- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #10.021
peri masalı biz böyle sürekli belirti arıyoruz yaa bide bizim bebişler bize süpriz yaparmış ,inşallah bizimledirler
Umarım dediğin gibi olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peri masalı biz böyle sürekli belirti arıyoruz yaa bide bizim bebişler bize süpriz yaparmış ,inşallah bizimledirler
selam kızlar bir süre giremedim bu hafta izin almıştım şehir dışındaydım hamişlerimiz artmış ne güzel
SEVDU; tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin
SARAS88; canım inşallah meleğin seninledir kürtaja gerek kalmadan kurtulursun Rabbim yar ve yardımcın olsun ben pazar günü adet oldum yani 10 kasımda hakkımızda hayırlısı ne diyelim bu ay dinleneyim önümüzdeki ay kontrole gideceğim inşallah Rabb,m çok aratmadan kucaklarımızı evlatlarımızla doldurur.
Sizi takip ediyorum aranizda konya novafertilde tedavi goren kzlar var hamilelik oldumu onlarda bilgi veririseniz sevinirim canim
Slm bugün değişik birşey oldu hiç akıntım yoktu bıgün bir kere yoğun bir akıntı yaşadım rengi açık kahve gibi ama leke değil yani akıntı afedersiniz dün toplu taşımaya binmiştim 15 20 dk kadar ayakta kaldım yürüdümde biraz eve geldiğimde belim ağrıyordu acaba ondsn dolayı bir problemmi oldu ama akıntı şeffaf ta açık kahveler dalgalıydı çokta güzel tarif ettim :)) kusura bakmayın artık bir an sevindim tutunma belirtisi mi diye sonra ümitlenmek istemedim çünkü leke drğildi dediğim
canım senin kaçıncı denemende tuttu ? kaçıncı gün belirtiler başladı? inşllah ikiside seninledir canım
perimasalı canım boşuna belirti arayıpta kendini sitrese sokma. Benim transferin 5. Gününe kadar adet belirtileri vardı ondan sonra belirtiler kayboldu sadece göğüslerimde şiş ve ağrı vardı. Test günü sabah kalktığımda şiş ve ağrıda geçmişti. Tabi yanında umutlarım da tükenmişti. Test günü sonucu aldığımda inanamamıştım hamile olduğuma. Çünkü hiç umdum kalmamıştı.. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Benim gibi belirti arayıpta kendini heder etme. Umarım istediğimiz bebeği rabbim biran önce bizlere bahşeder. Allah hepimize o güzel duyguyu tattırsın inşaallah
benım 4. denemede tuttu.. vallaha hıc bı belırtı yok ..daha yenını mıdem bulanıyor bırazda regl olcakmısım gıbı ağrım oluyo okadar ..kan verene kadar hıcccc bı belırtı yoktu sonrasındada olmadı pek
benım 4. denemede tuttu.. vallaha hıc bı belırtı yok ..daha yenını mıdem bulanıyor bırazda regl olcakmısım gıbı ağrım oluyo okadar ..kan verene kadar hıcccc bı belırtı yoktu sonrasındada olmadı pek
Kızlar bişey sormak istiyorum Kafama takıldı benim 6 tane dondurulmuşum var. Her seferinde 2 tane verdiklerini varsayarsak 3 kere iğnesiz ilaç kullanmadan deneyebiliyo muyum?
rabbim tamamına erdirsin canım transferin ne zaman oldu. Kaç haftalık oldu bebişin.
kızlarr tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım varr
hayırdır bacım ne oldu
Slm arkadaşlar, az önce kontrolden geldim kan değerim yine düşmüş, kese hiç büyümemiş ve için bebiş yok anlıycağınız boş gebelik, doktor artık takibe gerek yok dedi pazartesi kürtaj olucam, ilk gebeliğim hüsran
bu ay başlayacağız ya çok değişiğim nasıl oyalansam aklımdan atmak için