- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #2.661
Histereskopide bir süre kanama benim de oldu. Rahme çizik attılar, ondan kaynaklanıyor. Sakın hapı kullanmamazlık etme. Hap yumurtaları da dinlendiriyor. Doktorunu dinle sen, uslu uslu denileni yap
olurmu öyle şey istesende kalamazsın rahmin içi yaralı canım hemen bşla dogum kontrol hapına korunmak amaçlı degil zaten şuan içecegin kiste yapışıklık ve adetini normale dödürmek için yoksa uzar kısalır günlerin
kız halini anlamaz olur muyuz kuzum yaaaa :)))) anlıyoruz, hatta bi çoğunu kendimizden de biliyoruz da sana hak verirsek yada tekil konuşayım, sana hak verirsem bütün endişelerim su yüzüne çıkacak, biz burdayızzzz diycekleryapcaklar bana. ondan, bi de duygusala bağlayıp melankolik mi takılalım şekerim???? istediğin buysaaa hemen o moda geçebilirim, bak bugün çok müsaitim
madem bugün yaptıramazsın yarın birlikte yaptıralım olma mı? saat 12 de
canım bana 2 embriyo transfer ettiler 5. gün embriyosuydu..ya senin kaç embriyo ve kaçınçı gün dü
sakınnnnn ama sakınnnn prospektüsleri okuma zaten, vazgeçme ihtimalin var, ben kocama dedim, bundan böyle kullandığım tüm ilaçların prospektüslerini bana çaktırmadan al ve at. gerçi bakmadım yapmış mı ama :) bu arada rahatlamana da sevindim şekerim. mobilya tutkal falan.... nası bi, bi, bi akıldır bunları kendisine getiren
ben de hiçbirini okumadım içim rahat
Hala burda mısın? Ben gelip götürücem seni teste bak, çık artık evden canım yaaaa.
ee 9.muş işte daha alışkınız sonuçta:) evet yumurta falan kalmadı alına alına kaç kez gurkkkkkkkk diye yatar ki tavuk yine iyiydik
ne diyim nezman hazır hissedersen git baklaım hakkımızda hayırlısı drum ben aglarken transferde ALLAH ın hazinesinde çok birtek sanamı vermeyecek sanıyorsun diye oda bana bagırıyordu doktorumartık böyle bagrışa bagrışa anlaşıyoruzda
hepimize versin rabbim hazinesinden amiiiiinnnnnnnn..
bir şey soracağım, bu saatlerde uykusu gelen var mı? 3 gündür bayılıyorum uyku dan..acaba şekerim mi yükseliyor..ben bir de glifor 1000x2 kullanıyorum..
İlaçlar yapıyor olabilir mi ki acaba? Ya da çok düşünüyorsunuz zihniniz yoruluyordur. Transferinizin kaçıncı günü?
bugün 6. günü.çok düşünmüyorum sanırım .hep kendmi meşgul etmeye çalışıyorum
bir şey soracağım, bu saatlerde uykusu gelen var mı? 3 gündür bayılıyorum uyku dan..acaba şekerim mi yükseliyor..ben bir de glifor 1000x2 kullanıyorum..
Elmaveturta bugun benimde 6.gunum.biraz gezdim alisveris yaptim yorulmusum.ic camasirimda pembemsi kan vardi.sendede var mi
Tatlım niye atsınlar, olur mu öyle şey yahu!!! Tekrar dondurmaları gerek.
Ay sen şimdi hastanedesin:) ne güzel bir heyecandan o:) birazdan alırlar içeri, bebişinle alır gelirsin evine:) hayırlısıyla..,
Hakikaten iyice deliye bağladık artık :) Allah'tan iyi ve bizim gibi deli doktorlara düşüyoruz :)
Senin durumun nedir şimdi?
kızlaaarrr bebişimi aldım geldiiimm o annesiyle artıkkk
kızlaaarrr bebişimi aldım geldiiimm o annesiyle artıkkk
Hadi hayırlı olsun :) 9 aylık yapışık ikiliğinizin ilk günü:) keyfini çıkar tatlım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?