- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.741
Valla EDK cım ben 6. Günden beri çekiyorum o sancıyı, ama öyle hemen adet olunmuyomuş hiç korkma. Rahat ol ve şöyle düşün, "bunlar bebişimin inşaat halleri, o kendine ev yapıyor içerde acısını ben çekiyorum...."
ohh ohh şahaneymiş
bak şanslı başlamışsın tedaviye, böyle de devam eder inşallah şansın cnm
Naz, ağrıların devam ediyor mu?
şu an için şans bizden yana bitanem inş hep böyle devam ederopu dan sonra çok ağrı sızı oluyo canım acaba :44::44:
Sağol canım, bugün gittim doktora ben de hapa geçtim. Akşam al, dedi. 18.30 akşam sayılır di mi?
çok fazla bi ağrı olmuyormuş cnm:18:
ya zaten şu bayılma işi yok mu onu bi atlatsam ağrı sızıya hazırlıklıyım da
Sen bugun yaptırmadın ya alacaın olsun havuza atılmak farz oldu artık sana
Yavrucum sen şimdi adet tarihinden sonra mı yaptırmış olacaksın testini? Ben adet tarihinden önce yaptırmış olacağım. Nasıl hesaplıyor bu doktor civanlar tarihleri? Kafam karıştı.
Korktum tatlım ya, çocuk gibi korktum ve kaçtım resmen nereye kadar kaçacaksam. :)
Test gününün adet günün ya da sonra olması önemli, bırak öyle kalsın erken yaptırma sen.
Aslında benim pazar test günm olsa tam adet günüm olacaktı ve daha garanti olacaktı. Ama arayıp çağırdılar işte merak ediyoruz diye:) bakalım ne zaman giderim artık :)
off .zaman geçmek bilmiyor.yatcam kalkcam 7. gün olacak...yarın herkesten güzel haberler bekliyorum.internetten çok güzel bebek resimleri indirip.cep telefonuma duvar kağıdı yaptım.bana bakan çok güzel bebekler var..inşallah Allah bana da nasip eder
Korktum tatlım ya, çocuk gibi korktum ve kaçtım resmen nereye kadar kaçacaksam. :)
Test gününün adet günün ya da sonra olması önemli, bırak öyle kalsın erken yaptırma sen.
Aslında benim pazar test günm olsa tam adet günüm olacaktı ve daha garanti olacaktı. Ama arayıp çağırdılar işte merak ediyoruz diye:) bakalım ne zaman giderim artık :)
bayılmaktan korkma en eğlenceli kısım orahim filminde bayıltmışlardı beni hoş ben kendimde bayılırdım boşuna masraf oldu
elinden damar yolu açıyorlar sonra iğne ile ilaç veriyorlar ordan biraz kolun ağrıyor ilaç verilirken anaaam noluyo ki diye düşünürken gidiyorsun sonra kendini pufuk bir yatakta buluyorsun eşin gözlerini pörtletmiş sana bakıyor film gibi hahaha
Kızlar bu akşam TRT de zengin kız fakir oğlan diye bir dizi var, izleyen var mı?
Bayılmak cok guzel kızlar bi uyaniyosunyz hersey bitmiş:) ama agrı bende cok oldu sebebi de su: yumurtaların kabukları içeride kalıyor doktor sadece içindeki siviyla o sivinin icindeki hücreyi alıyor.. Kalan yumurta kabukları içleri doluymuş gibi çatlıyor e sayısı fazla olunca 1 güncük ağrıdan ölebilursiniz:)) bebetolar için deger ama:)ben anesteziye alışkınım canım bu 3. olacaktırsmıyorum yani
doğrudur canım o kadar yumurtaya iğne batırılılacak olacaktır tabi :18:
Hala ne zaman giderim diooo yaaaaaaaaaa
Çıldırtacan mı sen bizi bak bu kadar gebe merakta bırakılmaz bi yerimiz şişer(o nasıl oluosa bilmom hep diolar ya )günaha girersin bak olmaz
Sen yarınn bi güzel gidiosun bak tamam kı şekerimmmmmmm
konu mu değiştirmeye çalışıyosun sen? zaten merkezdeSİN yazacağıma merkezdeyim yazmışım.... sen diyorum yarın 12 diyorum merkezdesin diyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?