- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #10.341
selam canım nasılsın en son yazdığına göre ayın 16'ında sonucun belli olacaktı. inşallah güzel haberlerini alırız.canım transferim oldu saalı günü bgn 2.gn
selam canım nasılsın en son yazdığına göre ayın 16'ında sonucun belli olacaktı. inşallah güzel haberlerini alırız.
malesf güzel haber veremedim negatif sonucum
malesf güzel haber veremedim negatif sonucum[/QUOkuyuncaOTE]
Okuyunca Icin ta cugerimden cizzz ettu canim Allah kolaylik sabirlik versin insallah tedaviye gwrek kalmadan kendiliginden gelir uzulme canim kacinci denemendi MEVLAM neyler eyler enguzelini eyler
transferin hayırlı olsun inşaallah. Canım banada aynı ilacı verdiler yumurta toplamadan itibaren 4 gün kullanacaksın. Yani dört günü say bırak. Kullandığın ilaç bildiğim kadarıyla antibiyotik. Yumurta toplamadan sonra enfeksiyon kapmaman için. Dilerim herşey gönlünce olurArakadaslar yardiminiza ihtiy acim var.bans yumurta toplama sonrasi tetra diye bir ilac verdiler sadece 4 gun kullanmami soylediler benim il a cin 3 uncu gunu transferim oldu hemsire kullanmaya basladiginiz gunden itibaren 4 gun kullanacaksiniz dedi.simdi aklima takildi acaba yumurta toplamada basladigimdan itibarenmi yoksa transferden sonra 4 gunmu kullanicam diye.hastane tatil cvp vermiyo ben napicam yardımcı olursaniz sevinirim
transferin hayırlı olsun inşaallah. Canım banada aynı ilacı verdiler yumurta toplamadan itibaren 4 gün kullanacaksın. Yani dört günü say bırak. Kullandığın ilaç bildiğim kadarıyla antibiyotik. Yumurta toplamadan sonra enfeksiyon kapmaman için. Dilerim herşey gönlünce olur
Teşekkürler canım bende oyle yaptım insallah hayırlısı olur.ilk iki gün kasiklarimda ağrı oluyodu belim agriyodu simdi cok birsey hissetmiyorum acaba bunlar normalmidir.bizim embriyo yavas gelisiyodu orta kalitedeydi aranizda boyle olan varmı
canım kasık ağrıları yumurta toplamadan sonra herkeste oluyo. Benim 10 yumurtam toplandı hepsi döllendi ama sadece 2 tanesi 2. Güne kalabildi. O yüzden 2. Gün transferim oldu ve embriyolarımda orta kalitedeydi. Bitanesi bana tutunabildi çok şükür. Şimdi 10. Haftamızdayız. Bu mutluluğu tam on yıl sonra yaşattı rabbim. Dileyen herkese de yaşatsın inşaallah. O yüzden kalitesine hiç takılma. Allah ol dediyse olur. Benim yaptığım hatayı sende yapma belirti falan arama çünkü bende hiç yoktu. Belirtiler 6. Haftada başladı bende. Neyse kusura bakma biraz uzun yazdım. Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin inşaallah
bende sana katılıorum o kadar belirti aradım hepsi ilaçlardanmıs cünkü ilacları bıraktıım gün belirtilerde yavaş yavaş kayboldu benm negatf oldu malesef ..... ve dediğin gbi kalitede önemli değil benm de 10 yumurtam toplandı 3.güne kadar 3 embiriyo dayanabilmiş bunların ikisi iyi 1 i orta kaliteydi 2 tane iyi olanlar koyuldu... orta kalitede olanda dondurmak için boşuna para vermeyin dediler dondurmadılar.ve iyi olanlar bile tutulmadı senn orta olduğu halde tuttunmuş tamamen nasip kısmet işleri Allah kucağına aldığın günleride göstersin...
amin canım güzel dileklerin için çok sağol. Rabbim bütün isteyenlerede nasib etsin inşaallah. Senin heralde ilk denemendi canın sağolsun inşaallah bidaha muhtaç olmadan kendiliğinden olur bebişin. Ben 2 aşılama 4 tüp denedim. çok şükür rabbim 4. De nasib etti. İnşaallah senin çabucak seni yormadan olur. Rabbim gönlündekini nasib etsin sana.
canım kasık ağrıları yumurta toplamadan sonra herkeste oluyo. Benim 10 yumurtam toplandı hepsi döllendi ama sadece 2 tanesi 2. Güne kalabildi. O yüzden 2. Gün transferim oldu ve embriyolarımda orta kalitedeydi. Bitanesi bana tutunabildi çok şükür. şimdi 10. Haftamızdayız. Bu mutluluğu tam on yıl sonra yaşattı rabbim. Dileyen herkese de yaşatsın inşaallah. O yüzden kalitesine hiç takılma. Allah ol dediyse olur. Benim yaptığım hatayı sende yapma belirti falan arama çünkü bende hiç yoktu. Belirtiler 6. Haftada başladı bende. Neyse kusura bakma biraz uzun yazdım. Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin inşaallah
geçmiş olsun canım üzülme tekrar dene inşallah olur.. ben de 2 defa denedim. bu ay tekrar gideceğim inşallah bu sefer olur bebeklerimiz. Amin!
Canım hamile kaldın mı sonraTatlım benim tekrardan çoook sevindim sana güzel bir hamilelik hayırlı evlatlar dilerim
Peki ikiz olup olmadığı bellimiymiş sordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?