dedi. Hic istemiyorum Allahimm bir mucize olsun da biri kendiliğinden gtsin diye surekli dua ediyorum. Baska dra da gittim. Ucu kalsin dersen hepsinden vazgecmen gerekir
6 ayi bile goremezler dedi. Rahim yapım dar, bunyem de cok zayifmis. Rabbim hepimiz için hayirlisini nasip eder insallah. Siteye giremesem de dualarim hep sizinle. Hepinizi kocamaaaaan öpüyorum :16::16:
ayyyy canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhhhhhhh:16::16::16: inşallah müdahaleye gerek kalmaz tatlım, inşallah kendiliğinden gider...... olsun diye çabaladıklarımıza gitsin diye dua etmek zor ama bu da sınavın bi parçası...... Rabbim elini üzerinden çekmesin inşallahhhhh:54::54::54::54:

kızlar hepimizi bebişimle çok öpüyoruz ve bayramınızı kutluyoruz.

Rabbim hamile kalmak isteyenlerin göbişini doldursun inşallah.
Doğurmak üzere olan arkadaşlar Rabbim kurtarsın bebeğinizi ve sizleri.
Tedavi gören arkadaşlarımın yumileri bol embriyoları kaliteli olsun inşallah.
Tedaviyi bekleyenler inşallah tedaviye gerek kalmadan göbişleriniz dolar inşalllah.
Bebişimle :8::8::8: benim gibi olan arkadaşlarım hamileliğimiz güzel sağlıklı mutlu ve huzurlu geçer inşallah.

Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bayramınız şeker gibi geçsin. Ama hamişler fazla çikolata şeker yemesinnnnn :(((((

Sizleri çok seviyorum ve öpüyorum. Bayram hepimize güzel haberler getirsin inşallah.

Allaha Emanet Olun.........

Allah hakkında hayırlı olanı versin canım. İnşallah gönlünce olur , sağlıcaklakal.

embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee:9::9::9::9::9::9:

dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolurrrr.... salıya kadar gidebilsin bebişlerimmmmm, salıya kadar gitsin sonrasında da göbeğimde can bulsunlar inşallahhhhhhhhh :16::16::16:

İnşallah gönlünce olur , transfer edilenler tutunur, dondurulmuşlarin da olur inşallah. Hayırlısı ne ise o olsun .

İnşallah gönlünce olur , transfer edilenler tutunur, dondurulmuşlarin da olur inşallah. Hayırlısı ne ise o olsun .
sağol tatlım, inşallahhhh:16::16: diğer ikisi de geç meç döllenseler belki dondurulmuşum kalır.....

sen ne durumdasın, nası gidiyooo?????

bitanem rabbim bi tanede olsa sonuna kadar senle olmalarını nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnn

Sezercim ve amayacim inasallah Rabbim gonlumuzdekini hakkınızda hayırlı olani nasip eder

kızlar bu kalp atış cihazını aldım ama bebeğimin kalp atışını duyamadım maalesef tabi doğal olarak tedirgin oldum :26: kendi doktorum izinde olduğu için 2 hafta daha dayanamayacağım valla.başka bi hastaneden randevu aldım yarın sabaha bakalım muayene olabilirsem içim rahatlar en azından ya ..

Selam kızlar,
Allah'a şükürler olsun bugün kalp atışını gördük. 6+4 dü bugün, atmayabilir daha erken dediler ama gördük. Şimdilik herşey yolunda. Allah hepimizin gönlünde olanın hayırlısını versin. Inşallah bu güzel günleri yaşamak yaşamayanlara nasip olsun :16::16::16::nazar::49:

ALLAH ikiz ve daha çok bebişe hamile olanlara yardım etsin gerçekten zor olsa gerek.bi tane bile benim canıma tükürüyor üstelik daha 1.5 ayım var:14:

Canim selam nasılsın maşallah kizceye kocaman olmuş kuzum Sana birsey danışmak istiyorum sen Acıbademde tedavi olmustum doktor ve hastane nasıl tavsiye edermisin:26:

Canim selam nasılsın maşallah kizceye kocaman olmuş kuzum Sana birsey danışmak istiyorum sen Acıbademde tedavi olmustum doktor ve hastane nasıl tavsiye edermisin:26:

kayseri acıbademde turgut beye tedavi oldum canım gerek hastaneden gerek drumdan gayet memnun kaldım tek sorun çok yogun olmasıydı.kızçem büyüdü teyzesi yerinde durmuyor darısı sizlere inşaALLAH sizlerde bu duyguları tadasınız

içlerinden birisi sana tutunup 9 ay sonra kucagına gelsin inşaALLAH

Dualarımız seninle amaya,inşallah sağlıklı bir kız bir erkek ikizlerin olacak inşaallah🙏🙏
ay canım benimmmmm, tek olsun benim olsun inşallahhhh:16::16:

Selam kızlar,
Allah'a şükürler olsun bugün kalp atışını gördük. 6+4 dü bugün, atmayabilir daha erken dediler ama gördük. Şimdilik herşey yolunda. Allah hepimizin gönlünde olanın hayırlısını versin. Inşallah bu güzel günleri yaşamak yaşamayanlara nasip olsun :16::16::16::nazar::49:
gözün aydın tatlım, Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersinnnnn:16::16:

Sezercim ve amayacim inasallah Rabbim gonlumuzdekini hakkınızda hayırlı olani nasip eder
amin canım inşallahhhhh:16::16::16:

içlerinden birisi sana tutunup 9 ay sonra kucagına gelsin inşaALLAH
inşallah tatlımmmmm, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sana da.....:16::16:

kayseri acıbademde turgut beye tedavi oldum canım gerek hastaneden gerek drumdan gayet memnun kaldım tek sorun çok yogun olmasıydı.kızçem büyüdü teyzesi yerinde durmuyor darısı sizlere inşaALLAH sizlerde bu duyguları tadasınız

Amin canım inşallah🙏🙏 kuzum birde hastane ücreti ne kadar:26:

Back