• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar merhaba nasılsınız
çok gelemiyorum buralara ama kalbim sizlerleee :16: herkesler iyidir inşallah

bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz ALLAH ın izni ile haftaya doğum iznine çıkıyorum artık çalışırken zorlanıyorum yani
sürekli oturmak rahatsız ediyo artık :36:

kilo kısmına gelince unbelivable canım benim ben 3 kilo aldım çok şükür bebeğimin kilosu iyi

tabi şeker çıktı bende karbonhidrat tatlı şekerli hamur işi beyaz ekmek yemiyorum düzenli saatinde besleniyorum kilo bile

verdim bebeğin kilosu iyi ise takma kiloyu ben şuan doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha da zayıf olucak gibiyim :46:

nazarboncukcum canım inşallah sende daha fazla almassın kuzum gerçi artık dikkat ediyorsundur sende şişlik te var

bende şişlik ödem olmadı aman kilo alsak ta alsamda önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun verilir kilolar :9:

ben ilk başta neden almıyorum diye çok sıkıntı yapmıştım :31:

Merhaba canim çoğu gitmiş azı kalmış Rabbim sağlıkla sihatle kucağına aldirsin yaşadığın en Gusel günler ve bebek dogunca daha Gusel günler göreceksin Insallah keyifle büyütmek nasip etsin Allahım darisi bizim basimiza

Kizlar dun neredeyse butun gun kustum. Acillik oldum. Artik midemden de kan geliyor. Bu durum hamilelerin binde 2sinde olabiliyormus ve annenin hayati riske girdiginde bebekleri bile alabiliyorlarmis. Dun ogururken resmen vajinadan kan bosaldi. Hareketsiz yatiyorum oyle. 10-12 haftadan once fetuslardan biri alinamiyormus. Hangisinin saglikli ya da sagliksiz oldugunu net kestirebilmek ve olur da vucut dogal yolla atar diye beklemek gerekiyormus. Dua edin noluuuuuuuur...

Dualar seninle canim. Rabbim yardımcın olsun. Cok guzel bir hamilelik gecir insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar dun neredeyse butun gun kustum. Acillik oldum. Artik midemden de kan geliyor. Bu durum hamilelerin binde 2sinde olabiliyormus ve annenin hayati riske girdiginde bebekleri bile alabiliyorlarmis. Dun ogururken resmen vajinadan kan bosaldi. Hareketsiz yatiyorum oyle. 10-12 haftadan once fetuslardan biri alinamiyormus. Hangisinin saglikli ya da sagliksiz oldugunu net kestirebilmek ve olur da vucut dogal yolla atar diye beklemek gerekiyormus. Dua edin noluuuuuuuur...

Canim gecmis oun,cok uzuldum:(. Senin bu kusmalarini onleyecek ilac vermiyor mu dr? Ben duydum,bazilari kullaniyormus,ise yariyormus..kanamanin sebebi neymis acaba,rahimde kanama alani var mi ki?
İnsallah en kisa zamanda duzelirsin:16::16:

bizi soracak olursanız çok şükür iyiyiz ALLAH ın izni ile haftaya doğum iznine çıkıyorum artık çalışırken zorlanıyorum yani

kilo kısmına gelince unbelivable canım benim ben 3 kilo aldım çok şükür bebeğimin kilosu iyi

tabi şeker çıktı bende karbonhidrat tatlı şekerli hamur işi beyaz ekmek yemiyorum düzenli saatinde besleniyorum kilo bile

verdim bebeğin kilosu iyi ise takma kiloyu ben şuan doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan daha da zayıf olucak gibiyim :46:

nazarboncukcum canım inşallah sende daha fazla almassın kuzum gerçi artık dikkat ediyorsundur sende şişlik te var

bende şişlik ödem olmadı aman kilo alsak ta alsamda önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun verilir kilolar :9:

Ben anlis mi anladim acaba,koca hamilelik doneminde toplam 3kg mi aldin? Yoksa ilk 4-5ayi mi kastettin? Saskinlik icindeyim de:1: yada bayagi kilolu idin sanirim..
Hayirli dogumlar olsun senin ve bebegin icin..saglikla kucagina al:16: arada tabi bize bilgi ver:16::16:

Dualar seninle canim. Rabbim yardımcın olsun. Cok guzel bir hamilelik gecir insallah.

