• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

çok şükür canım benim hepimize panik yaptırdın.Allah ım korusun bir daha böyle korku yaşatmasın inşallah :16:

Kuzu bende z.kamile gittim 6 ay geçtiği için bütün tahlilleri tekrar istiyorlar. Yeniden yaptıracağım. Ben dışarda yaptıracağım ya bunu ne zaman söylemem gerekiyor. Ya da onunla ilgili başka bişey yapmam gerekiyor mu?

hadi biz kaldık sırada canım... sende tahlillerinle start vermiş olyorsun tedavine... yolun açık ve bebişli olsun inşallah.... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: rabbim tüm zorluklarını feraha erdirsin. sevgi ve dua ile

canımmmmm çok özledim ki seniiiii:16::16::16::16::16::16:

evet hastaneyi aradım ve randevumu aldım. regl oldum çünküm, hatta kıvranıyorummm :1: saat 10 da bursa il milli eğitim de toplantım var katılmak zorundayım; bilgi işlem sorumlusuyum da ben aynı zamanda :) ö.sonraya istedim ama öğleden sonra ultrason muayenesi yokmuş.... 11:45e aldım :1: inşallah hemen biter toplantı, gerçi girerken sorumlu arkadaşlara söyliycem fakültede randevum var ne kadar zor alındığını biliyorsunuz diycem.
zaten bizde klasiktir, gideriz yaparız toplantıyı slayt gösterileri ve pcden yapacak olduklarımız bize anlatılır anlatılır en son size bu sunuyu göndercez derler... ben de toplantılarda çok sıkılırım, çünkü ben zaten bilgisayar bölümü mezunuyum bi kere anlatınca yeter hatta slayt da yeter bana; bana hep takılırlar sen neden hiç bi şey sormuyosun diye.... bi sürü soru sorarlar, ben bildiğimden o konuları bana saçma ve sıkıcı gelir. uzar da uzar... uzamasın ben de kaçıyım erkenden inşallah.

benim yeğen sizin yeğen tabi :1: on yüz bin teyzen var kızım artıııkkk diyim kendisine :1:

ben de seniiii çoook özledim canım......:16::16::16::16::16::16: dur bir sarılayım.... sesini de duymadım çoktandır...

ayyyyy çooook sevindim regl olmana.... bismillah bismillah bismillah..... sen yarın toplantıyı falan boşver... ben bebişlerim için yola çıkıyorum de... toplantıya gir çık... biri sana sonra anlatsın ... :10::10::10::10::10: sen uç git hastaneye....

bu arada annesi bebişin çooook şanslı olacak... teknoloji kurdu bir annesi olacak çünkü... benimki ise daha baştan zararlı... teknolojiyi öğreteceği bir annesi olacak ne yazık ki:52::52::52::52::52::52::52::52: çünkü ben tam bir teknoloji özürlüyüm... bilgisayarım kapansa hemen bilgi işlemi ararım... onlarda bana abla önce bi açıp kapasaydın derler:52::52::52::52: ehh.. yaşlılık ne diyeyimm...

yeğenine söyle tabiki canım.... on yüz bin teyzesi var diye... hep dualarımızda.... 49::49::49::49::49: ççok öpüyorum onu da bebeğinide....

:16::16::16::16::16::16:

çok şükür canım benim hepimize panik yaptırdın.Allah ım korusun bir daha böyle korku yaşatmasın inşallah :16:

Kuzu bende z.kamile gittim 6 ay geçtiği için bütün tahlilleri tekrar istiyorlar. Yeniden yaptıracağım. Ben dışarda yaptıracağım ya bunu ne zaman söylemem gerekiyor. Ya da onunla ilgili başka bişey yapmam gerekiyor mu?

