- 13 Aralık 2011
- 1.284
- 460
- 198
- 47
Masallah buyuyor tabii canim,baska dr gittin di mi? Seninki cagirmamisti,test sonucunu yorumladi mi?
gittim canım yorumladı.
nazancım benim ikili test sonucuna göre 1/102 down sendromu riski varmış yani çok yüksek bir değermiş.
sabah başka bir doktora gittim cvs önerdi. bebeğin ense kalınlığı 1,3 burnuda oluşmuş maşşallahhhhhhhh.
herşeyi yolunda kalbine baktı kalp kapakçığına baktı ellerine ayaklarına beynine anlayacağın herşeye baktı bebek çok sağlıklı gelişmiş bravo sana dedi. bebişim önde gidiyormuş
sağolsun yarım saat benimle ilgilendi. ama cvs sart dedi. ben kötü bir sonuç çıkarsa bebeğime bişey yaptıramam dedim ama ense kalınlığı normal burnu var dedim. bebek sağlıklı ama kan niye böyle çıkmış anlamadım dedi. buradaki üniversitenin prof u varmış. Aynı zamanda bu zat kadın doğum bölüm başkanıymış. saat 6 ya randevu aldık. eşimle birlikte gideceğiz. ayrıntılı ultrasınu varmış ve cvs yapıyormuş. napıcam bilmiyorum 100 tane gebelikte 1 risk.
cvs de enfeksiyon riski ve düşük ihtimali varmış ben yaptırmak istemiyorum. ama bebeğimin ömrünü benim isteğine göre yönlendirmek te istemiyorum. sonuç iyi de çıkabilir ya cvs de sıkıntı yaşarsam ne olacak dimi ama.ben katil değilim.
doktor bak sana selam veriyor el sallıyor dedi. bence bebeğim bana ben iyiyim demek istedi dimi ama