• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selam kızlar işlerim o kadar yoğun ki gelip bakamıyorum bile... şimdi pazardan geldim....

ev kadını olmayı en son ne zaman bu kadar istedim hatırlamıyorummmm:84::84::84::84:

sercim canım inşallah güzel haberler alırız senden :( mide bulantıların olduğu okudum... Allah yardımcın olsun; çok zor olmalı....

canım benim ayy ne güzel az kalmış rabbim doğumda yardımcın olsun.

kilo konusunda bence birazda bünyeye göre değişiyor. içtiğimiz ilaç ve iğneler zaten genelimizi şişirdi. rabbimde hamileliği nasip edince zamanla aldıklarımız ya düşüyor yada daha bir şişiyoruz. sen sağlıkla doğumunu yap verirsin canım.

ben 3 kilo aldım. ama o 3 kiloyuda neredeyse geri vereceğim. canım hiçbişey istemiyor. zor yiyorum. suyu bile artık zor içmeye başladım valla.

aynen tatlım ben de ilk 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. sanırım ondan da aldım biraz daha doğrusu herkes verirken ben almaya devam ettim ara açıldı :1:

bu arada canım amniyosentez yaptırmak istemiyosan onun yerine geçen kan testi var hiç bir riski yok sadece senden kan alıyolar onu yaptırabilirsin sadece fiyatı biraz pahalı ben ondan yaptırmıştım amerikaya gidiyo zaten orda inceleniyo doktorun sor istersen mutlaka biliyodur.

aynen tatlım ben de ilk 3 ay bulantı kusma hiç olmadı. sanırım ondan da aldım biraz daha doğrusu herkes verirken ben almaya devam ettim ara açıldı :1:

bu arada canım amniyosentez yaptırmak istemiyosan onun yerine geçen kan testi var hiç bir riski yok sadece senden kan alıyolar onu yaptırabilirsin sadece fiyatı biraz pahalı ben ondan yaptırmıştım amerikaya gidiyo zaten orda inceleniyo doktorun sor istersen mutlaka biliyodur.

Gerçekten ilk 3 ay hiç miden bulanmadı mı? Hiç telaş yaptın mı? Bebeğini görene kadar yani? Bende mi sorun var acaba diyodum:26: Hiç midem bulanmıyo:18:

Gerçekten ilk 3 ay hiç miden bulanmadı mı? Hiç telaş yaptın mı? Bebeğini görene kadar yani? Bende mi sorun var acaba diyodum:26: Hiç midem bulanmıyo:18:

yok canım hiç bulanmadı :1: doktoruma söylüyodum benim hiç midem bulanmıyo diye o da iyi işte ne güzel demişti yani:34: bünyeye göre değişir dedi herkesin midesi bulancak diye bişey yok dedi. hiç bulanmadığı için telaş yapmadım. bulanıp sonradan kesilse yapardım kesin de. ama işte kilo aldım tabi. genelde ilk 3-4 ay ya zayıflanıyo ya da kilo alınmıyo ben almaya devam ettim.

Kizlar,moralim cok bozuk..
Az once wc gittim,soylemesi ayip parca geldi kan azdi.parcayi alip baktip,et parcasi gibi:14: agrim filanda olmadi..saskinim..hemen dr aradim,yarin gel sabahtan dedi,ne desin..ilac kalintisi diye kendimi avutayim dedim olmuyor.ilac suda erir gider..
Allahim insallah bebegim yasiyordur,benimledir...normal kontrolum 1hafta sonra idi..bir aci yasamak istemiyorum ben.nolur bana dua edin,yarin kalp atisini,bozulmamis keseyi goreyim:5::5:

Az once wc gittim,soylemesi ayip parca geldi kan azdi.parcayi alip baktip,et parcasi gibi:14: agrim filanda olmadi..saskinim..hemen dr aradim,yarin gel sabahtan dedi,ne desin..ilac kalintisi diye kendimi avutayim dedim olmuyor.ilac suda erir gider..
Allahim insallah bebegim yasiyordur,benimledir...normal kontrolum 1hafta sonra idi..bir aci yasamak istemiyorum ben.nolur bana dua edin,yarin kalp atisini,bozulmamis keseyi goreyim:5::5:

Canım hemen stres yapma dur bakalım...Hem düşük yapıyor olsan çok ağrı çekmen gerekir bence Allah korusun...!

