• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Vay vay çekingende değilsin demek ne güzel :) buna en çok eşin seviniyordur.

Bu arada o kadar bitkisel kür uyguladın. Balayından bakarsın bebişle dönersin. Neden olmasınnn:16::16::16:

selen canım vitamıin gerekli bişi deil zaten heleki şimdiki haftalarda sana kilodan başka bişi yapmaz ben 3 cü aydan sonra başladım başlattı yani oda iki tane die vitaminsiz kalıyodum çok demirle vitamin verdi 3 aydan sonra şuanda senin içmen gereken folik asit gibi şeyler...

Ben makyajlıyım saçlarım sarı röfle idi transferden 1 gün önce tümünü açık kumrala boyattım bir daha röfle yaptıramam diye yıllardır röfleliyim. Makyajsız da işe hiç gitmedim. ona rağmen yüzün soluk bişeyin var deyip duruyorlar.suratım benimde bembeyaz zaten beyaz tenliyim bide düşün yani :)

halsizlik, uyku hali çok kötü. migrenim tutacak diye korkuyorum. Bu aralar allahtan egede sürekli yağış hava kötü herkese hava etkiledi beni diyorum. İnanmıyorlar :)))))))))))))))))

Bu arada biraz önce sağlık ocağından aradılar. Hamileymişsiniz birkaç sorumuz olacak diye onlara bilgi verdim. bu arada vitamini de sordum. çok gerekli değil şu anda dedi. kan ve idrar sonuçları çok iyi çıkmış boşuna takviye ilaç almayın dedi. Ama yinede 16 sında kendi doktoruma soracağım.

vayyy egenin güzel kızı ha :1::1: yerim seni :32::32: bende ilacı aldım üstünde b1+b6+b12 vitamini yazıyor.bence sen kendi doktorunuda ara..:21:

Son düzenleme:
Canim bazi dr lar vitamin gibi hatta folik asit takviyesi yapmayi sevmiyorlar,gene bi sor istersen dr...bana folbiol verilmisti,ben dr sordum Elevit kullaniyorum..multivitamin ve mineral..eski jinekologum onermisti.7tl.

Canım az önce tesadüf eseri sağlık ocağından aradılar. Hemşire satı sordu onunla birlikte bişeyler sordu bende neler yemeliyim ne yapmalıyım diye birde ona sordum vitamini de ona sordum. Burası ege bölgesi burada sebze meyve çok onlardan yiyin. doktorlar pek vitamin önermiyorlar zaten şu anda folik asit alıyormuşsunuz gerek yok dedi. 3. aydan sonra kansızlık olabilir o zaman gerekli olabiliyor dedi.

16. sında doktora soracağım. kardeşimin eşine de elevit vermişler dün akşam telefonda görüştük. Elevit beni kabız yaptı bende doktora söyledim bıraktım dedi.o normal gebelik 10 gün içinde sezeryan olacak.

Kizlar isyerinizdekiler hamile oldugunuzu bilmiyor ya,butun gece uykusuz kaldiniz,yaramazlik yaptiniz saniyorlardir :1::1::1:
Gerci selen senin koca yoktu dimi:(

Valla kocam yok yapacak bişey de yok. :)))))

Yarın evlilik yıldönümümüz kız bişey de almadım ya. yarın cuma .yarın akşam kendime bir kurdele yapıştırıp yanına mı gitsem :1::1::1::1::1:

İşte hediyen geldi hemde kdv si var derimmm:52::52::52::52::52:

annemlerde orada yazlıktalar aramızda 1 saat var. iyi olur dimi:34:

selen canım vitamıin gerekli bişi deil zaten heleki şimdiki haftalarda sana kilodan başka bişi yapmaz ben 3 cü aydan sonra başladım başlattı yani oda iki tane die vitaminsiz kalıyodum çok demirle vitamin verdi 3 aydan sonra şuanda senin içmen gereken folik asit gibi şeyler...

sağol canım. sağlık ocağından da 3. aydan sonra önemli kansızlık başlayacak dediler.

Canim dogum konusunu en guzeli doktorunla konusman bazen kulaktan dolma cok yanlis bilgiler dolasabiliyo... ben normal doguma bi .ngel olacagini pek dusunmuyorum... benim ilki iki yil sonunda bitkisel kurler sonrasinda normal yoldan gelmisti ama kaybettik sonrasinda bi iki yil daha bekledik sonuc alamayinca tup bebege basladik 4.denememizde geldi mlegimiz Rabbim insallah kucagimiza alip buyutmeyide nasip eder. bende aslinda kan pihtilasmasi yok tum testlerim temiz cikti doktorum onlem amacli kullanmami soyledi igneyi ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi olmustu 28 haftalik sezeryanla almak zorunda kaldilar... ilki sezeryan oldugu icin doktor buda sezeryan olacak dedi... kilo konusunda sende az almissin ama bebisler saglikli oldugu surece inan bi onemi yok saglikli beslendikten abur cubur gereksiz seyler yemedikten sonra zaten cok kilo alinmiyo benim ablam 7 kiloyla dogum yapti bebisimiz 3 kilo ve saglikla geldi cok sukur dogum sonrasida hemen eski haline dondu benim dilegim toplam ! 12-13 kilo almak ideali oymus zaten bundan sonra ayda 2 kilo alsam ki boyle giderse oyle olcak hedefime ulasiyorum ;)

