• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlarrrrrrrrrr

detaylı ultrason temiz çıktı bebeğimin herşeyine heryerine bakıldı ve doktor rapor yazdı.

..................... vs HERHANGİBİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR. cvs falan yaptırmayacağım. :46::46::46::46:

bu arada detaylı ultrasonda büyük bir ihtimalle kız geliyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.:21::21::21::21::21::32::32::32::32::32:

Rabbim dualarımı duydu bana yardım etti. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sağlıkla sıhhatle inşallah.

sevindim canim benim insallah Kizin saglikla sihhatle uguruyla gelir Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Amayacimmmmm
Tedavin sorunsuz bi sekilde baslar ve Oyle devam Eder insallah sende hisler kervanina katilirsin insallahhhhh

kızlarrrrrrrrrr

detaylı ultrason temiz çıktı bebeğimin herşeyine heryerine bakıldı ve doktor rapor yazdı.

..................... vs HERHANGİBİR BULGUYA RASTLANMAMIŞTIR. cvs falan yaptırmayacağım. :46::46::46::46:

bu arada detaylı ultrasonda büyük bir ihtimalle kız geliyor dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.:21::21::21::21::21::32::32::32::32::32:

Rabbim dualarımı duydu bana yardım etti. Allahım hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın. sağlıkla sıhhatle inşallah.

Bitanem:48: gozunaydin çok çok sevindim çok şükür hersey yolunda :46::46: bu arada ben hep kız diyordum ki:34:

Di mi ama:16::16:Bekar olsak arkadas arkadasin pe..ngidir derdik,bizim durumda da arkadas arkadasin doktorudur diyelim:1:
İyi yapmissiniz odeme yapmaya gitmekle,zaten niye para kazaniyoruz ki,harcamak lazim :16::16:

Kuzum sanada alıntı yaptım çıkmamış :44: neyse çok şükür hersey yolundaymis okurken korktum:18:sayfalar ilerledi ve güzel haber geldi bir ohhhhhh çektim cok mutlu oldum inşallah tatlım 9 ay hep güzel haberlerle gel:16:

Genel olarak herkesin iyi olmasina cok sevindim ...
amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...

Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)

Ben yerim o minik pasayi:39:Ohh bi sağa bi sola ana oğul yuvarlanin :1:inşallah bayramdan sonra senden de güzel haberleri bekliyoruz içini ferah tut hersey güzel olacak bitanem :16::16::16::16:

adını görünce bi heyecanla girdim, acaba ne haberler getirmiş, muhammet paşa nasılmış diye :1: bi o yana bi bu yana yuvarlanın bakalımmm ooohhhh miiisssss:29::29::29: inşallah dediğin gibi sonu bebişli olur ama olmazsa da Rabbimin takdiridir....başımın üstünedir:42:

Canim benim ya tabi ki hersey Rabbim izin taktiri biz ondan gelen herseyin hakkimizda hayirlisi olduguna iman ediyoruz elhamdurillah... ama gonulden inaniyorum ki Rabbim sana tum meklerinin sabrinin karsiligini verecek dualarim sizlerle insallah hersey cok guzel l olucak bu sefer... muhammed imizin karni acikti sanirim beni gecenin bu saatinde uyandirdi bi uyandim ki dersin icerde horon tepiyo kuzum benim ya alasilan uc ay sonra bize uyku uyutmayacak ;) su mubarek gecenin su saatinde tez vakitte gece uykundan tekmiklerle uyanmani diliyorum aysegul um...
bizim bi suredir nette sorun vardi gelip gidiyodu surekli tam girip okuyodum yazamadan kesiliyodu ;)

Ben yerim o minik pasayi:39:Ohh bi sağa bi sola ana oğul yuvarlanin :1:inşallah bayramdan sonra senden de güzel haberleri bekliyoruz içini ferah tut hersey güzel olacak bitanem :16::16::16::16:

Sari papatyam benim buyuk bir heycanla seninde tedavine baslamani ve hayirlisiyla guzel haberlerini bakliyorum aysegul den sonra sira sende arayi cok acma;) bende cani gonulden inaniyorum tatlim herseyin guzel olacagina hepimiz icin insallah ;)

