• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Masallah buyuyor tabii:16: canim,baska dr gittin di mi? Seninki cagirmamisti,test sonucunu yorumladi mi?

gittim canım yorumladı.

nazancım benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.

sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.

herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş :1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.

cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.

doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama:16::16::16:

Canlar kan testim vardı bugün, sonuç 70 çıktı :) allahıma şükürler olsun. İnşallah keseyi görmek nasip olur, dış gebelik olma riski var daha önce yaşadığım için, inşallah sorunsuz devam eder. Allahım hepinize güzel sonuçlar, hayırlı evlatlar nasip etsin :16::16::16::nazar::nazar:

Kalp atışı için erken değilmi? Rabbim güzel günler göstersin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğal yolla gebe kaldı, 7. haftası bitti... bilmiyorum ki.... 7. haftada olması gerektiği gibi değilmiş işte.

Canlar kan testim vardı bugün, sonuç 70 çıktı :) allahıma şükürler olsun. İnşallah keseyi görmek nasip olur, dış gebelik olma riski var daha önce yaşadığım için, inşallah sorunsuz devam eder. Allahım hepinize güzel sonuçlar, hayırlı evlatlar nasip etsin :16::16::16::nazar::nazar:

Canim tebrikleeerr:64::64::64: aklina oyle seyler getirme..kese gormeye haftaya gidersin icin rahat eder..allah tamamina erdirsin:16:

doğal yolla gebe kaldı, 7. haftası bitti... bilmiyorum ki.... 7. haftada olması gerektiği gibi değilmiş işte.

Canim,bildigim 7.haftada kalp duyuluyor.benim 6+3 de kalp duyduk.insallah yegeninde duyar,hakkinda hayirlisi tabii:16:

Son düzenleme:
gittim canım yorumladı.

nazancım benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.

sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.

herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş :1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.

cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.

doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama:16::16::16:
Selencim bebeginin iyi olmasi cok guzel..test sonucu ne olrsa olsun deyip her turlu kabulleneceksen,gerek yok tabi riskli test yaptirmaya..ama ne oldugunu bileyim diyorsan da panorama test yaptirabilirsin 1500$ civariymis..
Dr beni de 3hafta sonra tam 12.haftami yasarken cagurdi, burun,ense olculecekmis,kan testi olacak tabi.duruma bakariz dedi.bana da cikacak buyuk ihtimal..hayirlisi diyorum..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin tatlımmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::81::81::81::81::79::79::79::79::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122:

Canim tebrikleeerr:64::64::64: aklina oyle seyler getirme..kese gormeye haftaya gidersin icin rahat eder..allah tamamina erdirsin:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin tatlımmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::81::81::81::81::79::79::79::79::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122:

Aminnnn hepimize inşallah. Pazartesi inşallah değerler katlamış olur :16::16:

Hayırlı olsun.tebrikleeeer. insallah keseyide gorursun. 😄
gittim canım yorumladı.

Test sonucuna gore hareket edeceksen yaptır bence. Ne olursa olsun devam edeceksen yaptirip riske girme derim bende. Herseyin hayirlisi olsun

Haa 7. Haftada duyulur evet. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah

Gozun aydin canim insallah hersey Gusel gider Allshim gonlune gore versin

Sekerlerim,
Bebek duruyo,pit pit atiyo kalbi:16: allaha sukurler olsun,korkmustum..
Sanki yalan soylemisim gibi oldu,bugun kan man yok:1:Dr bu gidisle doguma kadar sana haftada bir bakcaz galiba,diyor:1:
Kanitimla gittim ama,parcayi yikayip,posete koymustum..jel birikmistir vs.kotu seyler dusunme dedi.kocana niye soyleyip panik yapiyosun adami uzaklarda diye bide bana kizdi:27:
Cok tesekkur ederim size:16::16:

Ayyy Nazancımm bir an okuyunca mahvettin beni walla çook panik yaptım. Neyseki sonraki sayfada bu mesajını gördüm. Allah'ıma binlerce şükür!!!! :nazar::nazar::nazar: Sürekli diken üstündeyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh :16::16::16::16:

Aklına lütfen kötü şeyler getirme. Bir kere dış gebelik olunca hep öyle olacak diye bir durum yok. O olumsuzluğu yaşadın bitti öyle bak olaya. Bak benim de bir önceki dış gebelik olmuştu. Bu kez normal tuttu çok şükür. Hamileliğinin tadını çıkar canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!! :16::16::16:

gittim canım yorumladı.

Canımm gerçekten çook zor süreçler. Allahım bizi bunlarla sınamasın inşallah. Her şey güzel olacak öyle düşün lütfen. Senin bebişin çooooook sağlıklı, sen onu çooooooook seviyorsun ve istiyorsun. Bir olumsuzluk olmayacak Allahın izniyle. Dualarım seninle canım!!!

inşallah canım rabbim bizlere de nasip eder.

bebişko çok iyi bugün doktora gittim herşey yolunda hatta önde gidiyormuş doktor bebeğe iyi bakıyorsun dedi.

eli başının üstündeydi selam verdi bize. doktor bak bak el sallıyor size selam veriyor dedi. :))

Ayyy ben onun selamını yerimmm. Datlımmmmmmmmmm benimm :16::16::16:

progestan hap vermişler iğne vermemişler, tam olarak kanama şeklinde değilmiş, günde bi pedi kirletecek kadar dolduracak kadar değil.... ama işte kalp atışına biri yok demiş, başka bi doktor var ama düzensiz demiş, başka bi doktor şu anda bu konuda yorum yapmak doğru olmaz demiş.... işte bir hafta sonra gel bakalım demişler....

Canımmm Allah yardımcısı olsun yeğeninin. Beklemek çooooooook zor ya. Anlamıyorum ki yediklerimizden, içtiklerimizden midir artık ne kadar zorlaştı hamilelik süreci. Amayaacım yeğenine de ki; sana bu kadar hamile dua ediyor, bu mübarek günlerde Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak de :16::16::16:

Canimcim bulanti icin normal ekmekler varya siyah Ekmek koy ekmegide olabilir tosta kurutun as islayin uzerine karabiber ekin as olacak ve yiyin sabahlari bak bulantilarinuz nasil geciyo bide miydeyi Fasla bos birakmayin az ve sık yiyin Bu bulantilarda hamileligin cilveleri insallah saglicakla kucaklariniza alisiniz insallah

Dediğini yapacağım canım. Çook teşekkür ederim. :16::16:

Yemek yiyememek dışında iyiyim nazancım. Bu yüzden de tansiyonum düşüyor sık sık. 7. Haftamdayım. Devamlı telefondan girdiğim için takvim yapamadım 😊 bu cuma inşallah kalp atışı için doktora gidicem.sonrasında da istanbula ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum burası cook sıcaaak. Burası diyarbakır bu aradaa😄😄😄😄

Ben seni neden hep İstanbul'dasın gibi düşündüm acaba? :1::1::1:

Dediğini yapacağım canım. Çook teşekkür ederim. :16::16:

Faydasi olursa ne mutlu Bana miydeni bos birakma as ve sık Ye bide cig domates yeme cunku domates miyde asidini yukseltigi icin miyde bos oldugundan daha Fasla bulandiriyo denemis olursun fayda ederse yazarsin canim Bu arada nasilsin daha iyisindir insallah

Back