• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:60::60::60::60::60: olabilir bence de tek olma ihtimali yüksek. Çünkü dondirik embriyolarda zaten betahcg yüksek çıkıyormuş.
Benim randevum 5'te. Öğleden sonra çıkıcam işten. Eşimin şubesi değişti. Ona uğrayıp bi çikolata götüreceğim, müdürüyle falan tanışacağım. Sonra birlikte doktora geçeceğiz. Keşke sen de olsan :29:
Hadi bekliyorum güzel haberlerini :52::52::52::52::16::16:

Merhaba monicagaller , hayırlı olsun. senin gebelik haftan kaç?Ben de dondurulmuş tedavisi gördüm ilk iki betahcg değerim ikiz gebeliğine göre yüksek değil normal sınırlardaydı.Yani belli olmuyor bu işler arkadaşım,,Salı günü ultrasonda iki kese gördük şükür.İnşallah sen de iki kese görürsün tabi istiyorsan;) gönlünce olsun herşey...

Merhaba monicagaller , hayırlı olsun. senin gebelik haftan kaç?Ben de dondurulmuş tedavisi gördüm ilk iki betahcg değerim ikiz gebeliğine göre yüksek değil normal sınırlardaydı.Yani belli olmuyor bu işler arkadaşım,,Salı günü ultrasonda iki kese gördük şükür.İnşallah sen de iki kese görürsün tabi istiyorsan;) gönlünce olsun herşey...

Canım merhaba, teşekkür ederim. Senin de gebeliğin hayırlı olsun.
Geçen hafta biz de iki kese ve iki kalp atışı gördük çok şükür. Çok mutluyum ama çok da korkuyorum. :)
Şu an 7+5 teyiz. Sen galiba benden 1 hafta kadar geriden geliyorsun? Doktorun kim?
Umarım her şey yolunda gider, sağlıkla ve zamanında kavuşuruz yavrularımıza. Çok tebrik ederim. :16::16:

Canım merhaba, teşekkür ederim. Senin de gebeliğin hayırlı olsun.
Geçen hafta biz de iki kese ve iki kalp atışı gördük çok şükür. Çok mutluyum ama çok da korkuyorum. :)
Şu an 7+5 teyiz. Sen galiba benden 1 hafta kadar geriden geliyorsun? Doktorun kim?
Umarım her şey yolunda gider, sağlıkla ve zamanında kavuşuruz yavrularımıza. Çok tebrik ederim. :16::16:

Ooo maşallah. korkma Allahın izniyle bişey olmaz. ben daha yeni 6 haftalık oldum.İzmir irenbede tedavi oldum. Ben de tebrik ederim E ozaman önden gittiğin için bana rehber olursun ne güzel:)

slm öncelikle tebrik ederim gebelinizi sağlıcakla kucanızada alın ikizler çoğaldı sizdemi ikizsiniz biz gibi :)

Merhaba Karamm teşekkür ederim. :)
Çok minikler daha ama sizin yolunuzdan ilerliyoruz inşallah... Senden öğrenecek ne çok şeyimiz var. maşallah 30. haftaya gelmişsiniz, neler yaşadınız? Çok sıkıntılı olmamıştır umarım. Kaç kilo aldınız cinsiyetleri ne? Şikayetleriniz var mı? Çok soru sordum ama acemilik böyle bir şey hakkınızı helal edin. :16:

Merhaba Karamm teşekkür ederim. :)
Çok minikler daha ama sizin yolunuzdan ilerliyoruz inşallah... Senden öğrenecek ne çok şeyimiz var. maşallah 30. haftaya gelmişsiniz, neler yaşadınız? Çok sıkıntılı olmamıştır umarım. Kaç kilo aldınız cinsiyetleri ne? Şikayetleriniz var mı? Çok soru sordum ama acemilik böyle bir şey hakkınızı helal edin. :16:

valla çok şey yaşadım cnm çokda iyi geçmedi gebeliğim ne yalan sölim mide bulantıları halada devam 3 ayımızda çok büyük kanama geçirdik çok şükür iyiz artık iyice ağırlaşdık zorlanıyorum çok hele sıcakda ama hamdolsun tekmelerini hisedince şükrediyor ve çok mutlu oluyorum herşeyi unutuyorum tüm acımı inşlh sizde sıkıntısız bi gebelik geçirirsiniz ben ikitane şirinmi şirin kız bekliyorum maşşallah ..:34::34:

valla çok şey yaşadım cnm çokda iyi geçmedi gebeliğim ne yalan sölim mide bulantıları halada devam 3 ayımızda çok büyük kanama geçirdik çok şükür iyiz artık iyice ağırlaşdık zorlanıyorum çok hele sıcakda ama hamdolsun tekmelerini hisedince şükrediyor ve çok mutlu oluyorum herşeyi unutuyorum tüm acımı inşlh sizde sıkıntısız bi gebelik geçirirsiniz ben ikitane şirinmi şirin kız bekliyorum maşşallah ..:34::34:

Allah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun sizi. Maşallah kızlarınıza. :nazar::nazar:

raporu aldin evde yatiyon dimii :) ay banada bu saatlerde bi uyku basiyo 2 gundur isyerinde odamin kapisini kapayip sandalyeleri birlestirip yatiyorum:)

Evet ya ankara yaniyo bu sene.iyiki evdeyim :( isyerinde benm öyle bi imkanim yok hep gözönündeyim ve cok yogun ondan rapor aldm zaten :))

Naber canim,nasil gdiyr? Yorgunluk suruyordur sanirim..vakit buldukca uyu canim,vucudun ihtiyac duyuyor,sakin zorlama..hatta sende sandalyelerini birlestirip,oglenleri sekerleme yap:16:

Canım idare ediyorum bir şekilde... Ben öyle sandalyeye kıvrılıp uyuyabilen bir insan değilim maalesef. Öyle ruh gibi dolanıyorum. :) Akşam iftara kadar şekerleme yapınca biraz kendime geliyorum. Yalnız unutkanlığım tavan yaptı. Neredeyse başladığım cümlenin sonunu bile unutur hale geldim. Başıma bir iş gelmese bari :1::1: Sen nasılsın? Bulantın oluyor mu yine?

Canım idare ediyorum bir şekilde... Ben öyle sandalyeye kıvrılıp uyuyabilen bir insan değilim maalesef. Öyle ruh gibi dolanıyorum. :) Akşam iftara kadar şekerleme yapınca biraz kendime geliyorum. Yalnız unutkanlığım tavan yaptı. Neredeyse başladığım cümlenin sonunu bile unutur hale geldim. Başıma bir iş gelmese bari :1::1: Sen nasılsın? Bulantın oluyor mu yine?

Canim bende ne uyku,ne unutkanlik ne de bulanti:1: hicbiri yok allaha sukur..cok ve gec saatte yemedigim surece sikintim yok..basina bisii gelmez canim,sen genede dikkatli ol da...vucudunu dinle,o ne istiyorsa yerine getir,yakinda gecer bunlar nasilsa:16::16:

Canim bende ne uyku,ne unutkanlik ne de bulanti:1: hicbiri yok allaha sukur..cok ve gec saatte yemedigim surece sikintim yok..basina bisii gelmez canim,sen genede dikkatli ol da...vucudunu dinle,o ne istiyorsa yerine getir,yakinda gecer bunlar nasilsa:16::16:

oh maşallah yaa en azından sen sağlam kal, birimiz diğerine göz kulak olsun. :1::1:
sevindim valla sorunsuz devam etmene. :nazar:

Bu arada bizim gecen tedavi surecinde, bi arkadasin hamile oldugunu ogrenmistim,benim kurtaj zamani,benden 2hafta filan onceydi...bugun sezaryen ile bebegi alinacak:)) aksam hastaneye ziyarete gidecegiz..

Tabi:17::17: ben ablayim bakarim ben size:16::16:

Canımmm, çocuklarımın teyzesi! :29::29::29:

Bu arada bizim gecen tedavi surecinde, bi arkadasin hamile oldugunu ogrenmistim,benim kurtaj zamani,benden 2hafta filan onceydi...bugun sezaryen ile bebegi alinacak:)) aksam hastaneye ziyarete gidecegiz..

Ayy bende de onlardan 2 tane var. Aynı dönem hamile kaldık, ben kürtaj oldum bunlar gözümün önünde göbek büyüttüler. :1:
Allah sağlıklı, kolay, sorunsuz doğum nasip etsin hepsine. :nazar:

Nazancım benim de ne bulantım ne kusmam var:26: bugün kendimi ev temizlerken buldum:17: normal di mi bütün bunlar? Merak etme hemen bıraktım temizliği:51:

Nazancım benim de ne bulantım ne kusmam var:26: bugün kendimi ev temizlerken buldum:17: normal di mi bütün bunlar? Merak etme hemen bıraktım temizliği:51:

Normal tatlim,normal:1: ama fazla normal de iyi degil,kiz ne kizmasi,bugun bende tembelin onde gideni oldugum halde duvardaki el lekelerini sildim:1: dedim hayirdir insallah:1: kendimi yormayim diye supurge paspas baska zamana biraktim artik..bende evdeyim ya kendime is icat ediyorum:19:

Back