• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlaaarrrrrr sabah doktora gittim minicik kese büyümüş ya :1::1: 5+4 olduğum için kalp atışı duyulmadı haftaya perşembe gel ondan sonra sevinelim dedi doktorum :1::1:

Darısı kalp atışına tatlım.:34::34::34::34:

Bu arada tüp doktoruna mı devam ediyorsun canım.

Herhangi bir ilaç test vs yaptımı?

Huuuu huuuuuu bizim kizlaaaarrrrr napiyosdunuz bakalimmmmmmnBen güne "yaaaagggggggmuuuurrrrr sendeeeee vurup durmaaaaa şu caaaamaaaaa" şarkisini soyleyerek bdinmiştiiiiiii UVki kisa surdu kahvaltiyi yaptigimizda yagmurda dinmiştiiiiiii :)))))))Hepinizi kucakliyor ve opuyorum... Selen ve hati basladi mibulantilar?Monica senin transfer mi varrrrNazan da bekleyişte anlasilan?Gelsin topigimizin yeni gebişleri o zamannnnnn :16: :16:

Darısı kalp atışına tatlım.:34::34::34::34:

Bu arada tüp doktoruna mı devam ediyorsun canım.

Herhangi bir ilaç test vs yaptımı?

evet canım ben doğumuda onda düşünüyorum nasipse inşallah.kalp atışı duymadan hiçbişey yapmıyoruz dedi.fitile ve iğneye folbiol e devam dedi.apikobal diye bi vitamin verdi...haftaya kalp atışı inşallah duyulursa o zaman bikaç kan isticem dedi.hatta kağıda yazdı bende şimdi ama yazdııklarını anlamıyorum :1::1:

Huuuu huuuuuu bizim kizlaaaarrrrr napiyosdunuz bakalimmmmmmnBen güne "yaaaagggggggmuuuurrrrr sendeeeee vurup durmaaaaa şu caaaamaaaaa" şarkisini soyleyerek bdinmiştiiiiiii UVki kisa surdu kahvaltiyi yaptigimizda yagmurda dinmiştiiiiiii :)))))))Hepinizi kucakliyor ve opuyorum... Selen ve hati basladi mibulantilar?Monica senin transfer mi varrrrNazan da bekleyişte anlasilan?Gelsin topigimizin yeni gebişleri o zamannnnnn :16: :16:

canım herşey yolundamı nasıl gidiyor :46: biz iyiyiz selen ve monicada sıra :46: bulantılar başlamadı bende bakalım selende başladımı:1:

evet canım ben doğumuda onda düşünüyorum nasipse inşallah.kalp atışı duymadan hiçbişey yapmıyoruz dedi.fitile ve iğneye folbiol e devam dedi.apikobal diye bi vitamin verdi...haftaya kalp atışı inşallah duyulursa o zaman bikaç kan isticem dedi.hatta kağıda yazdı bende şimdi ama yazdııklarını anlamıyorum :1::1:

canım bana vitamin vermedi doktor bende onları okudum şimdi. Şaşırdım

Kalp atışını duyar duymaz kan ve idrar testleri yapıldı. Sonra telefon ettiler temiz herşey yolunda dediler.

Dünde Ankaradaki klinik sonuçları bizde görmek istiyoruz dedi. Onlara fax çektim. geri dönüş yaptılar çok iii dediler.

Bişey yapmak gerekiyormu diye sordum iki tarafa da hayır diyorlar.

Ama herkes vitamine başlamış. Ben anlamadım hiçbişey.

Çok da bulantım yok ama ara ara oluyor. En kötüsü uyku hali, yorgunluk yaaa.

İşyerine façayı düzeltip geliyorum makyajım falan tam takım ama bu uyuşukluk beni öldürecek. Herkes neyin var çok kötü görünüyorsun moralini bozan neyse anlat diyorlar. Ama ben gözümü açamıyorum. Yoksa eşin gitti göreve onamı üzülüyorsun üzülme biz varız diyorlar :)))))

Senin tatil nasıl canımm ????

Kalp atışını duyar duymaz kan ve idrar testleri yapıldı. Sonra telefon ettiler temiz herşey yolunda dediler.

