Canim benim Izin yok busene nasp olursa Burda denemeyi dusunuyorus ama ram Bellidegil herhalde eylul ekim gibi daha onceki yaptiklarimuzda hep husranla bBitti oyusden tekrar baslamaya cesatwt edemiyorum embriyolar kaliteli ama tutunma olmyor laparaskopi fln yapildi Doktor bisey yok diyo buradikinleri kiziyordum ilgipenmiyolar diye turkiyedede yaptirdim ordada negativ sasirdim iyice demekki vakti saati degil daha insallah bir iki aya kalmaz arkanisfan gelirizs diger arkadaslarla .sizlerin haberlerini okudukca cok seviniyorum kendim olmus gibi Sen nasilsin iyimisin sormjasi ayip ama yasini ogrenebilirmiyim krndine Dikkat et canim seviyorum sizleri
Canim benim dereotu kuru ne ise yariyo ben soram kuru aslan pencesi incir kuru hepsini denedim
Canim dereotu,tsh degerini dusuruyormus,ben yapmadim ama..tiroid hormonu calisinca deger dusuyor..gebelik icin 2ve alti olmali..
Embriyo kaliteli ise akla rahim ici geliyor..tupler tikaniksa, ordan sivi akip,tutunmayi engelleyebiliyormus..yada miyom,polip gibi bisiler olabilir mi?tedavi oncesinde rahime cizik atilabilir.benden polip alindi,hemen tedaviye basladik dr onerisi ile..tutunma sansi artiyor diye..bur de kan pihtilasmasi var mi acaba,baktirsan bi?
Tatlim ben senden bir yas buyugum,38yasindayim moralini hic bozma,madem dusunuyorsunuz,hemen baslayin.sen hazirliklarina basla,eylulde de tedaviye baslarsin.insallah bu sefer olur..biz elimizden geleni yapalim da,nasipte varsa olacak elbet...