Selam kızlar,
dün haber veremedim kusura bakmayın. Akşam doktordan sonra iftara davetliydik eve de çok geç geldim. Haberler şöyle: Çooooooook şükür bebeklerin kalp atışlarını duyduk. Ancak daha önceden küçük görünen, doktorun düşebilir dediği de dahil. Yani anlayacağınız şu an üçü de duruyor. Doktor ayın 25ine randevu verdi. O güne kadar içlerinden zayıf görünen (tek yumurta ikizinin biri) embriyonun kalp atışının kendiliğinden durmasını bekleyeceğiz diyor. Yoksa kürtaj Bu arada doktor keselerin embriyoların büyüklükleri ile ilgili hiç bilgi vermedi. Biraz düşünceli gibiydi. İnşallah bir sorun yoktur. :18::18:
3 tane bünyeme çok ağır geliyor galiba arkadaşlar. Sürekli kusma halindeyim. Başımı kaldıramıyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum. Doktor Ecopirin kan sulandırıcıyı da içme dedi. Onun koruyucu etkisi varmış. Bırakalım da zayıf olan düşşün dedi. İnsan tedirgin olmuyor değil. İnşallahhhh Rabbim hayırlısıyla en az birini sağlıkla kucağıma almama izin verir. Şimdilik benden bu kadar. Bu aralar çook sık uğrayamazsam sizi unuttum sanmayın. Sabah akşam malak gibi gözümü açamadan yatıyorum. Hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorummm
Canim,hersey guzel olacak sakin moral filan bozayim deme..yalniz sasirdim,bos kese kesin gitmistir diye dusunuyordum,allahin takdiri iste..ama dr dogru demis,bekleyelim gorelim..zaten tasiman imkansiz oncelikle dimi,allah yardim eder emin ol.her ne kadar en son dra uyuz olsamda iyi bir operator oldugunu es gecemeyiz..iyi bir cerrah,eminim sorunsuz bir sekilde zayif olani alacaktir..uzulme,o zayif olan zaten sende kalsa biraz daha buyuyunce gider dogal olarak,dogal seleksiyon diye bisii var sonucta...tatlim,iyi dusun,kendine iyi bak,arada yaz merak ederiz