Haklisin canim , ben doktorumu degistirme asamasindayim hala bi doktor bulamadm , bu zamana kadr tedavimi yapan doktora gdiyordm ozel saglik sgortamiz olmadgi icin bize baya pahaliya mal oluyodu , dogum fiyatlarida yuksek oldgu icin suan baska doktor ariyorm :) bi an once bulmam lazm kafamdaki sorulari sormam gerek :) rabbm bebegini sana bgslasn cnm , insalhh saglikla shlet kucgimza alalim , bizim kilo onemli dgl onlar saglikli olsnda farketmez hc bise :)

Ben makyajlıyım saçlarım sarı röfle idi transferden 1 gün önce tümünü açık kumrala boyattım bir daha röfle yaptıramam diye yıllardır röfleliyim. Makyajsız da işe hiç gitmedim. ona rağmen yüzün soluk bişeyin var deyip duruyorlar.suratım benimde bembeyaz zaten beyaz tenliyim bide düşün yani :)

halsizlik, uyku hali çok kötü. migrenim tutacak diye korkuyorum. Bu aralar allahtan egede sürekli yağış hava kötü herkese hava etkiledi beni diyorum. İnanmıyorlar :)))))))))))))))))

Bu arada biraz önce sağlık ocağından aradılar. Hamileymişsiniz birkaç sorumuz olacak diye onlara bilgi verdim. bu arada vitamini de sordum. çok gerekli değil şu anda dedi. kan ve idrar sonuçları çok iyi çıkmış boşuna takviye ilaç almayın dedi. Ama yinede 16 sında kendi doktoruma soracağım.

selennnn kiz cok makyaj yapmaa, ozellikle ruj falan Allah korusun..bennerdeyse hic yapmiyorum bu aralar, yuz nemlendiricimi falan degistirdim hep sakincasi olurmu acaba diye..bi allik okadar..aman kuzum fazla makyaj yapmayiver, hele oje moje aman haaaaaa...

Canım az önce tesadüf eseri sağlık ocağından aradılar. Hemşire satı sordu onunla birlikte bişeyler sordu bende neler yemeliyim ne yapmalıyım diye birde ona sordum vitamini de ona sordum. Burası ege bölgesi burada sebze meyve çok onlardan yiyin. doktorlar pek vitamin önermiyorlar zaten şu anda folik asit alıyormuşsunuz gerek yok dedi. 3. aydan sonra kansızlık olabilir o zaman gerekli olabiliyor dedi.

16. sında doktora soracağım. kardeşimin eşine de elevit vermişler dün akşam telefonda görüştük. Elevit beni kabız yaptı bende doktora söyledim bıraktım dedi.o normal gebelik 10 gün içinde sezeryan olacak.

Valla kocam yok yapacak bişey de yok. :)))))

Yarın evlilik yıldönümümüz kız bişey de almadım ya. yarın cuma .yarın akşam kendime bir kurdele yapıştırıp yanına mı gitsem :1::1::1::1::1:

İşte hediyen geldi hemde kdv si var derimmm:52::52::52::52::52:

annemlerde orada yazlıktalar aramızda 1 saat var. iyi olur dimi:34:

Yegenin saglikla dogsun insalah.elevitte demir var ondan kabiz olmussundur.
Tam ben dicektim kocana en guzel hediye sensin diye,sen demissin zaten:9: KDV super,bence de hic durma,yarin kos kocanin kollarina..nerde merak ettim 1saatlik yol? Akyaka filan mi..cok tatilim geldi zaten:9:

noldu size boyle yahu ben beyazlamadim:) az sabredin guzel gunler bizi beklerrrrrr.. keseyide gormussun kuzum gozun aydin olsunnnnn:52::52:

kız ne bilim bende çok rahatsızlanıyorum halsizlik uyku var yaaa.çok şükür kesemiz büyümüş sorma hamdolsun:48:

Arkadaşlar, bu akşam hayırlısıyla 3. Tüp bebek denememe başlayacağım. Bu sefer uzun protokol olacak, daha çok canım yanacak ama razıyız dimi!
Inşallah bu sefer hayırlısıyla olur. Dualarınızı eksik etmeyin..:31:

Hayirli olsun canim tedavin sende benim gibisin benimde 3. Olacak. Son tedavilerimiz olsun ins.

Back