How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım

Hakkında hayırlısı olsun inş canım gerçekten zor bir süreç hep soru işatetleriyle endişelerle dolu bence bir dahaki denemene başka merkez seç ilaçların dozu çok önemli belki doktorun ayarlayamamıştır çünkü ben bunu yaşadım iki yıl öncrki doktorumun menogon sende işe yaramıyor dediğini hatırladım hiç gelişme olmamıştı şimdi memorial da yaptırdım menogonla yumurtaları geliştirdiler aynı ilaç yani

Nasılsınız kızlar benim moralim cok bozuk doktordan geldik simdi doktor tedaviyi yarım biraktirdi yumurtalar gelişmemiş sadece 1 tanesi gelusmie oda tam ne olduğu belli değil dedi ıki ay sonra tekrar gelin dedi 5 tane demişti ama yine olmadı Kislar tedaviyede badliyiyorus artik sasird iyice Rabbim neyler eyle en GUZELINI eyler çoook usuluyorum sen büyüksün Allahım

cok uzuldum adına ... bende oyle tedavıyı 1 ay sonraya falan attılar farklı sebepten gercı ama genede ınsanın canı sıkılıo .. gec olsun guc olmasın moralını yüksek tut.. hayatını zamanını sevdıklerınle gecır.. gelen gelırde gıden oldumu donuşu yok ben böyle duşundum sonrada bı baktımkı ara verdıgımız ıı olmuş hayırlısı bu olmuş tedaviye başladım sonucunuda olumlu aldım :D ıns sende oyle olursun ve bende ıns sağlıklı sıhhatlı kucağıma alırım :D

Hakkında hayırlısı olsun inş canım gerçekten zor bir süreç hep soru işatetleriyle endişelerle dolu bence bir dahaki denemene başka merkez seç ilaçların dozu çok önemli belki doktorun ayarlayamamıştır çünkü ben bunu yaşadım iki yıl öncrki doktorumun menogon sende işe yaramıyor dediğini hatırladım hiç gelişme olmamıştı şimdi memorial da yaptırdım menogonla yumurtaları geliştirdiler aynı ilaç yani

hangı memorıaldesın canm doktorun kım .. bende orda tedavı goruyordum..gercı gebelik suresıncede orda muayne olcam..

hangı memorıaldesın canm doktorun kım .. bende orda tedavı goruyordum..gercı gebelik suresıncede orda muayne olcam..

Şişli nur hanım ve müstecep bey takiplerimi yaptı transferide nur hanım yaptı ama son dk tek embriyoya karar verdi hiç belirtide yok 6. Gün idrar testi negatif umutlarım negatif ben negatif sonu hayırlı olur inş test günü cuma

Vardır bi çaktı zamanı ins bi dahakine olur..baska bi hastane ve baska bi doktor deneyebilirsin bazen faydası oluyo canım..

Kızlar bugün aşure günü 786 besmele okuyan akşam ve yatsı arası 40 fatiha okuyan ne niyet üzere okursa kabul oluyor

Meraba kızlar iki gün önceki hcg 65 bugünkü de 185 çıktı doktorum birdaha yapmana gerek yok dedi 14 gün sonra keseyi görmeye gidecez inşaallah bi aksilik çıkmazsa. Gerçekten çok zor bi süreç. Allahım bu mübarek günde hepimizin istediği yavruları tez zamanda kucağımıza versin inşaallah. Allah hepimizin tedavisini hayırla sonuçlandırsın. Duadan başka yapacak hiç bişeyimiz yok. Birbirimize çokça dua edelim.

Meraba kızlar iki gün önceki hcg 65 bugünkü de 185 çıktı doktorum birdaha yapmana gerek yok dedi 14 gün sonra keseyi görmeye gidecez inşaallah bi aksilik çıkmazsa. Gerçekten çok zor bi süreç. Allahım bu mübarek günde hepimizin istediği yavruları tez zamanda kucağımıza versin inşaallah. Allah hepimizin tedavisini hayırla sonuçlandırsın. Duadan başka yapacak hiç bişeyimiz yok. Birbirimize çokça dua edelim.

amin canım.dua en güçlü silahımız.ALLAH C.C hepimizin gönlündekini tez zamanda hayırlı sağlıklı versinnn

sevgili 4343; bende perimasalı'na katılıyorum dr ve ilaç bunlar çok önemli, dozu iyi ayarlamazsa sonuç hüsran oluyor maddi ve manevi yıpranıyoruz.ben son tedavimde şunu öğrendim ilacın içindeki hormonlar tedaviye yön veriyor pcos hastasıyım benim menegon kullanmamam lazımmış ama 2 tedavide bu kullanıldı buda pcos da yumurta gelişmini olumsuz etkiliyormuş.dr çok önemli işini iyi yapmalı inşaALLAH bir dahaki sefere sorunsuz olur tedavin...

