How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

simay belinay ve adını hatırlayamdıım diğerleriii cinsiyet öğrenen oldu muuu :9::9:

cnm çok şükür 2,5 aylık olduk.ama doktorumuz cinsiyet için erken dedi..bakalım belki bidahaki kontrolümüzde belli olur.sizler naptınız cnm tedaviye başladınızmı?gogiyi merak ediyorum oda naptı acaba?

cnm çok şükür 2,5 aylık olduk.ama doktorumuz cinsiyet için erken dedi..bakalım belki bidahaki kontrolümüzde belli olur.sizler naptınız cnm tedaviye başladınızmı?gogiyi merak ediyorum oda naptı acaba?

biz aralık da başlayacağız bakalım 14 kasımda randevumuz var dua et bize taze anne

Slm kızlar, az önce doktordan geldim, cumartesi kese 9 mm, kan değerim 1445 ti (2024'ten düşmüştü değerim). Bugün kese 7 mm, kan değerim 2290 olmuş. doktor bi süre daha takip edicez dedi, kanamam yok ya düşük olucak ya kürtaj olucam yada bi mucize olursa bebeğim kesenin içinde oluşacak ama hiç inancım kalmadı artık, siz ne diyosunuz bu karmaraşık durumuma... Rabbim sen hayırlısını nasip eyle... :43::43::43:

kızlar bi yorum yazarsanız sevinirim ....

hadi hayırlısı olsun cnm çok sevindim.etmemmi cnm dualarım sizinle hep.allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..bu arada ben gebelik takvimi yapmaya çalışıyorum profilime girdim bebeğin doğacağı tarih yazıyor girip kaydettim ama hala çıkmıyor.sen biliyormusun acaba cnm takvim hazırlamayı?

Slm arkadaşlar sabah 10 da kan verdim saat 2 de çıkacak dedi. Bende kalktım 2 de gittim. Sonucu alamadım. Tam benim tahlil çıkacakken cihaz bozulmuş. Anlayacağınız yarın gidip tekrardan kan verecem. Sitresli birgün daha geçireceğim.:18:

Slm kızlar, az önce doktordan geldim, cumartesi kese 9 mm, kan değerim 1445 ti (2024'ten düşmüştü değerim). Bugün kese 7 mm, kan değerim 2290 olmuş. doktor bi süre daha takip edicez dedi, kanamam yok ya düşük olucak ya kürtaj olucam yada bi mucize olursa bebeğim kesenin içinde oluşacak ama hiç inancım kalmadı artık, siz ne diyosunuz bu karmaraşık durumuma... Rabbim sen hayırlısını nasip eyle... :43::43::43:

canım güzel şeyler düşün. İnşaallah bebeğin seninledir. Acaba diyorum bebek iki taneydide birisi düştüğü içlnmi hcg düştü ve tekrar yükselmete başladı. Bebeğin canlı olmasa hcg hormonu salgılamaz zaten. Ben çok umutluyum bebeğin annesini bırakmayacak.

Canım durumun hakkında bi yorum yapamıcam bi bilgim yok ama sen umudunu kaybetme bebeğin inşallah sennle olucak.. moralin daima yüksek olsun dua et bol bol.. Rabbim yardımcın olsun

canım güzel şeyler düşün. İnşaallah bebeğin seninledir. Acaba diyorum bebek iki taneydide birisi düştüğü içlnmi hcg düştü ve tekrar yükselmete başladı. Bebeğin canlı olmasa hcg hormonu salgılamaz zaten. Ben çok umutluyum bebeğin annesini bırakmayacak.

yok canım ya tek embriyo konuldu, inşallah söylediğin gibidir bekliyorum dörtgözle neler olacak diye, bu arada senin durumuna da şaşırdım cihaz tam zamansız bozulmuş neyse inşallah yarın yüksek yüksek sonuçlar alırsın Rabbim bu yolda hepimiz yüzünü güldürsün...