Sen nasilsin,kontrol akinda mi? Takvim yapmadigin icin kac haftalik oldugunu goremiyorum da,kalp atisi duymus muydun?

Günaydın canim gecmis olsun Allahım hakkında hayırlısı nasılsa oyle olsun Kiyamam sana Allahım gönlünden geçeni nasip etsin sana MEVLAM evlatlarını sağlıkla kucagini almayı nasip etsin Insallah
Dualarimiz seninle canim

Canimmm guzel dileklerin icin coooook tesekkur ederim. Rabbim hepimize gonlumuzden gecenleri nasip eder insallah. Coook opuyorum

Canim gecmis oun,cok uzuldum:(. Senin bu kusmalarini onleyecek ilac vermiyor mu dr? Ben duydum,bazilari kullaniyormus,ise yariyormus..kanamanin sebebi neymis acaba,rahimde kanama alani var mi ki?
İnsallah en kisa zamanda duzelirsin:16::16:

Nazancim dr bulanti icin zofran denilen bir ilac verdi ama hamileler uzerinde arastirma yapilmadigi icin ben gunlerdir icmemek icin direndim. Sonuc zorlanmaktan kanama ile sonuclaninca ictim. Artik gun icinde 2. Kusmada alacagim hemen. Dr kanama icin birsey denemedi. Sadece progestan hapini gunde 3*3e cikardi. Bugun kahverengiye döndü. Walla simdide ayin 25ini dort gozle bekliyorum. Bizim bebek olayi yalan ruzgarina dondu. Surekli bir olay :) Allah hayretsin inşallah

Nazancim dr bulanti icin zofran denilen bir ilac verdi ama hamileler uzerinde arastirma yapilmadigi icin ben gunlerdir icmemek icin direndim. Sonuc zorlanmaktan kanama ile sonuclaninca ictim. Artik gun icinde 2. Kusmada alacagim hemen. Dr kanama icin birsey denemedi. Sadece progestan hapini gunde 3*3e cikardi. Bugun kahverengiye döndü. Walla simdide ayin 25ini dort gozle bekliyorum. Bizim bebek olayi yalan ruzgarina dondu. Surekli bir olay :) Allah hayretsin inşallah

canımcığım bulantı hapını ihmal etme bence Allahıım büyük canım koruycaktır inş meleklerini..kanaman varsa neden 25 bekliyosun canım bence doktora git ihmal etme..Allahım yar ve yardımcın olsun..Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin inş..

arkdaşlar tüp bebek konusunda tavsiye isteyen varsa size bir yer önermek istyorum ataşehir memorial hastanesinde dr cem demirel inanınki cok yiy doktor ve sizinle öyle ilgileniyorki memnun kalacaksınız benim ikkinci denememde memorial da cem beye yaptırdım gecen cumartesi bebişim dünyaya geldi ,,,, benim için çokzordu bebek sahibi olmak benim geçirdigim kist ameliyatları yüzünden sag yumurtalıgım yüzde 5 sol ise yüzde 40 b yumurtalıgım vardı, ve hamile kaldıgımda 2cm lik kistim vardı ve bir tüpüm son ameliyatta alındı buna ragmen bebişim oldu isterimki herkes bu duyguyu tatsınn

kızlar aman diyim kiloya dikkat edin ben nasıl olsa zayıfım diye dikkat etmedim 23 kg aldım daha 3-4 haftam var doğuma zaten 30 haftadan sonra bir anda acayip bir şişme oluyo ödem de topluyosunuz tabiki o yüzden aman diyim yani ben 20li haftalarda karnım büyük değil diye üzülüyodum şimdi oturduğum yerden kalkmam 10 dk alıyo eşim dalga geçiyo şişko penguen diye hepsi kilo değil 1 kısmı şişlik tabi ama yine de bir kısmı da kilo. bir de vermesi var bunları en normal 10-15 kg arası öyle alırsanız rahat verirsiniz.