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar ilk idrar testimi yapmış bulunuyorum belki ufaklık bir sürpriz yapar ümidiyle ama yapmadı nohut kafa negatif 6. Gün bugün

benim 14.günde kan testin 520 çıkmış iken içimde uhde olduğu için idrar testi yaptım ve teste 2.çizgi açık pembe çıktı oyüzden bence moralinizi bozmayın ve iyi şeyler düşünün kü sonu iyi olsun

Slm kızlar, kaç gündür yazmadım çünkü psikolojim alt üst kafayı yemek üzereyim ağlamamak için dua ediyorum ama yine durduramıyorum kendimi, cuma günü bi türlü gelmek bilmedi, acaba kese büyüdü mü, içinde bebek oluştu mu kan değerim yükseldi mi yoksa kürtaj mı olucam okadar kötüyüm ki işten bile ayrılıp başımı alıp gidesim var:43:

Kızlar yine dertliyim yine dertli :) yarın eşimin yanına yaşadığımız şehre dönüyorum eşimle telefonda konuşuyorum bana ne getiriyorsun dedi hediye olarak hiçbir şey dedim :) o da daha ne getireceksin bebek getiriyorsun dünyada bundan güzel ne olabilir ki dedi yaaaa canımm benim şimdi test günü negatif olsa ben ne yaparımmm birde onda sorun yok çok şükür kendimi hep kötü hissederim çok garip bir psikolojideyim şu an dilerim Allah tan yüzümüz solmasın

Kızlar Allah sizden razi olsun hepinizden evet dediğiniz doğru ama eşimi ikna edemiyorum daha önce baska merkezdeydik 3 kere denedik olmadı sonra bu merkezi geçtik bu 3 du ama yarım kaldı birkerede türkiyede denedik oda olmadı yani hic hayatımızda pozitif bişey olmayacak herhalde hic bir araştırma yapmadan bidahaki adetinde gel ozaman denerus diyolar bugun sınırından yedikçe yedim artik gözüm birşey gormuyo eşimi razi edemiyom kislarrrrr Allah yüzümüzü guldursun Allahima güveniyorum ama gücüm kalmadı eşim cocuk hastası cocuk gordumu ayrilamiyo bunu bile bile bende böyle olunca içim cok yaniyo bendeki bi uğursuzluk var bilmiyor um aslında hic kimsenin kalbini kırmamaaya çalışırım her kötü şeyden iyi sonuçlar çıkarmaya çalışırım bundada var bir hayir diye diye bu zamana geldim haşa isyan etmiyorum ama üzülüyorum hemde cok ağlamayıda bilemiyorum artik Allahtan imkanımız var ama boyle oluncads bu gidişle hic bişey kalmayacak offff moralinizi bodrum kızlar sizlerde bole yazısınnca içim ferahliyo Allah yuzumuzu guldursun

Kızlar yine dertliyim yine dertli :) yarın eşimin yanına yaşadığımız şehre dönüyorum eşimle telefonda konuşuyorum bana ne getiriyorsun dedi hediye olarak hiçbir şey dedim :) o da daha ne getireceksin bebek getiriyorsun dünyada bundan güzel ne olabilir ki dedi yaaaa canımm benim şimdi test günü negatif olsa ben ne yaparımmm birde onda sorun yok çok şükür kendimi hep kötü hissederim çok garip bir psikolojideyim şu an dilerim Allah tan yüzümüz solmasın

İnşallah kocana Gusel haberler verusin canim hepimizin istediğini nasip etsin sana cok zor ve meşakkatli yollardan geçiyoruz üzülmemek elde değil ama strese girme nasip eder MEVLAM inşallah Allaha emanet ol

İnşallah kocana Gusel haberler verusin canim hepimizin istediğini nasip etsin sana cok zor ve meşakkatli yollardan geçiyoruz üzülmemek elde değil ama strese girme nasip eder MEVLAM inşallah Allaha emanet ol

peri masalı inşallah güsel haberler getirrisin eşine bugün mü test günün inşallah tutmuştur canım

Şişli nur hanım ve müstecep bey takiplerimi yaptı transferide nur hanım yaptı ama son dk tek embriyoya karar verdi hiç belirtide yok 6. Gün idrar testi negatif umutlarım negatif ben negatif sonu hayırlı olur inş test günü cuma

6.gunmu baktın vay anasını :D ıdrarda testı bende yaptım ama kan vermeden 1 gun once ..oda yanı sılık cıktı.. hemen moral bozma rahat ol.. bu arada bende nur hocadayım..carsamba gunu gebelik kontrolüne gıdıcem..ordalarmı degıllermı tam olrak ogrencez.. benım 2. 3. ve 4. denememde 2 embrıo yerlestırdıler.

6.gunmu baktın vay anasını :D ıdrarda testı bende yaptım ama kan vermeden 1 gun once ..oda yanı sılık cıktı.. hemen moral bozma rahat ol.. bu arada bende nur hocadayım..carsamba gunu gebelik kontrolüne gıdıcem..ordalarmı degıllermı tam olrak ogrencez.. benım 2. 3. ve 4. denememde 2 embrıo yerlestırdıler.

İnş ordalardır yarın test günüm 9. Gün

canım senin kaçıncı denemende tuttu ? kaçıncı gün belirtiler başladı? inşllah ikiside seninledir canım

Back