• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aaa nasil kesiyolar kiz şok mu yapıyolarki.canim turkiyeye gelmicenmi burdan götür yaninda ya:26:

ya hani keserlerde kani aksin diye beklerler ya bunlar onu yapmiyo sanirim..yok kiz ordan buraya et gelirmi:))) helal et diye satan yerler var sanirim bizim usulerde kesiliyor onu denicimmm, mucuk canimmmmmm

bu defada almiyorum diye uzuluyo insan:))))))))) dogursakta rahatlasak:)

Canim hic sikma canini ilk 12 hafta bende nerdeyse hic kilo almadim 300-400 gr anca aldim ama sonra yavas yavas basladi suan 19 haftalik ve ben toplamda 4 kilo aldim bile yani bundan sonra alirsin Allah in izniyle hatta benim doktorum 16.haftaya kadar almaman normal demisti ilk baslarda ben niye kilo almiyorum diye sormustum da:9:bn 47 ile basladim simdi 51 kiloyum tabi bu kilolar sabah ac karnina pijamayla vc sonrasi gun icinde 52 cikiyorum ;)

Arkadaşlar, bu akşam hayırlısıyla 3. Tüp bebek denememe başlayacağım. Bu sefer uzun protokol olacak, daha çok canım yanacak ama razıyız dimi!
Inşallah bu sefer hayırlısıyla olur. Dualarınızı eksik etmeyin..:31:

Arkadaşlar, bu akşam hayırlısıyla 3. Tüp bebek denememe başlayacağım. Bu sefer uzun protokol olacak, daha çok canım yanacak ama razıyız dimi!

Hayirli ugurlu olsun tedavin,son olsun:))

ay cok sevindimmmmmmmmmm, bu sefer olacak canimm buna yurekten inan lutfenn, hadi bakalim heyecanli surec baslasinnnnnnn, uzun protokol candir, biliyosun benimki up uzuuuuuun oldu:)

Canim hic sikma canini ilk 12 hafta bende nerdeyse hic kilo almadim 300-400 gr anca aldim ama sonra yavas yavas basladi suan 19 haftalik ve ben toplamda 4 kilo aldim bile yani bundan sonra alirsin Allah in izniyle hatta benim doktorum 16.haftaya kadar almaman normal demisti ilk baslarda ben niye kilo almiyorum diye sormustum da:9:bn 47 ile basladim simdi 51 kiloyum tabi bu kilolar sabah ac karnina pijamayla vc sonrasi gun icinde 52 cikiyorum ;)

evet canim yaa, benden cok esim uzuluyo kilo almiyorum diye:)) ama az kaldi dobis gunlere sanirim, saglikli olsunda bebeciklerimiz bize yeter..bu arada topigimiz bu aralar cor bereketli masallahhhhhhh:))

Ay canim bnde ilk aylarda 4kilo verdim 52yidim hamile kaldgimda 48 oldum suan 6aylik hamileyim 54 kiloyum :)) yemem norml asri yemiyorm ama cevizimi sutumu bademimi meyvemi eksik etmem

Ay canim bnde ilk aylarda 4kilo verdim 52yidim hamile kaldgimda 48 oldum suan 6aylik hamileyim 54 kiloyum :)) yemem norml asri yemiyorm ama cevizimi sutumu bademimi meyvemi eksik etmem

Anladim cnm hayirli olsn hakkinda , benim ilk gebeligim , norml dogum cok istiyorm ama kan pihtilasmasi olanlar norml dogum yapamiyomus diye duydum ama hayrilisi artik ya :) senin ilkide tup muydu cnm