Dünde Ankaradaki klinik sonuçları bizde görmek istiyoruz dedi. Onlara fax çektim. geri dönüş yaptılar çok iii dediler.

canım senkendin kullansana adı apikobal 11 lira.zaten vitamin zararı olamz yani bende bugün kullanmaya başlicam.doktoruma ben sordum ne yapmam gerekiyo diye..unutabiliyor bazıları.

İşyerine façayı düzeltip geliyorum makyajım falan tam takım ama bu uyuşukluk beni öldürecek. Herkes neyin var çok kötü görünüyorsun moralini bozan neyse anlat diyorlar. Ama ben gözümü açamıyorum. Yoksa eşin gitti göreve onamı üzülüyorsun üzülme biz varız diyorlar :)))))

sendemi çalışıyorsun.benim içinde azap ya of .ben kapalıyım makyaj falanda yok ya surat bembeyaz geziyorum :1::1: uyku halszilik bitiryo benide:26:

ay cok sevindimmmmmmmmmm, bu sefer olacak canimm buna yurekten inan lutfenn, hadi bakalim heyecanli surec baslasinnnnnnn, uzun protokol candir, biliyosun benimki up uzuuuuuun oldu:)

İnşallah cnm, biliyorum biliyorum seninkini :)
Uzun yolu seçtiler bu sefer, hayırlısı olur inşallah. Heyecan başladı bile:54:

Canim bazi dr lar vitamin gibi hatta folik asit takviyesi yapmayi sevmiyorlar,gene bi sor istersen dr...bana folbiol verilmisti,ben dr sordum Elevit kullaniyorum..multivitamin ve mineral..eski jinekologum onermisti.7tl.

Ne yalan soyliyim tatlim super gidiyo, ucuncu balayinda gibiyim ustelik ilki kadar cekingende degilimmmmn...:1:

sendemi çalışıyorsun.benim içinde azap ya of .ben kapalıyım makyaj falanda yok ya surat bembeyaz geziyorum :1::1: uyku halszilik bitiryo benide:26:

Kizlar isyerinizdekiler hamile oldugunuzu bilmiyor ya,butun gece uykusuz kaldiniz,yaramazlik yaptiniz saniyorlardir :1::1::1:
Gerci selen senin koca yoktu dimi:(

Ne yalan soyliyim tatlim super gidiyo, ucuncu balayinda gibiyim ustelik ilki kadar cekingende degilimmmmn...:1:

Wuuuuw,balayi kizi seni,capkiiin:1:..bizim yerimze de denize gir.hatta benim icin dal:)) yakin zamanda ben giremicem insallah:))
İyi tatiller size.

Kizlar isyerinizdekiler hamile oldugunuzu bilmiyor ya,butun gece uykusuz kaldiniz,yaramazlik yaptiniz saniyorlardir :1::1::1:
Gerci selen senin koca yoktu dimi:(

yok nazan allahtan taşındık biliyorlar taşınma yorgunluğu diyorlar banada :1::1::1:

Ben makyajlıyım saçlarım sarı röfle idi transferden 1 gün önce tümünü açık kumrala boyattım bir daha röfle yaptıramam diye yıllardır röfleliyim. Makyajsız da işe hiç gitmedim. ona rağmen yüzün soluk bişeyin var deyip duruyorlar.suratım benimde bembeyaz zaten beyaz tenliyim bide düşün yani :)

halsizlik, uyku hali çok kötü. migrenim tutacak diye korkuyorum. Bu aralar allahtan egede sürekli yağış hava kötü herkese hava etkiledi beni diyorum. İnanmıyorlar :)))))))))))))))))

Bu arada biraz önce sağlık ocağından aradılar. Hamileymişsiniz birkaç sorumuz olacak diye onlara bilgi verdim. bu arada vitamini de sordum. çok gerekli değil şu anda dedi. kan ve idrar sonuçları çok iyi çıkmış boşuna takviye ilaç almayın dedi. Ama yinede 16 sında kendi doktoruma soracağım.

Vay vay çekingende değilsin demek ne güzel :) buna en çok eşin seviniyordur.

Bu arada o kadar bitkisel kür uyguladın. Balayından bakarsın bebişle dönersin. Neden olmasınnn:16::16::16:

Back