2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bende canımm 11 de
çatlatme iğnesi decapeptyl 2 adet ve birazdan saat 7 de cetrotide

hadi bakalım büyük gün yaklaşıyor,
cumartesi opudan sonra ya salı yada perşembe gunü transferimiz olur artık bizim de,
sonra geri sayım derkenn burada güzel haberlerimizi paylaşmak bize de nasip olur inaşallah cnm..

evet canım ya yarın sonra büyük gün bakalım kaç yumurta toplanacak kaçı kaliteli kaçı döllenecek allah yardımcımız olsun :18:
rabbim inş ilk denememiz de nasip eder hepimizn sonucu pozitif olur

evet canım ya yarın sonra büyük gün bakalım kaç yumurta toplanacak kaçı kaliteli kaçı döllenecek allah yardımcımız olsun :18:
rabbim inş ilk denememiz de nasip eder hepimizn sonucu pozitif olur

aminn cnm ilk denemede hamile kalan çok kişi var, neden olmasın ki , inş olucak..
bende transferden sonra evde vakit geçirmek için komedi ağırlıklı film önerilerine bakıyordum, ii bi arşiv yapıım kendime bol kahkahalı stressiz bir 3-5 gün geçireyim istiyorum, sana da tavsiye ederim

canını sıkma canım benım en azından olusmus yumosların.. olur insallah. 7. gun ne güzelmiş. kaç yumosun vardı ve en iyileri kaç mm idi??

üzülme canım benimde 23 eylülde iğneler başlayacaktı kontrole gittim 1 ay erteleyebilir dedi 21 ekime kalıcak çok ağladım çok uzuldüm ama hayırlısı belkide böyle olacak.

Benimde 24 Ağustos'ta transferim oldu yumurta toplana islemi anesteziden sonra biraz agrili oluyor yani kimisinde olmuyomus ama benim cok yunurtam vardi o yuzden oldu..ama cok sukur 2 Eylül'de pozitifi gordum ilk tüp bebek denememdi.. Size moral olsun diye yazıyorum.. Pozitif Sonucu alınca bütün sıkıntılarınızı unutursunuz ins..moralinizi yüksek tutun belirtilere takılmayın :) bide agır kaldırmayın :))

canlar, kuzular, beni merakla bekleyen dostlarrrrr....

özellikle de sevgili nazcım. ben ne zaman test yapcaktım, mübarek cuma günü..... bugün mübarek cuma mı? mübarek perşembe bugün.... hem ben sana demedim mi nazcım, yarın 12 de birlikte yaptıralım.... ben leyla, siz benden leylaaaa yarın sonucu alınca koşar söylerim size... ama bugün malesef heberler yok bende DDDDD

ada67 nerelerdesin başladımı iğneler benim muhtemel adet tarihim 23 eylül bugün kontrole gittim edirne de dr bir ay erteleyebiliriz dedi cok ağladım çok üzüldüm neden böyle oldu anlayamadım sen neler yaptın

Benimde 6, günüm ama ne bi lekenme ne bi kramp hic bisey hissetmiyorum cin gibiyim :))) hi tek göğsümde inalimaz agri şişlik var oda taaa transefirimden oncede vardi :)) banyo yaptinizmi elmaliturta ve zeris

Aynı bennnn ahahahaaaa

kızlaaarrr bebişimi aldım geldiiimm o annesiyle artıkkk

Hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif sonucu görmek nasip olsunnnnnnn

cnm bu akşam 00:30 da çatlatma iğnmi oluyorum,
inşallah cnm burdaki pozitiflik bize de şans getirir inşallah

bende canımm 11 de
çatlatme iğnesi decapeptyl 2 adet ve birazdan saat 7 de cetrotide

Hadi bakalım bebeklere bir adım daha yaklaşınnnnnn

Yaaaa böle böle uok daha detaylı olman lazım anksiyeteden patlayan bi topluma hitap ediosunnn
Kaçıncı gün embiryosu kaç tane hangi test yaptın değerin kaç çıktı vs bilumum sorularımız var

hoşgeldin gece kuşu topiğimize topiğin konu sahibi benim haziran ayında açmıştık nfy arkadaşımla birlikte topiği seni listeye ben eklicemmm.... bizim erkek infertilitesi ve bendede adet düzensizliği varrr

nerelerdesin başladımı iğneler benim muhtemel adet tarihim 23 eylül bugün kontrole gittim edirne de dr bir ay erteleyebiliriz dedi cok ağladım çok üzüldüm neden böyle oldu anlayamadım sen neler yaptın

hoşbulduk canım karar verdinmi başladımı iğneler benim muhtemel adet tarihim 23 eylül bugün kontrole gittim edirne de dr bir ay erteleyebiliriz dedi cok ağladım çok üzüldüm neden böyle oldu anlayamadım sen neler yaptın

vallahi moral oluyor bu haberler, allah tamamnına erdirsin canım

Yaaaa böle böle uok daha detaylı olman lazım anksiyeteden patlayan bi topluma hitap ediosunnn
Kaçıncı gün embiryosu kaç tane hangi test yaptın değerin kaç çıktı vs bilumum sorularımız var

Sorun cevapliyim kızlar her zaman yardımcı olurum bilirim ne zordur beklemek ve sabretmek

Temmuz'da yumoslar toplandı 23 tane 10 tanesi döllendi 6 tanesi blast (5.gun embriyosu) oldu ve donduruldu..

1,5 ay bekledim cunku yumurtaliklarim dinlenmesi gerekirmiş cok yumurta uredigi için

24 Ağustos transfer en güzeli buydu 2 embriyo transfer edildi ekranda görünüyo Rahmime koyduklarında zipliyolar gibi:)

2 Eylül (9 gun sonra) sonuc 657
4 Eylül sonuc 1176

14 Eylül ultrason 2 tane kesecik :)

Pazartesi de kalplerini duymaya gidicem ins

Valla kızlar korkular hiç bitmiyo kalplerini duyacak miyim endişesi başladı simdi anne olmak cok zor hele tüp bebek annesi olmak daha mı zor ne...

Neyse darısı basınıza..

Amayaaaaa..... Sevilmediimmmmmm...... e hadi ama, çatladık vallahi burda güzel haberlerinizi bekliyoruz...

canlar, kuzular, beni merakla bekleyen dostlarrrrr....

özellikle de sevgili nazcım. ben ne zaman test yapcaktım, mübarek cuma günü..... bugün mübarek cuma mı? mübarek perşembe bugün.... hem ben sana demedim mi nazcım, yarın 12 de birlikte yaptıralım.... ben leyla, siz benden leylaaaa yarın sonucu alınca koşar söylerim size... ama bugün malesef heberler yok bende DDDDD​

Allah tamamına erdirsin. Darısı tez vakitte başımıza. Transferden sonra ne gibi belirtilerin oldu? Ağrıların oldu mu? Bulduk ya deneyimli birini sorar dururuz artık :))

Ay allahım ne kadar güzel gitmiş herşeyin maşallah yaaaaaa
Allah tamamına ersirsin güzel güzel kalp atışlarını duymak nasip olsun inşallahhh
Teşekkür ederiz çok moral oldu vallahiiiii

benekliiiii o avatarındaki gerçek mi? senin miiii? ayyyyy neeee güzel bi şiii o öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah kalp atışını da duy, pıtır pıtır.... sonra da al kucağına resimlerini paylaş burdan emi DDDD

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin,analı babalı büyüsünler.kaderleri güzel olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…