Canim dogum konusunu en guzeli doktorunla konusman bazen kulaktan dolma cok yanlis bilgiler dolasabiliyo... ben normal doguma bi .ngel olacagini pek dusunmuyorum... benim ilki iki yil sonunda bitkisel kurler sonrasinda normal yoldan gelmisti ama kaybettik sonrasinda bi iki yil daha bekledik sonuc alamayinca tup bebege basladik 4.denememizde geldi mlegimiz Rabbim insallah kucagimiza alip buyutmeyide nasip eder. bende aslinda kan pihtilasmasi yok tum testlerim temiz cikti doktorum onlem amacli kullanmami soyledi igneyi ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi olmustu 28 haftalik sezeryanla almak zorunda kaldilar... ilki sezeryan oldugu icin doktor buda sezeryan olacak dedi... kilo konusunda sende az almissin ama bebisler saglikli oldugu surece inan bi onemi yok saglikli beslendikten abur cubur gereksiz seyler yemedikten sonra zaten cok kilo alinmiyo benim ablam 7 kiloyla dogum yapti bebisimiz 3 kilo ve saglikla geldi cok sukur dogum sonrasida hemen eski haline dondu benim dilegim toplam ! 12-13 kilo almak ideali oymus zaten bundan sonra ayda 2 kilo alsam ki boyle giderse oyle olcak hedefime ulasiyorum ;)

Erken test veya idrar testi dusunuyor musun hic:17: senin donmus oldugu icin ovitrelle de yapmadin sanirim..ben kullandigim icin dr 9-10 gun etkisi devam ediyor dedi..yani en erken persembe sanirim test yapabilirim...

yok canım ovitrelle kullanmadım.
erken test ya da idrar testi de hiç düşünmüyorum. Ara bir değer çıkarsa ne kadar azap olduğunu geçen sefer yaşadım. Hatta bazen 10 yerine 12. günü beklesem dediğim bile oluyor. Dayanamam tabii o kadar ama yine de 10'dan önce yapmamaya kararlıyım. Allah bana bir daha öyle 10'lu 20'li değer göstermesin :(
İdrar testinin ne kadar yanıltıcı olduğunu biliyoruz. Ovitrelle yüzünden senin erken kan testin de güvenilir olmayacak. Gel biz bu erken test konusundan vaz geçelim olmaz mı? :16::16:

ya hani keserlerde kani aksin diye beklerler ya bunlar onu yapmiyo sanirim..yok kiz ordan buraya et gelirmi:))) helal et diye satan yerler var sanirim bizim usulerde kesiliyor onu denicimmm, mucuk canimmmmmm

tamam oraları dene bakalım :1::1:

kızlaaarrrrrr sabah doktora gittim minicik kese büyümüş ya :1::1: 5+4 olduğum için kalp atışı duyulmadı haftaya perşembe gel ondan sonra sevinelim dedi doktorum :1::1:

yok canım ovitrelle kullanmadım.
erken test ya da idrar testi de hiç düşünmüyorum. Ara bir değer çıkarsa ne kadar azap olduğunu geçen sefer yaşadım. Hatta bazen 10 yerine 12. günü beklesem dediğim bile oluyor. Dayanamam tabii o kadar ama yine de 10'dan önce yapmamaya kararlıyım. Allah bana bir daha öyle 10'lu 20'li değer göstermesin :(
İdrar testinin ne kadar yanıltıcı olduğunu biliyoruz. Ovitrelle yüzünden senin erken kan testin de güvenilir olmayacak. Gel biz bu erken test konusundan vaz geçelim olmaz mı? :16::16:

Cicim senin transfer kactaydi?hadi bakalim bekliyorum sizi:16:

akşamüstü olacak muhtemelen, daha aramadılar.
test konusunda anlaştık mı? ;)
Öyle erkenden öğrenip beni de yoldan çıkarma sakın. :1:
Sen nasılsın her şey yolunda mı?

İyiyim canim hersey yolunda:) sen nasilsin esas? Evde mi bekliyorsun yani,onceden konusulmadi mi?
Dedigim gibi istesemde cok erken test yaptiramam su igne yuzunden..ama belki persembeden bi kan veririm:30::30: tuh bunu sana soylemicektim:1:

Back