canım benim ayy ne güzel az kalmış rabbim doğumda yardımcın olsun.

kilo konusunda bence birazda bünyeye göre değişiyor. içtiğimiz ilaç ve iğneler zaten genelimizi şişirdi. rabbimde hamileliği nasip edince zamanla aldıklarımız ya düşüyor yada daha bir şişiyoruz. sen sağlıkla doğumunu yap verirsin canım.

ben 3 kilo aldım. ama o 3 kiloyuda neredeyse geri vereceğim. canım hiçbişey istemiyor. zor yiyorum. suyu bile artık zor içmeye başladım valla.

canım hoşgeldin sizleri görünce heyecan basıyor bizlerede... doğuma haftalar kalmış ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Canimmm cooook tesekkur ederim. Sen de drunla konusursan yaz tamam mi her zaman giremesem de gozumu acabildigim an hemen yazılariniza bakmaya calisiyorum :) ikili test daha once yaptirmadigim icin sana yardimci olamadim. Ama eminim her sey yolundadir canim. Surekli Dua ediyorum hepimiz icin. Rabbim bu mubarek gunlerde geri cevirmeyecektir bizleri

canım yarın başka bir doktora gicedeğim artık 14. haftaya girdim zaten.

benim yaş 37 olduğu için kime gidersem gideyim aynı şeyi söyleyecek bakalım ikili tarama sonuçlarınıda götüreceğim bakalım o ne diyecek.

hepimizin dualara ihtiyacı var. Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah

Yüce Rabbim hepimiz için vermeyipte aratmasın veripte almasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16:

canım durumun gerçekten zor Allah yardımcın olsun. Duaları seninle:16::16::16::16:

canimmm cok az kalmis dogumuna masallah ayy ne guzel kavusacaksinzi darisi hepimizin basina olsun saglikli kolaycacik bir dogum olsun insallah..toplamda 3 kilo muuu woww herkesin bunyesi ne kadar farkli dimiii, benim arada ishal krizi vurunca kilom azcik dusuyor ona canim sikiliyor, yarin doktora gidicem bakalim bebciklerimiz saglikli olsunda...

Benim narin arkadasim,nerdeyse 5.ayini bitireceksin sen ala ala 3kg mi aldin:1: darisi basima valla..yavas yavas alirsin canim,onemli olan bebegin kilosu..zaten 5.aydan sonra esas buyume basliyor..benim de kontrol haftaya sali,gelismeleri bildir..sen yoksa ufak ufak kaciyor musun? Vedavari konusmussun sanki:50:

yok canim bi yere kactigim yok :)) sorma bende dertleniyorum arada dun yine bi ishal aldi basini gitti ole oluncada biraz kilo veriyorum sanki, yarin gidicem bakalim doktora bir iki test yapacaklar sanirim, ama ishalim gecti bugunde :) 4.5 aylik olduk canim valla 3 kilodayim daha, bakalim sonum ne olacak bende meraktayim :) bi yere gitmem dogurdugunuzu gormeden :))) seninde iyi haberlerini bekliyorummmmmmm:52::52:

Walla bakmak icin elimden geleni yapmaya çalışıyorum canum ama su aralar sarhos gibi gozumu acamadan yatıyorum. Agzima tek lokma alabildigim yok. Zaten 43 kiloydum iyice coktum. :(

canim cok gecmis olsun, insallah bu zamanlari carcabuk atlatip saglikli bir sekilde hamileliginin tadini cikarmaya baslarsin..iyi haberlerin bekliyorummmmm

Sen nasilsin,kontrol akinda mi? Takvim yapmadigin icin kac haftalik oldugunu goremiyorum da,kalp atisi duymus muydun?

Yemek yiyememek dışında iyiyim nazancım. Bu yüzden de tansiyonum düşüyor sık sık. 7. Haftamdayım. Devamlı telefondan girdiğim için takvim yapamadım 😊 bu cuma inşallah kalp atışı için doktora gidicem.sonrasında da istanbula ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum burası cook sıcaaak. Burası diyarbakır bu aradaa😄😄😄😄

Back