Ayy aminn canimm bal damliyor agzindan wallagozun aydin canim simdiden hayirli ugurlu ve sonu bebisli olsun transferinin:)
Aminn canimcim insallah Yuce Rabbim sonu cocuklu ve hayirli transferler nasip eder. Hepimiz boyle oluruzCanim hayirli olur ıns transferin. Darisi başımıza
Aminnn canim insallah gercekten bu sefer 9 ayy boyunca hiiic birakmam onlaricanımmmmmmm duaların harika allah razı olsun inşallah haftaya bugün bebeklerini alırsın ve hiç bırakmazsın aminnnnnnnnn
Dondurulmus canimm 2 tane transfer edilecek insallah. Sorunsuzca cozunur insallah dondiriklerim. Senin de hayirlisi olsun, sonu bebisli olsun insallah canimcimmHayırlı olsun.İnşallah güzel haberlerini alırız.Benimde ay sonu falan olacak transferim.:))))
Senin dondurulmuş mu ? Yoksa Fresh mi ?Kaç adet transfer edilecek?
Ooo guzel haber,hadi bakalim cumaya bebelerinle seni bekleriz burda:)) ben daha erken bekliyordum gerci aama doktor daha iyi bilir tabi sen,hangi hast. gidiyordun?
Testi yakinda yapmicam zaten,ovitrelleden oturu.ama haftaya bi yaramazlik yapabilirim
Nazancim acikcasi ben de haftabasinda olur diye bekliyordum ama gec olsun guc olmasin insallah. Bana da supriz oldu acikcasi. Ben ozel doktora gidiyorum canim. Prof. Dr. Cemil Akgul. Florence nigh.da transferi yapiyor. Walla elimizde ne var ne yok doktuk. Bu son sansim artik. Inanilmaz heyecanliyim. :18: noolur bana umit olun once siz ardinizdan ben geliyorum insallah