2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hayırlı olsun canım hiç kafana takma öyle benim de 75 çıkmıştı ilk tahlilde katlanarak gitsin inşallah :))

Evet arkadaşlar ilk idrar testimi yapmış bulunuyorum belki ufaklık bir sürpriz yapar ümidiyle ama yapmadı nohut kafa negatif 6. Gün bugün

Biliyordum aslında çok üzülmedim bekliyordum ama işte heyecan olsun arada otur otur sıkıldım

canım herşey dilediğin gibi olur inşaallah. Akıntının olması normal bişey bendede çok vardı. Banada yumurta toplamadan 3 gün önce tahlil yapıldı. Eğer kanda östrojen çok yüksek çıkarsa 1 2 gün düşmesini bekliyolar. Ondan sonra çatlatma iğnesini vurunuyorsun. Ben öyle yapmıştım. Ama herkesi tedavi şekli farklı. Merak ettiğin şeyleri doktoruna sorsan daha iyi olur. Rabbim gönlündeki bebeği tez zamanda nasib etsin(amiiin)

Ya birde benim test trihim transferdrn sonraki 9. Gün oluyor erken değil mi

Ya birde benim test trihim transferdrn sonraki 9. Gün oluyor erken değil mi

9. gün erken değil. Varsa o gün mutlaka bir değer çıkıyor. En iyisi, daha fazla beklemekten kurtulursun.

Ya teste üzülmemiştim iki saat sonra resmen ağlama krizine girdim (

İdrar testi kesinlikle itibar edilesi bir şey değil. Üstelik 6. gün yapmak da büyük hata. 6. gün kanda zar-zor çıkacakken, idrardan beklemek doğru değil. Senin yaptığının aynısını ben de yaptım, çıkmayınca üzülmedim, erkendi. Ancak sonrasında her gün idrar testi yaptım ve yaptığım için çok pişmanım. Bekleyip gününde kan testi yaptırmak en iyisi. Sen de sakın bir daha idrar testi yapma. Eylence olsun diye yapıyoruz, ancak çıkmayınca insanın moreli alt-üst oluyor. Oysa idrarda çıkmayıp, kanda çıkan arkadaşlar var.

Haklısın aslında üzülmemiştim ama şu an eşimle ayrı şehirlerdeyiz o çok çok heyecanlı ve kesin olacak gözüyle bakıyor hata edip ona söyledim moralim alt üst oldu deyip telefonu kapatınca kendimi tutamadım gözlerim şişene kadar ağladım

İyi akşamlar arkadaşım sen testi erken yapmakla kendini ve esinide uzmussun bosyere kendini sıkıntıya sokmussun inşallah bu göz aslarin mutluluk göz yaşlarına doner Allah gönlüne gore versin benimde yaRin randevum var inşallah hwpmizin gönlünden geçeni Rabbim nasip eder

inşaALLAH bu sefer tamam.gözün aydın olsun.ALLAH C.C tamamına erdirsin

Son düzenleme:

yok be cnm bilmiom ki bende hiç gerek olmadı inşallah olur

cnm kötü düşünme iyi düşün iyi olsun bebeğin seninle inşallah

Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım

Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…