Mervecim tesekkur ederim:16: tahlillerini yaptirman iyi olur tabi,kontrol iyidir.desigim gibi tsh filan da bakarsin.yanlis hatirlamiyorsam 2kuruldan geciyor,yani rapor hazir oluyor.o zaman soruyorlar zaten burda mi baska yerde mi diye..ona gore ilaclari yaziyorlar..
Kani hangi ay vereceksin?senin dosya ekimde acilacak di mi?o zamana kadar diger muayeneleri ayarlarsin:16::16:

siz nasılsınız canım.... ne kadar dolu bir kelime bu siz çok şükür... :49::emir_bebek::emir_bebek: 3 kişiyi kapsıyor çünkü... 3 tane kızçeyi.... bir anda gözüme harika bir tablo canlandı... sen hastanedesin, yeğenlerim iki kolunda, sende başında kırmızı kurdeleli tacınla bize gülümsüyorsun... :16::16::16::16::16::16::16: harika bir görüntü yaaa....sabırsızlandım bir an.... bu fotoğrafı istiyorum bebişler doğunca inşallahhh.... sevgi ve dua ile

İnan o da hepimiz icin dua efiyorrr:29::29:

Kizlar bu arada galiba yarin regl olucam bu da bekledigim gibi cuma gunu doktora gidecegim ve artik tam anlamiyla tedaviye baslayacagim anlamina geliyor:9: yasasin basliyoruuuummmmmm:21::21::21: dualarinizi eksik etmeyinnnnn:16:

kuzummmm tedavin hayırlı olsun herkes ayağını sürüdü sıra sende artık sonra da Allah ın izniyle bizlerde. Ben de tahlillerimi yenileyeceğim. Ekime kadar herşey hazır olacak sadece imzaya kalacak Allah ın izniyle:21:

Genel olarak herkesin iyi olmasina cok sevindim ...
amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...

Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)

canımm iyi olmanıza çok sevindim Rabbim hamileliğinin böyle güzel devam etmesini ve Muhammed in sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek:

hadi biz kaldık sırada canım... sende tahlillerinle start vermiş olyorsun tedavine... yolun açık ve bebişli olsun inşallah.... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: rabbim tüm zorluklarını feraha erdirsin. sevgi ve dua ile

aminnnn canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :16: Tahlilleri hazırlayıp ekim de raporun çıkmasını bekleyeceğim sonra start inşallah. Sen ne durumdasın? Neler yapıyorsun?

Mervecim tesekkur ederim:16: tahlillerini yaptirman iyi olur tabi,kontrol iyidir.desigim gibi tsh filan da bakarsin.yanlis hatirlamiyorsam 2kuruldan geciyor,yani rapor hazir oluyor.o zaman soruyorlar zaten burda mi baska yerde mi diye..ona gore ilaclari yaziyorlar..
Kani hangi ay vereceksin?senin dosya ekimde acilacak di mi?o zamana kadar diger muayeneleri ayarlarsin:16::16:

şimdi ben sağlık kurulu raporu alacağım dahiliye psikiyatri felan dolaşıp onu 1 kere alıyormuşuz süresi yokmuş. Heyet e girmesi için de Ekim ayını bekleyeceğiz. Eski tahlillerime baktım canım tsh normal fsh 8-9 çıkmış bakalım yeni testlerde son durum ne olacak :18: Bugün adet olursam yarın vereceğim ama yarın adet olursam pazartesi 4.gün oluyor geç kalıyorum dimi? adetin 2-3.günü gelin diyorlar ya

şimdi ben sağlık kurulu raporu alacağım dahiliye psikiyatri felan dolaşıp onu 1 kere alıyormuşuz süresi yokmuş. Heyet e girmesi için de Ekim ayını bekleyeceğiz. Eski tahlillerime baktım canım tsh normal fsh 8-9 çıkmış bakalım yeni testlerde son durum ne olacak :18: Bugün adet olursam yarın vereceğim ama yarın adet olursam pazartesi 4.gün oluyor geç kalıyorum dimi? adetin 2-3.günü gelin diyorlar ya

Bence 4.gun biraz gec olur.2.veya 3.gun diye biliyorum,sonra degerler degismeye basliyor.tsh da normal ust deger 4 galiba ama bebek icin 2nin altini tavsiye ediyorlar o yuzden uyarayim dedim..benim de normaldi ama ilkinde 3.77, ikincide 1.8 gibi biseydi..hayirlisi olsun tatlim,vaktin var nasilsa,strese girmeden rahat rahat islerini halledersin eminim

nazancım bebişinde bir sıkıntı olmadığına çook sevindim... ne olur sende çook stres yapma... kendini rahat bırak... geçmişte yaşadığın üzüntüyü unut. bu yepyeni bir sayfa ve vebeğin maşşallah çoooook iyi... sevgi ve dua ile canım

