- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #2.681
teşekkürlerrr okadar mutluyum ki şuan anlatamm yaaa![]()
cnm mutluluğun daim olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bugün transfer günümle birlikte 5.günüm bekliyorum işte uzun yoldan gelecek minicik misafiri:
27eylül test tarihim hiç bişey hissetmiyorum sadece uykulu halim var onca ilaç aramayalım kızlarrr belirtiii![]()
Elmaveturta bugun benimde 6.gunum.biraz gezdim alisveris yaptim yorulmusum.ic camasirimda pembemsi kan vardi.sendede var mi
kızlaaarrr bebişimi aldım geldiiimm o annesiyle artıkkk![]()
Benimde 6, günüm ama ne bi lekenme ne bi kramp hic bisey hissetmiyorum cin gibiyim :))) hi tek göğsümde inalimaz agri şişlik var oda taaa transefirimden oncede vardi :)) banyo yaptinizmi elmaliturta ve zeris
Amayaaaaa..... Sevilmediimmmmmm...... e hadi ama, çatladık vallahi burdagüzel haberlerinizi bekliyoruz...
allah hepinizden razı olsun ya bn çpk wc ye gıdıyom korkuyormda çıkıncada yarmsaat durdum kalktm wc ye
evet ben pazartesi günü yaptım.doktorma sordum yap bişi olmaz dedi.
evet ben pazartesi günü yaptım.doktorma sordum yap bişi olmaz dedi.
Canim ben odaya gelince 6. Dk altima kaçıriom sandim gittim ve hastanedr 2 saat filan kaldik 4 kez tuvalategittim ondan sakin korkma![]()
saol canm teşekkürler ay öyle uykm varkı yorldm yoldan yaaa
canım hayırlı uğurlu olsun, göbeğin bebişle dolsun inşallahkucağına alıp güzelllllceeee büyütceğin bebişlerin olsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Eki Görüntüle 807760 Eki Görüntüle 807760
Annemler esime kalsa beni test gunune kadar banyoya girdirmeyeceklerannem bugün diyorki kirin seni sıcak tutar bisey olmaz dio :)))
bal şeker olsun canım yarasınteşekkürler tatlım yedik geldik şimdide girim iyi bir banyo yapm diyorum nede olsa bayagı yapamıyacm![]()
allah yardımcın olsun canım inş rabbim bebişlerini sana bağışlar bu çektiklerine değer canımSağ bacağım ayak bileğime kadar o kadar şiddetli ağrıdı ki şu saat oldu daha gözüme uyku girmedi. Annem ve eşim ağlamama uyandılar. Bir ara ben daha fazla tedavi istemiyorum diye duvarları yumrukladım. Canım annem havluyu ısıttı, bacağıma sardı birkaç kez. Bir de masaj yaptı. Şimdi ben uyumuyorum, o da oturuyor yanımda, yatmaya ikna edemedim. Acaba ben onun kadar müşfik bir anne olamam diye mi bir türlü evlat sahibi olamıyorum? Bu geceki ağrı ve ağrıya verdiğim tepkiyle bebeklerim hala benimleler midir çok merak ediyorum.
Kızlar ikinizin de bugün pozitif sonuçlarına seviniriz inşallah,
bi an önce alın gelin sonuçlarınızı![]()
bal şeker olsun canım yarasın
allah yardımcın olsun canım inş rabbim bebişlerini sana bağışlar bu çektiklerine değer canım
maşallah canım demek aldın bebişini
rabbim inş sana bağışlar canım pozitif haberinide alırız
darısı bizim de başımıza canımopu ya son 1 gün canım
![]()