Kötü düşünme! Herşey çok güzel bebişin seninle inşallah:nazar::nazar::nazar:

nazancim hemen panik yapma, soylemesi kolay biliyorum ama,,,baska biseydir o ya onceden kalan bisey belki rahim kendini temziliyordur ilaclardan falan ne bileyim..acaba adet donemin mi??adet donemlerinde normaldir belki boyle seyler..bebisin seninle annesiii uzme ikinizide, guzel haberlerinizi bekliyoruz yarinnn

nazancim hemen panik yapma, soylemesi kolay biliyorum ama,,,baska biseydir o ya onceden kalan bisey belki rahim kendini temziliyordur ilaclardan falan ne bileyim..acaba adet donemin mi??adet donemlerinde normaldir belki boyle seyler..bebisin seninle annesiii uzme ikinizide, guzel haberlerinizi bekliyoruz yarinnn

Sagol canim,umarim oyledir.evet regl donemim sanirim..kan degil kocaman parca yaa:14: bi yerde okudum,bazen bebek ve kesesinden degil rahimden parca olabiliyormus..bunun icin dua ediyorum..simdilik pek bi kan da yok..yarin anlicaz bakalim:50:

Sagol canim,umarim oyledir.evet regl donemim sanirim..kan degil kocaman parca yaa:14: bi yerde okudum,bazen bebek ve kesesinden degil rahimden parca olabiliyormus..bunun icin dua ediyorum..simdilik pek bi kan da yok..yarin anlicaz bakalim:50:

tamam iste kan olmamasi cok guzel bence yat dinlen guzelce canim, dualarimiz seninleee:16::16:

Nazancim dr bulanti icin zofran denilen bir ilac verdi ama hamileler uzerinde arastirma yapilmadigi icin ben gunlerdir icmemek icin direndim. Sonuc zorlanmaktan kanama ile sonuclaninca ictim. Artik gun icinde 2. Kusmada alacagim hemen. Dr kanama icin birsey denemedi. Sadece progestan hapini gunde 3*3e cikardi. Bugun kahverengiye döndü. Walla simdide ayin 25ini dort gozle bekliyorum. Bizim bebek olayi yalan ruzgarina dondu. Surekli bir olay :) Allah hayretsin inşallah

Canimcim bulanti icin normal ekmekler varya siyah Ekmek koy ekmegide olabilir tosta kurutun as islayin uzerine karabiber ekin as olacak ve yiyin sabahlari bak bulantilarinuz nasil geciyo bide miydeyi Fasla bos birakmayin az ve sık yiyin Bu bulantilarda hamileligin cilveleri insallah saglicakla kucaklariniza alisiniz insallah

Canim benim HIc endiselenme Allshim izniyle bisey olmaz ben ablamdan Biliyorum
Dusuk yapmisti ozaman ben kuciktum ama anneme soylerken duymustum cokkk agrim var dogum agrisi gibi bide Cook kanamamm var demisyi hali cok kotuydu Sen agruin olmadigini yazmsin canim insallah bisey yoktur

Nazancım allahın izniyle bebeğine hiçbişey olmamıştır uzülme. Benim eltim hamileliginin ilk zamanlarındaydı. Panikle yanıma geldi.tuvalette parça geldi. Suya tuttum et parcası gibiydi sanırim bebek düstu dedi. Apar topar hastaneye gitti. Bebek yerindeydi canim. Doktor yat dinlen yorulma dedi. Suan cocuk 2 yasindaaa. Oyle kolayca düşuk yapilmaz bildigim kadariyla agrili olmasi lazim. Guzel haberle gel yarin. Dua ediyorum canimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim HIc endiselenme Allshim izniyle bisey olmaz ben ablamdan Biliyorum
Dusuk yapmisti ozaman ben kuciktum ama anneme soylerken duymustum cokkk agrim var dogum agrisi gibi bide Cook kanamamm var demisyi hali cok kotuydu Sen agruin olmadigini yazmsin canim insallah bisey yoktur