Canim benim ya tabi ki hersey Rabbim izin taktiri biz ondan gelen herseyin hakkimizda hayirlisi olduguna iman ediyoruz elhamdurillah... ama gonulden inaniyorum ki Rabbim sana tum meklerinin sabrinin karsiligini verecek dualarim sizlerle insallah hersey cok guzel l olucak bu sefer... muhammed imizin karni acikti sanirim beni gecenin bu saatinde uyandirdi bi uyandim ki dersin icerde horon tepiyo kuzum benim ya alasilan uc ay sonra bize uyku uyutmayacak ;) su mubarek gecenin su saatinde tez vakitte gece uykundan tekmiklerle uyanmani diliyorum aysegul um...
bizim bi suredir nette sorun vardi gelip gidiyodu surekli tam girip okuyodum yazamadan kesiliyodu ;)
teşekkür edip göbişinden öpüyorum bendeeeee :49: :54: hehehehe senin papuç dama yol aldııııı şekeriiimmmmm:1:

nazancım bebişinde bir sıkıntı olmadığına çook sevindim... ne olur sende çook stres yapma... kendini rahat bırak... geçmişte yaşadığın üzüntüyü unut. bu yepyeni bir sayfa ve vebeğin maşşallah çoooook iyi... sevgi ve dua ile canım

senin müjdene de çoook sevindim canım... çok şükür sonuçların temiz çıkmış... amniyosentez çoook zor bir karar... ama kızlardan öğrendiğimiz kadarıyla başka testler varmış... ve onun riski yokmuş. sevgi ve dua ile kal canım...

Canlar kan testim vardı bugün, sonuç 70 çıktı :) allahıma şükürler olsun. İnşallah keseyi görmek nasip olur, dış gebelik olma riski var daha önce yaşadığım için, inşallah sorunsuz devam eder. Allahım hepinize güzel sonuçlar, hayırlı evlatlar nasip etsin :16::16::16::nazar::nazar:

Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin canım... gözün aydın inşallah.... değerlerin hep artsın ve sende mucizene kavuşmuş ol...... sevgi ve dua ile

İnan o da hepimiz icin dua efiyorrr:29::29:

Kizlar bu arada galiba yarin regl olucam bu da bekledigim gibi cuma gunu doktora gidecegim ve artik tam anlamiyla tedaviye baslayacagim anlamina geliyor:9: yasasin basliyoruuuummmmmm:21::21::21: dualarinizi eksik etmeyinnnnn:16:

:21::21::21::21::21::21::21::21::21: harika bir haber bu.... :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

topiciğimizin ana kraliçesi de anne olma yoluna çıkıyor.... :52::52::52::52::52::52::52::52:canım bugün hastalanda mübarek cuma günü tedavine başla inşallah sende... bu tedavin ailenizi 3 kişi yapacak mucizen olsun... belki de dört... gönlünden hangisi geçiyorsa o... ben ikiz yeğen isterim gerçi ama:52::52::52::52::52::52:

yeğenin içnde endişelenme canım... allah büyük onu mucizesiyle sevindiren rabbim üzülmesine de izin vermeyecektir inşallah... senin yeğenn bizimde yeğenimiz... bizden biri o... ve ilk olarak ondan bahsettiğinden beri dualarımda....

kızlar bu arada kanaması olup da endişe edenlere söylüyorum... beni annem 9 ay hep kanamayla birlikte taşımış... bir de öyle az buz kanama değil, yoğun şekilde... maşşalah 42 yaşına geldim sapasağlam ayaktayım... o yüzden endişeleri lütfen atın... inanın endişe kanamadan daha tehlikelii...

sevgi ve dua ile kal canım...

Genel olarak herkesin iyi olmasina cok sevindim ...
amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...

Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)

canım benim... sana da muhammede de binlerce kez maşallah... senin güzel haberlerini alınca hepimiz çooook seviniyoruz... Bu hareketlerle bu paşa çok yaramaz olacak annesi... şimdiden sana bunu öğretiyor... kucağına gelince de belli ki aynı saatte uyanıp seni emmek isteyecek ve şimdi tekmelerle uyandıdığı gibi o zamanda ıngalarla seni uyandıracak... rabbim mutluluğunuz arttırsın her zaman.... sevgi ve dua ile kalın bebişinle beraber canım...

canım seninde kalp atışlarına çok az kalmış... :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