Guzbaharcim cok tesekkur ederim:16: kiz sen nerelerdesin,bi ara yogundun ama hala mi oyle?ayrica yasliyim lakirdilarini bir kenara birak reca ederim:1: sen tedaviye baslayacaktin ne oldu? Seni daha sik gormek istiyorum burda ona gore:16::16:

Bence 4.gun biraz gec olur.2.veya 3.gun diye biliyorum,sonra degerler degismeye basliyor.tsh da normal ust deger 4 galiba ama bebek icin 2nin altini tavsiye ediyorlar o yuzden uyarayim dedim..benim de normaldi ama ilkinde 3.77, ikincide 1.8 gibi biseydi..hayirlisi olsun tatlim,vaktin var nasilsa,strese girmeden rahat rahat islerini halledersin eminim

o zaman bugün olurum inşallah olmazsam da bi sonraki aya artık vaktim var nasılsa. Öyle mi birinde 2 küsür digerinde 4 küsürdü TSH. Bunlarla ilgili bilgi veren yok ki görüşmeye gittiğim merkezlerde herşeyi sorcağım nasipse. sağol canım uyardığın için teşekkür ederim. tsh nasıl düşürülüyor ki? fsh ı biraz düşürmek istiyorum aslında yeni tahlillere göre bişeyler yapayım diyorum. bide biostren kullanmak istiyorum daha kaliteli yumurtalar olsun diye çünkü ilkinde 14 yumurtadan 5.güne 3 tane kaldı gerçi spermlerde asıl bizim sorun ondan dolayı da bende elimden geleni yapayım diyorum

Kuzum sanada alıntı yaptım çıkmamış :44: neyse çok şükür hersey yolundaymis okurken korktum:18:sayfalar ilerledi ve güzel haber geldi bir ohhhhhh çektim cok mutlu oldum inşallah tatlım 9 ay hep güzel haberlerle gel:16:

:16: sagol canim benim,anlik bir korku yasadik,gecti :1: insallah sende bu tedavinle bebecigini kollarina alacaksin,bu guzel dileklerin sana donsun:16:

o zaman bugün olurum inşallah olmazsam da bi sonraki aya artık vaktim var nasılsa. Öyle mi birinde 2 küsür digerinde 4 küsürdü TSH. Bunlarla ilgili bilgi veren yok ki görüşmeye gittiğim merkezlerde herşeyi sorcağım nasipse. sağol canım uyardığın için teşekkür ederim. tsh nasıl düşürülüyor ki? fsh ı biraz düşürmek istiyorum aslında yeni tahlillere göre bişeyler yapayım diyorum. bide biostren kullanmak istiyorum daha kaliteli yumurtalar olsun diye çünkü ilkinde 14 yumurtadan 5.güne 3 tane kaldı gerçi spermlerde asıl bizim sorun ondan dolayı da bende elimden geleni yapayım diyorum

Canim kan tahlil sonuclarina gore dahiliye filan dolasacaksin ya,o zaman dra soyle..olmadi endokrinolojiye gidersin,hapla dusuruyorlar.ya da saracoglunun dereotu kuru uygulican..kur yapacaksan,kan sonucunu beklemeden aslanpencesi yap istersen,hormonlari dengeliyormus,ben yapmistim..ise yaradimi allah bilir:) ikinci tedavise bende dra sordum biosteron kullanmayi,sana gerek yok dedi..biliyorsun bunu kullanacaksan en az 2ay kullanmak gerek etkisini gostermesi icin..sen merkeze karar verdiysen,on gorusmede filan sor istersen.raporun cikip sen baslayincaya kadar etkisi anca olur..bir de benim tavsiyem,esine calis:1: etkisini bilmem ama aylarca hergun keciboynuzu kuru yaptirdim ben,bira filan yasakti,ileri hareketli az diye..hic ise yaramadiysa bile ben rahatladim.esler bisii yapmiyo normalde ama boyle o da anliyor bu hazirlik,igne ne zormus:27: sigara filan iciyorsa biraksin,kilo verşin ne bileyim bisiiler yaptir iste zorla,iyi oluyor:1: oyle gokten zembille bebek gelmez,calissinlar biraz:52::52:

amayaa canim Allah in izniyle tedavin basliyo inan bende cok heyecwnliyim her asamasini birlikte geciricez ve dualarla insallah sonunda o guzelhaberide alicaz senden ...
nazan cwnim dun korkuttun bizi ama bugun guzel haberler getirmissin maasallah bebise cok sevindim insallah bidaha boyle seyler yasamazsin bazen kullandigimiz ilaclarda olabiliyo boyle seyler sen n yinede istirahat etmeyi ihmal etme ..
selenim bence bebisin ense kalinligi cok guzel burun kemiginin olmasi zaten cok olumlu gelişimide guzel maasallah cok takilma derim ben bu sonuca ama aylarca icim icimi yiyecek tedirgin olacagim diyosan tabi o testi yaptir en azindan icin rahat eder ama ben tertemiz cikacagina eminim...

Bizde sicaktan bi o yanna bi bu yanna yatip duruyoz oglusumla bizimde bayram sonrasi dooplerimiz var insallah gelisimimiz guzel ve damar problemlerimiz gecmis olur hepinizi cok cok opuyoruz:)

Yaramaz oglun ve senin iyi olmana sevindim bende..senin haylaz biraz ac desene,tam oglan cocugu,dogduktan sonra da surekli bisiler yiyip icmek ister:1: bayram sonrasi haberlerini de bekliyorum,benimde testlerim olacak o hafta..
Canim heralde ilaclardan yada polip alinmisti onun yara kabugu gibi bisii olabilir diye dusundum ben de..bebikler iyi olsun da onemli degil:16::16:

canim kan tahlil sonuclarina gore dahiliye filan dolasacaksin ya,o zaman dra soyle..olmadi endokrinolojiye gidersin,hapla dusuruyorlar.ya da saracoglunun dereotu kuru uygulican..kur yapacaksan,kan sonucunu beklemeden aslanpencesi yap istersen,hormonlari dengeliyormus,ben yapmistim..ise yaradimi allah bilir:) ikinci tedavise bende dra sordum biosteron kullanmayi,sana gerek yok dedi..biliyorsun bunu kullanacaksan en az 2ay kullanmak gerek etkisini gostermesi icin..sen merkeze karar verdiysen,on gorusmede filan sor istersen.raporun cikip sen baslayincaya kadar etkisi anca olur..bir de benim tavsiyem,esine calis:1: Etkisini bilmem ama aylarca hergun keciboynuzu kuru yaptirdim ben,bira filan yasakti,ileri hareketli az diye..hic ise yaramadiysa bile ben rahatladim.esler bisii yapmiyo normalde ama boyle o da anliyor bu hazirlik,igne ne zormus:27: Sigara filan iciyorsa biraksin,kilo verşin ne bileyim bisiiler yaptir iste zorla,iyi oluyor:1: Oyle gokten zembille bebek gelmez,calissinlar biraz:52::52:

dahiliye doktoruna mı sorayım fsh ve tsh düşürmeyi? Kür de olabilir bugün adet olmazsam sonraki aya kalırsa bu arada kür yaparım. Ekim de rapor çıkacak kasım adetiyle başlayacağım canım o yüzden vaktim var.bayram sonrası da merkezlerle görüşüp başlarım biostren e. Eşime çalışmadığım şey kalmadı değişmiyor canım.ne kürler ne ilaçlar.ileri hızlı %1 bile olmadı. Son tahlilde sayı 8 milyon, ileri hızlı %1 yerinde hareketli %16 morfoloji %3 :5: Değişmiyor sadece çakşır ileri hareketliyi %1 arttırdı onu içiyor şuan. Ama zaten spermlerde dna hasarı olduğu için mikro tese oldu eşim 3 tüp donmuş sperm var 1.kalite dediler gittiğim merkeze onu götüreceğim. Baksınlar artık bi aksilik olursa diye de takviye bişeyler deniyorum ona da. Peşinde az gezmedim kaşıkla bardakla :1:

Canim benim Izin yok busene nasp olursa Burda denemeyi dusunuyorus ama ram Bellidegil herhalde eylul ekim gibi daha onceki yaptiklarimuzda hep husranla bBitti oyusden tekrar baslamaya cesatwt edemiyorum embriyolar kaliteli ama tutunma olmyor laparaskopi fln yapildi Doktor bisey yok diyo buradikinleri kiziyordum ilgipenmiyolar diye turkiyedede yaptirdim ordada negativ sasirdim iyice demekki vakti saati degil daha insallah bir iki aya kalmaz arkanisfan gelirizs diger arkadaslarla .sizlerin haberlerini okudukca cok seviniyorum kendim olmus gibi Sen nasilsin iyimisin sormjasi ayip ama yasini ogrenebilirmiyim krndine Dikkat et canim seviyorum sizleri

dahiliye doktoruna mı sorayım fsh ve tsh düşürmeyi? Kür de olabilir bugün adet olmazsam sonraki aya kalırsa bu arada kür yaparım. Ekim de rapor çıkacak kasım adetiyle başlayacağım canım o yüzden vaktim var.bayram sonrası da merkezlerle görüşüp başlarım biostren e. Eşime çalışmadığım şey kalmadı değişmiyor canım.ne kürler ne ilaçlar.ileri hızlı %1 bile olmadı. Son tahlilde sayı 8 milyon, ileri hızlı %1 yerinde hareketli %16 morfoloji %3 :5: Değişmiyor sadece çakşır ileri hareketliyi %1 arttırdı onu içiyor şuan. Ama zaten spermlerde dna hasarı olduğu için mikro tese oldu eşim 3 tüp donmuş sperm var 1.kalite dediler gittiğim merkeze onu götüreceğim. Baksınlar artık bi aksilik olursa diye de takviye bişeyler deniyorum ona da. Peşinde az gezmedim kaşıkla bardakla :1:

Canim benim dereotu kuru ne ise yariyo ben soram kuru aslan pencesi incir kuru hepsini denedim

İnşallah cnm, hayırlı olsun senin de güzel sonuçların. Sonuna kadar devam etsin inşallah:16::16:

çok şükür canım yaaaa, çok sevindiiimmmmm:21::21::21: bundan sonrası daha güzel geçsin inşallahhhhhhh:16::16::16::16::16:

sevindim canim benim insallah Kizin saglikla sihhatle uguruyla gelir Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Bitanem:48: gozunaydin çok çok sevindim çok şükür hersey yolunda :46::46: bu arada ben hep kız diyordum ki:34:

canım senin dediğin çıktı kız olacakmış tahminin süper. Darısı başına inşallahhhhhhhhhh

senin müjdene de çoook sevindim canım... çok şükür sonuçların temiz çıkmış... amniyosentez çoook zor bir karar... ama kızlardan öğrendiğimiz kadarıyla başka testler varmış... ve onun riski yokmuş. sevgi ve dua ile kal canım...

Ooo supermiss. Kiz annesi olacaksin.allah saglik versin. Sonuclar icin de cooooookk sevindim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

her an sıkıntılı bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah hiç birimiz sıkıntılı testlerle uğraşmayız. Hepinizi öpüyorum.:54::54::54::54::54::54:

ayyyyyy sağolun canlarımmmmm beniiiimmmmm:29::29::29::29::29::29::29: sonu da güzel gelir inşallahhhh:16::16::16::16::16: topiğimizin gebeleri çoğunlukta; e gebelerin de duası kabul görürmüş madem.... bilemiyorum artık :1: :1:

:9::9::9::9::9::9: Allah iyiliğinizi versin emi, ne güldüm beeeee!!!!!!

di valla... gelsin artıkkkkk:16::16::16::16::16::16:

Kiz dua ediyoruz tabi hepinze:16: yeter ki tedaviye baslayin ki,dualarimizin sonucunu alalim:1:
Hayirli olsun,yarina randevu almissin..ben de guzbahara katiliyorum,toplanti oncesi soyle de,erken kacarsin,aylardir bir suru kisi bu randevuyu bekliyor dersin:1:

Back