• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

selam kızlaaarrrr:16::16:

flying, nazan, minimonica... çok şekersiniz :1: demek kendini duvardaki el izlerini silerken buldun ha :30::30:

hep iyi olun hep böyle eğlentili şeyler paylaşın, mideniz az bulansız sakin rahat gebelikleriniz olsun emi:54:

hoşgeldin şekerim... topiğin genel kuralı var, gebe kalmamak yasak :1: herkes gebe kalana kadar devam :16:

canim,igneni yaptirmissin hayirli olsun..insallah yumilerin iyi buyur..regl olunca baskilayiciya baslicaz demissin,anlamadim,yumi buyutmiceniz mi?

Ohh,sekerleme guzeli:1: sefan olsun,uyu uyu buyusun senin oglan:16:
Hamilelikteki bu uyku istekleri,vucudu yorgun insanlarda ortaya cikarmis,vucut o boslugu doldurmak icin sik sik uykuyu getirip istirahat etmek istermis:ssz:

amerikayi ben mi kurtarcam keyfime bakiyom valla:))) aaa oylemiymis kiz hic bi iste yapmiyom kahvaltiyi dah esim hazirliyor haslanmis yumurtayi es gecmeyeyim diye :p neyseki bu sabah corn flakes le siyirdim :)) ne yorgunluguymuski bu anlamadim,, aa seyahat yorgunlugu olabilirmii, 3 gun icinde 12 saat yol yapmistik belki ondandir..hadi cinsiyetleriniz merak ediyorum sizlerinde tembellerr :))

Canımmm, çocuklarımın teyzesi! :29::29::29:
Ayy bende de onlardan 2 tane var. Aynı dönem hamile kaldık, ben kürtaj oldum bunlar gözümün önünde göbek büyüttüler. :1:
Allah sağlıklı, kolay, sorunsuz doğum nasip etsin hepsine. :nazar:

Di mi,benim de oyle oldu,kurtaj olmasaydi bende boyle olcaktim diye dusunuyordum kendi kendime..allah bagislasin hepsinin yavrularini,hic gozum olmadi,icten ice hic kiskanmadim allaha sukur,cok iyi niyetli insanim,kendim diye soylemiyorum :1: allah bize de verdi sonucta:16: iyi dusun iyi olsun mottomuz:))

amerikayi ben mi kurtarcam keyfime bakiyom valla:))) aaa oylemiymis kiz hic bi iste yapmiyom kahvaltiyi dah esim hazirliyor haslanmis yumurtayi es gecmeyeyim diye :p neyseki bu sabah corn flakes le siyirdim :)) ne yorgunluguymuski bu anlamadim,, aa seyahat yorgunlugu olabilirmii, 3 gun icinde 12 saat yol yapmistik belki ondandir..hadi cinsiyetleriniz merak ediyorum sizlerinde tembellerr :))

Kiz hayat sana guzel,3gunde 12saat seyahat noluyo yaaw:19: sen gez bakalim,darisi basima:1: canim simdiki yorgunluk degil,gecmisten gelen..hani gece gec yatar sabah da erken kalkariz ya mesela,uyku duzeni bozuktur filan oyle..bakarsin bende panorama yaptirir erken ogrenirim:16:

Canım merhaba, teşekkür ederim. Senin de gebeliğin hayırlı olsun.
Geçen hafta biz de iki kese ve iki kalp atışı gördük çok şükür. Çok mutluyum ama çok da korkuyorum. :)
Şu an 7+5 teyiz. Sen galiba benden 1 hafta kadar geriden geliyorsun? Doktorun kim?
Umarım her şey yolunda gider, sağlıkla ve zamanında kavuşuruz yavrularımıza. Çok tebrik ederim. :16::16:

ayy maallah masallah gebelerimize, hamis olmayan kalmicak hadi bakalimmmmmmmmmm:52::52::52: bizde 17+5 iz canim :) hergun sukur ve dua ediyorum vallahi hepimiz icin..

Kiz hayat sana guzel,3gunde 12saat seyahat noluyo yaaw:19: sen gez bakalim,darisi basima:1: canim simdiki yorgunluk degil,gecmisten gelen..hani gece gec yatar sabah da erken kalkariz ya mesela,uyku duzeni bozuktur filan oyle..bakarsin bende panorama yaptirir erken ogrenirim:16:

ya hicte ole biseyimde yok gece hayati felan en gec 11 de yatarim hatta su aralar 10 da siziyoruz valla esimle :) ay yaptir yaptirrrr ogrenelim artikkk

selam kızlaaarrrr:16::16:

flying, nazan, minimonica... çok şekersiniz :1: demek kendini duvardaki el izlerini silerken buldun ha :30::30:

hep iyi olun hep böyle eğlentili şeyler paylaşın, mideniz az bulansız sakin rahat gebelikleriniz olsun emi:54:

Canım en güzelleri senin olsun inş:16::16::16:

alfabe napti acaba bugun gidecekti dimi doktora?? panorama 9. haftadan itibaren yaptirilabiliyormus nazancim, hadi bekliyom yaptirmaniiiii:52::52:

KıLar nerhaba acil bişey sormam gerek ben aşılama yapyırıcam inşallah gonal f 600 verdi doktor aldım ama hastaneye gidemedim eve döndüm kendim hazıtladım o küçük cam kutuya hazır enjektördeki sıvıyı aktarıp tek kullanınlık enjrktörlerke çekip vurucaz de mi bana bi yardım doğru nu yapmışım ??? Bir de 112,5 tam ayarlayamadım mı ne bi yardımcı olun nasıl ayarlicammm

KıLar nerhaba acil bişey sormam gerek ben aşılama yapyırıcam inşallah gonal f 600 verdi doktor aldım ama hastaneye gidemedim eve döndüm kendim hazıtladım o küçük cam kutuya hazır enjektördeki sıvıyı aktarıp tek kullanınlık enjrktörlerke çekip vurucaz de mi bana bi yardım doğru nu yapmışım ??? Bir de 112,5 tam ayarlayamadım mı ne bi yardımcı olun nasıl ayarlicammm

dogru yapmissin gibi gorunuyor canim telas etme...

Back