yok canım ya tek embriyo konuldu, inşallah söylediğin gibidir bekliyorum dörtgözle neler olacak diye, bu arada senin durumuna da şaşırdım cihaz tam zamansız bozulmuş neyse inşallah yarın yüksek yüksek sonuçlar alırsın rabbim bu yolda hepimiz yüzünü güldürsün...

cnm bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah.cnm sana bişey sormak istiyorum bugün doktora gittim 3 yumurtam gelişmiş doktor çatlatma iğnemi verdi kendim koldan vurcakmışım sizde kendinizmi vurdunuz birde doktor bugün kan aldı tahlil yaptı sonuca göre çatlatma iğnemi bu akşammı yarınmı yapıcağımı söyliycek bu ne tahlili

cnm bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah.cnm sana bişey sormak istiyorum bugün doktora gittim 3 yumurtam gelişmiş doktor çatlatma iğnemi verdi kendim koldan vurcakmışım sizde kendinizmi vurdunuz birde doktor bugün kan aldı tahlil yaptı sonuca göre çatlatma iğnemi bu akşammı yarınmı yapıcağımı söyliycek bu ne tahlili

canım senin tüp bebek değil aşılama heralde anladığım kadarıyla ayrıca ben koldan hiç iğne olmadım tedavi sürecinde göbekten iğnelerimi kendim yaptım yumurta toplama işleminden 3 gün önce çatlatma iğnesi verdi onuda söylendiği saatte hastanede kalçadan yaptırdım ayrıca kan tahlili de yapmadılar, yani sana pek yardımcı olamadım kusura bakma canım...

Bugün transferin 5. Günü ama gelip giden bir belirti yok bu sabah uyandığımda ağlamaklı uyandım sanki negatif hissettim bir an bu arada reallove bence sen hamilesin benim içime bazen böyle şeyler doğabiliyor bir arkadaşımla birgün konuşurken bir anda sanki sen hamilesin dedim güldü adetim gecikti demişti oğlu var şimdi burdada yazılanları okurken senin hamile olduğunu hissettim umarım yanılmıyorumdur

Ayyyy canım inşalahhh oyleyımdır morel oldun çok sağol beraber kalırız ınsallah gene böyle dertleşiriz benımde canım çok şıkkın sürekli belirtti arıyorum daha erken bıliyorum ama ağrı sızı tık yokkk kımısının 2 . Gündem ıtıbaren başlıyormuş ama ben hıcbısey hıssetmıyorum sende kasık ağrısı var mı canım ?

Canım süper bak yuksekmıs ne güzel ınancını yıtırme lütfen Allah'ın ıznıyle bebişler senınledır olıcak

Ayyyy canım inşalahhh oyleyımdır morel oldun çok sağol beraber kalırız ınsallah gene böyle dertleşiriz benımde canım çok şıkkın sürekli belirtti arıyorum daha erken bıliyorum ama ağrı sızı tık yokkk kımısının 2 . Gündem ıtıbaren başlıyormuş ama ben hıcbısey hıssetmıyorum sende kasık ağrısı var mı canım ?
İnş pozitif haberlerini veririz burdan bende kasık ağrısı bel ağrısı yok sadece doyma hissim kayboldu :) zayıf olduğum için seviniyorum buna birde ben transferden sonra afedersin ishalim hiç durmadı bugün dr aradım glifor şeker ilacı kullanıyordum onu bırakmamı söyledi umarım iyi olurum birde alnımda yoğun olmak üzere yüzümün sol tarafında bayağı sivilce oluştu ki benim böyle bir sorunum yoktu umarım bebişin habercisidir yaaa çok istiyorummm :((

Arada kasıklarıma şöyle bir vurup dürtüyorum hadi len diyorum belirti verin yok şekerim tepki yok :))

offfffffff çok heyecanlıyım bugün sabah olmaz.sonucu alsaydımda var yada yok sitresinden kurtulsaydım. bişey itiraf ediyim çok tırsıyoruuuuuuuuuum.:43::43::43::43:

Amin canım,dua ederek bekleyeceğiz inşaALLAH herşey olumlu gelişir.....

Back