How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Sonucumu aldım 65 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi sevinemedim bile geçen senede 67 çıkmıştı kimyasal gebelikti. İnşaallah bu defa öyle olmaz. İki gün sonra tekrar tahlil yapacacam inşaallh katlanır dua edin ne olur
hayırlı olsun canım hiç kafana takma öyle benim de 75 çıkmıştı ilk tahlilde katlanarak gitsin inşallah :))

Evet arkadaşlar ilk idrar testimi yapmış bulunuyorum belki ufaklık bir sürpriz yapar ümidiyle ama yapmadı nohut kafa negatif 6. Gün bugün

Biliyordum aslında çok üzülmedim bekliyordum ama işte heyecan olsun arada otur otur sıkıldım

inşallah allahım sağlıkla büyümesini,gelişmesini ve kucağına almayı nasip eder cnm:)))))
cnm birde bişey sormak istiyorum ben bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım perşembe opum var ama 2-3 gündür çok akıntım var sizde böyle bişey oldumu birde doktorum dün benden kan aldı sonuca göre çatlatma iğnesini bugünmü yarınmı olacaksın söyliycem dedi daha sonrada yarın vurun dedi sizede böyle bi tahlil yapıldımı
canım herşey dilediğin gibi olur inşaallah. Akıntının olması normal bişey bendede çok vardı. Banada yumurta toplamadan 3 gün önce tahlil yapıldı. Eğer kanda östrojen çok yüksek çıkarsa 1 2 gün düşmesini bekliyolar. Ondan sonra çatlatma iğnesini vurunuyorsun. Ben öyle yapmıştım. Ama herkesi tedavi şekli farklı. Merak ettiğin şeyleri doktoruna sorsan daha iyi olur. Rabbim gönlündeki bebeği tez zamanda nasib etsin(amiiin)

Ya birde benim test trihim transferdrn sonraki 9. Gün oluyor erken değil mi

Ya birde benim test trihim transferdrn sonraki 9. Gün oluyor erken değil mi

9. gün erken değil. Varsa o gün mutlaka bir değer çıkıyor. En iyisi, daha fazla beklemekten kurtulursun.

Ya teste üzülmemiştim iki saat sonra resmen ağlama krizine girdim :((

İdrar testi kesinlikle itibar edilesi bir şey değil. Üstelik 6. gün yapmak da büyük hata. 6. gün kanda zar-zor çıkacakken, idrardan beklemek doğru değil. Senin yaptığının aynısını ben de yaptım, çıkmayınca üzülmedim, erkendi. Ancak sonrasında her gün idrar testi yaptım ve yaptığım için çok pişmanım. Bekleyip gününde kan testi yaptırmak en iyisi. Sen de sakın bir daha idrar testi yapma. Eylence olsun diye yapıyoruz, ancak çıkmayınca insanın moreli alt-üst oluyor. Oysa idrarda çıkmayıp, kanda çıkan arkadaşlar var.

9. gün erken değil. Varsa o gün mutlaka bir değer çıkıyor. En iyisi, daha fazla beklemekten kurtulursun.

İdrar testi kesinlikle itibar edilesi bir şey değil. Üstelik 6. gün yapmak da büyük hata. 6. gün kanda zar-zor çıkacakken, idrardan beklemek doğru değil. Senin yaptığının aynısını ben de yaptım, çıkmayınca üzülmedim, erkendi. Ancak sonrasında her gün idrar testi yaptım ve yaptığım için çok pişmanım. Bekleyip gününde kan testi yaptırmak en iyisi. Sen de sakın bir daha idrar testi yapma. Eylence olsun diye yapıyoruz, ancak çıkmayınca insanın moreli alt-üst oluyor. Oysa idrarda çıkmayıp, kanda çıkan arkadaşlar var.

Haklısın aslında üzülmemiştim ama şu an eşimle ayrı şehirlerdeyiz o çok çok heyecanlı ve kesin olacak gözüyle bakıyor hata edip ona söyledim moralim alt üst oldu deyip telefonu kapatınca kendimi tutamadım gözlerim şişene kadar ağladım

Haklısın aslında üzülmemiştim ama şu an eşimle ayrı şehirlerdeyiz o çok çok heyecanlı ve kesin olacak gözüyle bakıyor hata edip ona söyledim moralim alt üst oldu deyip telefonu kapatınca kendimi tutamadım gözlerim şişene kadar ağladım

İyi akşamlar arkadaşım sen testi erken yapmakla kendini ve esinide uzmussun bosyere kendini sıkıntıya sokmussun inşallah bu göz aslarin mutluluk göz yaşlarına doner Allah gönlüne gore versin benimde yaRin randevum var inşallah hwpmizin gönlünden geçeni Rabbim nasip eder

Haklısın aslında üzülmemiştim ama şu an eşimle ayrı şehirlerdeyiz o çok çok heyecanlı ve kesin olacak gözüyle bakıyor hata edip ona söyledim moralim alt üst oldu deyip telefonu kapatınca kendimi tutamadım gözlerim şişene kadar ağladım[/QUOTE

canım benim yaaa,inşaALLAH pozitif sonuç alırsın,insanın elinde değil sürekli belirti arıyoruz.ben tüp bebek tedavisine başladığım zamanlarda 4-5 tane idrar testi alırım.transferden sonra başlarım denemeye bazen gözüm şaşı beşi olur aynı anda bir sürü 2.çizgiden görürüm :52::52::52:şu bir gerçek kanda değer yükselince idrarda çıkıyor o yüzden erken yapılmış idrar testine güvenme,boşuna seninde eşininde morali bozulacak...sabır acı meyvesi tatlı rabbim sanada cennet kokulularını tez zamanda göndersin :16::16::16::16:

Sonucumu aldım 65 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi sevinemedim bile geçen senede 67 çıkmıştı kimyasal gebelikti. İnşaallah bu defa öyle olmaz. İki gün sonra tekrar tahlil yapacacam inşaallh katlanır dua edin ne olur

inşaALLAH bu sefer tamam.gözün aydın olsun.ALLAH C.C tamamına erdirsin:16::16::16::16:

Son düzenleme:
hadi hayırlısı olsun cnm çok sevindim.etmemmi cnm dualarım sizinle hep.allahım herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..bu arada ben gebelik takvimi yapmaya çalışıyorum profilime girdim bebeğin doğacağı tarih yazıyor girip kaydettim ama hala çıkmıyor.sen biliyormusun acaba cnm takvim hazırlamayı?

yok be cnm bilmiom ki bende hiç gerek olmadı inşallah olur:16:

cnm kötü düşünme iyi düşün iyi olsun bebeğin seninle inşallah

canım seninde ilk deneme dimi 4 bin civarı tüp bebek ilaçlar da 1700 tuttu.İzin alman gerekebilir.Sürekli E2 isteniyor.AMa herkesin tedavisi farklı oluyo tabi benim 20 gün felan sürmüştü. Kısa protokol uygulandı.

selam canım evet benim de ilk denem olacak inşallah ilk ve son olur. rabbim hayırlısıyla bize de evlat sahibi olmayı nasip eder. neden sana tek emriyo koyuldu? yumurtalar mı gelişmedi. ya ben tane hatta 3 tane emriyo koyusun istiyorum. şansım yüksek olsun istiyorum. zaten 2 yılda anca toparlanabildik maddi ve manevi rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh.

Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım

Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım

Back