Canim,insallah bisey yoktur.cok uzgunum aslinda ama kendimi koyvermek istemiyorum dra gidinceye kadar..simdi yatacagim,sabah erken gitcem hastaneye..uff,esimde almanyada suan,yalnizim,keske burda olsaydi..biliyosun,dr da icine dogmus gibi sen gitme demisti..normal bisii oldugunu sanmiyorum aslinda,sadece umit ediyorum ki bebegim kalbi atsin,kesesi bozulmamis olsun..zaten kotu bisey varsa kolay toparlanamam bu sefer:50:
Tesekkur ederim tesellin icin:16::16:yarin haber veririm..

Nazancım allahın izniyle bebeğine hiçbişey olmamıştır uzülme. Benim eltim hamileliginin ilk zamanlarındaydı. Panikle yanıma geldi.tuvalette parça geldi. Suya tuttum et parcası gibiydi sanırim bebek düstu dedi. Apar topar hastaneye gitti. Bebek yerindeydi canim. Doktor yat dinlen yorulma dedi. Suan cocuk 2 yasindaaa. Oyle kolayca düşuk yapilmaz bildigim kadariyla agrili olmasi lazim. Guzel haberle gel yarin. Dua ediyorum canimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa oyle mi diyosun,umarim benimde oyle olur..benim de biraz oram buram agriyo ama bahsi gecen agri olsa anlardim sanirim.ben kaslar geriliyo filan diye dusunuyodum..sagol canim:16:

Canim,insallah bisey yoktur.cok uzgunum aslinda ama kendimi koyvermek istemiyorum dra gidinceye kadar..simdi yatacagim,sabah erken gitcem hastaneye..uff,esimde almanyada suan,yalnizim,keske burda olsaydi..biliyosun,dr da icine dogmus gibi sen gitme demisti..normal bisii oldugunu sanmiyorum aslinda,sadece umit ediyorum ki bebegim kalbi atsin,kesesi bozulmamis olsun..zaten kotu bisey varsa kolay toparlanamam bu sefer:50:
Tesekkur ederim tesellin icin:16::16:yarin haber veririm..

Icini ferah tut canim benim bisey olmaz Bu mubarek gunlerin hurmetine yatatken ayaginin Altona yastik koy .kanaman gectimi .bol bol Dua ert canim ayetelkursiyi cok Oku
Bir tane fatiha 3 ihlas 7 ayetel kursi 3 NAS 3 felak Oku canim benm Allshim izniyle bebegin seninle canim dualarimuz seninle

nazan şimdi gördüm geçmiş olsun :50:
ben de panik yapmamak gerektiğini düşünüyorum, benzer şekilde hastaneye gidip de içi rahatlamış olarak geri dönen çok insan duydum.
Ağrısız, kansız düşük pek mümkün değil bildiğim kadarıyla.
Ama kaygılarını da çok iyi anlıyorum, hangimiz yerinde olsak korkarız. Dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyorum. Lütfen merakta bırakma bizi canım.

canım geçmiş olsun, ben de arkadaşlar gibi pek önemli birşey olduğunu düşünmüyorum... yeğenim hamile demiştim ya, kanama sebebiyle doktora gitti düşük riski var; doktor kanama devam eder ve de kanla birlikte üzüm çekirdeği gibi şeffafa yakın beyazımsı parçaların gelmesi durumunda düşük yapıyorsundur kontrole gelirsin parça kalmışsa alırız demiş, öyle et parçası gibi değil üzüm çekirdeği kadarcık. henüz tam kanamaya dönüşmedi yeğenimin de sadece yatıp dinleniyor... ayrıca ben ilk tedavim ardından yaşamıştım çok da korkmuştum. bir elin avuç içi büyüklüğünde ince bir et parçası geldi... doktorum onca ilaçtan sonra normal değil mi? demişti.... inşallah senden de güzel haberler gelcek canım....:16::16::16::29::29:

