How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

teşekkürler canım benim öyle bir düzensizliğim yok ama demekki gördükleri bişey var.bugün başlıyorum kullanmaya hadi hayırlısı.peki ilaç bitince hemen adet oluyormuydun

ilaç bittikten sonra 4-6 gün arasında adet oluyordum.belkide adetini kontrol edebilsinler diye o ilacı vermiştir doktorun,inşaALLAH hayırlı olacak:34::34::34:

Bugün transferden sonra 3. günüm belirtinin beeesi yok :((( olmadımı acaba yaaaa

Kendimi gördüm sanki:) bende dün gece sağ tarafta 9-10 saniye kadar bir ağrı oldu bugün 6. Gün ama gaz sıkışıklığıda olabilir bilemedim şimdi test cuma günü ama bende perşembe idrarda bakıcam tek embriyo benim yaa dr kendi elleriyle şansımı düşürdü olmazsa hep onu suçlaycam

Canım benımde sebebsız 9 Kasım'da transferım oldu beklemedeym genel olarak memnundum ama sonuc pozitif çıkarsa daha memnun olucm :)[/

günaydın reallove :) inşallah pozitif sonuç alırsın ve bana umut olursun sabırsızlıkla senin test sonucunu bekleyeceğim. bide ortalama ücret olarak ne kadar tuttu, tedavi kaçgün sürdü öğrenebilirmiyim. çalılıyorum ben çok izin alamam tecrübelerinden yararlanayım :D

Canım benımde sebebsız 9 Kasım'da transferım oldu beklemedeym genel olarak memnundum ama sonuc pozitif çıkarsa daha memnun olucm :)[/

günaydın reallove :) inşallah pozitif sonuç alırsın ve bana umut olursun sabırsızlıkla senin test sonucunu bekleyeceğim. bide ortalama ücret olarak ne kadar tuttu, tedavi kaçgün sürdü öğrenebilirmiyim. çalılıyorum ben çok izin alamam tecrübelerinden yararlanayım :D

canım seninde ilk deneme dimi 4 bin civarı tüp bebek ilaçlar da 1700 tuttu.İzin alman gerekebilir.Sürekli E2 isteniyor.AMa herkesin tedavisi farklı oluyo tabi benim 20 gün felan sürmüştü. Kısa protokol uygulandı.

Kendimi gördüm sanki:) bende dün gece sağ tarafta 9-10 saniye kadar bir ağrı oldu bugün 6. Gün ama gaz sıkışıklığıda olabilir bilemedim şimdi test cuma günü ama bende perşembe idrarda bakıcam tek embriyo benim yaa dr kendi elleriyle şansımı düşürdü olmazsa hep onu suçlaycam

canım tek de olsa tutcağı varsa tutuyo benim en yakın arkadşaıma 2 embriyo transefer edildi. Tutmadı. Herşey nasip kısmet .İdrarda hassas testlerden al çıkmayabiliyor.İnş güzel haberler verirsin canım

Sonucumu aldım 65 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi sevinemedim bile geçen senede 67 çıkmıştı kimyasal gebelikti. İnşaallah bu defa öyle olmaz. İki gün sonra tekrar tahlil yapacacam inşaallh katlanır dua edin ne olur

Bugün transferden sonra 3. günüm belirtinin beeesi yok :((( olmadımı acaba yaaaa

allah askına 3.gunde ne belırtısı bekliyorsunuz ...kendı kendınıze zarar vermekten başka bısey degıl yaptığınız..sadece sen degıl bı kac arkadaşta koyulduğu gun belırtı beklıyo sasırıyorum vallahı.. kendınızı bu kadar kaptırmayın arkadaşlar sakın olun ben nerdeyse 2 aylık hamıleyım mıdem bıle bulanmıyor relaxxxx lütfen hayatınızı devam ettırın oturup kendınızı dınlemeyın böyle zamanınız geçmez...

Sonucumu aldım 65 çıktı doktorumu aradım hamilesin dedi sevinemedim bile geçen senede 67 çıkmıştı kimyasal gebelikti. İnşaallah bu defa öyle olmaz. İki gün sonra tekrar tahlil yapacacam inşaallh katlanır dua edin ne olur
Allah hayırla tamamına erdirsin inş darısı başımıza :)

Allah hayırla tamamına erdirsin inş darısı başımıza :)

inşallah allahım sağlıkla büyümesini,gelişmesini ve kucağına almayı nasip eder cnm:)))))
cnm birde bişey sormak istiyorum ben bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım perşembe opum var ama 2-3 gündür çok akıntım var sizde böyle bişey oldumu birde doktorum dün benden kan aldı sonuca göre çatlatma iğnesini bugünmü yarınmı olacaksın söyliycem dedi daha sonrada yarın vurun dedi sizede böyle bi tahlil yapıldımı

çok sevindim senin adına, iyi düşün iyi olsun ve kafana hiç bişey takma, Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin....

inşallah allahım sağlıkla büyümesini,gelişmesini ve kucağına almayı nasip eder cnm:)))))
cnm birde bişey sormak istiyorum ben bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım perşembe opum var ama 2-3 gündür çok akıntım var sizde böyle bişey oldumu birde doktorum dün benden kan aldı sonuca göre çatlatma iğnesini bugünmü yarınmı olacaksın söyliycem dedi daha sonrada yarın vurun dedi sizede böyle bi tahlil yapıldımı

canım e2 tahlili mi istedi senden ?bende de opuya yakın yoğun akıntı olmuştu korkmuştum ama normal dedi doktor

Evet benimde kan tetkilerime bakıp söylenmişti

canım e2 tahlili mi istedi senden ?bende de opuya yakın yoğun akıntı olmuştu korkmuştum ama normal dedi doktor

ne tahlili olduğunu bilmiyorum cnm akıntım yoğun olunca korktum bi aksilik olur diye inşallah herşey hayırlı olur dualarınızı eksik etmeyin kızlar perşembe opum var.opudan sonra bi aksilik olupta transferi iptal olan varmı aranızda

ne tahlili olduğunu bilmiyorum cnm akıntım yoğun olunca korktum bi aksilik olur diye inşallah herşey hayırlı olur dualarınızı eksik etmeyin kızlar perşembe opum var.opudan sonra bi aksilik olupta transferi iptal olan varmı aranızda

:)) bendede hep aynı endişeler vardı yumurta çıkar mı olgun olur mu döllenir mi embriyo gelişir dayanır mı transfer günü doktorrum bak bu aşamaya kaar gelememekten korkuyordun ama burdasın şu an ki aşama tutar mı :) her aşamada panik oluyordum bazılarında olabiliyormuş ama boş yere takılma benim gibi kısmet işi bu Allah ol der olur en imkansız vakalarda bile mucizeler oluyor inş seninde hiç bir aksilik olmadan transfere gidersin bebeğinide kucağına alırsın

:)) bendede hep aynı endişeler vardı yumurta çıkar mı olgun olur mu döllenir mi embriyo gelişir dayanır mı transfer günü doktorrum bak bu aşamaya kaar gelememekten korkuyordun ama burdasın şu an ki aşama tutar mı :) her aşamada panik oluyordum bazılarında olabiliyormuş ama boş yere takılma benim gibi kısmet işi bu allah ol der olur en imkansız vakalarda bile mucizeler oluyor inş seninde hiç bir aksilik olmadan transfere gidersin bebeğinide kucağına alırsın

amin cnm inşallah hepimiz biran önce evlatlarımızı kucağımıza alırız.benim korkum 3 tane yumurtam olgunlaştı sadece ondan biraz daha endişeliyim

Back