Cok isiyormu cis durumu nasil bide.kac aylikki biskuvi verdin sakin verme bagirsaklari hazmedemez sakin 4 ay ce verilmez boyle seyler seni emiyosa bide uslu duruyosa doymus demek zaten doymasa 60 ml icmez damaklari guclu 3 dkkada doyar artik emerken bebimki oyle bi gogsumu emiyo dierine gerek kalmiyo 1 saatbsonra dierini emiyo bazen ikisini bir emiyo ama doyunca birakiyo sakin biskuvi neyin verme emzir ustune mama ver doyuyo o can sikma
dinlendiğin belli oluyo, mesajın pozitif enerji saçıyor adeta :)
ben annemlere geçemiyorum çünkü kayınvalidemle annem aynı semtte oturuyor.anneme kalmaya gidince olay oluyo kayınvalidem tarafından.niye bana gelmiyoda annesine gidiyo diye.. ben de evde yalnız başıma herşeyin bi an evvel normale dönmesi için dua ediyorum bol bol :)
Canim sende uzun zaman olmuş girmemissin, umarim sende Paşaların da iyidir. Boyun ağrılarin geçmiştir inşallah, büyük paşa ve küçük paşa da inşallah alismislar birbirlerine ve iyidirler. Senide Paşalarıda öpüyorum.
Kizim ve bende iyiyiz çok şükür. Pazartesi 3.ayimiz bitiyor, dört gözle 3 ayi bekleyenlere sukadarini söyleyeyim gece uykularimiz düzene girdi sadece ara ara geç uyudugumuz oluyor oda gezmeye gittiğimiz günler oluyor. Gaz sancimiz kalmadi zaten az yasadik gaz sancisi. Gündüzleri 2 saat uyanik duruyor sonra 1 saat uyuyor bu durum akşama kadar rutin devam ediyor, uyandigi zaman keyifli uyaniyor artık, daha onceleri aglardi uyandiginda çok şükür oda kalmadi artik. İnşallah sizinde duzene girmiştir. Bizden haberler bukadar selayhusum
Arkadaşlar mrb kızım 34günlük oldu. En başından ber sütüm az. Sağmaya kalksam 50 ml anca çıkıyor. Neleerrr denedim nelerr. Günde 3 ltre su içtim , humana still tea aldım bi etkisi olmadı,rezene çayı , boza, dereotu ve günde 2 lt ayva kompostosu içtim. Bi tanesi bile yaramadı. Napayım ben yaa(
4200 benimde 19 da 2 yi doldurduk bizde en son tartimda kesin bilmiyorum 6900 du cuma kesin belli olcak 3 haftalikken 4700 du ozaman gunde 3 yapardi bakalim cuma tam belli olcak nekadar oldugu zaten az cikarsa ben sevincem cunki ben kilo vermis olcam heheytttt tartimiz fazla cekiyosa
Çok teşekür ederim avent göğüs ucunu denedim.Oğlum o ağzına gelince damaklarıyla çiğniyo bu sefer yara olan göğüs ucuma sürtüyo silikon göğüs ucu daha çok tahriş oluyor ve canım yanıyor.Göğüslerim açık geiyorum zaten güdüzleri çamaşır deymiyor
Sanırım benim derdimin çaresi yok.Emzirdiğim sürece devam edecek bu acı;((((
Bu arada oglumdan 500 gram almis bu hastalik(((( 7 bucuk kaldi ins toplar kendini
Goguslerim sutten agriyordu gogsum kabariyordu bebegim doyuyor kaliyor bile diyordum 1 dk emip uyuyordu bu arada feci griptim diyodum doydu uyudu meger hastalaniyomus anliyamadim pazar gecesi emzirip yatirdim hic atesine bakmayan ben elimi anlina koymamla bir firladim sok oldum her yerinden olctum 39 39 delirdim hemen ilac verip hastaneyi aradim sabah doktora kostuk hemen yatirdillar hala yatiyoz yemiyo isemiyo ates iyi suan 38 de siniyodu bugun cok normale dondu burdaki sistem cok baska ates dusurucuyu bile vermiyolar kendi cabasiyla iylesiyo yavrum tek muayne ediyolar her sabah bide bezlerini toplayip kontrol ediyolar bugun 2 kez emdi birini kustu gerci feci ama iyi suan yarin aksilik olmazsa cikabilcekmisiz benden feci grip bulasmis emiyo gecmez sandim oysa yavrumu hasta ettim nasil dikkatsiz bi anneyim ben diye kizdim kendime cok hastaydim bi oglum daha var yemek istiyo ev temizlenmek istiyo bulasik camasir derkrn hastalim bile zor gecti yanlizimda mahvolduk esim bakiyo dier ogluma oda perisan bensiz yemek yemiyomus dogumda bile duramamistim yemek yemiyor diye hastanede ins yarin evimize ve abimize kavusuruz
Bu arada oglumdan 500 gram almis bu hastalik(((( 7 bucuk kaldi ins toplar kendini
cnm çok geçmiş olsun nasıl oldunuz çıktınız mı evinize...
Çok geçmiş olsun canim, Rabbim acil şifalar versin. Benim kizimda 2 gündür grip gibi hafif var yani, sadece pazar günleri babanneye gidiyoruz evde hasta olanda yok yani ne eşim ne ben hastada değiliz ama nerden kapti bilmiyorum. Bizim doktorumuzda.ates düşürücü vermiyor, serumfizyolojik ile burnunu temizliyoruz coldmix damlatiyoruz yastigina okadar, genel durumu iyi keyfi neşe si emmesi ama balgam dolu bogazi yutkunurken.ara ara kucak gibi oluyor birde sesi değişti,Rabbim ccümle yavruya sifa versin içlerinde bizimkilerede
s a kizlar bebegim bu aralar az emmeye basladi bide ben vermesem acikmayacak nasil bir tutum sergilemeliyim heryolu deniorum cok ugrastirio kuzum benim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?