Merhaba canim çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim sağlıkla sihatle kucağına aldirsin yaşadığın en Gusel günler ve bebek dogunca daha Gusel günler göreceksin Insallah keyifle büyütmek nasip etsin Allahım darisi bizim basimiza

amin canım benim çok şükür az kaldı hep dualarımdasınız en kısa zamanda RABBİM sizlerede nasip etsin inşallah :16:

Ben anlis mi anladim acaba,koca hamilelik doneminde toplam 3kg mi aldin? Yoksa ilk 4-5ayi mi kastettin? Saskinlik icindeyim de:1: yada bayagi kilolu idin sanirim..
Hayirli dogumlar olsun senin ve bebegin icin..saglikla kucagina al:16: arada tabi bize bilgi ver:16::16:

canım yanlış anlamadın 3 kg aldım daha doğrusu kiloda verdim şekerim çıkınca hamurişi beyaz ekmek tatlı şekeri kesince ve düzenli beslenince ben değil bebeğim kilo aldı çok şükür kilolu değilim 59 ile hamile kaldım şuan 61 62 arası çıkıyor kilom :) amin canım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah :16:

canım hoşgeldin sizleri görünce heyecan basıyor bizlerede... doğuma haftalar kalmış ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

tatlım nasılsınız bebişko nasıl RABBİM sizlerede bu haftaları görmeyi nasip etsin inşallah sağol canım AMİN .:16:

canimmm cok az kalmis dogumuna masallah ayy ne guzel kavusacaksinzi darisi hepimizin basina olsun saglikli kolaycacik bir dogum olsun insallah..toplamda 3 kilo muuu woww herkesin bunyesi ne kadar farkli dimiii, benim arada ishal krizi vurunca kilom azcik dusuyor ona canim sikiliyor, yarin doktora gidicem bakalim bebciklerimiz saglikli olsunda...

canım sağol AMİN inşallah az kaldı çok şükür RABBİM herkese nasip etsin
3 kg aldım canım şekerim çıktı hamur işi tatlı şeker beyaz ekmeği kestim ve düzenli beslendim
kg bile verdim ama çok şükür bebeğim kilosu iyi şekerim çıkmadan önce günde 1 1,5 ekmek yerdim :1: o halde çok kilo almamıştım :17:

selam kızlar işlerim o kadar yoğun ki gelip bakamıyorum bile... şimdi pazardan geldim....

ev kadını olmayı en son ne zaman bu kadar istedim hatırlamıyorummmm:84::84::84::84:

sercim canım inşallah güzel haberler alırız senden :( mide bulantıların olduğu okudum... Allah yardımcın olsun; çok zor olmalı....

canım nasılsın bakemmm :16:

aynen bende evde olmayı çok isterdim bu günlerde çok yoruluyorum :5:

canım merak etme gerçi ne kadar desemde boş benim ne midem bulandı ne başka bişey insan çok tedirgin oluyo öyle olunca ama hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım ilk hissettiğim belirti bebeğimin hareketleriydi çok şükür :17: sadece arada rahimde genişlemeden dolayı batmalarım oluyodu onlar olunca rahatlıyordum bebeğim büyüyor diye

canım inşallah kötü bişey değildir bebeğin seninle inşallah güzel haberlerini bekliyoruz işlerden pek giremiyorum ama fırsat bulup girmeye çalışıcam senin için inşallah güzel haberlerini alırız canım

herkese günaydın kızlar :16:

Sekerlerim,
Bebek duruyo,pit pit atiyo kalbi:16: allaha sukurler olsun,korkmustum..
Sanki yalan soylemisim gibi oldu,bugun kan man yok:1:Dr bu gidisle doguma kadar sana haftada bir bakcaz galiba,diyor:1:
Kanitimla gittim ama,parcayi yikayip,posete koymustum..jel birikmistir vs.kotu seyler dusunme dedi.kocana niye soyleyip panik yapiyosun adami uzaklarda diye bide bana kizdi:27:
Cok tesekkur ederim size:16::16:

Back