önce onları duyacaksın sonra tekmeleri inşallahhhh :.. ve hep birlikte :21::21::21::21::21::21::21: istanbulda sana ve bebişine şifa olacak allahın izniyle.... istanbul denince içim gider bayılırım istanbula.... sevgi ve dua ile

Sekerlerim,
Bebek duruyo,pit pit atiyo kalbi:16: allaha sukurler olsun,korkmustum..
Sanki yalan soylemisim gibi oldu,bugun kan man yok:1:Dr bu gidisle doguma kadar sana haftada bir bakcaz galiba,diyor:1:
Kanitimla gittim ama,parcayi yikayip,posete koymustum..jel birikmistir vs.kotu seyler dusunme dedi.kocana niye soyleyip panik yapiyosun adami uzaklarda diye bide bana kizdi:27:
Cok tesekkur ederim size:16::16:

çok şükür canım benim hepimize panik yaptırdın.Allah ım korusun bir daha böyle korku yaşatmasın inşallah :16:

Kuzu bende z.kamile gittim 6 ay geçtiği için bütün tahlilleri tekrar istiyorlar. Yeniden yaptıracağım. Ben dışarda yaptıracağım ya bunu ne zaman söylemem gerekiyor. Ya da onunla ilgili başka bişey yapmam gerekiyor mu?

canım benim... üçüz yeğenlerimizin anası... rabbim hakkında hayırlısını etsin canımmm...yeterki sen dinlen ve endişelenmeyi bırak... tek yumurtayı çifte çeviren seni ve bebeklerini mucizeleriyle korusun inşallah... güzel haberlerini takip edeceğiz hep birlikte... sevgi ve dua ile kal canım...

:21::21::21::21::21::21::21::21::21: harika bir haber bu.... :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

topiciğimizin ana kraliçesi de anne olma yoluna çıkıyor.... :52::52::52::52::52::52::52::52:canım bugün hastalanda mübarek cuma günü tedavine başla inşallah sende... bu tedavin ailenizi 3 kişi yapacak mucizen olsun... belki de dört... gönlünden hangisi geçiyorsa o... ben ikiz yeğen isterim gerçi ama:52::52::52::52::52::52:

yeğenin içnde endişelenme canım... allah büyük onu mucizesiyle sevindiren rabbim üzülmesine de izin vermeyecektir inşallah... senin yeğenn bizimde yeğenimiz... bizden biri o... ve ilk olarak ondan bahsettiğinden beri dualarımda....

kızlar bu arada kanaması olup da endişe edenlere söylüyorum... beni annem 9 ay hep kanamayla birlikte taşımış... bir de öyle az buz kanama değil, yoğun şekilde... maşşalah 42 yaşına geldim sapasağlam ayaktayım... o yüzden endişeleri lütfen atın... inanın endişe kanamadan daha tehlikelii...

sevgi ve dua ile kal canım...
canımmmmm çok özledim ki seniiiii:16::16::16::16::16::16:

evet hastaneyi aradım ve randevumu aldım. regl oldum çünküm, hatta kıvranıyorummm :1: saat 10 da bursa il milli eğitim de toplantım var katılmak zorundayım; bilgi işlem sorumlusuyum da ben aynı zamanda :) ö.sonraya istedim ama öğleden sonra ultrason muayenesi yokmuş.... 11:45e aldım :1: inşallah hemen biter toplantı, gerçi girerken sorumlu arkadaşlara söyliycem fakültede randevum var ne kadar zor alındığını biliyorsunuz diycem.
zaten bizde klasiktir, gideriz yaparız toplantıyı slayt gösterileri ve pcden yapacak olduklarımız bize anlatılır anlatılır en son size bu sunuyu göndercez derler... ben de toplantılarda çok sıkılırım, çünkü ben zaten bilgisayar bölümü mezunuyum bi kere anlatınca yeter hatta slayt da yeter bana; bana hep takılırlar sen neden hiç bi şey sormuyosun diye.... bi sürü soru sorarlar, ben bildiğimden o konuları bana saçma ve sıkıcı gelir. uzar da uzar... uzamasın ben de kaçıyım erkenden inşallah.

benim yeğen sizin yeğen tabi :1: on yüz bin teyzen var kızım artıııkkk diyim kendisine :1:

Son düzenleme:
Back